60884
  • t0xikus
    a topic is f2p lesz
  • rholas
    Látom megint a kitiltás fele sodródom nem baj jöhet addigra már topic se lesz.
  • Torzonborz
    nem néha hanem MINDIG !!!!4444

figyelek ám !
  • TDC Geronimo
    Úgyis unalom van melóba most :y
  • z3d
    Mondtam én, egy két troll, beindul a topic :)
  • TDC Geronimo
    Problem officer?
  • Tababo
    igen ők topikrol topikra járnak. 2-3-4 hónap és mennek majd tovább.
    gyanítom a többségük nem játszott gw1-et és úgy kb lövésük sincs a világról.

a secret world-ot viszont csak én várom meg pár arc:D meg néha torzi negatívkodik

mind1 engem tökéletesen kikapcsol az swtor. nincs sok időm játszani és ennek örülök is mert van életem.
  • PiszkosFred
    Nyugodtan imadkozhatsz az isteneidhez reggelente azert konyorogve, hogy bukjon a jatek. Ha teged ezt boldogga tesz, akkor csinald. Javaslok egy SW logot az ajtod ele, hogy jovet menet tudjal egyet kopni is, jelezve a velemenyedet. Tudod, kit mi tesz boldogga. Meg azt sem mondom, hogy meglepo, mert magyarok vagyunk, a vilag legpesszimistabb nepe, akik mindig generalnak maguknak egy Mohacsot, csak hogy sirhassunk. Benne van a genetikadban, nem a te hibad.

A jatek elmult 2 honapja sok javitast hozott, dolgoznak a sracok, de ezt keptelen elfogadni par embert, mert szemelyes serteskent eltek meg azt, hogy a jatek nem ugy muzsikal, ahol arrol nedves almaikban almodtak. Hiaba is fog a BW es az EA barmit megtenni, nekik mar nem eleg.

Es itt visszaternek az elozo kommentre, ugyanez lesz a kovetkezo GW2 beta eseteben is, mekkora hiszti lesz ott. Vagy a D3 betanal, csak hogy a nagy neveket emlitsuk.

A SWToR biztos anyagi labokon all, lehet barmit mondani ra, de hogy bukta, azt - a jelentesek szerint - nem. Cserelodik a jatekosallomany, sokan csak most kezdik vagy fogjak kezdeni kesobb, vagy visszaternek kesobb kiabrandulva esetlegesen az agyonajnarozott kovetkezo MMO-bol.
  • z3d
    Nekem belefér a havi 4k bőven azért, amit tud :)
    Ez teljesen szubjektív dolog.
  • DummyBoy
    Lol... FB játékokat? Ha havi 4 ropi lenne a FB akkor valszeg még a szopóálarc.hu-nak is nagyobb látogatottsága lenne ...
  • picket
    facebook játékok

• rholas
    Te is tudod ez nem egyéni játék. A falka határozza meg. Ha a falka elhagyja bukott.
    Kapásból fel lehetne sorolni 10 olyan dolgot amit elkurtak benne és bukott lett.

off
    A facebook játékokat napi!! 54 millió ember játsza havonta 210millióan legalább belépnek.
    Hol van akkor itt a 2 milliós tábor.
    Ja és az 54millió player sem bukta ám a facebook bevételének 15 százalékát adja éve fél milliárd hasznot is termelve még.
    on

Csodálkozik az EA hogy elmennek az emberek mikor pl a face en megszokott kényelem sehol nincs.
  • PiszkosFred
    ME3 nem mmo, de mar ott is sir mindenki, mert penzbe kerul valami. Soha, semmi nem jo nekik, keptelenek barmit is elvezni az eletben, mindenben a rosszat es negativumot latjak. Aztan csodalkoznak, amikor megkeseredett morgo emberkent fognak beverzett gyomorfekellyel fekudni a korhazban :)

Mert minden jatekban meg lehet talalni azt, ami szorakoztat, es amely kikapcsol a mindennapos mokuskerekbol - ezert is hivjak jateknak oket. GW2, Secret World, ME3, TERA, AION F2P, stb., mind szorakoztato jatek, csak embere valogatja, ezt eszreveszi e vagy sem. Bar, ez legyen az o bajuk :)
  • t0xikus
    f2p!!! :D
  • rholas
    Havi négyezer forintért azért többet kell adni mint amit most tud.
  • rholas
    Mire letelt a büntetésem addigra a játék is a kukába került....
    Még nem teljesen de az irány nagyon odamutat.
    Egy patch nem képes ezen változtatni.
    Maradnak majd törzstagok az biztos de a játékot akkor is buktának veszik. A többi is igy volt bukra után már nem ment vissza senki esetleg free2play re.

• Bigblind
    Igen ezen én is jót mosolyogtam! Sok ember aki Lucas pizsiben aludt, és az SWTOR volt számára az alfa meg az omega, már rég a GW2-ön remeg! Nem akarok ujjal mutogatni, a geronimo gyerek meg társai, dzsonival az élen!
  • Tyrpak
    Kingdom of Amalur-ból kínai tört verzióm van, szerencsére az angol szinkron az alap. Elsőre meg is lepődtem, hogy már nem orosz törés.
  • t0xikus
    manapság már egy csomó játéknál kb hamarabb kijön a tört, mint ahogy boltba kerül (na jó pár óra eltéréssel:) )
  • Tyrpak
    TheSecretWorld ezek szerint még őket se hozza lázba?
    Terát bétatesztelgetem, és várom, hogy mikor fogja valaki le csőjátékozni.

