60890
-
Pacho #38071 Engem a Chopli Chaosu egyszer Wilhems Fisttől egészen a Reikwaldi fortessig kergetett. (Megöltem a leghátsó squig herdert és ment a /lol) Végül is addig sikerült menekülnöm amíg a chaos waste mirror aktív nem lett:) -
t0xikus #38070 viszont mekkora fun volt pl BO-nál tickre váró több wbnyi destró közé besunnyogni, a tömeg közepén annyi papírt megölni amennyit tudsz és úgy megdögleni. ha meg esetleg sikerült kijönni élve, az meg egyenesen epic feeling:) -
Laroa #38068 Warhammer azért más világ volt. Ott a jobb warbandben rohangáló guildek le se szálltak a mountról hogy megöljenek, csak simán ellovagoltak melletted. Nekik a warband vs zerg volt a kihívás nem a 24v1 -
Tyrpak #38064 Mondjuk tényleg, swtor-ban még van ilyen?
WAR-ban, még az iszonyatosan eltápolt settek előtt imádtam azokat, akik egyedül odajöttek a warband-hez, /wave, mindenki tudta róluk, hogy 1v1-ezni szeretne, volt egy jó kis duel, és csak utána daráltuk be. De már voltak olyan profik, akik simán el tudtak menekülni utána. -
Laroa #38062 #38052 -
Laroa #38061 Ja mókás volt, anyáztak is a csapattársak rendesen, hogy mit csinálok
-
t0xikus #38060 elég gyenge lehet a támadó, ha miközben többen neked esnek, van időd beírni az emote-ot:D -
Pacho #38059 Csodálkoztál is, hogy milyen sima az út mi?
-
Rhilen #38058 Ez van, első ilyen élményemnél én is kifordultam önmagamból :)
Azóta ha sokan jönnek rám csak mosolygok, /wave vagy /bow az ellenfélnek :)
Persze nem mindenki idegbeteg: volt, hogy datacron-hoz mentem és a helyszínen 2 50-es fogadott. Volt annyi humorérzékük, hogy megvárták míg megszerzem a cuccot és utána öltek le :)
-
Alienator #38057 Ilum... Viccelsz?
Mindegy, nem tudjuk egymást meggyőzni. nem korrekt ez a mobozókat betámadó dolog, de nem tiltott. a játékosra van bízva mennyire tud korrekt módon viselkedni. -
t0xikus #38056 hülyeség:D -
Laroa #38055 Ha ezt akarom akkor pve szerveren, tolok egy duel request-et a playernek :) -
Az vagy. -
t0xikus #38053 nem illik más fogyatékosságán szórakozni:( -
Laroa #38052 Na jó, ez most ebben a formában nem igaz, mert Ilum jelen állapotában epic fail 5 fps-el
-
Alienator #38051 várjátok meg amíg végez, felgyógyítja magát és menjen neki az egyikőtök. szerintem. naív-e vagyok? -
Laroa #38050 De ha world pvpben szeretne valaki részt venni azt tudja csinálni pve szerveren is, mert az Ilumi pvp zóna erre alkalmas. Aki pvp szerverre megy az vállalja a "kill or be killed" mentalitást. -
Alienator #38049 Akkor sem korrekt dolog. valaki azért is mehet pvp szerverre mert szeretne majd jó kis world pvp-ben részt venni, ha már a wz fail úgy ahogy van. szerintem nem attól jó egy pvp szerver hogy betámadtok olyanokat aki appan a pillanatbanépp esélytelen ellenetek. -
Laroa #38048 Nem lehet, már próbáltam Huttballon, mikor rossz irányba indultam
-
Laroa #38047 Nem volt szó ilyesmiről. 2v1-ben megölték pvp szerveren miközben questelt. Akivel ilyen még nem történt soha, az vagy túl pro, vagy mázlista, vagy hazudik. Elég sokszor előfordult velem is, mégse jöttem fel sose ide, hogy jajj, békésen questeltem, majd egyszercsak jött ez meg ez a haverjával és megöltek. Benne van a pakliban. -
Rhilen #38046 Öngól :) -
Laroa #38044 Ki itt SL-es?
