60876
  • darth devil
    Honnan tudod, h valójában nem Tox-ot ismered? :D
  • MarkBlade
    Crassus nem kivetülés.. őt ismerem :)
  • z3d
    Otthon mindenképp :)
    De melóhelyen nem szívesen telepítgetek, mert a SEC testüreg vizsgálatot tartana, azt meg inkább elkerülném ;)
  • Boncmester
    Részeg lázálmai, azért vannak folyamatosan jelen a fórumban napközben is :D
  • darth devil
    De ez egy bukott játék, ami F2P lesz. :D
  • Rubint
    Valóban, my bad. Chrome ftw! :)
  • z3d
    Ööö...szerintem nem bukott játék, és remélem pénzes is marad, félreértettél vmit :)
    Biztos, mert te sem IE7et használsz, és nem látod a trollokat :)
  • Rhilen
    Lehet hogy maniac, crassus, stb tox képzeletbeli barátai? vagy őrületének kivetülései? :)
  • t0xikus
  • darth devil
    De legalább jól elvan. :D
  • Boncmester
    Toxi igazából csak magában trollkodik, nem is ír senki semmit, amire válaszol :D
  • darth devil
    Amíg nem jelentkeztem be, én is láttam a trollokat, utána már nem.
  • Boncmester
    Mostmár látom, nagyon profi vagy.
    Mit is szeretnél mondani, szar a játék? :D
  • Rhilen
    Ne trollkodjál láthatatlan emberrel tox
  • t0xikus
    Alienator: annyira azért mégsem értesz hozzá, ha az emberek 90%-nál nem látszik, amit írsz:D
  • MarkBlade
    fogj egy fénykardot és szállj fel a BKV-ra.. lesz pvp tartalom, coop ha szólsz a haveroknak is.. a többi csak fantázia :D

Egyébként igazad van..
  • Boncmester
    Andoridos böngészővel is látszik.
  • Rhilen
    Na akkor akit nem érdekel az eltiltott emberek konstans sírása, az hanyagolja a fórum IE-n keresztül történő megszaktekintését :)
  • t0xikus
    vá baszki most a másik gépemen megnéztem én is ie-vel és látszik nekem is:D
  • Nephin
    Nekem sem FF-al, sem IE-vel nem látszik semmi.
  • DummyBoy
    Engem az érdekelne, hogy akik szerint bukott a game azok tudnak-e jobbat mutatni számomra ...

Nincsennek nagy elvárásaim:

Mondjanak egy jobb - profibb - faszább single és coop tartalommal is bíró SW témájú játékot, ahol űrhajózni is lehet.

A hangsúly megint a "SZÁMOMRA" részen van. És most várom a listát ...
  • Rubint
    Aha, F2P. Hány év múlva? Azt le is kéne fejleszteni, hogy átálljanak egy teljesen más modellre, ami pénzt termelhet. Jelenleg zéró ezt támogató feature van. 6 hónapig tartott megoldani a "WZ win not counted" bugot, szóval talán még ebben az évtizedben f2p lesz, ha még egyáltalán menni fognak akkor a szerverek. Vö. Warhammer online - kb. 3 szerverrel, 3 és fél év után is még mindig havidíjas.
  • Rhilen
    Egyszer otthon internet explorer alatt nekem is látszott amúgy, de többször nem. Szóval lehet, böngésző függő.
  • t0xikus
    télleg látszik a hozzászólás alatt az az üzenet, aminek nem kéne:) ejnye Nephin, félmunkát végeztél?:)
  • Nephin
    Nem tudom, hogy csinálja. :D
  • Rhilen
    Peches ember vagy, hogy neked látszik a kitiltott emberek hozzászólása :)

• MarkBlade
    magam sem tudtam volna szebben leírni..
  • z3d
    Igen, bukott a game, F2P lesz, vagy még az sem.
    Leírom utoljára, bár tudom, hogy teljesen felesleges.
    Attól mert TI azt gondoljátok, hogy a játék rossz, sőt, attól, hogy sokan(?) azt gondolják, az nem azt jelenti, hogy mindenki így gondolja. Attól még, hogy elismétlitek ezt ezerszer, nem fog megváltozni az én véleményem, meg még pár emberé.
    Tudjátok, én sem járok át a hárombetűs topicba (meg egyik olyan topicba sem, ami nem érdekel), mert nem játszom vele, mert NEKEM nem jön be. Nem akarom elmagyarázni a vele játszóknak, hogy "de ez nem jó vazze". Nekik jó. Legyen, én örülök. Nekem is jó, ennek is örülök.
    Érted?
  • t0xikus
  • rholas
    ezen már a Jézus patch sem segit...
  • TDC Geronimo
    Hát esélyes :p
  • cain
    szar lesz, me' SZAR MINDEN.
  • TDC Geronimo
    Na látom lehet már hétvége előtt lesz 1.2 PTSen. Kíváncsi leszek erre a "jesus" patchre.
  • MarkBlade
    Igazi szinkron guru lett főleg DC filmekben.
  • MarkBlade
    Azért most eléggé befutott mint Joker.. el is kezdik felejteni mint Luke.
  • N1ggA
    Te hol kocsmázol ember? :D New York café a wesselényinél? :)
  • Nephin
    Jelentkezés az 1.2 patch klános tesztelésére karaktertranszferrel
  • Witcher
    Mekkora kép bakker! Kapsz is érte egy nagy pluszt! Mark Hammill is milyen alacsony, a filmben nem is tünt fel ennyire! Mellesleg neki is jól rányomta bélyegét a karrierjére Luke szerepe! Onnantól kezdve ahogy elvállalta mindenhol vele azonosították, nem is nagyon lehetett utána semmilyen épkézláb főszerepben látni! Egyszer volt egy színházi szerepe és egy két fanatikus SW rajongó fénykardal az oldalán jelent meg az előadáson! :D
  • Boncmester
    Így van, ár/idő arányában az MMO az egyik legolcsóbb szórakozás. 2-3 mozijegy is drágább már, mint egy havi MMO előfizetés.
  • PiszkosFred
    Dolgozni kell, es akkor meg sem kottyan havi par ezer forint, amit az adott mmo-ert fizetsz. (bar minden szamla amit havonta fizetunk max ennyi lenne, mint egy mmo havidij:) Ha melo mellett sem telik ra, keress mas munkat, mert azzal a fizetessel nem hogy mmo-ra, de kesobb mas, IRL dologra se lesz eleg penzed.