Ja és kihagytad a felsorolásból az ME3-at, az már csak másfél hét + amíg kiadják a tört verziót. :D
  • z3d
    igen, úgy lettek kitiltva.
  • PiszkosFred
    Ugyanaz a horda kering topikrol topikra itt az SG-n, nem csoda, hogy ismerosek a nikkek. Nem SWTOR-os emberkek ok, ebben a topikba is valami masik, korabbi mmo topikbol estek be. Altalaban 2-3 honapig megy a szorszalhasogatas/balvanyozas, aztan mindig megunjak, mert az fejben osszeallt alom mmo sose egyezik meg a valosaggal. Majd kisvartatva jon egy ujabb mmo, befizetnek ra, es kezdodik minden elolrol. Mar most erdemes kedvencek koze berakni a TERA es GW2 topikokat, mert a premierek utan ugyanazok fogjak ugyanazokat a hibakat felroni a jateknak, akik tettek itt is. Copypasteftw. (aztan kovetkezik a D3 es Pandamaci "edition")
  • Tyrpak
    Érdekesen számol, most kiírta, hogy 5 új hozzászólás, és közben csak toxi 3 hozzászólása volt.
  • t0xikus
    *kititiltva - szép szó lett:D
  • t0xikus
    az miaz, hogy itt jelzi, hogy jött új hozzászólás (2is), de közben nem látszik semmi. vagy most akkor a kitiltott emberkék csak úgy lettek kititiltva,h csak saját maguk látják, ami írnak, senki más meg nem?
  • Alienator
    ha már ezt hiányoljátok...

Mi van a sárkány lovagrenddel? annyira bénák pvp-ben hogy abba is hagyták? :)
  • Alienator
    Én már akkor rájöttem hogy izé, amikor ti még azt mondtátok hogy húúúú :)

A márciusi peccs lesz a vízválasztó. ha valami nagyon odabaszósat tesznek bele hogy megint húúúú legyen akkor meg van mentve a game. ha ez nem így lesz akkor megbukott.
  • t0xikus
    izé:)
  • Tyrpak
    Szerintem most mindenki arra vár, hogy Crassus és Maniac új ál-regje elkészüljön.
    És közellenség nélkül nem megy a fórum.

Másrészt a GW, TERA és az Aion f2p fórumon most elég sok swtor-os ember nevét látom. Asszem minket hívnak szakszóval mmo nomadnak. :)

Csak hogy ebben a hozzászólásban is legyen: Izé... :)
  • Pacho
    Szeretek PVP-zni, de ahhoz kellene bele rakni rendes pvp-t, mert egy kicsit így izé....
  • Marfy
    Sajnos én rájöttem hogy izé, ha nem szeretsz pvpzni, túl sok mindent nem tudsz csinálni.
  • z3d
    Én elértem a max szintet, de még nem jöttem rá, hogy izé :)

Hát, a trollok elmentek GW2 és egyéb világmegváltó topicocba, így nincs ki provokálja itt az embereket :) Egyéb értelmes témáról meg viszonylag ritkán volt szó ez előtt is :P

Vagy mindenkit tud már mindent, és nem kell itt kérdezzen semmit, valamint túl profi a banner, és el is olvassák az emberek a infókat :)

Vagy egyszerűen senki nem játszik.
  • sata75
    vagy máshol trollkodnak vagy ME3 demót tolják, vagy csak tényleg szimplán rájöttek, hogy izé...:)
  • Pacho
    Mindenki elérte már a lvl 50-et és rájött, hogy izé.....
  • t0xikus
    hogy behalt ez a fórum :/
  • N1ggA
    Akkor valszeg rosszul emlékszem. Ezesetben sorry. Arra emlékszem, hogy volt a 4 lépcsös aréna, ahol a legvégén volt vmi láda középen, abban voltak a jó cuccok, de odáig sosem jutottam el, gondolom akkor a guild+random emberek vs. Hc premade miatt. De az is lehet, hogy csak béna voltam, meg gyerek :D Na de majd akkor vissza fogok olvasni, mert úgy látszik nem emlékszem semmire.
  • Droughert
    Ezen én is meglepődtem.. Gw1-ben lvl20-as armorokon azonos statok voltak, csupán kinézetükben és a legyártáshoz szükséges pénz/alapanyag mennyiségben volt különbség. Maximum fegyvert kellett farmolni, de ha nem esett ki, akkor egyszerűen meg lehetett venni valaki mástól, ami csak pénzkérdés volt, azt meg farmolni nagyon szépen lehetett a különböző solo buildekből válogatva.
  • Tababo
    most arra remegnek az emberek.
    tény hogy nagyon jó lesz és hát nem kell havidíjat fizetni azért hogy foltozzák meg toltozzák.
  • PiszkosFred
    Banner
  • Kiado
    Melyik serveren érdemes elkezdeni, ha most indítok?