60887
-
Boncmester #38684 A shadows alapban ki van kapcsolva, a nameplates nélkül viszont nem tudnám, kit kell ölni :)
A WAR kb 5x ekkora csatában is simábban ment. -
MaRee #38683 Nem gép függő. -
Pacho #38682 Hát a te gépeden attól jobban kellene mennie. Nameplates off, shadows off stb.... -
Ez nagyon szomorú sajnos! -
Boncmester #38680 2-4 közt mozgott kb. -
Valor farm. :D -
Pacho #38678 Mennyi volt az fps-ed? -
Alienator #38677 Még mindig itt vagytok elakadva? Ez a game mindig is ronda lesz és mindig is szaggatni fog mindenféle gépen. -
Boncmester #38676 Tegnap pl eléggé nagy csata volt Ilumon az Empire és a Republic között. Két hibája volt csak: hogy semmi cél nem volt benne, csak a hentelés, valamint hogy amit ott láttam, annak nem sok köze van az FPS-hez, és nem azért, mert ez MMO :S -
z3d #38675 good catch :) sry :P -
Pacho #38674 -
Tyrpak #38673 A klasszikus sci-fikben, valószínűleg a kor kultúrája, meg a pénz hiány miatt, szinte minden faj near human.
Nem nagyon tudok olyan univerzumot, ahol ne kétkezű, kétlábon járó, egyfejű, kétszemű és egy orrú lények lennének.
Huttok is simán jók lennének, kéz nélkül. -
tudom egyebkent, csak ugye itt is az van, hogy az "ellentabornak" akkora a hangja, hogy elnyomja azoket, akik csak egyszeruen szeretni / elvezni probalnak valamit
ugyhogy fujfuj manga! -
ezt csak most csak neked
-
sata75 #38670 hát ha már macskaember... -
Hat en is kedvelem a stilust, bar ha egy mod van ra, a "hagyomanyos" karaktereket es torteneteket, ahol a csajoknak nincs macskafuluk vagy farkuk (aki felreerti, az igy jart), vagy nem mosomedvek jarnak felegyenesedve, humanoid arccal es testtel (mellekkel egy egyeb emberi nemi jelleggel) stb.
Pl SWToRban sem tetszik a Cathar nep, hegyes fog es ful, de egy jobb fogorvos es fodrasz utan siman embernek neznek ki. De ha mar humanoid a test, legalabb a fejszerkezett es a biologiai felepites/szervrendszer legyen egyedi, ne ilyen koztes megoldasu ember-macska szerelemgyerek.
-
Tababo #38668 pont hogy nem ciki manapság. nyomatják ezerrel. -
z3d #38667 Azért egyenlőre nem szándékszom elhagyni az SW univerzumot :)
Ciki, nem ciki, manga style rulez :)
No, most hogy letelt a második hónap is, kíváncsi leszek a populáció alakulására. Valahogy a bolygókon kevesebb ember van, bár lehet, mert mindenki lvl50en fleetezik meg pvpzik.
WZ szinten meg kezd ritka lenni a huttball (Ahto City), a köztársaságiak kezdik komolyan venni a dolgokat :) -
Főleg ha még az erő is átjárja!
-
z3d #38665 Én is azt olvastam, orange armort nem lehet egyenlőre.
Thoracotomia: igazad van, általában gondoltam, és írtam, hogy nem lehet. Kösz a pontosítást, ez jó infó :) Remélem blastert is lehet critelni akkor :)
-
Igen szép lesz majd ha megjelenik mint játszható faj! :D
-
Csak ki kell másolni és úgy jó.
De ez fegyver, nem armor. -
hát igen , ez sokkal de sokkal jobb :D
ps : Én sem csipázom a mangát :P -
Forbidden knowledge? -
Nem jó a link! -
Thoracotomia #38659 proof -
Na ez nekem új! -
Mióta? Armort úgy tudom nem lehet, arra azt mondták incoming. Fegyvert lehet csinálni, valóban, de mást nem. -
Thoracotomia #38656 lehet critelni narancssárga cuccokat. -
nekem is bejon a manga, de manapsag ez "ciki", ugyhogy tartsuk magunkban :) -
A Charr-ok inkább hajaznak nagymacskára, mint medvére vagy disznóra. A GW1-ben nagy ellenségek voltak, de a 2-esben már játszhatóak lesznek. SWTorban is csak idő kérdése talán és lesz Wookie, Trandoshan, Calamari (hogy a béna Rakatáról meg az Esh-karól ne is beszéljünk). -
Nem vagy gáz, neked tetszik! Ennyi! Én speciel okádok tőle! Nem vagyunk egyformák! -
z3d #38652 Ez standard manga design. Én szeretem a mangát, így annyira nem gáz ez sem.
Lineage2ben is hasonló volt a felhozatal, és bejött :P
Igen, tudom, gáz vagyok :-) -
z3d #38651 Igen, saját példából: összevásároltam lvl 49-50en lila modokat meg geart, amit nem tudtam legyártani, így nem haltam meg azonnal pvpben.
De a cuccokat szinte rögtön dobhattam át Xalek-re, mivel a centurion pvp cucc szinte azokat a statokat hozza, és van expertise stat rajtuk, plusz setbonus.
Majd akkor lesz ok az AH, ha lehet critelni orange cuccokat (augment slot miatt), illetve a set bonus hozzá lesz kötve az armor modhoz, és így át lehet craftolt cuccba tenni a pvp set dolgait.
Szintezést elláttam synthweavinggel, a merc altnál gondolkodm hogy biochem legyen, vagy armormech. -
Nem tudnék olyan mmo-val játszani ahol ilyen mese mese mátka figurával akadnék össze pvp-ben! Vagy a másik gyönyörűség a medvedisznóember! :D
[IMG][/IMG]
-
Uniel #38649 lehet, hogy van rá igény, csak épp nem éri meg legyártani... nem véletlenül mondja mindenki, hogy a biochem-en kívül más értelmes craft skill nincs -
Pacho #38648 Hát a full pvp seteket összeszedni nem nagy cucc, arra menni, hogy azoknál jobb itemeket készíts (mondjuk +5%-al), lehet, hogy időpazarlás.
-
Szerintem is vicc ez a kínálat, pedig lenne rá igény! -
Tababo #38646 minden rizsa mmoba kell egy cukimuki faj, magassarkú illetve domina kellékek. -
Tyrpak #38645 Visszatérve swtor-ra, szerintetek mit kellene csinálni, hogy az AH-ban ne olyan szánalmas legyen a kínálat?
Azt hittem, hogy magas szintű cuccokra végre lesz már kínálat/kereslet, viszont pl mara-nak való cucc az egyáltalán nincs. Pár aim-es BH dolog még akad, viszont str csak elvétve.
Nem éri meg gyártani?
Vagy mindenki fp-t, pvp-t farmol és nincs rá igény? (csak nekem)