60882
-
z3d #39079 A full BM csókák most is aláznak - már ha nem lépnek ki.
Én teljes centurion felszereléssel (pár cucc nem centurion, ahol rosszabb volt a stat, mint amit összeraktam), plusz champion alsó felsővel ha meglátok egy BM csókát. általában vége a meccsnek, még mielőtt elkezdődőtt.
Vki írta tegnap, hogy full champion két hét a mostani rendszerben...háááát, nem annyira. Ok, nem vagyok az a HC arc, de szoktam tologatni azért a játékot, a jelenlegi 7 champ commendation/bag nem az a rate, amivel két hét alatt felöltözhetsz.
Igaz, az Ilum napi/heti questre még nem próbáltam rá...lehet ma megnézem. Kell a champion fegyver, és drága :)
-
Jaja. Elkezdtem rámenni a feladatközpontúság helyett a dpsre. Eddig leszartam, a lényeg volt hogy menjen a labda és ne menjen vele az ellen, miénk legyen az ágyú, 1000 megdöglésem mellett se tegyen bombát az ajtóra, de egy ideje kezdem leszarni ha tök random csapattal hoz össze a sors és inkább a dpsre megyek rá. Persze saját healerek nélkül csodát nem lehet művelni, hisz percekig is kint állsz az üvegablak előtt, de azért amit lehet, ezen a szar gépen is igyekszem kihozni.
Ha nem kell majd Ilumra menni pvpzni, az külön öröm lesz. :D -
Bandras DaSilva #39077 Arról nem is beszélve, hogy wz nélkül is meg kéne tudnod venni a cuccokat. Azért ez a 3wz egy idő után nem túl izgalmas. Én egyelőre valor45 vagyok, de nem nagyon pörögnek mostanság a wzk.
ilum még csak-csak, de ott meg max valort kapsz. A napi pvp ilum quest meg relatíve hamar kész van. Főleg ha vannak impek is...és akkor van egy kis csetepaté.
Pvp szerveren meg pláne, hogy máshonnan is kellene tokent szerezned. -
Vette és Pierce nálam már full centurionban van. Gondoltam, még Bromit is beteszem full centurionba, majd amikor a Bmre gyűjtök, Quinn és JW majd full champba kerül, de ebből szemmel láthatólag nem lesz semmi. :D -
Ehhez hasonlót én is láttam. Először legyintettem, de miután még 5x megcsinálta a tag, már zavart. Viszont azért se léptem ki! :D -
Mondjuk elgondolkodtató, hogy baromarcok kitalálnak egy játékot, ahol végre történetalapon fejlődhetsz tk. grind nélkül is, erre endgamenek meg beteszik a grindet.
(Mondjuk leszarnám, persze ha annyi időm lenne, mint az SWG korszak elején, amikor 3 csirkével rohangáltam holcront farmolni haverokkal, de most azért - hiányzik a full champhez a bracer és a belt - elkönyvelhetem, hogy casualként sosem lesz bmem ...) :D -
Bandras DaSilva #39073 Ja, ez a kiszavazás érdekes lesz...viszont van előnye is.
Nálunk olyat játszanak páran, hogy van beépített emberük? felszedik a labdát, befutnak vele a saját gólvonalra, ahova követi őket egy csapat majd ott jól leverik az embert, aki nem csinál semmit,...és kész is a gól.
A 7végén volt pár ilyen huttball meccs. Nem volt túl jó, hogy a saját csapattársad ellen is kellett játszanod. -
Tyrpak #39072 Mielőtt nagyon értetlenkedek.
Hány champion commendation és hány battlemaster commendation fog majd kelleni, hogy 1 db tárgyat megvegyek?
1?
Mert akkor a champion olcsó lesz.
Hiába mondanám, hogy na, a kezdőknek most végre lesz értelme wz-be járni, mert hosszú munkával összeszedhetik azt.... ami mindenki másnak már rég megvan, van hogy pár nap alatt.
