60887
  • Tomy Lee
    Nálam banlist működik jól,ha kell aktiválom vagy akár 200 alreget teszek be.Nem éri meg odajönni trollkodni,páran rájöttek már régen..
  • Nephin
    Dehogy örülök, de ez lesz. A messiásváró tömeg új hőse a GW2, nagyot fognak koppanni, mint mindig, mert semmi sem felelhet meg az elvárásaiknak, bármilyen csilivilit ígérnek a fejlesztők. Aztán majd a GW2 topik gazdája is törölgetheti a trollokat... :D

Nade: mit szóltok ahhoz, hogy nem lesz több Karpyshyn-féle játéksztori? :(
  • Ahet
    Úgy mondod mintha örülnél neki ha ez történne. :P
  • Nephin
    Várd ki a végét. :D
  • TDC Geronimo
    Hát swtoros ilumnál szarabbat elképzelni se tudok úgyhogy annál csak jobb lehet :p
  • Nephin
    Milyen jó is lesz 0-1 fps-sel... :D
  • TDC Geronimo
    hát ez "kicsit" komolyabban hangzik, mint lollum :D
  • Boncmester
    Az már jó lenne, ha lenne egy visszaszámláló, és nem szalasztanád el a nyitást. Warban pl az éledésnél volt visszaszámláló, fél percenként lehetett éledni, és a kezdőhelyről aztán bármikor kijöhettél.
  • 1Darton1
    Ezek alapján óriási erőbeli különbség volt, így nem is csoda, hogy az egyik fél gyorsan nyer.
    Igazságos játékszabály-módosítással sem változott volna semmi, még a meccs hossza sem nagyon. Viszont más meccsek esetén élvezhetetlenebbé válhatna a warzone.
  • Tafaya
    Öööö, ezen akadt meg először a szemem: "Objectives Worth Fighting For". Van ilyen Ilumon? :)
  • N1ggA
    Szerintem ez bug kell, hogy legyen.

Tyrpak, amit leirsz, az igaz. Ezt pl. lehetne ugy orvosolni, hogy ajto robbanas utan mondjuk 1 percig nyitva van a fal.

De hát írni kell a supportnak, hátha reagálnak :)
  • Rubint
    Beta-ban volt simán commendation-ért vehető a battlemaster gear doboz, aztán megváltoztatták, hogy ne lehessen kifarmolni egy-két nap alatt. Most majd lehet megint. :)
  • Rubint
    Ilum versenytárs (warning: GW2 content)
  • Nephin
    Esküdni mernék, hogy sokszor álltam ott egy-másfél perceket, aztán persze kidobott. Számolni fogom a másodperceket. :)
  • Tyrpak
    Azért voidstart rendesen el tudja ...ni.

Múltkor ellenfél befoglalta az első ajtót, aztán megálltak, és szisztematikusan kiírtották az összes védőt, mielőtt továbbmentek volna.
    Így senki nem tudta megakadályozni, hogy nyissák a hidat.

Hídnál mind a 8 támadó felállt, és sikerült átmenniük, mielőtt a fal kinyílt volna!

Ugrálás közben már rakták is le a bombát, az érkező védőket szépen lemészárolták megint, irány a következő ajtó.

Kezdettől a végéig durván 2 perc lehetett, annak a nagy részét a falra várva töltöttem.
  • N1ggA
    Ha jól tudom, jelenleg úgy van, hogy fél percenként kinyílik 5 másodpercre. Az objectivek elérésében szerintem teljesen jól működik így. Támadók (legkönnyebben) akkor tudják lerakni a bombát, ha sikerül fél percen belül megölni az összes védőt. Idegesítő tud lenni a fal, de nem véletlen van benne.
  • Tyrpak
    Hopp kaptam egy keyt a hétvégi Tera sneak peek tesztre.
    Egy kicsit le is halt az account oldaluk.
  • cain
    van egy cca. 40 oldalas thread hozzá, biztos vagyok benne, hogy megtalálod benne a megoldást. >:>
  • Nephin
    Akkor legyen meghatározva, hogy pl. 10 sec fal, de így, ahogy van, nem jó, lásd #38545.
  • Sir Quno Jedi
    A fal azé buziság, me múltkor két ciklusra is beragadtam oda egymás után. Megnyílt, épp menüben voltam, de látom rohannak ki a többiek, kiléptem, mennék át, erre már megen fal van. EZ murva.
  • Pacho
    Akkor nem lehetne megcsinálni a támadóknak az objektive-et, ha a védők folyamatosan újraélednek, és nincs "fal".
  • Nephin
    A büntetéssel egyidőben akár kivehetik a falat is, a bosszantáson kívül semmi értelme, vagy legalábbis én nem jöttem rá, attól eltekintve, hogy csak a védőknél van pl. a voidstaros wz-ben... :D
  • darth devil
    És akkor ezután mi értelme lesz a napi pvp qnak? Vagy azt is egyszerűen kiveszik?
  • z3d
    Na igen, az is szívás volt :)

Végül is centurion gearrel fel lehet tölteni viszonylag gyorsan magad, így nem vagy annyira lemaradásban expertise értékben.

