60885
  • TDC Geronimo
    Az ilyen meg is érdemli.
  • Thoracotomia
    master troll vagy csak nagyon hülye?
  • Pacho
    Sztem is a két daily 2 óra alatt megvan, az azért nem HC. Az, hogy január 5-én a guildtársaim fele full battlemasterben volt, az HC;)
  • Boncmester
    Akkor játssz másik játékkal. Pápá!
    Elég nagy hülyeség egy MMO kapcsán azon sírni, hogy ez miért MMO...
  • Boncmester
    Napi pár óra játékra gondolt Pacho. Ilumon napi quest kb negyed óra általában, és 1-2 órát játszva naponta pedig átlag max 2 naponta csak összejön a 3 WZ win, plusz ugyebár zsákot is lehet venni warzone commendationből.
  • picket
    A guildünkben még nincs 50-es. Ez casual A "Napközben meg megy a hc fp" nem casual, és ha nem kötelező, attól sem lesz az.
  • N1ggA
    Milyem módon akartad befizetni? Ahogy észrevettem, csak Visa vagy mastercard jó (esetleg paypal, de az Mo.-n nem népszerű), Maestro vagy visa electron nem működik
  • N1ggA
    Ez casual. Csak akkor mész, ha ráérsz, és nem kötelező heti x-szer vagy ilyesmi. Sokaknak nincs ideje raidelni, beírják guildchatre, hogy akarnak menni hc fp-be, mi meg segítünk.
  • Anthrax
    De ha tudtok online gamecard vásárló oldalt az is jó lenne.
  • Anthrax
    Sziaaztok, lenne egy problémám, 1 hónap kihagyás után szerettem volna újra swtorozni és előfizetni,de a következő üzenetet kapom amikor kiválasztom,hogy hány hónapra akarok előfizetni:
    The selected product is not supported by the payment method. Please select another product or change the payment method.

Mind3 verziónál ez a válasz, valaki tudna erre megoldást mondani ?
  • cain
    guild csere.
  • picket
    Casualról volt szó -.-'
  • N1ggA
    Igaz, igaz.

Jó guilddel ez a probléma is megoldódik.
    Ahol én vagyok guildben, ott elég sokan vagyunk, és külön programok vannak a "kicsik" felgearelésére. Értem itt azt, hogy az alap pve csapat, akik már majdnem mind full rakaták vagyunk, már nem közösen megyünk normal raidre, hanem két csapatra oszolva, és inkább szarabb gearű embereket viszünk. Napközben meg megy a hc fp, és el van várva a "nagyoktól", hogy segítsenek, ha kell.
    MMOhoz jó guild kell.
  • Roró
    Hát ilyen ez a popszakma! Aki eddig nem ismerte volna az MMO lényegét akkor ideje megtudni : másokkal együtt játszani, grindelni/farmolni a cuccokért és ha tetszik ha nem high end contentbe meg kell felelni bizonyos kritériumoknak. Jó swotor még nagyon fiatal játék és hülyék mindig voltak meg lesznek akik arcoskodnak és úgy viselkednek mint ha ők szarták volna a spanyolviaszt. De akik már letettek valamit az asztalra és van mmo előéletük + tapasztalatuk, azoktól valamilyen szinten érthető, hogy szívesebben mennek ideális csapattal mert nincs kedvük fél óra vagy egy óra után wipe-olni mert az lehangoló és időfecsérlés. Viszont akkor meg olyan szelektív LFM-et kéne csinálniuk amin közzé teszik miknek kell megfelelni és nem pugon hirdetni. tehát jó tanács játszatok olyanokkal akik veletek egyszintű (noob, casual,) vagy guild szinten , vagy haverkodjatok és csináljatok high end content ready karaktert. Egy mmoban a karakterrel mindig van mit csinálni, nem is értem, hogy lehet unatkozni...!
  • andri74
    Sziasztok !

Szeretném elkezdeni Ahto City serverem , Birodalmi oldalon. Valaki tudna ajánlani guildet ahol fogadnak új játékost ? 50 en szeretnék raidelni.
  • picket
    Talán meg kell próbálni, nem kijelenteni, hogy definíció szerint mindenki tahó, ezért nem is érdemes ismerkedni, guildet keresni. Amúgy is kijelentetted már korábban, hogy single playerezel, és ez egy újabb doboz lesz a szekrényen, amit "végigjátszottál", ezért hadd állapítsam meg, hogy a szememben annyira vagy szakértő a témában, mint egy átlag autószerelő az űrsikló-karbantartásban.
  • 1Darton1
    Mindig mások a hibásak mindenért, mert mi tökéletesek vagyunk. Ez az élet örök igazsága.