És amíg a kezdő csak szív a commendation gyűjtéssel, addig a full bm csókák végigalázzák vele a játékot.
Ki az a barom, aki egy ilyen rendszerben leáll új karit csinálni????
Ez nem fun, ez szivatás. -
Pacho #39071 Lesz az több is, ha majd kiszavaznak a wz-ből, mert kevés dps-t tolsz:) -
Bandras DaSilva #39070 Egyéb átváltásról nincs szó?
Mert van x száz centurion commendationöm ami nem sok mindenre kell, plusz van több tonna tionese comm meg tionese crystal ami szintén.
Jó volna ha ezeket is át leetne váltani valami másra...ami hasznos. -
Merem remélni, hogy emelni fogják, mert casual teammel lutri volt a napi 3. (Volt, hogy megvolt egy óra alatt, de volt, hogy kettő meg lett 30 perc alatt, a harmadik meg volt 4 óra ...) -
z3d #39068 Emeleni fogják a commendation számot, ha végig bennmaradsz jutalom jár, meg valami objectives medálok/commendation is bevezetésre kerül, szóval azért ennyire nem lesz rossz a helyzet.
Persze nem ártana, ha objective-nek számítaná, hogy TD-t értem el huttballon, múltkor 2 TD után nulla objective pontom volt. :) -
Persze, ha egy átlag vereség casual csapatban 70nél több commendationst fog dobni, más a helyzet. Akkor teszem azt a napi questezésnek megfelelő wz nem hat, hanem mondjuk négy óra lesz. :) -
Az a szép, hogy mondjuk 70 commendation medal jön mondjuk össze/vesztes meccs, ha hozod a formád. Vagyis mostantól átlagban tizenkét meccs kell majd egy eddigi napinak megfelelő champion zsákért, és újabb tizenkettő a másikért. Eddig ez volt 20-60 perc, plusz 1,5-3 óra. Most ugyanehhez kell majd hat óra full wz, és ez úgy, hogy nem dob le, nem fagysz le, és azonnal felhív. Ha nem, akkor ez nem 6 óra. Viszont a valor fel fog menni, és mire összeszeded a 120*7*2 wz commendationst (1000nél cappelt eddig), akkor már vsz nem championra, hanem bmre fogsz rámenni. Érdekes lesz akik újonnan indítanak karit és pvpre szánják ... :D -
Low levelen azért még kellenek a szakmák. Ezt kell elfogadni. 50 felett már csak a biochem. -
DieHard #39064 Kristályszakma bukása lett. Én is megveszem ami kell. Ennyit tudunk tenni. -
1000 WZ Comm & 1000 Merc Comm. for 1 Battlemaster Commendation,
and 120 WZ Comm. for 1 Champion Commendation. Szép kilátások! :D -
z3d #39062 Érteni értettem, hogy mi lesz :) Az értelmét nem látom, főleg temporaryként.
Meg amit írtak is a kollegák: így miért is jó az artifice?
Na mindegy, legalább lesz fekete sárga kristályom ;) -
DieHard #39061
1.1.5 -
Ahton az a legnagyobb bajom a repekkel, hogy nagyon nincs semmi az AHban level 30 alatt. Ez azért nagyon gáz! Pedig lennének lehetőségek! -
z3d #39059 Ezt a kristályos dolgot én sem értem.
A preorder kristály ne csak lvl7-re érthető, de a többi? Miért most, és miért csak temporary? Na mindegy, biztosan megvan az oka :) -
DieHard #39058 Még jó hogy nem farmoltuk csóri belsavis-i bosst a magenta receptért. Meg lehet mostmár venni a a vendornál. Bár ahogy látom még értelme sem lesz, mert a kristályt is meg lehet majd :S -
Pedig elég sok BH healer van. :D Egész szépeket tud healelni. -
Bandras DaSilva #39056 Tudom, azért is kezdtem egy bht---sikerült olyan 15ig elvinni, de nem nagyon jött be..az tény, hogy jók a skillek, egyébként tényleg gyorsabbnak tűnnek mint a trooperen...meg vicces volt, hogy lvl 7en már kaptam companiont...trooperrel meg csak olyan 9-10 környékén...a bevezető legvégén.