Ha lenne valor meg premade matchmaking, ahogy leírtam, nem lenne különösebb gond.
  • MaRee
    Nerfelve lett az esély arra, hogy a bag champion tokent dobjon. Szerintem sokkal jobb így ez, hogy szinte csak champ commendationnal lehet kifarmolni a cuccokat, legalább látod hol tartasz. Nem az van, hogy öt táskából kettőben ugyan az a cucc van, a maradék háromban meg olyan amit már egyszer megkaptál :D
  • Pacho
    Hát igen, a mázli faktor. Kinyitottam eddig vagy 100 champ baget, és 3 item esett belőle: fegyó, offhand, és páncél....
  • z3d
    A fegyver meg 127(?) champ commendation. AZ meg még gázabb :)
  • z3d
    No igen, a bünti rész érdekes. Engem tegnap kivágott az egyik warzoneból, mert halál után nem nyílt ki a fal, és deserter timer meg letelt. "Kicsit" mérges voltam a bukott valor+commendationok miatt, ha erre még jönni fog valami jó kis bünti is, akkor nem kicsit fogok káromkodni. Persze az miatt még inkább káromkodom, amikor 1-0 huttball után a fél csapat lelép mert már "úgysincssemmiesély". Persze belefutottam olyanba is, amikor már a kezdőhelyen farmolták a csapatunkat :P Szal kettős penge. Mindenesetre a bünti kell, meg az is, hogy jutalmazzák azokat, akik végigtolják a meccset.

Leginkább az kéne, hogy az objective-ek miatt kapjon az ember medált/commendationt. És az is legyen már objectiv, ha beviszem a lasztit pl.

Na igen, rájöhettek volna megjelenés előtt. Azt az anomáliát, hogy a full BMesek/premadek kicsirkéznek mindenkit, úgy lehetne megoldani, hogy matchmaking valor szint szerint (is) mehetne, valamint premade csapatokat csak premadek ellen sorsolna össze.
    Mondjuk nagy különbség nincs a champion meg a BM cucc között. De a champion összeszedés sem annyira egyszerű, 20 ládából 1 token sem esett :D 7 champ commendationonként meg 67-et összeszedni egy egy darab cuccra szintén nem eccerű. Persze nem akarom túl könnyűre sem, de a token esélye elég csekély lett.
  • Tyrpak
    Én azért picit remegek, amikor ilyen változásokat terveznek.
    Soha nem sült még ki jó abból, hogy a játék egyik alapvető koncepcióját az élő játékban utólag átírják.

Kilépési bünti nagyon kell, viszont nagyon óvatosan kell megvalósítaniuk. Mert jelenleg a játék eleji kilépők egy része abból van, hogy tölt nekik a warzone, tölt, aztán kiírja, hogy time-out és vissza fleetre. Őket még plusz azzal is szivatni, hogy büntetést kapnak, nagyon idegesítő lenne.

És megint: daily-kből szerzett geart kivenni, teljesen jó, csinálják meg minél hamarabb. Viszont! Miért nem megjelenés előtt jöttek erre rá?
    Hogyan fogja ez a javítás megoldani, hogy a leghangosabb pvp/pve huszárok, már mindent kifarmoltak a játékból, és már nem maradt más hátra, minthogy a most, normalizált tempóban felzárkózókat kiütik a játékból a full battlemaster gearjükkel?
  • DieHard
    Várható és szükséges volt.
  • z3d
    Patch 1.2, among many other PvP changes, will remove the reliance on daily quests for your gear progression (and therefore increasing the value of the commendations you get for playing a match to the end) and penalties for quitters.

Georg "Observer" Zoeller
    Principal Lead Combat Designer
  • j0nNyKa
    najó de ott egy helyen van egy rakás konstans, amiről fogalmunk sincs, hogy valójában micsodák
    a változók viszonylag egyértelműek, de a közepén az a maszlag picit furcsa
  • picket
    Van kettő darab 1-es, egy 0.01 és egy 0.3. Egyiket sem értem honnan jött.
  • cain
    felteszem így jobban látszik, hogy mi honnan jön, mintha csak oda lenne szúrva egy együttható.
  • Tyrpak
    Igen, a channeleket is gyorsítja, mint force lightning, vagy az agent idióta healje.

A 1.5 seces cast time-oknál baromira nem látom értelmét az alacrity-nek, a 2-3 seceseknél még csak csak.
    Viszont ott bejön olyan is, hogy pl agent-nl az alacrity csak árt, mert felborítja az energy regenjét. :)
  • z3d
    Ez gyorsítja a force ligthning elcastolást is, miközben ugyanúgy tickel háromszor? Kösz.
  • j0nNyKa
    ja ott valahol el vannak csúszva a zárójelek, de én már feladtam
  • picket
    "0.3 * ( 1 - ( 1 - ( 0.01 / 0.3 ) ) rész miért nincs egyszerűen kiszámolva? " - l2matek Azért nincs kiszámolva, mert utána hatványozva van, és abba a "0.3*" rész nem tartozik bele.
    Hogy mi értelme van ennek: (1-(1-(0.01/0.3) azt ne kérdezd, mert ha felbontod a belső zárójelet, akkor marad egy 0,01/0,3 fel lehet mindkettőt szorozni 100-al, hogy olvasható legyen, és akkor 1/30. De így bonyolultabbnak tűnik
  • PiszkosFred
    WoWban csinalta ezt nekem 4.1 vagy 4.2-es peccs utan. Semmi sem valtozott a gepemben, csak a peccsre gondoltam, hogy az okozta. Mas is panaszkodott ra raidek kozben hasonlora. Aztan elmult. Nem tudom mi es hogy, de elmult.

SWToR-ban is ugyanigy eljott, igaz valami az 1.1 utan, szinten par napig tartott a peccseles utan, aztan elmult, amilyen hirtelen jott, olyan hirtelen el is maradt a tunet.

Ma napig nem tudom, mi okozta ezt a "hirtelen az egre nezek" dolgot, de se Skyrim, se Witcher, se New Vegas (ezekkel jatszogattam az elmult evben) nem produkalt ilyet, csak a ket mmo. De elmult. Ha talalsz ra valaszt, erdekelne, mert furja az oldalamat a kivancsisag.
  • N1ggA
    Nem normális. Buffok nélkül a 2 sec cast timeos spell:
    96-os alacrity rating: 1.93 sec
    249-es: 1.84 sec