60887
  • PiszkosFred
    Inkabb maradok az Operative ugynokomnel egyelore, imadok healelni vele, es tetszik a background is.
  • cain
    ...köszönhetően az egész gcd nevű baromságnak.
  • cain
    örömmel hallom. mostanában terveztem trúpert indítani. =]
  • z3d
    sokan szidják az inq storylinet, én azt toltam végig eddig, és bejött. kinek a pap.
  • Pacho
    Az Act1 után a sage sztori jobb lesz Act2-ben, és sokkal jobb Act3-ban. Az act1 tényleg elég unalmas/sablonos, de utána jobb lesz.
  • Bhalage
    nálam lv10nel unalomba fulladt, sith warrior (vette, baras), agent (zakumpakk), BH (companion csapat, mint csapat odabasz) után...

elejen azt gondoltam (ami amugy valtozhat meg) hogy na majd mind a 8 karibol feltolok 1-1et, de most ugy altom hgoy a 3-4erdekesen kivul van egy pár jó szar történet kari class is :d (szubjektiv)
  • smoother
    respeccelek irl re.
  • Tyrpak
    Respeccelj madness/balance-ra, és akkor már van vagy 5 gomb amit nyomkodhatsz (bubi, villám/kavics, death field/force in balance, insta crushing darkness vagy lightning strike, shock/project)

Sokkal mobilisabb és ütősebb lesz így. Plusz force regen a villám/kavicson.
  • smoother
    Miért én vagyok a legrosszabb player a csapatban mikor 200.000+ felett healelek? Értem én hogy csináljak más de a healer mit? Ha más csinálok akkor meg meghal körülöttem mindenki.
  • smoother
    Az a baj hogy healer vagyok de ha összesen vannak 5en kb akkor kevés az esélye a csapatnak.

A pvp rendszer meg direct lehuzza a healereket.
  • weky
    A Resonance nem dőlt be, esténként átlag 40 fővel (+/- 5 fő) továbbra is aktívak vagyunk! :))))
  • PiszkosFred
    A sztorija jo pedig, de a jatek mechanizmus az 16-20 szint kozott 2 gombra redukalodik (Sorcnal detto). Ez a magek sorsa a legtobb mmo pve contentben. Respeccelj healerre, instazz inkabb, es csinald csak a class kveszteket, az ugy talan nem lesz unalmas.
  • weky
    Nigtmaren köztársasági oldalán 3 aktív magyar guild van, birodalmi oldalon csak a Hungarikumról tudok.
  • Tyrpak
    Kérdés: nektek mi a tapasztalatotok surge nerf után?

Nekem annihilation marauderrel sokkal izgalmasabb, élvezetesebb lett a játék. Ok, hogy több ütés kell, hogy megöljek valakit, viszont nincs az, hogy kapok 2 ütést és meghaltam, hosszabbak és egyenlőbbek lettek a harcok.

Mondjuk operative-okat picit sajnálom, most már simán felkelek, vanish vagy saber ward, és utána szétkapom őket fél hp-ról.

Az, hogy a focus fire-t is tovább bírja az ember, huttballban mondjuk kedvez a támadónak, ha 3-an ütnek valakit, még akkor is van esélye eljutni a célig (kivéve ha hátrarántják a rámpára, és utána lelökik oldalra, na azon káromkodtam).
  • PiszkosFred
    Oket mostanaban nem latni (ami nem jelent semmi, nem akarom halalhiruket kelteni, egyszeruen csak en nem futok ossze veluk gyakran), de titeket/tagjaitokat szinte mindig latni fleeten, bazisokon es mindenfele kvesztelve, instazva, sot, mintha egyre tobben lennetek :)
  • smoother
    A lvl30-32 körüli unalomba fulladásra nem lesz valami patch?
    Egyszerüen már 1 hete be sem léptem annyira nyomasztó ezen a részen a játék. Nem is fizetek be a köv hónapra.
    (vagy csak a sage ilyen unalmas?)
  • cain
    igen, az kicsit meglepett volna, ha bedőltünk volna.
    az még jobban meglepett viszont, hogy ezek szerint bedőlt a reso.
  • PiszkosFred
    Hungarikum, gondolom.
  • cain
    melyik?
  • mnorbi
    többi magyar guild hogy áll ? mi a nightmaren már csak 1 guild van talpon .
  • z3d
    Pacho: A medálrendszer sztem is totál f...izé...béna.