-
Bandras DaSilva #39055 Köszi a válaszokat.
Hát valszeg több lenne az imp a szerveremen is, de az nem nagyon vigasztal.
Igazából healert szeretnék és nem erő-használót...nagyon nem jönnek be szegények...néztem párat...
Az imp oldal sem nagyon jön be itt (ami azért érdekes mert az összes többi sw játékban imp voltam, de itt vhogy roppant ellenszenvesek), szal lehet mégis trooper reroll lesz...csak mire azt meg felszintezem, mehet a transfer:)...ezért gondoltam, hogy vmi impet próbálnék.
Repes területeket/questeket már túl jól ismerem...bár Dromun Kaason meg egyvérzést kaptam a sok rohangálástól:P...szal lehet nem nekem való az új kari. Szegény trooperemben van már vagy 20 nap played és hát nagyon kedvelem. Mindegy, majd meglátjuk. Azért indítok egy IA-t máshol és megnézzük meddig jutok...ha nem tudok mit csinálni a mainemmel, jó lesz. -
Commando meg a BH heal szempontjabol azonos. Egyebkent marhajo a BH sztori, a dumak, a tarsak, de az IA sztori is feler egy James Bond tortenettel. A Sithek aranylag kotott cselekmenyszalon mozognak, de van bennuk csavar, boven. Es veluk lehet igazan "gonoszkodni" :) A legtobb tortenet a prolog utan, a hajo megszerzesevel porog fel, es az akt1 vege fele kezd erdekes fordulatokat produkalni. Lowlvl szinten ne iteld meg oket, eleinte lehet unalmasnak tunik. -
Nem tudom hogy kint volt e már.
Star Wars™: The Old Republic™ - 1.1.5 Patch Notes
General
Players can now use the command /roll or /random to generate a random number between 1 and 100. This command will also accept a range (example: /roll 20-40) or a die value (example: 2d6).
Classes and Combat
Sith Warrior
The French version of the "Darth" title is now correct.
Flashpoints and Operations
Operations
General
Bosses in Operations now drop the correct amount of loot when the group is using the Master Looter loot distribution setting.
Eternity Vault
The "Duel of the Fates" and "Penalty of Destiny" effects are now properly removed when the Infernal Council encounter resets.
Items
General
New high-level black-yellow color crystals can now be purchased from the Pre-Order Vendors on the Imperial and Republic Fleets.
Several high end speeder models have been temporarily reduced in price until Game Update 1.2.
A vendor that sells a variety of previously unavailable endgame crystals has been added temporarily to the Imperial and Republic Fleets until Game Update 1.2.
The Portable Holo Dancer once again displays the correct visual effect.
Dark/Light requirements present on some color crystals have been removed.
Missions and NPCs
Missions
Republic
Chaos and Harmony: Corrected an issue that caused Children of the Emperor to disappear and reappear during the final boss fight, making the encounter more difficult that intended.
PvP
World PvP
Ilum
To improve Ilum performance, the two large defense turrets outside each base on the Western Shelf no longer fire lasers into the air.
UI
General
The Shader Complexity preference now supports a "Very Low" option. -
50-en egész kiegyensúlyozott a helyzet. IA és sorcot tudom össze mérni. Van mikor sorc 50-100k val is többet healel nálam van mikor én healelek többet. IA is életmentő tud lenni mivel a nagy castolós heal után egyből tud nyomni egy instant aránylag nagy healt elég életmentő tud lenni.
Ha mind2 heal critel meg van akár a 10k heal is 1 emberre 2 sec alatt. IA healer talán annyiból jobb PvP-n hogy 1 healemet tudják csak szakítani az összes többi instant.
