60890
-
Laroa #37916 Hát nemtom, én pl. most Shadow-al Qyzen Fess-t használom companionnak és egész jól tartja az aggrót. Bár nem értem, hogy egy kardot használó melee tanknak miért az aim a main statja
-
smoother #37915 Hogy lehet tulélni a 30-31 es szint környékét(sage)? Annyira nyomasztó a Tatooin meg Alderan hogy nincs eröm folytatni. Kihalt minden alig van pár ember. Pvpben sem érek sokkat többet mint egy lvl 10 es akkor az elöny a 40+nak.
Ti hogy haladtatok át it? Mi volt a motiváció?
Lvl 25 ig tetszett a történet de innentöl valahogy ellaposodott az egész. -
Én is Kira-t használtam szinte végig. Én jól bírom a gyűrődést a guardianommal, ő meg jól ossza a sebzést. Ha nem bírom leaggrozni róla a mobot, akkor persze igen gyorsan megfekszik a light cuccaiban, node ez a melóm. -
Tyrpak #37913 Broonmark vagy Pierce lenne a tank companion, és úristen de szarok.
De a jugger tank mellé Jaesa tényleg jó kombó. -
Laroa #37912 Én juggernauttal tank ágon dps companiont használtam végig. Ha dps ágon lettem volna akkor valószínűleg tank companiont használtam volna. Healert max akkor ha 1v1ezni kell egy elitet. -
Tyrpak #37911 A companionoknak nincs osztálya, csak a páncél viselő skilleket kapják meg.
Szóval egyik se tud olyat felvenni, amire rá van írva, hogy pl sith warrior / bounty hunter, vagy imperial agent... (ami mellől mindig hiányzik, hogy / sith warrior) -
Tyrpak #37910 pve-re mindenki bizonygatja, hogy milyen jó Vette vagy Jaesa... és minden harcot 60% hp-n fejez be, 2 strongnál pedig megfekszik. Szóval lehet kísérletezgetni, de szerintem Quinn-nel megy jó tempóban a dolog.
pvp eddig egyszer volt, engem támadtak, Quinnt ráeresztettem az ellenfél companionjára, szépen befagyasztotta, a többit meg az annihilation elintézte. De most komolyan, ki az a hülye, aki stealthelni próbál egy dot alapú dps ellen? -
stern #37909 Kirára miért nem lehet felpakolni a jedi consularos cuccokat? Ő nem az? Vagy azért, mert még csak padawan... -
Én nem szoktam senkit sem megtámadni. Odaállok mellé és figyelem ahogy harcolgat, meg micsinál. /Me békés, mint egy jó jedi guardianhoz illik. -
No igen. Ugyanez voidstaron unalmas lehetett volna két repi csapatnak ... :D -
Ha ez pvp szerver, akkor ezen nem érdemes csodálkozni. -
Akinek van Sith Warriorja (mondjuk Marauder), szerintetek melyik companion használható legjobban pvpre és pvere?
A healer nem a legjobb pvpre, ezt tapasztaltam. -
Látom a mentalitás még mindig nem változott semmit.... :D -
cain #37903 mindjárt sírok... -
Boncmester #37902 Minek hívjalak, úgyis ellopod az enyémet :D -
Laroa #37901 Igazán semmi szükség bókolnod, könnyebben a szívemhez nősz, ha sörre hívsz meg
-
Boncmester #37900 A mondat első fele mondjuk nem tudom, minek van ott. A második fele magában tökéletesen helytálló :D -
Laroa #37899 1. vagy 2. név?
-
Amúgy is. Ilyen névvel, hát ne haragudj. 
