60887
  • cain
    beugrós kérdés volt, copy-pasteztem, szóval valószínűleg nincs elütés. a zárójelek is stimmelnek. :D
  • j0nNyKa
    mondjuk 100as alacrity ratinggel, 2 sec cast time-mal, meg mondjuk 0% skill-buffal:
    level 20asnak az activation speedje:
    2*(1-(0/100)-0.3*(1-(1-(0.01/0.3))^((100/20))/0.55))) = 2.32081477 :D
    level 50-esnek:
    2*(1-(0/100)-0.3*(1-(1-(0.01/0.3))^((100/50))/0.55))) = 2.41939394 :D

nincs valahol elütés? mert pl. egy záró zárójel hiányzik valahonnan, az tuti

ha mondjuk a hatványjel elé berakom a hiányzó zárójelet, akkor
    20as szintű:
    2*(1-(0/100)-0.3*(1-(1-(0.01/0.3)))^((100/20))/0.55))) = 1.99999996
    50es:
    2*(1-(0/100)-0.3*(1-(1-(0.01/0.3)))^((100/50))/0.55))) = 1.99878788

így már stimmel az is, hogy az 50esnek csökken a cast time a 20ashoz képest, de még mindig nagyon picinek tűnik a csökkenés

vagy ez így normális ?!

bár.. így meg az alacrity rating növelésével nő a cast time is... brrr, buzi ez, nem számolgatok. :D
  • j0nNyKa
    ööö.. ebben van elütés, és meg kéne találnom, vagy poénból írtad? :D
    egyébként 2 dolog tünik fel a formulában:
    0.3 * ( 1 - ( 1 - ( 0.01 / 0.3 ) ) rész miért nincs egyszerűen kiszámolva?
    a másik meg inkább érdekesség, hogy 20as szint felett ezek szerint magától NŐ az activation time valamennyivel szintről-szintre ?!?!
    vagy.. na ezt át kell nyálazni :D
  • cain
    szerintem mindenki magolja szépen a formulákat, és nemsokára olyanok jönnek majd, hogy hol van az elütés ebben:

Activation Speed = CastingTime * ( 1 - ( %AlacrityFromSkillsAndBuffs / 100 ) - 0.3 * ( 1 - ( 1 - ( 0.01 / 0.3 ) )^( ( AlacrityRating / max(Level,20) ) / 0.55 ) ) )
  • Pacho
    Az már a béta van, ez gondolom más lehet;)
  • j0nNyKa
    őő, olyanról még nem hallottam, illetve az a camera pivottal lehet kapcsolatban gondolom
    a bug az, amit picket leírt: néha gondol egyet a kamera, és ugrik egyet mondjuk 90 fokban felfelé (magad elé nézel -> eget nézed)
    ez főleg terheltebb helyeken van, pl. warzone-okban, és már release óta létező bug (vicc, release előtt nem volt..), 99%-ban logitech, meg razer egerekkel
    öhm, ennyi, gondolom a mostani patch-csel nemhogy javult, de mégtöbb embernél jött elő
  • j0nNyKa
    ha valakit érdekel, livekodok.com-on most még olcsóbb a gamecard
  • Pacho
    Hát ha van a számládon hitelkeret....
  • picket
    A bankodtól függ, ha engedi... (akinél bankkártyával fizetsz, az nem tud az anyagi helyzetedről)
  • Zozzancs
    Köszönöm a válaszokat... és még 1 valami... elő rendeltem originen a digital deluxot... még megjelenéskor , de nem volt pénz a kártyámon, de mégis levonta így -17000 lett a számlán.. ezt megtehetik?
  • picket
    A karakter marad, a kameranézet ugrik csillagvizsgáló üzemmódba.
  • picket
    Nekem meg tegnap kezdte, és elég sokszor csinálja, ha jobb klikkelek. Előtte sosem volt ilyen.
  • MaRee
    Sokkal jobban fut már a játék.
  • z3d
    A grafikát lehet állítani, az fps javult, de ilumon még mindig elég low.
    Warzoneokban egész jó, bár én időnként újra szoktam indítani a klienst a memory leak miatt.
  • Zozzancs
    Sziasztok , rég voltam .. csak annyit szeretnék kérdezni hogy az fps bugot meg azt hogy nem lehet állítani a grafot ki javították már ?:) előre is köszi!
  • t0xikus
    ez az az ugrálás, amikor hirtelen föl v le esik/mászik a karakter és a kamera a régi pozíción marad?
  • j0nNyKa
    a kamera ugralas sajnos mar regi bug :(
    nalam valamiert mar egy ideje megjavult, sokaknal nem
  • picket
    Minden peccsel érdekesebbé teszik a játékot. Most a kamera ugrál random helyzetekbe ha nézelődnél. Ezek szerint jönnek az egér körüli mizériák :S
  • Tyrpak
    Ok, tegnap hülyeséget írtam.
    Steel series wow cata egér megoldás a hivatalos fórumból.

