60887
  • a.carkey
    Legjobb lenne ha static lenne minden, vagy szét lenne bontva darabokra az egész Ilum.
  • a.carkey
    Az a talán legnagyobb baja a játéknak, hogy a napi hülyéskedés miatt a casueleknek másra sokminden idejük nem marad, max. hétvégén. És ők a fizető réteg. A HCknek meg ugye eleninte minden szuper, aztán ők az elsők akik az első nehézségre fontolóra veszik, hogy továbbállnak minden MMOból.

A másik óriási baklövés, hogy:

- kettő (plusz egy) bolygón (plusz az open fieldeken) van bazaar terminal, meg minden ami a fleeten van, így mindenki a fleeten csoportosul
    - az emberek ha túlléptek rajta csesznek visszamenni a korábbi bolygókra, mert jelenleg tényleg értelmetlen

A pvp részhez visszatérve:
    pvphez sajnos kell egy tényleg jó gép, de az is elmondható, hogy érdekes módon ami egyik nap faszán fut, mint pl. a huttball, másnap valamiért játszhatatlan, pedig ua géppel nyomom csütörtökön is, meg pénteken is ...

• a.carkey
    Az 1.2 kb. mikor jön?
  • PiszkosFred
    Akkor a sorrendet maskor cserelje meg, mert igy felreertheto :)
  • Boncmester
    Szerintem ezt úgy kell értelmezni, hogy még nem találkozott olyan playerrel a lovegrendből, aki paraszt lett volna, de lehet, hogy én értem félre.
  • Kreeder44
    Már megbocsájts de mi az, hogy lovagrendes paraszt? Pláne ha még nem találkoztál Lovagrendessel akkor honnan tudod,h mifélék?? A te jellemed már biztos és lehet, hogy a barátlistád is emiatt csappant meg XD HAHA
  • Alienator
    Nephin mi a jó anyádért törlöd minden postomat? Hülyéskedni sem lehet? Ekkora idióta seggnyaló topic házigazdát nem kellett volna megbízni.

Le is nyeled vagy kiköpöd?
  • Rubint
    PTS 1.1.5 Notes-ból:

PvP

World PvP

Ilum
    To improve Ilum performance, the two large defense turrets outside each base on the Western Shelf no longer fire lasers into the air.

UI

General
    The Shader Complexity preference now supports a "Very Low" option.
  • sokoo
    Én Lovagrendes paraszttal még nem találkoztam, csak Nemesis-essel. Amúgy lehet oltani a kritikusokat, de szerintem is kevés a game, és ezt az indulásakor is kifejtettem. Azóta semmi lényeges tartalom nem került bele, a játékosok meg lassan de biztosan elkopnak. A Fleet jó mérce, a januári két insta helyett ma csúcsidőben 170 körül mozog (Ahto Imp). A tag / online arány is fokozatosan romlik, friend listámon a 20 emberből jó ha 1-2-t látok néha. Klánok jelenléte 10% környékén mozog csúcsidőben.

A játék szerintem egyáltalán nem rossz, de a tartalom borzasztó kevés. Ennyivel hamar átlendülhet a játék a csúcsponton, a lejtőn meg már nagyon nehéz lesz megállni.
  • Braikingboss
    Fő az össze tartás Nálam pl ki van kapcsolva a chat wz-n így nem is érdekel miket írogatnak. Én ezt a kilépek mert SL-est látok wz-böl nem tapasztaltam. Én pl teljesen jól eljátszok Nemesis-es csapattal is. Elhealelgetek én :D Ha meg pl más magyar guildek ellen vagyok nem kezdem el szidni. Az a baj néhány SL tag miatt pár embernek negatív élménye van és ezt kivetítik az egész guildre. Erre az a válaszuk hogy akkor minek vagyunk ott. Azért mert a maradék arc meg kurva jó fej és teljesen jó a légkör:D
  • Bigblind
    [IMG][/IMG]
  • Boncmester
    Ja, én nem vitának szántam, csak annak, hogy egyes guildleaderek elbeszélgethetnének az embereikkel az ingame dolgokról...
  • Nephin
    Valamit nagyon tudtok, vagy beépített embereitek írogatnak, ennyit egy guilddel sem foglalkoznak sehol és ugyebár a negatív reklám is reklám... :P