-
Laroa #37897 A te hős nemes pvp szerver látásmódodban, én a legnagyobb tahó vagyok
-
Nephin #37896 *cough* -
Akkor te valami kurvamenő gyerek lehetsz csak. -
Laroa #37894 Dehogynem, főleg ha 3 elittel vannak elfoglalva
-
Ne kamuzz, nem lehet megölni 3 embert ebben a játékban. -
Laroa #37892 Heroic4 partyból 3at megöltem a 4. elmenekült stealthben, mekkora genyó vagyok hogy pvp szerón harc közben támadom meg őket
-
Azthittem, h már nem tudnak újat mutatni, h miért köcsög a sárkánylovagrend. Tévedtem. -
Go pve szerver. Pvp szerveren megtámadok bárkit aki az ellenséges frakcióhoz tartozik. Nemre, korra, hp-ra, szintre való tekintet nélkül. Nem jutalomért teszem, hanem mert pvpzni akarok. Ezért pvp szerver és nem pve. Értem? -
MaRee #37889 Sárkány Lovagrend vs ..... :D
Mindenki behelyettesítheti a ... helyére kedvenc SL ellenes fórumozóját :D -
Rockety #37888 aha, tehát akit zavar ha megölhetik bármikor az menjen pve szerverre, a pvp szerver meg a gyilkolászóké. értem.
:) -
koszonom a felvilagositast
-
Ja most hétvégén még nem volt linkelve. -
lol..
-
Laroa #37884 “PvP server rulesets
We also wanted to expand on what the PvP server ruleset means in The Old Republic. The obvious overarching rule is that in general, if you see a player of the opposite faction, you may immediately engage them in combat.
The exception to this rule is sanctuaries, which are large areas where PvP may not take place, regardless of whether you are flagged or unflagged for PvP. Examples of this are the Origin Worlds (Tython, Ord Mantell, Hutta, and Korriban), the Capital Worlds for both sides (Dromund Kaas and Coruscant), and the Republic/Imperial Fleets.” -
Kár ezen felkapni a vizet, wow-ban nem egyszer hullakempeltek engem is 10-20-szal magasabb szintű karakterek mert pvp szerveren voltam. Amúgy meg nem mindenki ilyen, tegnap Belsavis-on keresgéltem datacron-t és belefutottam egy 4-es republic csapatba akik csak integettek nekem és nem bántottak, pedig ott voltam tőlük pár méterre. Én sem szándékoztam pvp-zni és ők sem pedig lazán megölhettek volna. -
aha, tehát aki nem köcsög az menjen pve szerverre, a pvp szerver a köcsögöké. értem. -
MaRee #37881 Reroll pve szerver. Inkább örülnél hogy találkozol más playerekkel is :P -
Laroa #37880 red is dead -
Mert épp mobokkal harcoltam és 30% hp-m volt. Érted a lényeget?
1) valort, ilum kill-t, lootot, rankot, semmit sem kapnak érte
2) élvezet sincs benne, mert 30% hp-n leverni úgy, hogy 5 mob van rajtam, annyira nem izgi, mert mondjuk 5 másodpercig tart
3) dicsőség sincs benne, mert semmi nehézsége nincs dolognak
Akkor miért kell ilyenkor megtámadni? Lehet hogy nem szimplán köcsögség, hogy haha zavarjuk meg a másik játék, lehet, de akkor meg csak retardáltság. Roleplay? Nem, nem roleplay volt.
Én nem szoktam ilyen helyzetben megtámadni másokat, mert semmi értelme. Nem élvezetes. Másnak sem lehet élvezetes, kivéve, ha valami baj van az agyában.
Na ezért nem tartom korrektnek az ilyet, de ha ez sem elég meggyőző, akkor hagyjuk! :) -
Kisebb szünet után mondom felmegyek játszok kicsit tolok pár wzt hátha nem kap el az idegroham. Mindkét wz 2 perc után véget ért mert 8v12be toltuk. Ezek rated wzről hadoválnak mikor ezt a fosom bugot nem képesek megjelenés óta javítani? Jót játszottam ma is. -
Kasadya #37877 örülj neki,hogy láttál valakit az ellenséges frakciódból nekem 2 50-es kari felhuzása alatt jó ha 2 pvp élményem van a PVP szerveren:P