"szarkazmus tábla"
  • picket
    Attól még ne keverjük a fogalmakat. A pve és a pvp csak egy-egy lehetőség az mmorpg-n belül. Egy mondatban össze lehet foglalni, hogy mi az mmorpg (itt első mondat), és az általad kiragadott életképeknél jóval több (coop, pvp? egy macska meg helyettesíthető elemes nyávogógéppel). Az, hogy az emberek neked büdösek, és emiatt ismerkedni, közösen játszani nem akarsz: egyéni szoc prob.
  • Sir Quno Jedi
    A "csapat" hibázik mindég. Azt nem lehet csak úgy a farzsebből előrántani. Ez minden MMO rákfenéje (meg az IRL életé is). :D
  • eXequtoR
    Daily questekböl kiszedi a 49es epix modokak, azzal bőven jó hm fpre. Onnan pedig "fröcsög" a t1/t2.

Bonc: annyira szar a pve, hogy mindenki az easy 16os raidet választja mivel 8asba pár bosshoz köze nincs. A másik pedig, hogy nem sok magyart látok Infernal vagy Unyielding titlével.

Vicces, hogy egyesek milyen lazán leszarozzák a high end tartalmat, holott előre lehetett tudni mennyire lesz nehéz. ( és ezt se tudjak nm-be leverni sokan )
  • Sir Quno Jedi
    Nos ez esetben szvsz. semmit. Ha random csapatokba rakva kiteszik a gear-je miatt, akkor így járt. Én sem megyek(mentem) egy odő után flashpoint-okra SEM. Minek? Ha elég magas szintű vagy oda, hogy ne kötekedjen a sok tökorrú, akkor úgysem kapsz érte szart sem, se exp-et, se pénzt, se használható gear-t. Ha meg kicsi vagy oda, akkor szaróznak veled, azt meg nem komázom.

Ha az embernek nincs "saját" csapata, akkor az ilyen speciális coop PvE részeket kb. bukta is a játékban. Vagy nem, van aki szerencsésebb.

Én azt tapasztaltam, hogy sok a tahócövek, én meg olyanokkal nem játszom elvből sem.
  • Tyrpak
    Szegény azt kérdezte, hogy PVP NÉLKÜL hogyan szerez pve geart, erre mindenki elkezdi sorolni, hogy milyen könnyű pvp-ből.

Nem, az eredeti post arról szólt, hogy mit tegyen a casual játékos, ha pve-zni szeretne, casual módon, guild nélkül, és írtózik a pvp-től.

Én megoldásként a craftolt, meg a daily cuccot tudom csak, másnak van-e még valami ötlete, amivel segíthetne sata-nak?
  • Sir Quno Jedi
    Jóak, de a "coop" az nem is a hagyományos PvP multi. Coop-ozni én is szeretek (lásd. C&C Generals:ZH, Borderlands stb.), sőt stratégiákban akár élő csapat ellen is elvagyok (meg taktikai FPS-ekben). DE ez az MMO-szerű tálalás nekem sosenem jött be valahogy...
  • picket
    "Ezé nem való neked MMO, ahogy nekem sem. [...] A magunkfajta PvE-s így járt."

pve ≠ single player
  • sata75
    sötét HB.
  • darth devil
    Persze, ha a gép előtt ülsz végig. Pont azt mondta, h casual.
    Szerintem pont rendben van a pve, pont annyi amennyi még egészséges, pvpn dolgoznak még kicsit és jó lesz. Arra vagyok kíváncsi, hogy ilumon az ágyú animáció lekapcsolása, meg a very low shader effect mit fog számítani. Swtor tökéletes casual mmorpg, csak a megfelelő guild kell hozzá.
  • Pacho
    A full centurion kifarmolása kb 3 nap, a full champion 2 hét, aztán mehet instázni.
  • Boncmester
    Warzone-okon simán lehet geart szerezni, nem kell ahhoz nolifernek lenni...

Viszont (ebben a játékban) a PvE szar.
  • Sir Quno Jedi
    Ezé nem való neked MMO, ahogy nekem sem. Feltolod a karidat egyedül, aztán mikor a PvP kontent jönne, mivel casual vagy a sok elmebeteg nolife MMO-shoz képest, simán beleunsz a sikertelenségbe. Így van ez.

