60876
-
maniac001 #39482 igen szerintem se köti le az embereket 1 hónapnál tovább. és el sem tudom képzelni mit kéne beletenniük hogy sokáig lekössön. -
Boncmester #39481 Nyugi, lesz itt sírás ezerrel, mert megint elbasznak sokmindent, csak még nem mindenki látja. Persze lesz is benne jó.
De a patch után is tök ugyanolyan lesz a játék, mint eddig, csak kicsit tovább fog szórakozást nyújtani, pont ugyanazokkal az elemekkel, mint eddig. Még 1 hónap az emberek egy részének, akik eddig abbahagyták. -
Most megy ui prezentáció, lesz target of target 1.2be és most már szinte minden állítható nem úgy, mint a korábbi videóba. -
Sprint lvl 1 skill lesz. -
Nephin #39478 Igen. -
Tomy Lee #39477 Nem is kell fraps ehez a játékhoz.Stabil 60 fps vsync-el.Shadow le tudja azért húzni 50-re de nem hiányzik,kikapcsolom.Így kell működni egy játéknak mint ez.Azt remélem,hogy mire elérem a nagyobb Wpvp-t addigra javítanak ilyen dolgon,hogy ne 20 fps legyen ami állítólag most van.
1.2 patch viszont nem semmi ami lesz:)
Szerintem kész lesz itt minden hamarosan.Még lehet sikeresebb f2p bevezetése nélkül is.
Amin csodálkoztam,hogy sok szerver van.Startnál szükség volt ennyi szerverre? -
Nephin #39476 Daniel, Daniel! :D -
na most jön legacy, erre kíváncsi leszek -
Az is szimpatikus, ahogy nyíltan felvállalják a problémákat a guild summiton: population balance, Ilum, speedhack, engine problémák. Reméljük tudnak is kezdeni velük valamit, a törekvés látszik. -
Nézem streamet és látom, hogy tudnak a blőd hibákról majd meglátjuk, hogy javítják-e őket. Mindenesetre 1.2 PAPÍRON nagyon jól néz ki. PvPs változtatások is, gondolok itt a medal/gear változásokra, same faction wzkre stb -
mekkora istenállatság lenne ez a játék, ha ebben az állapotában jelenik meg..
süt az.. átgondoltság erről a patch-ről, lájk -
Viszont nem kötik valor rankhoz. Ranked warzone commendation-ből bárki megveheti a pre-seasonben, hogy mindenki felgearelhesse magát az élesre később valamikor az évben. -
maniac001 #39470 amúgy nem rossz peccs, végre benne lesz a chesthez való szín igazítás. alakul ez majd
remélem az űrharcra is gyúrnak kicsit a jövőben -
maniac001 #39469 az árnyékokat vajon mikor javítják ki? -
t0xikus #39468 Nephin: Izanagi mehet szégyenfalra magyarul/angolul felváltva tahóskodik general cseten. imp, nem tudom milyen guild -
Na mégiscsak lesz War Hero gear. Sejthető volt az új operation-ös cuccok után, hiszen akkor mindenkinek PvE-zni kéne, hogy legyen esélye PvP-ben. -
Nephin #39466 Pár hét és itt is van. :) Március vége, április eleje kb. -
Istenem mikor jön:) -
1Darton1 #39464 Még mindig ugyanaz az exploit, mint ami játék eleje óta bent van. Benne állnak az ajtó belsejében, és úgy rakják fel a bombát.
A visszaszámlálást pedig azért nem lehet hallani, mert az utolsó nagy patch óta a hang is bugos.
Figyelni kell, hogy ki csinálja, aztán reportolni. Egy napon belül kapja a bant. -
Nephin #39463 Javít. :)
1.2 részletek -
Attila1234 #39462 "Game update 1.2 will also bring a new Flashpoint, Lost Island. In 1.3, we will also be introducing Group Finder."
