60882
-
Robe77 #39648 2 MMO-t tolni egyszerre kicsit húzós. Legalábbis nekem. Inkább fókuszálok egyre. -
Game of Thrones MMO is közeleg, bár a low budget fajtából, de GoTból három havonta van egy játék, szóval engem az tudna még megfogni, ha 1x csinálnak egy olyat, amit nem qurtak el. -
Na az nekem is hiányzik. Egyszerűen nem értem, hogy miért nincs benne a torban? -
Diablo, GW2 es a Panda, ami tenyleg komolyabb jatekosbazissal rendelkezik/fog rendelkezni. Ebbol a Diablo es a GW2, egyszeri beruhazast igenyel, vagyis meg fogja venni mindenki, aztan vagy jatszik vele, vagy nem, havidij nelkul nehez lesz kovetni, marad az eladott peldany.
A WoD gyerekcipoben van, kurvajo a vilag - csoda, hogy eddig nem jott ki mmo -, de ahogy bejelentettek, hogy bizonyos korlatozasok lesznek benne, azzal sok potencialt vesztett. Nem hiszem, hogy tomegmmo lenne, bar en lennek a legboldogabb, hiszen a WoD igazan megerdemelne mar egy kivalo folytatast, a VM:Redemption ota varunk erre. A Secret World is jonak tunik a hirek alapjan, de nem akkora nev az, hogy komoly gondot okozzon az elobbi 3-4 mmo-nak.
Johet a TES es a Fallout MMO a kovetkezo X evben, johet a Blizz uj projektje, de egyelore nincs semmi olyan ajanlat a piacon, ami gondot okozna 2012-15 kozott. Panda, SWTOR is ellesz evekig az elofizetokkel, a GW2 es a D3 pedig szinten, foleg itthon, a havidij nelkuli jatekmenet lesz nagyon csabito az uj jatekosok szamara (bar ketlem, van aki nem ismeri a GW es Diablo franchise-t, de tuti van par ilyen is) -
Boncmester #39644 Nekem nincs annyi időm, hogy 2 MMO-t is toljak. Inkább 1-et tolok csak, vagy 1-et sem. Majd meglátom, ha eljön az ideje. -
Na a mai patchben számomra ez az első jó dolog:
Increased the Warzone AFK timeout from 60 seconds to 90 seconds
Volt, hogy be se töltődtem, már vágott is ki a wzből ... -
cain #39642 nekem a combat log hiánya. megyek főbe is lövöm magam... /emo mode on -
Boncmester #39641 A 6:4 arány az konkrétan másfélszeres arány. Az egyik oldalból 1,5-en vannak, mint a másikból. Ez azért eléggé szar, akárhogy is transzfereled. -
Tyrpak #39640 Engem ami hosszú távon a GW2-ben tud tartani, az az, hogy nincs havidíj.
Egyébként meg, ha a BW továbbra is hozza a tartalmakat, 1 mmo-t tudok fizetni minden hónapban, és egyelőre az marad az swtor.
Tehát is-is, gw2-vel is és swtor-ra is játszani fogok. -
Neked is felesleges magyarázni. Mindig meg lesz az a mennyiség amivel nyereséges marad pont. Diablo3 nem konckurencia, sőt a blizzardot ismerve csak egy feltuningolt 2lesz kibaszott nagy lehúzásokkal. WoD meg még igencsak messze van a megjelenéstől.
Ne csápolj ennyire amellett, hgy ez már meg is bukott. :D Bár neked jól áll. -
Boncmester #39638 Mi az swtor célközönsége? Azok a playerek, akik csak swtor-al hajlandóak játszani, bármi történik? Hát nekik tényleg nem való a többi játék, az emberek többsége viszont szeret próbálgatni más dolgokat is.