A magunkfajta PvE-s így járt. :D
  • N1ggA
    Legkönnyebben elérhető gear, amivel érdemes nekifutni endgame pvenek, az a champion+esetleg centurion pvp gear a daily pvp questekböl.
    Melyik szeron vagy melyik oldalon?
  • Boncmester
    A játékban ami igazán jó, az a szintezés. Azzal el lehet lenni jó ideig.
    Warzone-ozni is jól lehet általában, ha nem unod a 3 WZ-t. Szóval endgame-nek ezt tudom javasolni, szerintem szokj rá :)
    A PvE bugos, tegnap pl több, mint 1 órát szívtunk EV utolsó bosson, mert random eltüntetett embereket:

Ráadásul ha megcsinálsz vmit normal mode-on, akkor utána már hardon is ugyanaz lesz, csak jobb gear kell hozzá. Szóval aki PvE beállítottságú, az ettől a játéktól ne várjon többet 1-2 hónapnál.

Viszont én remélem, hogy még beletesznek némi PvP contentet, azelőtt, hogy a mostanit megunnám.
  • Tyrpak
    Áthidaló megoldás: csinálj meg pár (száz) daily-t, és vedd meg daily commendation-ért a narancs (barna) cuccba a belevalót, és máris előrébb vagy picivel. AH-ban is nézz 50-es cuccokat, hátha van jobb.

Viszont a pug-okkal kapcsolatos problémákat csak egy jobb guilddel tudod leküzdeni.
    Az ilyen "kevés a dps" meg "csak ilyen-meg-olyan class jöhet, mert a másiknak szar a dps-e" dumákat addig kiröhögöm, amíg nincs normális dps mérő modul.

Rift-en azonos cuccal, azonos builddel hatalmas különbségek voltak játékosok között, volt olyan ember, aki 20%-al többet tudott tolni mint én, miközben macroig bezárólag mindent róla másoltam.
  • sata75
    QQ... nos már 1.5 hete lvl 50 vagyok. eddig 2x jutottam le hm instába. először kivágtak első boss előtt mert megjött a haver kellett a hely(nc)
    másodszorra szétesett a group BT 3. bosson mert kevés az ÉN dpsem...:)
    kérdem én mi a rákot csináljak? igen casual vagyok és nincs időm napi minimum 1 órát fleeten ugrálni, hogy hátha találok egy groupot akik megszánnak. a guild amiben vagyok, szintén casual, annyira hogy általában 3-an vagyunk online:( pvp felejtős, nem tudok ergo nem is szeretek. komolyan, nem tudom mit csináljak, konkrétan rohadtuk unatkozom a játékban:(...QQ

most, hogy kisírtam magam a vállatokon, megyek folytatom a megkezdett jedit. a karakter nevelést legalább élvezem, csak nem tudom mi lesz ha ez is 50 lesz...
  • Pacho
    Én a 4 emberből a negyedik, aki szólóban jelentettem és mentem be, de 15600 hp-val "hoztam az elvárt minimumot";)
  • PiszkosFred
    Megkapjak a buntetest a kovetkezo peccsben, es nem leavelnek. Illetve, ha lesz itt is olyan rendszer, hogy azonos guildbol az emberek szavazasa csak egynek szamit, akkor a profik fognak szivni. Bar lelkuk rajta, nyomja az jelenlegi pvp-t sport/komoly szinten, akinek hat anyja van :)
  • darth devil
    Mivel az afk-oló emberek ellen lesz ez, biztos lesz valami limit amiért majd felajánja a wz a kicket. Legalábbis szerintem így lenne jó.
  • Boncmester
    Amúgy pöcsfejek mindig is lesznek, az ilyen játékokban meg főleg. Remélhetőleg a kickeléssel nem élnek majd vissza, pláne úgy, hogy jobb egy 12K HP-s ember, mint a senki, szerintem.
  • Boncmester
    És te melyik voltál ebben a történetben? :)
  • darth devil
    Valószínű lesz rá valami korlátozás, hogy gear egyéb indok miatt ne lehessen kickeltetni.
  • Pacho
    Tegnap pl. az egyik "premade" lelívelte a wz-t, mert a maradék 4 emberből 3-nak nem volt 15k hp-ja, ergo szar a gear-je, tehát biztos núúb, ilyenekkel nem is fognak játszani.
    Mi lesz itt ha lehet kickelni?