60874
-
t0xikus #39680 fogalomzavarban szenvedsz:) -
Ez megint kezd elmenni bunkózásba..
Kezdem magam megint ovodai/iskolai szinten érezni ahol kiszúr egy csapat valakit és azt szivatja.. Kicsit vegyetek vissza pls. -
Próbáld ki Butters! -
Rhilen #39677 Eddig csak sejtettem, de most már tudom: ez az ember klinikai eset :) -
Boncmester #39676 Én nem kaptam sajna, szóval copyzd be FB-re gyorsan :) -
Crassus, crassus, crassus. :D Ha ezt így elmondom egy tükörbe akkor megjelenik? :D -
Ja így már értem, és egyet is értek! -
t0xikus #39673 teljesen kiszámíthatom meg is jött a keménykedő privát üzenet tőle:D szakadok:D fb csoportra felrakom:) -
z3d #39672 Bocs, ha mi rá voltunk kényszerítve, hogy hónapokig olvassuk, ő is lenyelheti ezt. 1-1 :P -
Boncmester #39671 Mert így olyan, mintha kivennék a játékból, pedig szerintem jó volt, hogy benne volt. -
Kifejtenéd bővebben miért nem tetszik? -
sata75 #39669 én nagyon jól szórakozom mind2 topikon:)
addig se kell dolgoznom amíg a flame tengert olvashatom:) -
Boncmester #39668 Egyéni ízlés kérdése, de én sem akarom pl, hogy a Sorcimnak és a BH-mnak pl bármi köze legyen egymáshoz történetileg. De nekem leginkább az új medál rendszer nem tetszik. -
t0xikus #39667
-
Boncmester #39666 Brühühü, szegény Crassus. Nekem hiányzik innen, kevesebb emberen lehet röhögni! :)
Nem lehetne visszaengedni? :D -
Azért lesznek idiótaságok is a sok jó mellett 1.2-ben! Legacy rendszer például elég érdekes lesz! Villámokat szóró BH? Na ezen nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek! Mégis mi a tökömtől lett erőérzékeny az a BH? Azért ne szakadjon már el ennyire a játék az SW világától! -
t0xikus #39664 lol:) kis szerencsétlen árulkodik, ahol csak tud?:D -
sata75 #39663 kérés:) -
Boncmester #39662 Ennyit azért nem kerekítettem... -
Boncmester #39661 Na igen, WAR sem F2P, nekem furcsa is kicsit. Bár jön a wrath of heroes, ami F2P lesz majd, és a WAR-ból növi ki magát. De amúgy a WAR pvp-ben egyedülálló tudtommal valamennyire. És a WAR trial is kb 1 év után jött be, nem 3 hónap után, ezért gondolom, hogy itt most valami nagyon rossz helyzet van a BW szerint. -
Igen, en is ezert bizok benne, hogy a WoD jo kezekben van, mert az EVE-t nagyon jol osszeraktak. De ami miatt felek, hogy amig az EVE egy sajat otletbol indulva lett az, ami, addig a WoD egy komplex es jol ismert vilag, rengeteg rajongoval, akiknek kva nehez a kedvukre tenni. Meglatjuk, hatha addig meggondoljak magukat a fajokat illetoen is :) -
Boncmester #39659 Nem tudom, ki csinálja, meg mit csináltak előtte, de ha az EvE-et, akkor biztos jó lesz.
Csak mondtam, hogy nehéz, és remélem jól megcsinálják majd! -
"Want to include the ability to issue PvP challenges between guilds (i.e Your 8 best vs our 8 best)" -
Boncmester #39657 "Nem hinném, hogy az SWTOR azoknak való akik szpésszel végigugrálva 1 hét alatt felhúzzák a fullos karit aztán hisztiznek ... "
Az ilyeneknek mondjuk a munka lenne való :) -
Megj. azt viszont hülyeségnek tartom, hogy levették pár kristályról a dark/light kötődést ...
Kérdés:
Hogyan tudom meghívni a havert, ha ki akarja próbálni a játékot? Úgy tudom mától lehet, nem? -
Igazad van, lehet matekozni, kerekíteni ...
57 - 43 ... az 6:4 ... az másfél ... majdnem kettő ... több mint duplaannyi ... többszörös ... majdnem ötszörös túlerő ... lol
Ha PVP szervereken bődületes az IP arány, akkor valszeg PVE szerveren meg a REP-ek vannak többen ...
Az hogy a játékosok hogyan oszlanak meg szervereken, az rajtuk múlik ... előbb utóbb úgyis lesznek olyanok akik hosszútávon gondolkodnak, és lehet hogy guildek - guild csoportok fognak átmenni szerverekre, hogy kiegyenlített harcok legyenek ... ez csak a játékosokon múlik ... meg azon, hogy lesz-e és milyen árban char transfer. -
Kérdés. Most megéri a pvp set re gyúrni vagy várjak az 1.2 re? Kifamoltam az 1000/1000 ez ből. Mi lesz ezzel? -
Rhilen #39653 Nézzük csak... szintén EA gondozású warhammer online, 800k-s játékosbázis kezdéskor, 3 hónap múlva 200k, szerverösszevonások. Mégis mai napig él a játék, innen pl az egész SL, valamint jó néhány ember több, mint 2 évig tolta (vannak akik még most is). Vagyis olyat kijelenteni, hogy egy év múlva sehol sem lesz SWTOR, és innen senki nem fog játszani, hát höhö :)
+1: Warhammer mai napig nem F2P, hidd el ez sem lesz az belátható időn belül
+2: Mythic közel sem egy bioware.
