60873
  • Iceman
    Köszönöm, kaptam már.
  • BrandonLee
    Az imperialosok össze tudják szedni a republicosok datacronjait is?
  • j0nNyKa
    ez csak nekem új?
    Players can now build credit towards the Battle for Ilum daily and weekly missions by playing Warzones.
  • Boncmester
    Arra céloztam, csak rájöttem, hogy I.Diot őrnagy a folytatásában szerepel (Röppencs). Bandi van mindkettőben, és hatalmas! :)
  • stern
    na sikerült, valaki írta a neten, hogy jobbra gombot nyomott érkezéskor és akkor nem teleportálta vissza... Én is ezt próbáltam, szembefordultam a bombával, annyira távol álltam tőle amennyire lehetségesé és repülés közben elkezdtem nyomogatni a jobbra gombot... és nem teleportált vissza. Így sikerült megszereznem az aim 4+ datacront corellian... Nagy szívás volt :)
  • drop
    szia elment elvileg
  • stern
    köszi, az végül sikerült, most a bombás betontömbösnél szívok, mert ott is folyamatosan visszateleportál, akármit nyomok...
  • Tyrpak
    Ha valaki már küldött, írja be, hogy ment.

Nem szeretném azt se, hogy valaki várjon és nem kap, meg azt sem, hogy fölöslegesen ellőjek egyet a megmaradt kettőből.
  • talos86
    Corelián a MMSG-s Datacronnál kezdd el csapkodni a Space-t(ugrás) ezerrel miután rákattintottál a mágneses baromságra. Ha elég gyors vagy, akkor fenn fogsz akadni túloldalt a második peremen.
  • stern
    megint corellia...datacron... végre az mmsg szenvedés után 200szorra sikerült a datacron... mennék át a 4+ aimra, ahol ugyn ez, a visszateleportálós probléma... csak itt az a különbség, hogy 10 perc alatt nem tudok 200szor, csak 2x próbálkozni. Tehát becéloz, bomba bekapcsol, robbanás átvisz a túloldalra, miközben feltápázkodik a karim visszateleportálódom a kezdő betontömbre... kezd felidegesíteni a játék, hogy ilyenekkel kell szarakodni, aminek semmi értelme... erre még rájön, hogy 3.as a boditypom, ami azt eredményezni, hogy több datacronnál sem férek be és trükközi kell, sőt egy küldetésnél is ez volt tatooinon... ááááááááááááááá mindjárt letörlöm :)

Valami ötlet, hogy ne teleportálodjak vissza a kezdő betontömbre???
  • talos86
    Van paródia könyv ilyen címmel. Hatalmas.
  • Iceman
    Üdv,
    Nagyon megköszönném, ha valaki küldene nekem is egy meghívót a triálra, kipróbálnám.
    [email protected]
  • Nephin
    Egyelőre semmi, várunk.
  • Boncmester
    És volt már valami ezzel kapcsolatban?
  • drop
    agy egy mail cimet küldök
  • Nephin
    Srácok, Alienator ki van tiltva, ha mégis látjátok, az csak érzéki csalódás, ne reagáljatok rá... /jedi mind trick :D

Legyetek kedvesek visszatérni a topik témájához, a moderálási ügyekben továbbra is szívesen várom a pm-eket, de ne itt legyen téma, kit és miért bannolnak.

@#39833: a Renegade jelentkezett
  • Alienator
    Ami még bosszantó, hogy azt hiszitek hogy mi drukkolunk a játék bukásáért. Nem, dehogy drukkolunk. Nagyon örültem volna ha jól sikerül, egy ilyen név nem egy sw köntösbe öltöztetett századik wow klónt érdemelt volna. Statikus az egész, csőjáték. Sokan és soxor kérdezték, jó akkor mi legyen benne?
    Szerintem pl:
    Jön egy szerverüzenet hogy imp flotta közeledik valamelyik bolygó felé. A rep gamerek azonnal beugranak a hajóikba, go to space és lövik a hajókat meghatározott ideig, pl 10 percig. Ekkor a csatának vége, amelyik imp hajó megmaradt, a dropshipek leszállnak és folytatódik a csata a felszínen. Járművekkel, gyalogosan, seprűnyélen, ki amit ér pl egy generátor vagy base elfoglalásáért. Az impek persze rohannak a hajókba ezt megakadályozni űrben és felszínen egyaránt, támogatva az imp inváziós npc erőket. Ugyanilyen imp oldalon rep flottával csak máskor, más helyszínen. Jó, ez is scripteken alapul, de szerintem odabaszna hangulatban. Vagy pl.:
    Lehetne hatalmas bázisokat építeni az űrben vagy felszínen, de nem 1-2 óra alatt hanem napok alatt vagy még több. Ehhez pl npc szállítmányok hoznák a matériákat, ezeket feltartóztatni, a másik oldal védené. Ha sikerül megsemmisíteni, akkor később és máshol (akár randomszerűen) ugyanez fordítva a másik frakcióval. Ha felépül, az adott oldal x ideig előnyt élvez, napi küldik, insták esetleg ami csak nekik érhető el erre az időre. De ha lejár az x idő, támadhatóvá válna. Ha ez pl egy rep bázis, akkor az impek ugyanazon a bolygón kicsit messzebb „bérelhetnének” npc-ket, esetleg járműveket és mehetnének elfoglalni/elpusztítani. Na valami ilyesmi kellett volna bele. Nem egy HH vagy Ev aminek kb semmi kösz az SW világához.

