60880
-
IGN 1.2 infó -
streames így minősége nem a legjobb de a lényeget látni
"Other Legacy unlocks will not be available until you've leveled a class to 50, however. Such is the case with unlocking new skills. Do you wish your Bounty Hunter could shoot Force lightning? After 1.2, if you relate the Bounty Hunter to a level 50 Inquisitor, it'll be possible, though with some significant limitations.
A Bounty Hunter won't suddenly turn into a Force-wielding super user. Every class has a heroic moment ability which requires the presence of a companion to activate. Only by using these heroic moment abilities will you be able to access the cross-class Legacy abilities. That essentially means you can only use the abilities out in the questing world; they're locked out when you're in a full group or in a PvP Warzone. "It's a balancing mechanism. We wanted to make the abilities powerful and useful but we know that some players are going to eventually have all seven others on one character. We had to be cognizant of that when we were creating them so we don't give the player seven super-powerful abilities he can use in rapid succession." -
*orange bracert ... -
Egyébként most tolom a guardianom rep oldalon. Nos, le a kalappal. Bár baromi idegesítő volt egy idő után a Coruscant alatti világ, mondjuk Nar Shaddaat is utáltam, de le a kalappal, nagyon megcsinálták a város fenti kinézetét. Mindig kiváncsi voltam, hogy miként lehet egy játékban jól megcsinálni ezt a bolygót. Nos, sikerült. Sokkal jobb a rep design (kivétel egy-két pvp armor 50-en, de ezeket imp oldalon is lehetne ekézni).
Megj., az is durva, hogy imp oldalon alig lootoltam értelmes cuccost low levelen (L31ig), rep oldalon meg első moddolhatónak belootoltam egy bracert páncél és mod lehetőségekkel, majd két baromi jól kinéző orange medium és heavy csuklyás köpenyt. Durva. -
Este 9 után vasárnap csak a valort grindelik a majmok.
Tisztelet a kivételnek, aki tényleg tesz is valamit. Egyébként nem engedném groupban be az embereket, mmo ide, meg oda. Vagy ha igen, csak group vs group. Más lenne a leányzó fekvése. -
Amíg nem oldják meg, hogy behív a gép, majd töltődsz, de nem töltödsz be időben, és mire a zseniális állóképes "rajt" után végre betöltődsz, már basz is ki a wzből, mert az automata szerint nem csináltál semmit jó ideig.
Hát basszák meg, ha ezt penaltyval büntizik majd.
Vagy variálják át a minimum konfigot NASA gépre, vagy csak akkor büntizzenek, ha rányomsz a leave gombra. -
Most volt 1.2es trailer. Na hát elég sok dolog bekerül, nagyon jó dolgok.
Holnaptól indul free trial is. 3 havert meghívhatsz akik 1 hétig tolhatják. -
Boncmester #39439 Szerintem ez így pont jó. -
Most keződik a live guild summit stream. Fél óra és lesz 1.2es update bemutató -
Vagy sokkal jobban el kellene választani a pve/pvp cuccot, hogy tényleg csak egy valamire legyen jó, így lekötné az embereket a megszerzésük. Vagy nem kellene külön pve/pvp cucc hanem csak egyféle lenne, mint az L2ben. A mostani állapot a legrosszabb. -
Boncmester #39436 De akkor mindkettő ugyanolyan lenne, és nem kéne megcsinálnod mindkettőt. Vagy pedig az egyik erősebb lenne, mint a másik, és akkor sírnának az emberek, hogy miért kell nekik pve-zni, hogy rendesen pvp-zhessenek, vagy pedig éppen fordítva. -
nem tudom.. Nekem ezzel a deserter-rel az a bajom hogy pl hétvégén WZ-re bementem.. 20-mecsből kb 13 hutball volt ami nem lenne rossz mert nincs bajom vele de annyira kretének voltak az emberek hogy isszonyat.. még sose veszítettem 6-0ra.. most sikerült..
