60890
-
Nagyon gyorsan reagáltak a pure shockfrozen water cheatre, ez bíztató. Foglalkoznak ezzel a játékkal rendesen, és az elmúlt hetekben is már rengeteget javult. Egyre jobb a játék. Egyre kevésbé akarom abbahagyni, 20-án még biztos befizetek, aztán elvileg jön az 1.2, ami nagyon fasza lesz :D -
Tyrpak #38486 -
Kolompér #38485 Atyaúristen :DDDDDDDDDDDDD -

EPIC ! -
1.1.3a Patch Notes — 2/14/2012
General
Using mouse button 5 while hovering over the UI will no longer cause the game client to crash.
:DD -
Kolompér #38482 Kösz, szétnézek, bár már hivatalos fórumon is adják a tanácsokat, hogy mit hogy kéne. -
noob 
najó lásd kivel van dolgod, beszúrok neked egy linket
sithwarrior.com - consular részleg, érdemes nézelődni, vannak okosságok (Important Threads alati topicok) -
Boncmester #38480 Pontosan azt jelenti, ami oda van írva
-
Kolompér #38479 Igen, mostmár nem tudsz exploitolni 8.8k healt. -
McKalton #38478 ez most mit jelent?
mert nekem a pecs után eltünk az 1 darab pure waterem az inventorymból.
Möost szedhetem össze újra? -

-
Kolompér #38476 Én erre esküszöm jelenleg: http://www.torhead.com/skill-calc#601MZhGbRkhrbtzZf0c.1
Kényelmesen megvan a 6 medál per wz, úgy hogy nem használom a tank képességeim. Azokkal szerintem meglenne a 8-9 is simán.
Linkelni még 30 napon át nem tudok normálisan
-
Tyrpak #38475 Fórumon a darkness/kinetic-re nem találtam buildet, viszont most az a konszenzus, hogy vagy azzal medál farmolsz, vagy pedig Madness/balance és agyon dotolsz mindenkit death field + discharge-al (lefordítva Force in balance + Force breach force technique-el). -
Kolompér #38474 http://www.torhead.com/skill-calc#601Mfrsk0skZhGbZf0c.1
Kicsit átalakítva, mert közben rájöttem, hogy semmi értelme a Shadowy Veil-nek. -
Kolompér #38473 http://www.torhead.com/skill-calc#601Mfrsk0skZRGbZf0c.1
Ezt próbálta már vki? -
Zavart éreztem az erőben... 

-
Kolompér #38471 Üdv Kopasznyakú
-
Boncmester #38470 Miből gondolod, hogy ő az? :D -
Tyrpak #38469 Ázsiai szerverek lesznek nekik, és március végére ígérik, hogy server transfert is kapnak. Bár ez igazából csak amerikai szervereket érint szerintem. -
SerBus "Laura" 

-
Megjelenik SWTOR
Ausztrália, Új-Zéland, Hongkong és Szingapúr március 1-jén
kicsit meg fog ugrani a játékos bázis :D -
Angolul nem találtam jó minőségben :D -
Tyrpak #38465 Hát fura ez a hivatalos fórum. Írtam egy kis szösszenetet arról, hogy miután most már az összes stat diminishing return-ön van, mi lesz, amikor jönnek majd a kiegek az új gearrel?
Lesz értelme beszerezni őket, miután a régivel már elérted a soft cap-et, és az új gear csak a százalék töredékével ad jobb értékeket?
Hosszú távon szerintem mindenki eléri a 30% crit, 110% accuracy, 80% surge cap-et, és utána akkor melyik statot lehet még fejleszteni?
Nem tudom, hogy a poweren, vagy az endurance-en van-e valami cap. -
Kolompér #38464 Ha minden igaz, akkor minél nagyobb az affection rating annál nagyobb eséllyel lesz critical a crafting.
-Ha lila itemet gyártasz nagyobb eséllyel lesz rajta augment slot.
-Nem sokkal ugyan de gyorsabb lesz a mission. Pl egy óra helyett 50 perc környéke.
-Gathering missionben is nagyobb eséllyel hoz vissza lilát. -
Boncmester #38463 Nem, mert akkor lemegy a pajzsa :-) -
sata75 #38462 nagykirály, de ha így nézzük akkor egy klikk is elég az elején:) csak akkor célozni is kell:) -
Boncmester #38461
-
Tyrpak #38460 Aknamezős space mission 3 kattintással :DDDDDDDDDDD
Hatalmas! -
sorthair #38459 Igazabol engem a craftolas erdekel, hogy abban mit valtoztat, mert mar regen 50 vagyok!? -
Tyrpak #38458 Ha "szeret téged", akkor időnként (szint és story előrehaladás függő) lehet vele beszélgetni, ami nagyon sok xp-t ad, esetenként akár tárgyat is.
És ha eljutsz egy bizonyos fokig a beszélgetésben és az affectionben, akkor ad küldit is.
Nekem eddig tetszettek a küldik, nagyon jól bele tudod élni magad a karakteredbe egy-egy ilyen után. -
Jobban nem harcol akármilyen gearben van ugyanolyan SUTA
az összes 

-
Boncmester #38456 Gyorsabban és jobban craftol elméletileg. Azt nem befolyásolja, hogyan harcol, azt a presence statod befolyásolja, meg az, hogy milyen geart adsz rájuk. -
sorthair #38455 Sziasztok!
Ha a companion szeret minket, jobban teljesit, ha elkuldom craftolni? tobbet csinal stb? Vagy csak jobban harcol mellettunk, mert ha csak ennyi, akkor nem huzom oket!?
Koszi -
további formulák - sebzések, sebzés típusok, critical %-ok, és hasonlók -
SWTOR basics - mindenféle általános dolog a játékkal kapcsolatban, pl. aggro generálás, stb. -
Boncmester #38452 Aki 127K-ért vesz meg egy LOTRO-s accot, az tőlem ingyen és bérmentve kap egy tarkólövést, szóval mondd neki, hogy ez is benne van a csomagban :) -
Primer on calculating DPS stat weights - jóféle dps számoló leírás
konkrétan marauderre -
Én már két karival is letoltam. -
Bhalage #38449 najó máris töltöm D:
ha jü lesz holnap N7 pólómba leszek like a BOSS -
nézd meg nagyon tuti és a multit is ki lehet próbálni