Úgy vettem észre hogy nagyon jó párosítás egy IA és Sorc healer együtt. Nagyon jól kiegészítik egymást. BH healröl nem tudok sokat mert nem nagyon látok wz-n BH healert meg úgy összeségében is alig van healer wz-n :D -
Imp oldalon a te szervereden is sokan lennének valszeg ...
Mi rerolloltunk Imp-ről, Rep-re és bizony nincs 270 ember a fleeten ... szóval érdekes ...
Mondjuk ha van team heroicra, akkor általában gyorsan végigtoljuk őket ... Marad a guild meg a barátok ...
IA healer: Nos, nem olyan tápos mint a sorci, viszont a dotok miatt PVP-ben jól jön, ilyen "fire and forget" healer ... Abban jó, hogy szinten tartsa az emberkéket, de abban hogy megmentsen valakit, abban a sorci jobb (bubi meg nagy proccolt healek ...)
Ezel low lvl tapasztalatok, és nem is nagy healer háttérrel. (scoundrelem egyszer volt heal-re talentelve, mert kellett Bossokhoz ... )
IA sztori viszont (ha érdekel) nagyon jó, és talán a legszebb űrhajója is neki van :) -
Fene egye meg a szerver leállást! Pont úgy jött ki, hogy ma lett volna időm játszani. Két gyerek mellett jött egy ingyen szabad nap, amit a héten még 1x összehozni elég necces lesz ... :( -
Melyiken vagy tesztként?
Ha már IMP, akkor kardos vagy lövöldözőst karit szeretnél?
Kimondottan a healre mennél? -
Bandras DaSilva #39048 Gondolkodom egy rerollon mert a szerverem lassan kihal..nehéz csapatot találni, egyre többet kell várni mindenre. Nem nagyon szeretném parkoltatni az 50es commandomat, akit többé-kevésbé már sikerült felöltöztetni is ( full champion pvp és columi-rakata pve ruha), de 40 köröli fleet létszámnál nehéz bármibe is fogni...transfer meg még nincs.
Csináltam egy teszt karit egy mésik szerveren és....hát ég-és föld...160+ ember minden zónában/bolygón, napközben is. Eddig republic voltam és nagyon bejött, de nem szeretnék még egy troopert feltolni 50re és arra gondoltam, hogy most egy imp karit is megnéznék.
A trooperemmel eddig healer voltam. A kérdés az lenne, hogy egy IA mennyire jó healer? BH-t néztem, de hát nagyon nem fogott meg..ez a legnagyobb baj az imp karikkal.
Minden véleményt köszönök előre is. -
Reset és próbáld meg azután. -
Régen volt ilyen, de az nagy bug volt, másnapra javították (ráadásul akinek több karija volt, az csak a legutolsó játékban lévővel nem tudott belépni) ...
Próbálj meg csinálni egyet, majd kiloggolni vele és belépni a normállal.
Valamnt egyszer jártam úgy hogy a "csodálatos" netem megszakad és beragadt az accom, nem tudtam belépni sehogyan sem, írta, hogy már bent vagyok ... Akkor várni kellett ... (Este történt, másnap működött) -
Phoboss #39045 volt már valakinek olyan hibája, hogy belépne valamelyik karakterével tölt is be egyszer csak visszadob a karakterválasztó lapra.. mi van ilyenkor? mindegyik karimmal ez van -
Két operation nem end game pve tartalom. -
Boncmester #39043 Minek akarnám beverni nightmare-en vagy bármin, ha lement normalon? 99%-ban ugyanazt csinálják a bossok ugyanott, max több HP-juk van. Plusz bugfest az egész. Azonkívül, hogy elmondhatja valaki magáról, hogy megcsinálta nightmare módban, igazából semmi értelme nincs. -
Az ilyen meg is érdemli. -
Thoracotomia #39041 master troll vagy csak nagyon hülye? -
Pacho #39040 Sztem is a két daily 2 óra alatt megvan, az azért nem HC. Az, hogy január 5-én a guildtársaim fele full battlemasterben volt, az HC;)