60890
-
Pacho #38406 Mert a játék elejétől egy 8-as partiban kell nyomni az összes questet, és úgy lvl 50-re meglesz a social IX. -
DieHard #38405 mert nem napizol, és mert letöröltél :D -
Johika #38404 ad rendesen, van mar social V-os karim -
Tyrpak #38403 Miért, nem vágysz social 9-en kapható 1.5 millás landspeederre? :)
Nekem még a legtöbbet fp-ző karimon sincs meg a social 2... -
Annyira nem is nézegettem most hol jár social pont. Csak az itemeket nézegettem de mivel light armorok így csak a "villámszórósnál" jöhettek volna szóba így miután ezen elszomorodtam nem foglalkoztam túlzottan vele
-
Nephin #38401 Biztosan nekem küldték, én kétszer is megkaptam. :P -
Még mindig open az a ticketem, amit arra küldtem, hogy nem kaptam meg a Collectors editionos cuccokat mailben. Ez volt vagy két hete? :D -
Boncmester #38399 Nekem nincs kutyám :P
De ha lenne, nem szarhatna a lakásba, nyilván. -
Nephin #38398 Írj ticketet, megcsinálják. -
z3d #38397 Én is tolom a warzoneokat, bár néha idegbajt tudok kapni, érdekes emberek játszanak néha :P Lassan de biztosan gyűlik a gear is. A győzelmeket is számolja szerencsére, nem trackelem a questet. lehet azért. Vagy csak mákom van :P
Elkészült a Merc alt is, azzal meg party Tafyval :)
Jó kis gamma ez. -
Dehogy is! :D -
neked ad a jatek social pontot? nekem 237nel (social 1) kiakadt :D -
Ó szuper a március meg mindjárt itt van akkor addig gyúrok a socialra 
-
Tyrpak #38393 Lásd Q&A, 1.2-ben állítólag meglesz a heavy medium social is :D -
Tyrpak #38392 Alapesetben: AA bekapcsolva, bloom ki alap 60-70 fps, warzone 20-30, ilum 5-10
AA ki, bloom ki alap 110 fps, warzone 30-40, ilum 5-10
Proci-t túlhúzva 3.6-3.8-ig mindegyiken jobb lesz, egy picivel.
Viszont más, normálisan megírt játékokban csúcs teljesítménye lesz. -
Meg igazán megcsinálhatnák a Social armorokat mindegyik kategóriában (Light,Medium,Heavy) Mert így nem fun :/ nekem most ez a legnagyobb bajom :P -
[#eljen][URL=http://prohardver.hu/hir/star_wars_3d_szemuveg_anakin_skywalker.html]Ehe :][/URL]
-
Tyrpak #38389 Szerintem megcsinálták, swtor-nak hívják :)
Van benne minden müködő, és nem bezárt, vagy f2p lett mmo-ból egy kicsi.
Jöhetne bele azért egy kicsit több war/aion:
- relic foglalás, keep ostrom, sőt,
- főváros ostrom (bolygó foglalás) heroic40 küldikkel :)
- valor ranktól függő warzone behívás
- tokenért vehető consumable és nem fixen 15% expertise, meg 35% heal, hanem az is tear-es
- alternate advancement valorból, vagy pve-ből (erre rift és aoc is rájött azóta) -
Pacho #38388 Megvan már az összes holocron?:D -
Kasadya #38387 ME helyett csinálhattak volna X-wing Alliance 2012 ŰRMMO-t....:P:D -
Akció tps fos. Közelében sem lesz az első résznek.
Crassus nem akarok semmit visszakeresni, senki sem mondta, hogy pvezni akar lvl50en. Főleg nem az SL tagok. -
Kasadya #38385 akkor most menj vissza 1-1,5 hónapot és keresd ki ,hogy szinte mindenkitől kaptam a hideget-meleget mikor ezt leirtam anno...... -
Ma lesz Mass Effect 3 demo PC-re. Szal. én a helyetekben figyelnék... :D -
Miért mi mást lehet csinálni? Heti max 1-2 op, ezenkívül csak a pvp van. -
Kasadya #38382 azért érzitek,hogy szinte mindenki csak PVP-zik 50-en.... -
Boncmester #38381 Én is jól elvagyok most a warzone-ozással. Most megint kedvem lett játszani, mióta sokat PvP-zek újra :) -
Pve vsyncel stabilan 60 fps, wz-k 20-30, ilum mass pvp max 10. -
-
Ha már ennyi "milyen specen hogy fut" hozzászólás van, ezen a configon mit tudna ez a k*ka engine?
www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i3_Premium_HD_PC.jpg -
A launcher még nem mutatja és a hivatalos oldalon sincs még fent szal nem lehet tudni még. -
sata75 #38376 ma jön új patch? ha igen becopyzná vki? vagy csak sima karbantartás?
és igen biztosan megtudom nézni vhol de kb sg oldalon kívül semmi nem jön át a céges tűzfalon:( -
Kasadya #38375 EA.....ez volt a rossz választás.....Bioware csak profi játékokat csinált eddig -
Rájöttem, de ezt mindenki vágja:
-az összes jól működő mmo darabból kell összerakni egy játékot, és hozzá tenni azt a stílust/világot, amiben mindezt meg lehet csinálni.
Ez nem pénzkérdés, hanem inkább tökösség kérdése, ami azon múlik, hogy egy kiadónak fix xK előfizető az jó vagy rossz-e, vagy pedig azonnali nagy búsás haszon kell.
Egy SW ötletből nagyon sokat ki lehet hozni, csak be kell vállalni. -
t0xikus #38373 neked is jól áll a hiszti:) -
Kasadya #38372 Picekt képet is rakj,mert igy nem tevagy:D -
Droughert #38371 Szebben nem is lehetett volna leírni a lényeget
-
Ah, szóval az a fajta kutyatartó vagy, aki az utcára szarat, otthon meg rend van (merthogy ha jól emlékszem az itt csaholók aláírása alapján a képzeletbeli tiszta nappaliban is meg kellett fordulniuk), ráadásul magad is megtettél mindent a szaros utcáért. :S -
Meglehetne oldani, egy az Eve onlinehoz hasonló rendszerrel. Persze ez azt hozná magával, h erősen réteg játék lenne, amiből még a licence díj se jönne vissza, nemhogy profit. -
Teljesen egyetértek, de erre mondtam, hogy nem tudom hogyan lehetne megoldani. Ha rájöttél, akkor szerintem gazdag ember leszel. -
Ah.. wowban is volt egy :) WAR-t meg csak éppen érintettem..