60887
  • Boncmester
    Akkor mégiscsak jól írtam eredetileg :)
  • Rubint
    De, pontosan. Szóval amit most base statnak írnak, az valójában az Armoring mod.
  • Boncmester
    Aham, értem.

És nem ezt lehet majd kiszedni 1.2-ben, ami hozza majd magával az armor tulajdonságait, setbonust, stb?
  • Rubint
    Persze, mert itt látszik az Armoring is, ami locked mod. Jonnyka arra gondolt szerintem, hogy azt nem látod a játékban.
  • Boncmester
    Mondjuk azon a cuccon, amit 2-vel alattad Tyrpak linkelt, pl pont annyi stat van, mint a modok statja. Most megnéztem másik random 3 lila itemet a torheaden, mindegyiknek annyi a statja, mint a modoké összeadva.
  • Rubint
    Azért lesz ez szerintem, mert azt akarják, hogy csak akkor csinálhass pl. BM/Rakata chest armornak megfelelőt, ha előtte legit módon megszerezted. Amikor lehetett még exploitolni, akkor a sokadik azonos itemmel könnyen mentek full champbe néhányan. Mint pl. nálunk imp oldalon a White Rose-nál és a RusCorp-nál - még 50 se voltam, amikor már abban farmoltak engem.
  • Boncmester
    Sosem adtam össze, mert én leszarom, hogy néz ki a cuccom, de azt gondoltam, hogy ez az értelme. Ezek szerint nincs értelme, nem lehet változtatni a kinézetet, akkor meg minek?
  • a.carkey
    Maraudernek ott van a centurion, champion, bm. Azokon mind van csuklya. :)
  • Tyrpak
    Az összes lila armoron, nem csak az end-game cuccokon, van alapstat (magasabbak az értékei, mintha összeadnád a modokat)

Ezért bonyolítják meg 1.2-ben, hogy a lilából kiszedett armoring eltérő lesz, és korlátozva lesz, hogy head, chest, leg, stb armorba való.
  • j0nNyKa
    matekozd már össze a modok által adott statot az item statjaival :)

szal ja, van base stat a tárgyon is.
  • DieHard
    Zsir. köszi :)
  • Tyrpak
    Találtam médium csuklyás armort, és ritkán káromkodok, de ezen most nagyon.

Rakata Field Medic Suit - vagyis az Imperial Agent Operative healer specének szánt páncél.
    Szürke, csuklyás, köpeny nélküli páncél.
    Felmenői remélem csuklanak, aki ezt így berakta.
  • Boncmester
    Van alapstat, de modon van. A rakata cuccból szerintem csak a set bonus nem jön át, de 1.2 után ez is rajta lesz az alapstatos cuccon (ruhánál az armoring modon, fegyvernél a hilten illetve a barrellen).
  • DieHard
    Ha egy alacsonyobb level-ü cuccba átteszem a rakata stb modokat, akkor ugyanannyit fog érni mint a szétbontott rakatám. Vagy van egy alapstat, és ugyebár a kisebbnél az gyengébb, igy a moddolt cucc is gyengébb lesz valamivel?
  • z3d
    Nekem 300 körül van elvileg.
    Grind és meglátjuk. Kösz :-)
  • Boncmester
    500 lett most az expertise-em, de már 350-400 körül sem volt gond.
  • z3d
    Lehet, ha több champ cuccom lesz, és megnő az expertisem, más szemmel fogom látni a világot.
    Vagy egyszerűen csak noob vagyok :)
  • Boncmester
    Én nem néztem a guildet, se semmit, csak próbáltam fölfogni, hogy ez most WTF. Miután párszor beírtuk a csávónak, hogy wrong way... Legközelebb majd megfigyelem.
  • darth devil
    Tempestnél láttam egyszer kétszer ilyet.
  • DieHard
    Mennek szerverek!
  • Boncmester
    Annyira azért nem nagy szám a BM, legalábbis én 1v1-ben eddig minden BM-et levertem, akivel találkoztam. Én valor 53 vagyok most, 4-5 champ cuccal. Szóval erősebb a BM cucc, de skill is kell hozzá, hogy ki tudd használni.
  • Pacho
    De 50 champ token van most nálam, szóval a mai weekly-vel meg is lesz.
  • Boncmester
    Én is láttam ilyet, a csapatunkból az egyik ember bevitte a vonalunkra a labdát, aztán megölette magát. Nem tudtam, hogy ennyire idióta, hogy eltéved, vagy tényleg "beépített ember"?
  • Pacho
    Én ma 3 hete lettem 50-es, úgy játszottam ahogy írtam (egy hétig nem volt fizetve az accom), és egy champ item hiányzik, a csizma.
  • a.carkey
    Na igen. Ezért is siettek annyian. A dolog szépséghibája, hogy közülük a legtöbb már nem is játszik ... :D
  • a.carkey
    Amikor 50esként elkezdtem a wzzést, esett gyorsan egy champ impl, egy másik és egy relic. A 2. relicet már vennem kellett. Aztán rá egy napra az egyik zsák dobott egy relicet. :D Azóta (két hónap alatt, minden nap nyomtam a napikat és megvoltak a hetik is, és cirka két naponta kinyitottam egy 200/200as champ zsákot) 1, azaz egy darab csizma esett (ami szerencsére nem volt meg!!!), és más semmi. Mindig a legdrágábbal kezdtem (kard, majd offhand) és csak utána vettem meg a többit (a 67es cuccokat először).
  • DieHard
    Anno lett elbaxva hogy ily hamar lehetett megszerezi a dolgokat. Baromi könnyü volt, a bugos turretet nem is emlitve.
  • z3d
    Na igen, lassan 30 zsákból egy champ. commendation nem esett :)
  • a.carkey
    Levezettem, ott az igazság. :D
  • a.carkey
    MONDOM, ez talán az elejére még igaz volt, de most már értelme sincs éjjel háromkor wzzni, mert NINCS elég player. Ez van, sajna.