+3: Nephin , nem lehetne megint az, hogy ne lássuk a hozzászólásait? :) -
Szerintem elég tapasztalatuk van az ármánykodás politika terén az EvEből. Nem kell félteni a CCP-t. -
Nem hinném, hogy az SWTOR azoknak való akik szpésszel végigugrálva 1 hét alatt felhúzzák a fullos karit aztán hisztiznek ...
Az swtor casualoknak való, történetben erős, van benne potenciál mint ahogy bugok is, nem a türelmetlenek játéka.
Ha félreteszem hogy én CSAK az SW miatt mmo-zok, akkor sem nagyon találnék hasonló játékot ... max a ME3 ...
Legyen jó történet, szórakoztasson, single - multi lehetőségek, minijátékok, stb. Kössön le. Emellett hogy SW az csak hab a tortán.
Van élet az SWTOR-on kívül is, ez természetes ... de sok olyat olvasni, hogy vannak emberek akik csak az SW miatt kezdték el a játékot, különben nem MMO-znának. SOK ilyen van. Ők magas ívből tojnak a többi MMO-ra ... nem érdekes egy újabb grindelés.
Ez nem is neked szól, inkább maniac-nak ... de mivel te kérdezted, neked megy a válasz. -
Boncmester #39650 A WoD-ben fontosabb szerintem az ármány, politika, hatalom, stb, mint a harc. Szóval nem tudom elképzelni, hogy MMO-ban ezt hogy tudják normálisan ábrázolni. Stratégiában vagy szerepjátékban inkább lehet. Persze örülnék, ha megoldanák jól, de nem szívesen lennék a helyükben, mert nehéz feladat. -
Nem GWztem, de amit a GW2ből eddig láttam (bétára se jelentkeztem), az elég meggyőző volt. -
Robe77 #39648 2 MMO-t tolni egyszerre kicsit húzós. Legalábbis nekem. Inkább fókuszálok egyre. -
Game of Thrones MMO is közeleg, bár a low budget fajtából, de GoTból három havonta van egy játék, szóval engem az tudna még megfogni, ha 1x csinálnak egy olyat, amit nem qurtak el. -
Na az nekem is hiányzik. Egyszerűen nem értem, hogy miért nincs benne a torban? -
Diablo, GW2 es a Panda, ami tenyleg komolyabb jatekosbazissal rendelkezik/fog rendelkezni. Ebbol a Diablo es a GW2, egyszeri beruhazast igenyel, vagyis meg fogja venni mindenki, aztan vagy jatszik vele, vagy nem, havidij nelkul nehez lesz kovetni, marad az eladott peldany.
A WoD gyerekcipoben van, kurvajo a vilag - csoda, hogy eddig nem jott ki mmo -, de ahogy bejelentettek, hogy bizonyos korlatozasok lesznek benne, azzal sok potencialt vesztett. Nem hiszem, hogy tomegmmo lenne, bar en lennek a legboldogabb, hiszen a WoD igazan megerdemelne mar egy kivalo folytatast, a VM:Redemption ota varunk erre. A Secret World is jonak tunik a hirek alapjan, de nem akkora nev az, hogy komoly gondot okozzon az elobbi 3-4 mmo-nak.
Johet a TES es a Fallout MMO a kovetkezo X evben, johet a Blizz uj projektje, de egyelore nincs semmi olyan ajanlat a piacon, ami gondot okozna 2012-15 kozott. Panda, SWTOR is ellesz evekig az elofizetokkel, a GW2 es a D3 pedig szinten, foleg itthon, a havidij nelkuli jatekmenet lesz nagyon csabito az uj jatekosok szamara (bar ketlem, van aki nem ismeri a GW es Diablo franchise-t, de tuti van par ilyen is) -
Boncmester #39644 Nekem nincs annyi időm, hogy 2 MMO-t is toljak. Inkább 1-et tolok csak, vagy 1-et sem. Majd meglátom, ha eljön az ideje. -
Na a mai patchben számomra ez az első jó dolog:
Increased the Warzone AFK timeout from 60 seconds to 90 seconds
Volt, hogy be se töltődtem, már vágott is ki a wzből ... -
cain #39642 nekem a combat log hiánya. megyek főbe is lövöm magam... /emo mode on -
Boncmester #39641 A 6:4 arány az konkrétan másfélszeres arány. Az egyik oldalból 1,5-en vannak, mint a másikból. Ez azért eléggé szar, akárhogy is transzfereled.