60890
  • darth devil
    Oké, neked ez volt a Kotor3, végigvitted, akkor nem mind1 ,h mi lesz a további sorsa?
  • Laroa
    Igen, a galaxies meg úgy visszadta az star wars hangulatát, és olyan népszerű volt, hogy swtor megjelenéskor lehúzták a rolót
  • Alienator
    Igen. itt meg van egy 2 méter széles ösvény amin haladhatsz és ennyi. Jobb nem?
  • Omlás
    Utána néztem, nekem ez jött le bocsi, hogy saját véleményem van és nem állok be a sorba ;]
  • Laroa
    Rift meg Wow nem csőjáték? háháháhhááhháháháháháháháhháháháháháháháháháháháháhháháháháháháháháháháháhá
    Tehát még véletlenül sem úgy vannak megcsinálva a zónák, hogyha bizonyos szint alatt odamész akkor összepakolnak két pillanat alatt a mobok? Meg láthatlan fal a tengerben és társai lol kategória.
  • Alienator
    Igenis csalódottak vagyunk, hogy egy évek óta várt, és imádott világra épülő játékot így elkúrtak. Ezerszer jobb lehetett volna, de nem tudják már javítani. Ez egy sw fanatikusnak igenis nagy csalódás.
  • TDC Geronimo
    annál talán kicsit több, ha jobban utánanézel.
  • Alienator
    - mi az ami nem csőjáték nektek? -Rift, WoW pl.
    - melyik játék adta vissza az SW hangulatot? A galaxies állítólag. nem játszottam vele.

• Laroa
    áááááááááááááááááááá
  • Omlás
    Ez nálam a mai WIN! felírom a noteszomba ez 1 sört ér ;]
  • t0xikus
    rebel assault 1 :) vagy x-wing
  • Kasadya
    az ,hogy nekem támadtok az valahogy kevés érvelésnek....én leirtam mi nem tetszik még videót is tettem be,de ugy elég lenne nektek is belogolni és látni....amugy halál normálisan megkérdeztem,hogy nektek miben jön át a feeling,de értelmes magyarázatot egyikőtök sem hozott fel!
    igen cancelleztem ,mert végigjátszottam a KOTOR3-at és kb. ennyi kifújt...
  • Tyrpak
    Kasadya és Alienator:

Kérlek szépen mondjatok nekem példát arra is, hogy
    - mi az ami nem csőjáték nektek?
    - melyik játék adta vissza az SW hangulatot?

És akkor nézzük meg, hogy ezekhez képest hol kisebb, kevesebb, korlátozottabb, és kevésbé sw hangulatú?
  • t0xikus
  • Laroa
    Egyébként meg össze lehet ülni szépen, és megírni egy jobb sw játékot, ha nem tetszik. Vagy felmenni az swtor.com fórumra és megírni, hogy ez meg ez nem tetszik, elérni, hogy egy csomó ember elolvassa a topicot, és beírja, hogy igen igazad van. De gondolom az már nem megy, csak az itt hisztizés.
  • darth devil
    Oké, neked nem tetszik, de ne akarj már mást is meggyőzni, hogy valójában neki se tetszik csak még nem tudja.
  • darth devil
    Szerinted engem mennyire érdekel h él e a világ vagy sem? Belolgolok akkor pvpzni akarok, ilum, warzone, vagy épp elmegyek raidre segíteni ha kell. Nem a buckalakók között akarok mászkálni h hűdefasza.
  • Omlás
    Nem válaszoltál a kérdésemre, te hogy oldottad volna meg, hogy a "városos" bolygók ne legyenek csőhatásúak. Mert ugye ha meg kihagyták volna őket az lett volna a baj...

Hagyjuk már... Nem tetszik, oké én megértem nem mindenkinek jön be de ami nem jön be azzal én nem foglalkozom. Szóval ha neked nem tetszik meg cancel meg miténtudom akkor most miről is beszélünk? Pörögsz egy olyan dolgon ami valójában nem is érdekel mert sz*r.