Elhangzott, de valami írásos formában nézzük már meg, ahol valami rendesebb statisztika is van egy mondaton kívül. Nem néztem a summitot amúgy, szóval érdekelne, ott mit mutattak ebből. -
Az tény, sok előfizetőt elveszített, de szerintem ez a világ, különösen, hogy főleg küldi alapú fejlődést mutat, ahol nem kell baszomka nagy csapat, hogy boldogulj elég sok ember fog mindig is vonzani. Nem véletlenül ennyire drága a licensz az SW világra.
Én is látom, hogy mennek el a guildből, de amikor szombat hajnal 3 körül Coruscanton szinteztem, még azon a városrészen IS belefutottam 5 rep playerbe, ami azért elég durva annak fényében, hogy alig szinte üres a fleet bizonyos csúcsidőszakokban. (Közülük 2 volt csak guildben). -
Boncmester #39636 Ez ízlés kérdése.
Nekem pl az SWTOR azért tetszett a kiadás előtt, mert Star Wars, mert tetszett a story alapú questelés és instázás, a pvp-ről meg nem tudtunk szinte semmit, de reménykedtem, hogy olyan lesz, amit várok. De ez utóbbi része nem olyan lett sajna.
A GW2-ben meg pont a pvp tetszik, a többiről nem sokat tudok, viszont azt hiszem, hogy a pvp hosszú távon a játékban tud tartani, mint ahogy a war esetében is tette. De majd meglátjuk. -
Boncmester #39635 Szerintem tök más a két dolog, mint amiről te beszélsz, meg mint amiről most beszélünk.
Ha valaki azt mondja, hogy a játék egy szar vagy jó, az egy szubjektív dolog. De ha nem képesek elfogadni, hogy valaki más véleményen van, mint ők, és meg akarják győzni, na azok idióták.
Most mi arról beszéltünk, hogy a játék sok előfizetőt elveszített, akiket már valszeg nem is fog visszakapni. Ennek az első része tény, a második része pedig nagyon-nagyon valószínű.
És olyanok tényleg vannak, akik minden mmo-t gyorsan végigtolnak, aztán elhúznak, de azért ezeket is oda lehet láncolni a játékhoz megfelelő tartalommal. -
Ok, de ezek közül melyik az ellenfél? Mármint aki elszedi innen a playereket? -
Mik jönnek? Felsorolnál párat, ami kifejezetten az SWTOR célközönségének szól, igazi SWTOR gyilkos? Tényleg érdekel ... Mondj egyet nekem ... hátha xD
@Boncmester: A guild summiton hangzott el valahol, utána írta Nephim, az ő hsz-ének ugrottatok neki nagy vehemenciával ...
Mellesleg 6:4 arány nem olyan veszélyes mintha 8:2 lenne ... Sajnos azt nem lehet elvárni, hogy 50-50%-ban legyenek az emberek, olyan sosem lesz, mindig lesznek olyanok, akik csak az erősebb oldalhoz lesznek hajlandóak csatlakozni, ez ellen nem lehet mit tenni.
Inkább közelítsen a középponthoz ez az arány, minthogy legyenek REP only és IMP only szerverek.
Ráadásul ha cross server queue lesz, akkor ez sem lesz olyan nagy gond (meglátjuk ...) -
maniac001 #39632 Mi jön ki a GW2-n kívül? Secret words, WoD, diabló 3, panda pl a teljesség igénye nélkül. Én nem drukkolok a játék haláláért, de ez fordítva is igaz. Ti hiába drukkoltok az életben maradásáért. Jópár hónapig még meglesz de azután elsüllyed. Nem drukkolok ezért, de ettől még ez a helyzet. Be kell látni, hogy egy (!!!) kari felszintezése után semmi élvezet nincs benne. Hype-olhatjátok itt reggelig, de rengeteg cancel sub nem titeket igazol. Persze jönnek új playerek, akik szintén 2-3 hónap alatt végigjátszák és leave. Itt nem lesz olyan aki évekig tolja. -
DieHard #39631 Mennek szerverek! -
Melyik? :D -
Boncmester #39629 Én úgy értem, hogy a BW nyilván olyan statisztikát fog kiadni, ami neki jó, nem pedig olyat, ami neki rossz. Nem a fórumlakókra. -
ezek közül egyik tűnik annyira jónak, mint amennyire swtor tűnt mielőtt megjelent.. -
z3d #39627 Crassusnak is voltak érvei. Maniacnak is vannak.
