60882
-
Tomy Lee #39528 Mikor lesz szerver?Csak,hogy tudjam kb mikor érkezzek haza. -
DieHard #39527 De Sogron, te sem végzeted még ki ezt sem. Kb akkor mondható kivégezettnek ha fullos geared van, és opereationöket már végig vannak tolva minden fokozaton. És ez csak egy része.
Ott a PVP full geareződés, más kasztok, másik oldal stb. Mindenki válogathat melyik irányban indul. Az atomkockával meg úgy sincs mit kezdeni. Nekik naponta kéne új content, ami pedig kivitelezhetetlen. -
Boncmester #39526 Igen, csak az MMO lépték az fél években és években számolódik, nem hónapokban. 3 havonta kiadni 1 hónapnyi contentet nem túl kifizetődő... -
Neked egy hét, másnak egy hónap? Talán lesz 50-es karakterem mire kijön ez a peccs, tehát ha ezzel jön egy hónapnyi új content, akkor még túl gyorsan is jön, mert ki akartam próbálni a rep oldalt is. -
Boncmester #39524 Ez a lényeg -
Boncmester #39523 Most azzal, hogy bejöttek az ázsiaiak is, vagy akárkik, akik 2 hónap múlva ugyanott lesznek, mint most az európai és az amcsi közösség, nem azt jelenti, hogy folyamatosan nő a játékosszám, csak az, hogy éppen most nőtt emiatt időlegesen... Nem azt kell nézni, hányan veszik meg a játékot, hanem azt, hányan játszanak vele 3 hónapnál tovább. -
Boncmester #39522 1 hónapja Ahto-n még reggel is tudtam wz-zni, a guildben reggel is online volt 5-6 ember, fleeten meg 30-50 körüli ember volt. Ma reggel fleeten voltunk 5-en, guildből egyedül én.
Nagyon sok ember befizetett még 1 hónapot kártyán az alap 1 hónaphoz, másik gamecardot vettek, de jó részük nem fogja tovább fizetni, aki ezt nem látja, az vak vagy hülye, nem tudom, melyik, de el lehet dönteni. -
z3d #39521 Most nézem ... BH nerf? Lol. Csak kisírta a sok idióta.
Nevetséges, hogy a sorci/sage classhoz nem akarnak hozzányúlni. -
Boncmester #39520 Na ja, magyarországon pedig dübörög a gazdaság, és nagy a jólét :) -
Boncmester #39519 Az előfizetői szám folyamatosan nő? Max az accountok száma nő folyamatosan, de nem az aktív accountok száma. Akkor talán folyamatosan heavy meg full lenne minden szerver. Akiket ismerek, több mint felük már nem előfizető. Ne beszéljünk már totál hülyeségeket. -
Boncmester #39518 Ha neked ebből az jött le, hogy én a játék haláláért drukkolok, akkor elolvashatnád még párszor amit írtam. Nem drukkolok a haláláért, sőt, én örültem volna legjobban, ha rá sem kell néznem a GW2-re, olyan jól elvan itt mindenki, köztük én is.
Annyit írtam, hogy a játék nem lett akkora durranás a széles rétegeknek, mint amennyire gondolták/gondoltuk, és hogy egy patchtől még nem kell csodát várni, csak pár hétre elegendő tartalom lesz benne. Nem lesz elég arra, hogy hosszú távon itt tartsa az embereket, vagy visszahozzon olyanokat, akik elmentek.
És írtam, hogy ez szomorú. Nem drukkolok én a halálának, tényt közöltem, amit te nem vagy hajlandó elfogadni, mert szűklátokörű vagy, vagy nem tudom, miért. -
z3d #39517 Na ja, a BW/EA páros igen jó a bullshit generátor működtetésben :)
Nagyon jól hangzik, amiket belengettek, kíváncsi vagyok, mi és mikorra lesz meg. -
z3d #39516 Nem láttam senkit, aki azt mondaná, hogy megváltja a világot, sokkal inkább ezt látom, amit te is mondasz, hogy így kellett volna kijönnie :)
Világ megváltásról szó sincs sztem sem, egyszerűen csak fejlődik a játék, jó irányba, és ennek spec én örülök :)
Viszont azzal is tisztában vagyok, hogy ha így jön ki, az itt síró emberek akkor is sírtak volna, csak más miatt. -
Tyrpak #39515 57% Empire vs 43% Republic across all servers, PvP servers much more Empire heavy.
Ezek szerint most már ők is látják a problémát.
Mondjuk erre jó volt ez a guild summit, hogy látszik, hogy nem vakok, és nem süketek. Csak ne a bugokkal kikövezett úton menjenek tovább, hanem egy picit simábbon. -
Irgalmatlan mennyiségű dolog jön majd ... De valamit kiemelnék xD
-Will be able to place vocal restraining bolt on your droid. -
A játéknak így kellett volna megjelennie. Ennyi, ezt a csúszást hozták most be.
