60873
-
Boncmester #39719 Te nem írtál ma ide semmit, ennek ellenére azért elküldött privátban a francba? Ez totál beteg :D
Engem majd megver guildtalin :) -
írt nekem is, neked mit írt?
jöhet priviben is, ne offoljuk ezt -
Boncmester #39717 Éljen, újra megéri nézni a topicot napközben! :D
Ennek örömére valamikorra kitalálunk egy guildtalálkozót is, csak hogy Crassus eljöhessen :) -
Kasadya #39716 Óóóó mi a szösz! köszönöm bár mivel már nem játszom csak fél szemmel kisérem nyomon a történéseket igaz mint ahogy azt ma is láttad az SL tesz róla,hogy szinte ne muljon el nap,hogy be ne szóljanak még akkor sem mikor itt sem vagyok:S
-
Nephin #39715 Kasadya perpill nincs kitiltva, mert képes volt normális hangnemben beszélgetni múltkor, maniac ellenben már ki van, kapott esélyt, de úgy látszik, nem képes túljutni a céltalan trollkodáson - nem a negatív véleményével van gond, mielőtt valaki ezt gondolná. -
maniac001 #39714 Már az is volt bugos (eltűnt).
A töltőképernyő meg időnként felvillant (bár ki lett javítva)
Valami olyan ami még nem volt bugos? -
Töltő képernyő? -
rholas #39712 Egy dolog biztosan bugmentes a Cancel Account gomb. Már nagyon sokan tesztelték sikerrel és csak jönnek és jönnek a sikeres tesztelők.
-
maniac001 #39711 "De hogy emiatt ne tudj meghívót küldeni, szvsz bug."
állítólag van olyan elhanyagolható része a játéknak amiben nincs bug. Verseny hogy ki talál ilyet? :P -
Tyrpak #39710 Szerintem ez egy érdekes hiba, és javaslom, hogy írd meg a bioware-nek.
Subscriber az, akinek lejárt a 30 ingyen napja.
De hogy emiatt ne tudj meghívót küldeni, szvsz bug. -
t0xikus #39709 aki megadja a bankkártya számát -
drholmes #39708 Sziasztok
Meg nem játszom egy hónapja a játékkal, de ki van fizetve (beregisztrálva) 2 hónap gamecard. Gondoltam ismerőst meghívok trialra, erre kiírja, hogy nem lehet, amíg nem vagyok subscriber. Ki számít előfizetőnek? -
Na akkor megnézem majd 50-sage megvan nemsokára 50-assa is :) -
Tyrpak #39706 Videóban pureblood guardian, miraluka sith warrior, chiss smugglert láttam eddig, de ha jobban odafigyelek, biztos volt még.
De most jutott eszembe, hogy ilyen unlock-kal, jedi sage heroic momentben ... force lightning :) Na az télleg epic lenne. -
t0xikus #39705 az swtor offtopic is alakul:D -
Tyrpak #39704 Segítsetek már Picketnek, egyedül vív Crassus-szal a hárombetűs fórumon. :)
De szerintem is jó a műsor. -
Ezt mondták egy bizonyos sötét elfre is :) -
Pureblood jedi? Elég perverz. -
Köszi Szépen! Azt hiszem meglépem az 50-et kiszedem az 5 táskát. azt majd 1.2-nél kiderül mi lesz még..
Mondjuk kiváncsi leszek a legacy két oldal között is megy e? Mert az xpt számolja. De akkor a képességeket is vegyítheti? Mondjuk Sorci meg Sage..érdekes lenne..
Ugyanez a fajra.. Republic oldalon unlokolsz egy fajt azt Sithen indítasz egy olyat? És fordítva? Mert aza úgy jó lenne.. -
t0xikus #39700 basszus én esküszöm odaláttam azt a se szót:) fel se tűnt a hiánya:D -
Én gw-ztem, ezért amit eddig a gw2-ből láttam, az nem volt elég meggyőző. -
*egyik SE tűnik annyira jónak, ezt akartam mondani :D -
hállóóóó ne terjeszd a rémhíreket Teeeeeeeeee ! 
-
z3d #39696 off:
Igen, cáfolták azt a hírt.
A Space Marine/DoW sorozat hozza a pénzt, plusz jön ki a Darksiders2 is, az első rész igen nagy siker volt konzolon meg PCn is.
Voltak már rövid videók, azok nekem tetszettek.
on -
t0xikus #39695 erre a pletykára asszem pár órán belül kiadták a cáfolatot. -
Boncmester #39694 WH40K fejlesztőcsapata becsődölt. -
Kuen #39693 Nekem is jó kedvem lett. Üde színfoltja az SG nek, szeretem olvasgatni az agymenéseit :-) -
Boncmester #39692 Azt mondtuk, hogy szedjék le a banját, mert vicces. Nyilvános fórumban, amit tudtuk, hogy ő is olvas. Erre azzal jön, hogy a háta mögött beszélünk, és hogy megver majd minket (bár pár guildtalira nem jött már el, nem hiszem, hogy ezek után megjelenne, de szívesen látjuk) :) -
t0xikus #39691 amúgy köszi az ötletért. a 3betűs játék fórumán kb sírva röhögök most:D -
1.2-től ranked wz-nek külön commendation-je lesz, abból lehet majd a legjobb geart venni (ranktól függetlenül), tehát azt lesz érdemes gyűjteni. Ezt szerintem nyugodtan elköltheted. 50-ig meg ha WZ-zel még, akkor vegyél pvp healing pack-et és expertise adrenal boost-ot az összes fölös comm-ból. -
t0xikus #39689 lehet te vagy itt az első trialos:) -
Szevasztok!Az egyik ismerősöm küldött nekem egy trial meghívot megkaptam az e-mailt az ottani linkre kattintva csináltam egy accountot kitöltöttem mindent de most egy Reedem kódot kér amit én nem kaptam még, hol találom én a trial kódot? -
t0xikus #39687 értem már:) akkor helyesbítem a válaszom: fogalmam sincs:) -
félreértettél :) megvan már az 1000/1000 csak 41-vagyok.. jobban megéri felhúzni 50-re gyorsan mert bukok vagy inkább várjam meg az 1.2-őt.. most nem jól fogalmaztam tényleg :)
-
Kuen #39685 Elnézést, nem emlékszem pontosan...
Kicsoda az a Crassus ? :-D -
t0xikus #39684 első pontban nem értek veled egyet:)
mire kijön az 1.2 sztem simán összejön újra az 1000/1000. -
Nem hinném. Egy szintig vicces de utána unalmas.. majd elkezd bántó lenni. Pláne ha nem is tudja megvédeni magát. Nincs Fair play..
Agyébként a kérdésem áll még érdemes várni az 1.2-ig és akkor lépni 50-re vagy inkább most kellene az 1000/1000 commendation megvan pvpből.. ami 5 táska.. -
t0xikus #39682 a WH40Król legalább régen voltak már videók, ha jól emlékszem. WoDról még annyi sem. talán vmi engine prezi volt. -
z3d #39681 Nálam WoD és WH40K mmo az, ami üthet.
Csak annyira spéci mindkét világ hangulata, hogy kicsit kételkedem, meg tudják e fogni a dolgot (ráadásul nekem nem jön be az EVE).
Ezeknek még közelítő kiadási időpontjuk sincs, igaz? -
t0xikus #39680 fogalomzavarban szenvedsz:)