60890
  • darth devil
    Kezdődik. :D Azért hagyjatok némi puskaport a holnapi leállás idejére is. :D
  • Omlás
    Úgy imádom mikor megakarják magyarázni nekem, hogy márpedig ba*dmeg neked nem is tetszik ez a játék...

Neked nem tetszik oké, én meg igencsak jól szórakozok. Maradjunk ennyiben.

Köszi!
  • Alienator
    a warhammer 40k mmo is befucsolt ha jól tudom. nincs remény. back to wow? :S

vagy Rift?
  • picket
    Elég nagy laggod lehet :p
  • Omlás

Neeem én játékról beszélek te buta
  • Kasadya
    mondom a legelvetemültebb emberkék sem fogják 3-6 hónapnál tovább fizetni...
  • Kasadya
    Sw hangulat? a 4-es csoportban egy helyben tétlenül álldogáló mobok neked elég hangulatos,hogy még hónapokig játsz?
  • t0xikus
    afenébe. egyet kell értenem veled. (megyek kezet mosni, most hogy ezt leírtam)
  • Laroa
    Igyekszem
  • t0xikus
    te hülye vagy:D
  • Laroa
    Ez?
  • Alienator
    Itt nem nagyon van sw hangulat. A raideken legalább is semmi. vannak nagy robotok meg gyíkok és ennyi. Kivéve a HH mos esley 1 perces zenéje. Ilyen bossokkal bármilyen mmo lehetne. Semmi sw-re jellemző sincs.
  • Omlás
    Hát nálam az SW hangulatot max valami nagyon jól eltalált poszt apokaliptikus mmo überelheti.
  • Kasadya
    wodo ftw! csak az még vagy 3 év....:P
  • Laroa
    Én sem értem, de ezt látom, itt is meg swtor.com fórumon is, hogy majd a gw2 ígyúgyamúgy. Engem pl egyetlen dolog mozgat meg GW2-ben: a 3 world egymás ellen pvp. De ott meg laggra és szerver crashekre számítok az első pár hétben. Aztán meg jön a szokásos nerf az "op" kasztoknak, meg a szokásos pvp reward rendszer átalakítás stb.
    Pár ismerős úgyis megy, majd ha ők azt mondják minden fasza akkor én is reroll, addig meg nekem teljesen megfelel az swtor warzone rendszer.
  • Rhilen
  • t0xikus
    majd egyszer talán a world of darkness:) permahalállal:)
  • a.carkey
    Márciusban jön új wz (esetleg több wz is). Emellett ha megoldanák a mem leak dolgot mondjuk Ilumon, máris jobb lenne ez a játék.
  • Omlás
    GW1 friss grafikával meg 1-2 apróság, komolyan nem értem miért vár mindenki világmegváltó csodát meg az "mmojézus" eljövetelét....
  • Alienator
    Az első részt nem ismerem. nem várok tőle semmi világmegváltó dolgot, csak kidolgozott pvp-t. és ahogy látom, nem az a manga stílus, akár nyugaton is befuthat.
  • Alienator
    Igen ez megoldhatatlan. ezért lett volna jó ha a wz-ok jók. de nem azok. mindegy, nekem ennyi volt. Jöhet az az idióta "ez nem a te topikod kép"
  • Laroa
    Csak ne állj be a többi csodaváró mellé a sorba. Nagy pofáraesésre számítok, túl sokan várják attól a játéktól a megváltást.
  • t0xikus
    abban is macik meg pillangók meg hasonszőrű baromságok vannak, mint a terában...
  • a.carkey
    Ilumon mindkét oldal ezt csinálja még PvE szerveren is, mert pvp terület. Akkor pvp szerveren meglepődni azon, hogy ezt tapasztalni lehet, na az kicsit hülyeség.
  • Alienator
    Akkor marad a guild wars 2-re várakozás.
  • Laroa
    Nájsz hasonlat
  • a.carkey
    Pvp Szerver. Mégis mit vár aki idejön? Eleinte még van némi kegyelet, egyfajta Knights of the Sky stílus, aztán amikor megkapja az első gangbangjét, ő is stílust vált. Nem kell ezen csodálkozni!
  • Omlás
    Így van ez a lényeg kit izgat, hogy többen vannak meg túlerő...chhh
    1vs5 vagy 1vs50 lehet szép meglepit okozni így is úgyis :].

Persze az olyan játékosok akikből kitör a hiszti ha 1x meg halnak pvp-ben vagy mert ép elvesztették a wz-t ...Na ők az ilyen kis momentumokat úgy sem fogják soha értékelni. :]
  • t0xikus
    meg kéne nézni officeri rangom meg van-e még:D
  • Alienator
    Áhhhhhh.. kösz, de kösz nem :)
  • t0xikus
    soksok US player sírás miatt átdoglozták openworldpvp rendszert (városostrom fasza lett, viszont a régi jó bo és várfoglalós rendszer sztem fos) valamint új szettek óriási gear gapet eredményeztek. persze azóta azt is nerfelték:) amúgy pvpben még mindig jobb, most összevonás után elég sokan vannak azon az egyetlen szerveren, vszont friss 40es playerként felkerülni t4 zónába nem hiszem, hogy fun:)
  • Laroa
    Van magyar klán. SL
  • Laroa
    Pedig úgy az igazi Öli a mobot, mit sem sejt, egyszercsak knockdown, backstab, stun, még backstab, meghalt, vissza stealthbe
  • Alienator
    Populáció? Low gondolom. Nem nagyon van magyar klán sem ha jól tévedek. Miért bukott el?
  • Laroa
    Sehogy, elkúrták a fejlesztéseket, túl sokszor volt értelmetlen nerf. Kb 1 millió játékossal indult, jelenleg 1 eu szerver van.
  • t0xikus
    én ősszel játszottam megint, akkor még a soksok butítás után is jobb volt a pvp, mint itt
  • MarkBlade
    Alig van pvp a Wz-n kívül. Ami van azt meg le kell tudni a rossz napnak..
  • Laroa
    Nem lett volna egyszerűbb kifutni warcampbe? Vagy élvezted, hogy végigszopattad őket 2 zónán?
  • Rhilen
    Ne saját példából indulj ki, nem mindenki van stealth-ből melletted materializálódó, 3 mp alatt ölő class-al :) Azért az ember látja mob-írtás közben, hogy közeledik a végzet pár játékos képében :)
  • Alienator
    Bocs az offért, de hogy áll most a warhammer online (ha már ilyen jó kis pvp gamma)?

Keresek valami olyan játékot ahol van értelmes és érdemleges pvp.