Ez rendben, csak sokan mondják, hogy majd az 1.2nél visszajön és h majd az megváltja a világot. De nem gáz, megint lehet majd jól szórakozni sg fórumon. :D -
z3d #39512 Aki cancelezett, annak úgy is mindegy, bármit csinálnak. Nekik meglett két hét alatt a véleményük, és semmi nem változtathat ezen.
Akik maradunk, azoknak pedig számít a jó irány. -
itt az 1.2 es a távlati tervek
A baj az, h erre az 1.2re mindenki megváltás ként tekint. Aki már cancelezett mondván, hogy majd 1.2, annak az kb egy hét alatt ezt is meg fogja unni. Játék megjelenés után 3 hónappal csodát nem lehet várni. Az irány jó, de bőven kell még idő nekik. -
Kazagor #39510 Köszi.
-
Nephin #39509 Lásd #39506.
Kazagor: lesz, kirakom, amint megvannak. -
z3d #39508 Én örülök :) Jó kis dolgok lesznek benne :)
Az Atho-s populáció tutira csökken, nyilván anno sok szervert kellett nyitni, mert ment a ragefest a sorbanállás miatt, és szétoszlottak az emberek. Nyilvánvaló volt, hogy az első roham után lesz majd ilyen fázis.
Az aktív előfizetői szám alakulására én is kíváncsi lennék. Bár, ahogy szoktam mondani: amíg van szerver alattunk, jók vagyunk :D
-
Minden nap 2x megyek fel a fleetre.
1x amikor felveszem a napit
1x amikor leadom
A többi időt IS a fleeten kívül (hajó, cantina egy bolygón) töltöm, mert számomra az egyik leglassabban töltődő szar az egész játékban (ráadásul ha onnan logolok be wzre, tuti vereség). De ezzel szerintem nem csak én vagyok így ...
Az kb. 5 perc, köszönhetően a szar gépemnek és már ott se vagyok. AHzni is DKról szoktam.
A main mellett tolom a többi karimat is.
Ennek ellenére minden nap fent vagyok, és két gyerek mellett is igyekszem rá időt szánni. -
Rhilen #39506 Ne Atho legyen a viszonyítási alap: rendezzétek populáció szerint a listát szerver választásnál és kiderül, hogy a végén kullog (hiába "standard" néha, az utolsó negyedben van). Ugyanakkor van kb 10-12 heavy és very heavy szerver (tomb of freedom nadd, nightmare lands, ...)
Szívem szerint örülnék, ha athot összevonnák valamelyik szerverrel, mert rep. oldalon botrányosan kevés az ember. -
sata75 #39505 szvsz magasról tehetünk a globális előfizetések növekedésére ha a saját szerveren a fleeten, hétköznap este folyamatosan kevesebb ember van.
nem kellenek linkek meg cikkek ahol azt ír jóskapista amit akar, úgyis a saját tapasztalat számít nem? én ezt tapasztalom és kész. -
Kazagor #39504 A guild summit stream videókat meg lehet valahol nézni igy utólag? -
Nephin #39503 Egyrészt emeltek a capen, másrészt volt, aki átment más szerverre, volt, aki átment a másik oldalra stb. és persze volt, aki abbahagyta. Nem szerverenként számít, nem Európa számít, hanem a globális előfizetések alakulása a lényeg. -
Értem, de az csak 1 szerver ...
Nekem nincs ilyen összehasonlítási alapom, mert Ahto imperial oldalon kezdtem, most meg Republicon vagyok ... Na ott kevesen vannak xD
Lehetséges, hogy kevesebb a játékos, de ezt nem tudhatjuk biztosan.
Csak az ilyen Crassus tipusú megnyilvánulára akartam reagálni ...
Ráadásul ballábaskelős vagyok, szabit kellett kivennem - kedden - megint :( -
Most vagy felemelték a szerver poplimitet 3x-ra vagy elmentek az emberek :D Mivel pl nézd meg este EU szerverparkot 4 heavy összes többi light és standard. Ahot-n Fleeten 250ember + néha volt Fleet2. Most meg max 160 ember van .