Rhilen: jól is tolják a rep-ek WZken :) Ilumra még nem mertem betenni a lábam az fps miatt, lehet ma rápróbálok.
  • Rhilen
    Csak beírtam a számokat, következtetéseket vonja le mindenki maga :) Hallottam már olyat guild társtól, hogy rep vs. rep (!) huttballon volt, és olyan info is jött társguildtől, hogy Ilumon rep túlerő van. Nyilván nem ez az általános, de jelzésértékű.
  • Pacho
    Csak nem nincs igazán kidolgozva a győztes/vesztes jutalma a huttballon. Tegnap játszottam két meccset egymás után, az elsőben (0-6) jött 1100 valor, meg 80 commendation. A másodikban (6-1) 1400 valor és 91 commendation. Az elsőben mindenki kb. leszarta a labdát és csak az ellenfelet farmolta, a másodikban volt küzdelem és gólszerzés is.
  • z3d
    Az hogy buta, relatív, a múltkor volt egy nagyon jó hutball meccs, 1-0 ra kikaptunk úgy, hogy az elején kaptunk egy gólt, és utána mindkét csapat iszonyatosan küzdött, a labda folyamatosan más más csapat birtokában volt. Nagyon elégedett voltam a végén, pedig kikaptunk.
    Attól függ, milyen csapat(ok) jön(nek) össze.
  • t0xikus
    nekem rep oldalon kb 10ből 1 huttball
  • z3d
    Biztos nincs akkora túlerő, mivel nekem igen gyakran nem huttball a warzone.
  • Sir Quno Jedi
    Node akit nem izgat az a maroknyi buta wz, meg úgy általában a PvP, meg a grindelés a felszerelésért, annak még az egy hónap is sok ebből.
  • N1ggA
    Igen, én is ahton vagyok. Amugy fura, hogy ilyen sokan abbahagyták ingyen hónap után. Nagyon türelmetlennek kell hozzá lenni. 3. guildben vagyok, mert az első kettő tönkrement, miután csak 2-3 aktív ember maradt, pedig a legnagyobb problémákat (ability delay, low fps) igen gyorsan javították annyira, hogy átlépje az elégedettség küszöbömet.
  • Pacho
    Tomb-on 230-250. Van amikor a fleet(2)-re tesz és már ott is vannak 50-60-an.
  • Marfy
    Hiddenen egész jó a helyzet, csúcsidőben akár 130-140 ember is szokott lenni rep fleeten.
  • Rhilen
    Ahto city-t tudom mondani, pont tegnapelőtt mértem 3-szor a fleet létszámot (nyilván az értékek folyamatosan ingadoztak +/- 10 értendő hozzá) :)
    17:30 - rep: 50, imp: 120
    20:00 - rep: 75, imp: 180
    21:30 - rep: 85, imp: 170
    Ergo: nincs már akkora túlerő, mint elején (emlékszem volt olyan, hogy 280-300 ember volt imp fleeten) -> valószínűleg sokan rerolloltak, illetve hagyták abba "ingyen" hónap után.
  • Tyrpak
    Engem ez a leírás félelmetesen emlékeztet a WAR egy korábbi verziójához, amikor a BO-tól futár vitte a resource-ot (egyenesen az ostromló ellenséges wb-nek). Tehát a leírás nagyon korrekt.

Megvalósítás a nagy kérdés! WAR-ban is hányszor átvariálták, hogy npc védő, nincs védő, ütjük az ajtót, csak ram-mel, stb.

Szerintem még Ilum is át fog menni egy pár iteráción.
    Mielőtt végre kihoznak egy új bolygót, amin lesz értelme tényleg warband vs warband harcoknak. És akkor Ilumon végre tényleg skirmish lesz a daily-ért, mert az a térkép arra való.
  • DieHard
    A wzből való kilépést simán meg lehet oldalni. Ha valaki használja a kilépés gombot és ezt a játék látta megkapja a büntit. Ha kidobta simán a game, akkor ételemszerüen nem látja és nem kapja meg. Log-outra, alt+f4re dettó.
  • Ahet
    Én sajnálom, hogy Karpyshyn elhagyta a BW-t. Engem anno, a Baldur’s Gate-el és a Neverwinter Nights-al megvett kilóra.

A GW2 pedig nem lesz messiás, ma már egyik játék sem lesz az. Egyszerűen csak egy jó játék lesz. De az biztos, hogy az ANetet nem fogja meg lepni milyen népszerű a pvp, nem úgy mint az [URL=http://swtor.hu/developer-qa]SWToR-ban a deveket[/URL. (:
  • Boncmester
    Azért a WAR-ban megoldották már pár évvel ezelőtt, hogy sokkal nagyobb csaták is elég normálisan menjenek, mint ami Ilumon van most. 5-6x annyi emberrel.
  • Boncmester
    2 napja is egész ilum a republicé volt.
  • DummyBoy
    2 db 30+ -os Empire kari után kedves barátaim úgy döntöttek ők is elkezdik az SWTOR-t, persze REPUBLIC oldalon, szóval én is kipróbáltam :)

Háát, azért fejlődés közben nem olyan egyszerű csapatot találni ...
  • Witcher
    Remélem ezzel együtt jön a wz választás is!
  • Ében
    Nálunk a tagok most azt írták, hogy Ilumon többszörös túlerőben van a rep oldal.
  • N1ggA
    Más: Republic Fleeten tegnap előtt csúcsidőben majdnem 100an voltak (empire nem röhög :D) a pár héttel ezelőtti 60-70hez képest, és lassú, de stabil növekedést érzek. Imperial Fleeten mi a helyzet?
    Egyre többen játszanak a játékkal, vagy inkább az empire oldaliak rerollolnak?