(mondjuk ilyenkor azért picit bosszankodok, amikor a 3. bejegyzés az, hogy "google-on találtam ezt a topicot, és müködik", és én keresem ki más helyett)
  • DieHard
    Sztem a bw tutira megcsinálta hogy ne lehetssen. wow cata. náluk ez alap bann.
  • Tyrpak
    Csak találomra tipp, van egy olyanja a játéknak, hogy adminként fut, és logitech egerek csak úgy mennek, ha az egér programját is adminkét futtatod. Hátha segít :)
  • talos86
    Tudom miről van szó, elég sokan anyáztak miatta Fleeten generalon, pont ezért mondtam, hogy nekem még nem produkált ilyet sem tegnap, sem ma.

hawkie22: igen, a legfrissebb szoftvere viszi(legalábbis swtor fórumon ezt írják).
  • hawkie22
    Használ itt valaki esetleg Steelseries WoW Cataclysm egeret játékhoz? Be lehet a gombokat állítani a játékhoz vagy ezt nem támogatja a játék?
  • j0nNyKa
    de ez meg mindig nem arrol szol, hogy neked hany gombos egered van, hanem hogy tegnap a nagy patch utan crashelt a jatek, ha a UI fele vitted a kurzort, es nyomtal egy mouse button 5-ot
    erted?
  • talos86
    Nekem nem volt(eddig, lekopogom) semmilyen crash gondom 5-6-7-xedik egérgomb miatt, pedig a Logitech G700-on 13 darab is van belőlük.
  • Tyrpak
    Hát ja, trollok meglátták, hogy itt túl értelmes dolgokról van szó, és sírva menekültek. :)
  • j0nNyKa
    hát látod, normális téma, meg is öli a topicot :D
  • Kasadya
    JOHNNY-ka nem reportolod KOLMOPÉR-t mint ahogy engem reportoltál? másik reg-et használni a ban alatt tilos....megteszem én ha gondolod ne fáradj...
  • cain
    ja, elég jó témák vannak sithwarrioron, párszor linkeltem is ide, csodálom, hogy nem haraptatok rá előbb.
  • Sir Quno Jedi
    jahogy, akkor jóak
  • j0nNyKa
    de... ez a bug a tegnapi patch-csel jött elő, te egy hónapja nem játszóttál, és csodálkozol, hogy nem futottál bele? ö.
  • Sir Quno Jedi
    Tudja a kánya, win7-re fel sem tettem a driverét, csak xp-re. De az egyik gomb asszem az autorun/repülés, az nagyon hasznos, benyomod, azt haller, megy magától a karid, a másikra nem emléxem (több mint egy hónapja be sem léptem).
  • z3d
    Van itt egy nagyon jó assasin boncolgató topic.
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=778

Ez a shadow-ra is használható, mindenféle buildek, elemzések vannak itt elég részletesen (már ha jól értettem, hogy shadow build a kérdés, ha nem, sry :P)
  • j0nNyKa
    konkrétan mouse button 5-nek hívják az 5. gombodat az egér progijában?
    meg.. nyomkodtad úgy, hogy közben a kurzor az UI valamelyik részén volt? merthát logikusan gondolom rá van bindelve valami spell az 5-ös gombodra, amit nem úgy nyomkodsz, hogy közben a kurzor az UIn pihen
  • Omlás
    Gondolom ez az egér 5. gomb téma olyan mint az fps problémák van akinél jelentkezik van akinél nem :]
  • Kolompér
  • Sir Quno Jedi
    Node én mind az 5 gombot szoktam volt használni az egeren a játékban és sosem fagyott?!?!?
  • N1ggA
    Nagyon gyorsan reagáltak a pure shockfrozen water cheatre, ez bíztató. Foglalkoznak ezzel a játékkal rendesen, és az elmúlt hetekben is már rengeteget javult. Egyre jobb a játék. Egyre kevésbé akarom abbahagyni, 20-án még biztos befizetek, aztán elvileg jön az 1.2, ami nagyon fasza lesz :D
  • Tyrpak
  • Kolompér
    Atyaúristen :DDDDDDDDDDDDD