Amúgy nem szeretném a tiltólistát bővíteni, szóval ne fajuljon el a vita, ha lehet, köszi.
  • j0nNyKa
    *kuncog*
  • Boncmester
    Így van, baromi sokan vagyunk a guildben, és nem csak szuper válogattot játékosok.
  • darth devil
    Én is, ugyanis nekem sincs minden nap időm letolni annyi wz-t, h a 3 win meglegyen.
  • darth devil
    A másik, h az SL szerencsére nem HC guild. Pvp gudil, mert szeretünk pvpzni, de ebbe beletartoznak a kevésbé ügyes játékosok is. Nem mellesleg, ezt a sárkányrend vérprofi pvp bandád mások fújták fel. Sehol nem hangzott el, hogy az SL mindenkit lealázó módon fog pvpzni.
  • Boncmester
    Ha ilyen van, szólni lehet, már mondtam itt is.
  • BoneDragon
    Ennek a változásnak jobban örülök mint +10 operationnak.
  • darth devil
    Jelenleg a wz-ről kilépést miatt hülyeség morgolódni. Az emberek szinte rá vannak kényszerítve a napi 3 win-re. Ez ezzel jár. 1.2es patch után ahol nem lesz már napi q hanem csak commend akkor már nem feltétlen éri meg kilépni. Nem csak azért mert büntetve lesz.
  • Boncmester
    Az megvan minden létező másik guildben is, és én is utálom, meg mások is.
  • BoneDragon
    Bocsánat, hogy te mindig mindenről tudsz... Én kérek elnézést.
  • Boncmester
    Hányszor történt olyan, hogy a guildünk mást anyázott ingame? Tudtommal egyszer sem.
    Hányszor történt olyan, hogy magyarul irkáltunk olyan helyre, ahol nem csak magyarok voltak? Tudtommal ilyen se volt. Ez a szégyenfal. A nem emberi viselkedés ingame.
  • BoneDragon
    Sajnos rossz tapasztalat. Azt tette a pontot az i-re, mikor fut az ember, átpasszolom neki a labdát, hogy vigye be, erre eldobja a semmibe és elszalad... WTF?
  • BoneDragon
    Mondjuk ennek nem tudom mi köze van a szégyenfalhoz.Ha már itt tartunk tőletek a fél guild mehetne.
  • darth devil
    Mert nem mindig a tökéletes összeállítású premade megy be. Esetleg csak 2-3 ember van. Sok más klánról is el lehet ugyanezeket mondani.
    Az állandó SL fikázás is unalmas már.
  • BoneDragon
    Mert már unom, ha Sárkány lovagrendest látok egy csapatba magammal, tuti bukó. PvP guildnek nevezitek magatokat, de mindig kikaptok. De remélem miután kiléptem megnyertétek ;)
  • t0xikus
    legszebb amikor valaki general cseten zsidózva anyázik.... gz az ilyen ösztönlényeknek:D
  • Nephin
    Nem nagyon számít, ők mit csinálnak, a közösség tudja, kiket kell kerülni, ennyi a lényeg.
  • Boncmester
    Na ja. Mondjuk engem se nagyon zavar, csak sok embert a guildből, akik pl föl se járnak sg-re.
  • Boncmester
    Shadoow'killer a Nemesisből a legutóbbi, de pl BoneDragon múlt héten úgy lépett ki, hoyg el se indult a wz...
  • Bigblind
    Bár ezzel csak egy baj van, az ilyen suttyók nem igazán szégyenlik magukat!
  • Bigblind
  • Nephin
    Jöhetnek a nevek a szégyenfalra. :D
  • Bigblind
    Egyszerűen tirpákok! Mit nem értesz rajta? Aki egy játékon felhúzza magát és anyázik, ott már eleve baj van!
  • Boncmester
    De ezt az egyik magyar csinálja a másikkal. Totál idióták, nem értem, mi értelme?
  • Bigblind
    Igen sajnos ez így van, szokj hozzá, a legtöbb magyar sutyerák! De nem csak mmo terén, mindenhol utálják a magyarokat mint a szart! Ahol én játszom pókeroldalon, ott például nem hungary-nak hívnak bennünket, hanem hungry-nak!
  • Boncmester
    Kicsit kezdem unni, hogy egy rakás gyökér magyar, aki bejön wz-re, nekiáll össze vissza magyarul anyázni ha vesztünk, stb. Tényleg ennyire hülyék az emberek?
    Mellesleg hozzátenném, olyanok, akik általában se passzolni nem tudnak, se dps-elni, se healelni, de igazából nem is izgat. Csak miért kell folyamatosan, magyarul anyázni?
    Tényleg ez a nagy magyar összenépi szerver? Már értem, miért utálta sok ember a Bloodscalpot vagy micsodát, ami a wowos "magyar szerver" volt.
  • Witcher
  • DummyBoy
    Hála istennek az emberek ízlése változó ...

Nem vagyok egy krőzus, kevés időm van játszani, ezért nagyon megfontolom mire költsem a pénzem. Ennek az az eredménye, hogy eddig egy MMO-ért nem voltam hajlandó pénzt adni ... Ahol volt free trial vagy tört szerver, azt mind kipróbáltam, de egy sem tetszett meg annyira, hogy fizessek is érte.

Az SWG lett volna az első ... de ott sokminden közbejött ... Most itt az SWTOR, és nem bántam meg, minden hibája ellenére nekem tetszik nagyon.

Ha ez a game F2P lesz, az nekem csak jó lenne, hisz nem kellene havi 4k-t kifizetnem ... De ettől még nem mennék át máshová ...

Mégsem várom, hogy az legyen ... Az meg hogy a birkák ... ja nem bocs ... a "falka" hova megyeget az nem igazán érdekel. xD