-
Alienator #38043 Patthelyzet lehetett. Hogy veszíthet mindkét egymást támadó csapat? Ez egy anomália :)
Mert győztes nem lehetett ha két SL-es csapat volt az tuti :) -
Tyrpak #38041 Nagyon sajnálom, de onnantól kezdve, hogy pvp szerveren történt, szót sem érdemel a dolog.
Pvp szerver, tehát pvp van. Pont.
Arra én is szót emeltem, hogy PVE szerveren közös területen stealthes beállt a mobok közé, hogy szegény carebear ha aoe-vel belesebez, akkor jól kinyírják, az már más kérdés.
De ilyen pvp szerveren nem fordulhat elő, ott red is dead.
(van pvp és pve szerveren is karim, hangulattól függően, ha nem akarom, hogy levadászhassanak, a pve-re logolok be) -
Alienator #38024 Pontosan így van. Ott a mob (ha nem agresszív) és közelébe mész, rádnéz és feszengve várja a támadást. Él az egész.
Az swtor többet érdemelt volna, így csak egy középszar, minden ésszerű és kényelmi funkciótól mentes tucattermék. Ez nem biztos hogy a BW hibája, az EA valószínűleg sokat tett az ügy "érdekében".
Én nem bánnám ha a tera befutna, egy esélyt adnék neki. Béta létére bugmentes (én nem találtam) és maxon úgy fut mint MaRee a nemváltó műtétrte (no offense :) ) -
t0xikus #38017 sajnálom:( -
Kasadya #38015 nekem is épp azok a gyenge pontok amiket felsoroltál...viszont brutál szép és pörgős a játék és nem mellesleg "ÉL" a környezet nem úgy mint SWTOR-ban ahol minden mob egyhelyben állva várja ,hogy legyakd ez kuuurva gáz igy 2012-ben.....egy ilyen háttérrel rendelkező világ mint a SW nem ezt érdemelte! nézegettem streamet olyat is ahol 300-400 ember csetelt....és nagyon nagy volt az arány aki már abbahagyta SWTOR-t vagy finish-eli heteken belül....azért ez elgondolkoztató
ja én is cancelleztem pénteken.... -
t0xikus #38009 monty python óta tudjuk, h a nyúl halálos ellenség. -
Alienator #38008 Nem feltétlenül. nem annyira grindfest mint az aion, és elég érdekes a harcrendszere. Próbáltam a hétvégén a bétát. Emellett iszonyat szép a játék elhanyagolható gépigénnyel. Az swtor bűnronda ahhoz képest (és az összes 1999 után játékhoz képest is) és paks nem elég neki. persze nekem sem jönnek be ezek a hörcsögök, mackók meg nyulak nagy karddal, de ha a pvp jó lesz, befuthat. -
Kasadya #37998 tera online európában fail lesz..... -
Rendben köszi a válaszokat! -
Amúgy csak annak fail a pvp aki komolyan veszi.
Egy játékot alapból nem veszek komolyan ezért én itt is tök jól elszórakozok

.
-
Laroa #37982 Egyelőre nincs trial lehetőség. -
Jelenleg még nincs. -
Hali!
Nem tudom eldönteni,hogy megvegyem-e a játékot,nincsen valami lehetőség a kipróbálására?(pl wow-nak is van trial)
-
t0xikus #37976 amúgy ez a 8k-s heal dolog vicces, hogy most terjed el. rep oldalon kb 1. quest ott megy el mellette és elég egyszerűen ki lehet szúrni:) -
Pacho #37972 Ez nem cry volt csak kérdés;) -
Á kinőttem én már azt, hogy felhúzzam magam egy játékon ergo nemigen befolyásolja a mentalitásomat ingame semmi :] betámad betámad lelke rajta én vissza megyek 10x is ha olyan kedvem van nem számít, hogy elkenik a számat. Illetve elmegyek utána a bolygó másik felére is ha olyan kedvem van :] hangulat függő épp milyen passzban vagyok :P
Veszteni is lehet úgy hogy szórakozik az ember egy jót közben. ;] -
Javíts robotnál! A templom meg ugye, nos, ja. Ez van. -
stern #37957 Tud valaki olyan helyet, ahol valami normális fejpántot vehetek Kirának? Mert ezekben az idióta sapkákban szörnyen fest... Az is érdekelne, honnan lehet szerezni dögösebb ruhákat, amiket a neten látok, hogy ne aggszűznek nézzen ki... :) lvl 32-es vagyok és még nem találtam plz help!