Aki most lett 50es és kezdene full bmre gyűjteni, az tk. bekaphatja. :D
  • z3d
    5 db cuccal még bőven nem vagy fullban, valamint a fegyver 127 commendation.

Szal inkább mosolygok :)
  • DieHard
    Nekem még egy token sem esett az uj felállással. Már kb 2-3 hete van rendszer igy asszem.
  • a.carkey
    Hibás számítás.

NEM DOB még 10. zsákból sem itemet, ÉS ha dobna, akkor IS beleeshet olyan, ami már megvan.

Ráadásul:

Sisak 67
    Chest 67
    Hands 67
    Gatya 67
    Cipő 67
    Wrist 44
    Belt 44
    Main 127
    Off 44
    (Ez kb. ennyi, de nem vagyok bent, nagyjából fejből nyomom, de valahogy így néz ki a champion set.)

Ez 654 commendations, és még hiányzik:

implx2
    relicx2 (ez minimum 4 champ zsák)

Ez nem két hét, mégha nem is alszol (ha meg nem alszol, mire a bm jönne hulla fáradt leszel, és nem nyomod le, otthagyod a játékot ahogy sokan tették). Plusz vedd hozzá, hogy NEM LOW mókusok ellen wzzel, hogy meglegyen a napi 3, hanem ált. full bmesek ellen, vagy full champsosok ellen, vagyis casual 50esben, mégha az ütős is SEM tudsz hozzátenni a dolgokhoz, különösen ha Alderaant ad be folyamatosan. Voidstaron még csak-csak, ott jó csapat kell, és talán huttballon is bejöhetsz, néha élsz addig, hogy belesebezz sokat valakibe még béna csapat tagjaként is, de iszonyat mák kell a napi 3hoz is.

Szóval ha a játék kezdésére vetítjük, akár igazad is lehetne, de aki most lett 50es, annak nem két hét a full champ, mégha nem is alszik, akkor sem.
  • Bandras DaSilva #39091
    Hát ja, nekem van vagy 6 implantom...az esett a legtöbbször, persze a többi nem nagyon...

Megnézhetné, hogy mid van már meg és azt kisebb eséllyel dobhatná. Bár most már mindegy. Ha jön az új rendszer.
  • Pacho
    Nekem az első 7 zsákból 4 item esett: fegyó, offhand, páncél, ear. Hát akkor kiegészítem, hogy szerencse is kell?
  • GAthersw
    "csak minden 10. zsákból"? Ugye viccelsz? kb. 30 táska után esett az első, ami természetesen már megvolt.
  • Pacho
    Két hét:
    Minden nap minden daily-t megcsinálsz: 14 daily wz zsák, és 14 ilum zsák, összesen 28. Két weekly az 6 ilum zsák, és 6 wz zsák. Ez 14+14+6+6 ez asszem 40 zsák, 280 champ tokennel. Napi 200/200 wz/merc tokent összeszedsz - ha már úgyis wz-zel, az +14 champ zsák, az összesen 54 zsák. Az 378 champ token két hét alatt, ebből 5 darab 67 tokenes itemet megveszel, valamint, ha csak minden 10. zsákból esik item, akkor is 5 item amit nem kell megvenned.
    Nem mosolyogni kell, hanem grindelni....
  • a.carkey
    Ez jó! :D

"4000 wz comms to get 1000/1000.

assuming you get 80 wz comms per match, then it's roughly 50 wz to purchase 1 battlemaster comm.

50 wz at 15 min each is around 12.5hrs of gameplay for that 1 battlemaster comm.

if it's 20 battlemaster comms to have a full battlemaster set, then it would take a player around 250 hours of gameplay to complete 1000 wz. this estimate does not include queue wait time so you could probably tack on another 100 hours."
  • Thoracotomia
    Link fixed*
  • Thoracotomia
    Az igaz, de nem olvastam/nem hallottam semmit, hogy centurionnal akkor most mi is lesz? honnan fog esni vagy honnan kapod egyáltalán? vagy az majd külön mondjuk 60 commendationért lehet majd venni?

btw hasznos hutball tip:
    http://www.youtube.com/watch?v=zJbcTdUwNAY