Neki is volt egy véleménye. Elmondta az ő szemszögéből, miért sz*r.
Megértettük.
Elmondta még egyszer.
Ismét megértettük.
Ezt elismételtük, igen sokszor.
Számomra ugyanaz a típus. Van egy saját véleménye, ha valakinek más véleménye van, azt "lesöpri" a saját érveivel.
De.
Azt egyik ember sem hajlandó észrevenni, hogy a saját érveivel mások nem biztos hogy egyetértenek.
Na ezért "kevertem bele". -
Tera, panda, secret world. Csak épp azt nem értik meg a haterek, hogy van az az előfizetői mennyiség amivel még nyereséges, és ezt a mennyiséget a swtor röhögve megtartja. -
Boncmester #39625 Azt mondta, bugos, nem azt, hogy szar. Mondjuk én nem tudom, mi bugos rajta, nem vettem észre, de olyan nagyon nem is állítgattam. Mindenesetre tényleg el kéne olvasni, amit ír a másik. -
Boncmester #39624 Konkrétan vannak elbaszások az új patchben, ha ezt nem vágod, nem tudok mit tenni. Ezt arra reagáltam, aki csak a jó dolgokat látta, meg a nagy "végiggondolást", amiről párszor már bebizonyosodott, hogy nincs. Így a két vélemény együtt igaz, ezért reagáltam én arra. Lesz benne jó és rossz, de ezt talán már akkor is írtam. Nem kéne 1 mondatot kiragadni, meg kéne próbálni szöveget értelmezni, még akkor is, ha nehéz egyeseknek. -
Christ ne keverd bele, mert o legalabb erveket is mondott, nem csak uvoltott a vilagba, hogy "szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar". -
Mi jön ki?
A GW2 lesz az, ami engem is érdekel majd, de azon kívül? -
Mondom, én alig vagyok fleeten az 50es karimmal, míg a többi nem 50essel még annyit se, pedig minden nap igyekszem nyomulni a játékkal. Szóval, nem a főidőben való pop mérés fleeten a legjobb játékosszámláló. Szerintem.
Egyébként meg benne voltam abban a csoportban, aki azt várta, hogy ez nem lesz jó SW játék. Azt hittem egy SWG2 lenne az igazi megoldás, és az SWG lelövése elég nagy piszokság emiatt a szar miatt. Aztán - nem tudom, hogy az SW világ miatt - de rendesen ideláncolt. Mondjuk nem nyomtam a bétát, így nekem bizti több a felfedeznivaló, mint másoknak.
De az is tény, hogy egyes nagyhangúak közül, akik annyira odavoltak érte, és mindenkit leteremtettek (nem felt. az sgn), ha valaki szidta az SWTORt, nos elég nagy számban mondták le az előfizetésüket.
Amit sajnálok, hogy a guildünkből elég sokan abbahagyták. De ők azok, akik minden MMOba belekezdtek, szinte azonnal top levelek lettek, de sosem maradtak túl sokáig.
Ez van! -
z3d #39620 Az emberek azért hallják ezt, mert a maniac/crassus/chris féle emberek üvöltenek a leghangosabban.
Egyre erősödik a gyanúm, hogy ezek az emberek tutira pénzt kapnak ezért. -
Tyrpak #39619 Előre a warhammeri úton: a republic karidat transzfereled a republic túlsúlyú szerverre, aminek a láttán az ottaniak elviszik az imp karijukat imp túlsúlyú szerverre, és máris borul a hajó.