"Most én vagyok a hülye vagy a tükör görbe?"
  • Kasadya
    ez nem jóslat ez a valóság....logolj be a játékba és a flottán kivül mutass egy helyet ahol ÉL a világ.....Illumon egymástól 35 méterre álló 2 ellenséges frakcióról nem fogadom el a felvételt:S
  • t0xikus
    nem minden bolygó. pl tatooine sztem sokkal népesebb, mint kéne neki (vagy hoth). komolyan a sivatagi showban nem hoztak össze ennyi élőlényt egy helyre a sivatagban (ok, fele szavanna), mint itt tatooinon.
  • Alienator
    Azért nincsenek benne repülő mountok mert ez csőjáték, ilyennek tervezték és ebbe nem fér bele a szabad bóklászás.
  • Alienator
    SW fan vagyok régóta, de ebben semmi de semmi sw hangulat nincs. Ok hogy vannak fénykardok, de ez csak effekt. Hangulat az nincs sehol. És igaz és tagadhatatlan hogy kihaltak a bolygók.
  • darth devil
    A hangulatot nem lehet megmagyarázni, van akinek bejön van akinek nem. De már kurvaunalmas az állandó sírdogálásod és jóslataid.
  • Kasadya
    kezdjük úgy,hogy repülő mountok....SW világ ,de te vonaton utazol:S semmi baj nem lett volna a városokkal ha ide-oda repkedhetnék és nem a "6:20-as gyorsot"kéne várnom,hogy eljussak A-ból B-be....
    igy kellett volna inditaniuk a játékot.....
  • Kasadya
    3-6 hónap....szóltam előre....

mindamellett ha megmondod,hogy a linkelt videóban téged mi fogott meg mi adja a savát borsát a feeling-nek ami nekem nem jött át akkor megkövetlek!
    Én akartam nagyon is,hogy úgy vélekdejek mint ti,próbáltam kerestem-kutattam,hogy alkapjon a hév ,de nem jött át......
  • Omlás
    Nem akarok belemenni, de őszintén te hogy oldottad volna meg ezeket a helyszíneket, hogy ne legyen csőhatásuk?
  • Laroa

• darth devil
    Akkor ugye a topicba se fogsz többet írkálni?
  • Kasadya
    HALOTT-ak a bolygók egytől egyig.....sajnálom....
  • Omlás
    WIN!

"Nekem nem is tetszik ez a játék!"
  • darth devil
    Wow című fostalicskát 1 hónapig bírtam. Ehhez képes az SWtor már sokkal többet nyújtott. :D L2-es magasságokba nyilván nem fog emelkedni, de bőven el lehet vele szöszölni. Főleg úgy, h nem akarok már napi 28 órát játszani.
  • Kasadya
    random videó az egyik "kedvenc" helyemről.../ugye leugattatok,hogy nincsenek cső mapek hát ez az egyik bestof:S/ lehet én vagyok a hülye ,de nekem az nem elég SW hangulat,hogy a fémen kopogó cipő hangját néha felváltja a földön/homokon/kavicson kopogó cipő hangja és rohangálhatok egy csőben ahol egy helyben állnak a mobok....eddig birtam elviselni és hidd el pár hónap és drasztikusan leesik a játékoslétszám....
    Oké neked tetszik ez rendben,de hülyének ne nézz,mert én is játszottam a játékkal szóval keep going struccpolitics....

• t0xikus
  • Sir Quno Jedi
    Nos én 3 hónapot fizettem ki, de egyet toltam csak, azóta pihi van.
  • Laroa

• darth devil
    Ti ilyen jövőbe látók vagytok? Ezt nem tudják helyrehozni, a TERA megbukik európában, a gw2 maga a messisás? Tuti az EZO tvnél dolgoztok. :D
  • Alienator
    3-4 hónapért 15k nem is nagy összeg, a legtöbb single game nem tart ki eddig közel ennyiért. évekig tartó gameplay-re ne számíts mint a wow esetében.
  • Alienator
    Nem azt mondja hogy most nem tetszik. majd mondd ezt 3-6 hónap múlva. sajna alapokban elcseszett koncepció lett, ezt nem tudják (!!!) korrigálni. sajnos.
  • SuLtAN17
    Fog maradni nyugodj meg én még be se szálltam
  • Laroa
    Rosszul tudod hálistennek