Néztem a mapon hol vanank az emberek és a négy sarkában egyesével.. mindenki lexarta az objectet.. na mikor már a 10-ilyen mecs után berakja a hutballt megint már leavelnék..
Most hétvége egyébként kriminális volt Imp oldalon 50-alatt.. mindenkinek adnék a szákába egy snikerst hogy ne úgy játszon mint az anyám.. :S -
DoctorStryker #39434 Jobban szeretek oda járni mint WZ-ba... Inkább valor rank alaján kellett volna kettévenni nem így. 50 alatt sokkal élvezetesebb, mint felett.
-
Teljesen. Túl sok meló, patch kellene a rendbetételéhez, és jelenleg nincs ott más csak a napi/heti q farm. Így egyszerűen kiveszik. Majd talán egyszer, ha helyre pofozták az enginet, és lesz normális pvp tartalom akkor talán ismét lesz értelme. -
z3d #39432 Olvastam olyat, hogy a WZ killek be fognak számítani az "Ilum kill" számlálóba. Ezek után nem tudom, ki fog odamenni.
Én kétszer próbáltam rá most hétvégén, egyszer totál imperial gank volt (semmi élvezet), másodjára meg teljes republic gank (abban sem sok élmény volt). -
1Darton1 #39431 Le is megy, simán. Guardian/jugger egyedül is szétkapja pillanatok alatt. -
DoctorStryker #39430 Kíváncsi leszek, hogy Ilumot mennyire verik szét a patchel... -
z3d #39429 Remélem.
Leginkább az 1.2-t várom, deserter penalty annyira jó lesz. -
DoctorStryker #39428 holnap kapjuk az 1,15 -s patchet? -
z3d #39427 Ez mind szép és jó lenne, ha egy commandi healer nem állt volna velünk szemben :-)
Ketten öltük, skypeon beszéltünk is közben. Eltoltam mind a négy szakító skillem (én assa, tank spec), plusz az operative cimi is tolta az övéit (nemtom milyen meg hány van neki), felváltva időzítve. A commando túlélte nagyon sokáig, alig tudtuk megölni, másodjára meg már nem is ment le (igaz akkor 1 perc kergetőzés után jöttek a segítői). 2vs1ben (az egyik ember ebből full DPS) egy healernek, aki egyedül van, le kell mennie, pont. Sztem ez alap. -
a guardhoz meg add hozza a tauntot is, ha jol remlik pvp-ben is csokkenti a sebzest. -
DoctorStryker #39425
Nyilván így nézett ki a bar-k.. :D -
DoctorStryker #39424 Tegnap Voidon vicces volt eső kör imp véd.. stealtben 2 scoundrel az ajtóhoz lopakszik, megmutatom magamat nekik csaliként míg a a társam a bemozduló 3 emberre rádobja a flash grenade -t.. egyiknek sem volt esze kijönni belőle így szépen végignézték, hogy felrakom a bombát. 50+-n. Jah mind a 3 BH volt :D -
Ugyanezt tolják a sagek is. Ezek a lámaságok megvannak imp oldalon is, ne aggódj. :D Voidstarrol inkább ne beszéljünk a legátgondolatlanabb wz. -
Ez igaz, de jóval gyengébb lett mint előtte, most már egy kis ész is kell hozzá. Így a játékosok nagy része váltott. -
Bandras DaSilva #39421 Az függ azért több dologtól. Ha van rajtad Guard és mondjuk commando vagy heavy armorban, legalább champion setben és van melletted más healer is, aki tol beléd néha egyet-egyet, akkor tényleg kell annyi ember...néha több is, hogy leverjenek.
Ha nincs rajtad guard akkor akár egy dps is lever simán ha jól szakít.
Nincsen ezzel gond, mert damaget commandoval ha full healer vagy nem nagyon tolsz. Én akkor szoktam agyvérzést kapni, amikor pl voidstaron 5en ütnek engem megy egy másik kollégát, a többiek meg ahelyett, hogy pakolnák a bombákat, kurva messze kergetőznek valami stealtherrel.