Ezt remélem csak akkor vezetik be, ha már tényleg letesztelték, és a balance ellenőrzés is a helyén van. -
Anno a Blizzard fele WoWban, amikor szerdan jott egy nagyobb kontent peccs, a guildek 90%-a lelotte a szerda es csutortokre szervezett raideket (akkor meg csak webes feluleten, vagy a GC adonnal ment, nem ingame), mert eselytelen volt, annyira szar volt a server allapota ilyenkor, disconnectek, bugos raidek, stbstb. Ez volt par eve, aztan szepen kiforrta magat a rendszer, manapsag mar kevesbe bugosan jon egy-egy nagyobb peccs. Minden jatek eseteben kell egy ido, amig beletanul az ember. Skyrim peccsek ugyanezt csinaltak, jott egy uj, es rakott bele ujabb bugokat. 4-5 frissites kellett, hogy rendesen menjen a jatek. Majd megoldjak itt is, elso MMO-ja a cegnek, belerazodnak majd, ahogy a tobbi.
Azok helyere pedig, akik decemberben kezdtek, es 2 het mulva elkoszonnek a SW vilagatol, azok helyere jonnek ujabb emberek. Barmilyen furcsa, leteznek meg gamerek azokon kivul is, akik racuppantak a jatekra a premier napjan. Van, aki csak most fog kezdeni. Lesz, akit a trial gyoz majd meg. -
z3d #39617 Ezzel a stílussal sem te, sem a cimboráid/altjaid nem sokra mennek nálam. Voltak itt hasonló emberek, akik az aktuális rossz dumájuk után bebújtak mindig az intellektuális leszóló stílisra. Nevetséges.
Szövegértésről meg majd akkor oktass ki, ha sikerül két olyan értelmes mondatot összerakni, amin nem röhög a fél fórum.
Egyébként már szövegértés: ismered azt a szót, hogy cinizmus?
-
maniac001 #39616 Pár ÉVIG?!?!?!
Nézd már meg mik jönnek ki hamarsoan. Pár év múlva erre már senki sem fog emlékezni... -
Tyrpak #39615 Engem valahol az UI állíthatóságnál és az új warzone, same faction voidstar résznél megvettek.
Az, hogy pluszban elismerik, hogy probléma volt a warzone queue-val, és azért volt annyi huttball, mert magasabb a prioritása mint a többi wz-nek, azon tegnap egy emberként röhögtünk ts-en, hogy ezt hogy baszhatták el ennyire. De elismerték, javítják. -
Boncmester #39614 Hiába transzferelsz karaktert, ha megmondták, hogy kb 6-4 az empire javára a karakterek aránya. Ezeket bárhova transferelheted, akkor sem lesz jobb. -
t0xikus #39613 ezek nagyon jó változások. egy ilyen contenttel pl engem vissza lehet csábítani -
Boncmester #39612 Azért van értelme kozmetikázni, mert ha az emberek azt hallják, hogy ez szar játék, mindenki abbahagyja, alig játszanak vele, akkor el sem kezdik, ha pedig azt hallják, hogy folyamatosan csökken a játékosok száma, akkor, akkor el se kezdik.
A WAR-nál is azt mondták folyamatosan, mennyire király minden, érdekesmód mégiscsak eljutottak kb 50 szervertől 1-ig... De közben minden a legnagyobb rendben volt, és folyamatosan jöttek az új játékosok :P -
Ezt tudom, de jó az irány. Nyár végéig simán bekerülhet minden amilyen sebességre ezek jelenleg kapcsoltak. :D -
z3d #39610 Igen, lassan ideje lenne az aktuális meg az 1.2es patchről beszélni, és akkor temetni a játékot, amikor eljön az ideje :)
Hmm...lehet nem kellett volna letdobni a slicingot az augmentek miatt :D Na mindegy, majd feltolom megint :P
Jó kis változtatások. Alig várom. -
maniac001 #39609 Nem azt mondtam hogy gamebreaker bug. csak azt, ha egy ilyet nem tudnak bugmentesre csinálni akkor mi lesz a nagyobb dolgokkal?
Szövegértelmezés mi?