Forrás -
Az új wz és a Voidstar is same faction wz-k lesznek. -
Komolyan mondom már a tök kivan a sok nyomorult hutballtól. Remélem a1.2 javít rajta is. -
operation/flashpoint stream megy most, utána pvp -
Tyrpak #39458 Na, most megint kb annyira várom a játékot, mint megjelenés előtt. :)))))))))))))))
Sikerült lestoppolnom a videót az új armoroknál, és nekem tetszenek.
Bár úgyis jön a modolhatóság... meg amit a trooper páncélján csinál, ha tényleg ennyiféle beállítási lehetőség lesz...
khm akkor végre nem fog mindenki egyformán kinézni. :D
pvp-t meglássuk, de legalább végre az UI-t átrendezhetem (mozognak az elemek is, pl a karakter portré + hp csík, toolbar) -
Voidstaron exploitoltak, de mintha most is lenne valami gebasz.
Tengap repek ellen azt láttam, hogy senki sincs mögöttem/mögöttünk, erre semmi visszaszámlálás, semmi, és már nyílik is az ajtó. Majd huss, s már bent is vannak. Mindenki wtfozik, majd megyünk utánuk a károkat kijavítani, ha még lehet. Ezt szombat óta 2x láttam. Ennyi. -
1Darton1 #39456 Ezt nem igazán értem, de azért megpróbálom kibogozni.
Szóval csak a republic exploitol, vagy csak bizonyos oldalon exploitol a republic, vagy csak voidstaron exploitol a republic?
Vagy én vagyok a hülye, hogy próbálom felfogni? -
no offense, kéne neked egy vipjog, mert 4 hsz alatt neki sem esel a topicnak :D -
Ez hogy is lesz? -
Voidstaron attól függött. -
Áh, csak New Game Enhancements. :D -
"Do you wish your Bounty Hunter could shoot Force lightning?"
Na bravo! :D -
DieHard #39450 jéé, kapunk új játékot :) -
óh elolvastam, akkor mégse :( -
"Getting to level 50 will unlock that character's race for all classes you create thereafter, bypassing the regular class and race restrictions"
ó hogy basszák meg kezdhetek megint egy twilek BHt? :D -
-
IGN 1.2 infó -
streames így minősége nem a legjobb de a lényeget látni
"Other Legacy unlocks will not be available until you've leveled a class to 50, however. Such is the case with unlocking new skills. Do you wish your Bounty Hunter could shoot Force lightning? After 1.2, if you relate the Bounty Hunter to a level 50 Inquisitor, it'll be possible, though with some significant limitations.
A Bounty Hunter won't suddenly turn into a Force-wielding super user. Every class has a heroic moment ability which requires the presence of a companion to activate. Only by using these heroic moment abilities will you be able to access the cross-class Legacy abilities. That essentially means you can only use the abilities out in the questing world; they're locked out when you're in a full group or in a PvP Warzone. "It's a balancing mechanism. We wanted to make the abilities powerful and useful but we know that some players are going to eventually have all seven others on one character. We had to be cognizant of that when we were creating them so we don't give the player seven super-powerful abilities he can use in rapid succession." -
*orange bracert ... -
Egyébként most tolom a guardianom rep oldalon. Nos, le a kalappal. Bár baromi idegesítő volt egy idő után a Coruscant alatti világ, mondjuk Nar Shaddaat is utáltam, de le a kalappal, nagyon megcsinálták a város fenti kinézetét. Mindig kiváncsi voltam, hogy miként lehet egy játékban jól megcsinálni ezt a bolygót. Nos, sikerült. Sokkal jobb a rep design (kivétel egy-két pvp armor 50-en, de ezeket imp oldalon is lehetne ekézni).
Megj., az is durva, hogy imp oldalon alig lootoltam értelmes cuccost low levelen (L31ig), rep oldalon meg első moddolhatónak belootoltam egy bracert páncél és mod lehetőségekkel, majd két baromi jól kinéző orange medium és heavy csuklyás köpenyt. Durva.