-
Nephin #39500 Tudod, az a baj, hogy te a mi kis egykétezer fős magyar csapatunkból indulsz ki, ahol - jó magyar szokáshoz híven - a síróemberkék még az átlagosnál is hangosabbak és telespammelnek minden platformot, amit eléjük dob a net, holott kb. tökmindegy, játszik-e innen akár egyetlen ember is vagy nem. Nem vagyunk tényező, nem rólunk mérik az adatokat. -
DieHard #39499 Ezt egyedül bio, ea tudja. Az meg hogy mit nyom az A4-re... amit akar. -
Mért csökken? Adatok? Link? -
DieHard #39497 Meg amugyis, ha egy friss ember látni akarja ezeket a hibákat, ahhoz legalább 1 hónap game kell. Annyi trialt meg sehol nem kap. Megnézheti hogy fut gépén, grafika, játékélmény bejön e. Ha meg ilumon akar bohóckodni menjen el valakihez vagy olvasgasson. Mégjobb esetben én odaadom az accom neki egy délelőttre és nézze meg. Bár új játékosnak egy 50-es kari biztos felemelő élmény lesz, ha még kezelni sem tudja a játékot! :) -
mnorbi #39496 te amit írsz azt el is hiszed ? hol nő a játékos szám ? istenem.... -
Nephin #39495 Egyetértek.
A trialról pedig: rengetegen kérdezték, hogy lehet kipróbálni vásárlás nélkül, mert - mint tudjuk - intenzív negatív hype megy a játék ellen kb. mindenhol. Az előfizetői létszám nem indokolta volna a trial behozatalát, ugyanis az folyamatosan nő...
Amúgy pedig: aki nézte tegnap a streamet, az láthatta, hogy teljesen tisztában vannak a hibákkal (egyébként sem állította soha senki, hogy nincsenek) és ezerrel dolgoznak rajtuk, plusz nyomják a kontentet. Ha az 1.2-es patchben bejövő dolgok valakinél a nulla és semmi érdekes meg újdonság kategóriába esnek, azt az illetőt csak sajnálni tudom, egy savanyú citrom hozzá képest terheléses cukorteszt. :) -

-
cain #39493 köszönöm kérdésed, voltam már jobban is, de az se tetszett. =] -
Eléggé megosztottak a vélemények erről a játékról, ezért szerintem jó ötlet ez a 7 napos trial, akit érdekel nézze meg és döntse el maga hogy, tetszik-e neki és befog-e rá fektetni, (jó lvl10ig nem sok mindent lehet látni, ha tényleg csak addig lehet fejlődni) mert 12k nem kis pénz, oké tudom, korábban már ki lett tárgyalva, hogy aki csóró annak kuss van.
Én pl. 2 ismerősömnek is felajánlottam, akik rögtön igennel válaszoltak. -
DieHard #39491 Pont most beszéltem egyik barátommal. Jönne, de ki szeretné próbálni hogy mibe vág. Nagyon jó alkalom rá. És ők már 50-re 1.2t kapnak. -
"BW meg érzi, hogy baj van"
Meg meg látjuk, elég csak a szerverválasztóra kilépni, az eddigi heavy full helyett mindenhol csak light és standard a populáció
.
@cain: jól vagy?
@Fred: Én örülök a patchnek, látszik hogy foglalkoznak vele, de ez kevés, még csak lövésem sincs, hogy mivel lehetne feldobni ezt a játékot. -
Hihetetlenek vagyunk mi magyarok. Nekunk semmi sem jo, ha minden jol akakul, akkor is direkt krealunk magunknak Mohacsot, csak azert, hogy sirhassunk es kesereghessunk. Ezert is tartunk ott, ahol, mert egy kib..ott dolognak sem tudunk orulni az eletben, ha csak pici pozitivum tortenik, akkor is egybol negativan latunk mindent. Es akkor csodalkozik mindenki, hogy miert boldog es jo kedvu rajtunk kivul az egesz vilag, mi meg doglunk meg gyomorfekellyel 40 evesen, egyedul, halalos agyon is morogva valamiert...
Jon egy peccs, amellyel bekerul jo par ujdonsag amely hianyzik a jatekbol, erre te, a derek magyar jatekos ahelyett hogy orulnel, konkretan kijelented, hogy szar van a levesben, mert el fogjak baszni a dolgokat, de persze ezt csak te latod, mi halandok idiotak vagyunk, es nem latjuk, ugye Morpheus?
Valaki irja mar le egyszer, hogy mi az a plusz, mi az az indok, amiert ennyiert drukkolnak egyesek a jatek halalaert? Mi motivalja az egyszeri magyar gamert, hogy ruhellje a jatekot, szidja folyamatosan, es oltar emelve a pinceben imadkozik a bukasert? Mennyivel lesz az jobb az mmo piacnak, ha egy konkurenciaval kevesebb? Vagy mindenki munkanelkuli es csoro, es a jo magyar "dogoljon meg a szomszed tehene is" nemzeti sportot jatszva drukkol minden ellen?
Oruljunk mar egyszer az eletben valaminek, nem valtja meg a vilagot a peccs, de oruljunk mar neki, hogy erkezik...