Ugyanez Alderaanon, amikor minket ütnek 5en, ők meg nem foglalnak tornyokat, hanem állnak körülöttünk és néznek, vagy középen rambóznak.
Imp oldalon a sorcerek durvák. Elég jól sebeznekm lassítanak, szakítanak plusz tolják a healeket is mint az állat. Bubijuk meg az agyamra megy. -
Én az assaval is elégedett vagyok. Nagyokat zúz és ha gáz van meg is tud lépni. -
z3d #39419 Most olvasom, milyen jól elvan egy sorci+commando páros.
Tafy, itt a zidő :-) -
buffolni? nekem is az kell, amit a bw-sek szívnak :) -
z3d #39417 Mivan? Gyengék a sorcik melee ellen? Ez a hét vicce, pedig még csak hétfő van. Rofl.
Mindegy, készül már az OP mercenarym, akár dps akár healer lesz, táp lesz. Cool :) -
SuLtAN17 #39416 Ezzel nem értek egyet mert még ugyan annyira szétrúg a földön, egy kicsivel kisebb a burst, de ha jól emlékszem kapott még egy cc-t, szóval nem kell félteni, egyszerűen az embereknek könnyebb tracert/villámot szpammelni:] (flame on:D)
Egyébként Tafaya ez nem Blizzard itt nem lesz kegyetlen nerf, főleg nem a sorcira. Nem rég még volt olyan hír, hogy buffolni akarják mert a biowaresek szerint gyenge meleek ellen. -
Már nem annyira op, melee dps op alig maradt, maradék op meg healer. Átálltak, a sorci/bh/mara ill ezeknek a köztársasági megfelelőire. Ez várható volt a nerf után. -
Sorcit érdemes tolni, mennyire várható "to the ground, baby"? Ja és miért van ilyen kevés operative? A nerf óta már nem fotm?
-
z3d #39413 *magát, meg még valakit.
Sry :) -
z3d #39412 3-4 embert már kicsit soknak tartok, hogy leverjen valakit. A healer lényege normál esetben az lenne, hogy ha nem védik megfelelően, akkor haljon meg. Gyorsan. Így, hogy magát meg még valakit gyógyít, meg magát is, meg min 2 ember kell, nagyon gáz.
Ráadásul rep oldalon általában 3-4 healer van minimum, akik nyilván keresztbe gyógyítják egymást, minden healerre meg nem tudsz 4 embert ráküldeni, mert nincs annyi ember összesen a csapatban :)
Bezzeg egy tank nem bír ki két nagy DPS focust. Azért néha eltöprengek, ki a pék volt az, akinek ezt így sikerült kitalálnia. Remélem forog a sírjában, pedig még meg sem halt :)
-
DoctorStryker #39411 Egy healerre legalább 2 nagy DPSű karakter kell (scoundrel-scrapper). Illetve ha nem a mi csapatunkból került ki a Wz az OP leader akkor mindig szolok neki, hogy az ellenséges healert jelölje meg és amikor 3-4 karakter nekiront, nem szokták túlélni :)
-
z3d #39410 Hát nem healer oldalon ez annyira nem vicces :)
Eddig azt hittem, csak a commando healer OP a heavy armor meg a brutálnagy puska miatt, ezek szerint a többi healer is combos.
Lehet átképzem a BH altomat healerre :P -
DoctorStryker #39409 Szombaton kb 5-6h játékidő alatt nem tudtam megcsinálni a napi wz küldit rep oldalon, de vasárnap lazán meglett a napi/heti WZ, ilumon ~20 perc volt a heti, 52-55,8 valorra ugrottam annyira jó csapatok jöttek össze, Wz-n és Ilumon.
Amúgy a healerek nem kicsit Op... Poénból áttalentoltam a scoundrelt sebészre, csak röhögni tudtam azokon az impeken akik engem támadtak, még arra is maradt időm, hogy a társamat healeljem + magamat.
-
Köszi időközben megoldódott :) -
1Darton1 #39407 Rep exploit? Haha, mintha az oldaltól függne a görénység.
A hang simán bugos már jó néhány hete.