• sata75
    ez kész:)
  • SpeedXHUN
    Valaki tudna küldeni meghívót a trial-ra?Nagyon megköszönném :)
  • Boncmester
    Tudjuk, hogy minden nap iszol :)

On:
    Van már valami becslés, hogy mikor jön az 1.2? Jelentkeztek innen guildek a tesztre?
  • cain
    /troll mode on
    az egy gépkarabély.

Ez puska.

/troll mode off
  • Braikingboss
    Lenne egy kérdésem republic felé:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Volt már olyan aki a Jedi Knight story végén úgy dönt a császárt szolgálja és elveszíti az összes companionját? Ez után mi történik ugyan úgy repes marad társ nélkül full darkosan? :D
  • DummyBoy
  • Nephin
    Off Ó, kifelejtettem maniac alregjeit...

Btw nem olvasom a wowos fórumot, ha valamit közölni szeretnél velem, ne máshol üzengess, hanem írd meg pm-ben. :D Viszlát. Off vége

Valaki vett már fehér kristályt? Milyen?
  • z3d
    És persze ne feledkezzünk meg a puskás papokról.
  • Tyrpak
    Tegnapi vonalnál maradva: csak hát nem sci-fi, hanem medieval fantasy, tele trollokkal, orkokkal, és parasztokkal.
    Bár néha becsúszik egy-egy olyan jónő, akinek már majdnem elf a füle.
  • z3d
    No igen. Én nem érzem magam fanboy-nak, nem azért játszom vele, mert "hűsztárvársz", hanem mert leköt és szórakoztat, a hibái ellenére is.

MMOn kívüli élet, f2p? Azt el tudnám viselni, mivel elég kemény havídíjat csengetünk jelenleg, igaz, cserébe iszonyatosan jó a grafikája, nem lagol, és ability lag sincs :)
  • Tyrpak
    Szerintem az nem szánalmas, amikor valaki ennyire felidegeli magát, hanem probléma, és nem nevetek rajta, hanem inkább megpróbálom megérteni, hogy miért csinálja.

pl. nem értem, hogy ti miért érzitek úgy, hogy mi fanboyok vagyunk, és hogy a szőnyeg alá próbáljuk söpörni a problémákat.
    Egyszerűen csak nem éri meg felhúzni magadat ilyen dolgokon, amikor az mmo-n kívüli életben is van elég gond. Amit nem lehet a Bioware-ra kenni, és nem lesz 2 év múlva f2p. Izé...
  • maniac002
    dehogy kerülget az agyvérzés. te nem tudsz szórakozni a szánalmas barmokon? dehogynem :)
  • maniac002
    nephin bannol nehogy megvédjük magunkat, ezért írtam én oda pl mert olvassa.
    de a SL hulladék kivételei közé tartozol pl te is. de a nagy része tényleg hulladék ahogy a másik bannolt mondta :)
  • Boncmester
    Én nem értem, mikor bannoltattuk maniacot, vagy micsoda? Nem is emlékszem, hogy beszólt volna neki bárki, dehát franc tudja.

Ezt a dolgot, hogy egyesek a wow topicban anyáznak olyanokat, akik azt nem is olvassák, olyannak értékelem, mint amikor az utcán a csöves 60 éves alkeszek fennhangon szídnak valakit, a rendszert, a zsidókat, a láthatatlan embert. Azok már nem is viccesek, sajna csak szánalmasak.
  • Boncmester
    Star Whyyy a legnagyobb! :D
  • TDC Geronimo
    bleh ez német. Itt van angolul
  • TDC Geronimo
    Hivatalos 1.2 HD trailer

• Kasadya
    calm down holnap nőnap:P
  • Nephin
    Jajnemár, azt hittem, megjavultál... :(
  • Kasadya
    Johhny azt meséld el az hogyan volt mikor kivágtak a guildedből....
  • Nephin
    Küldd el a mailcímedet pmben.
  • Nephin
    *sigh*

Kedves maniac, erre csak azt tudom mondani, hogy valóban nagy az az állatkert és nem létezik a kerítés...

Most pedig, szolgáim, követni a sárkányos főszolgákat és irány mosogatni meg porszívózni, amíg én játszok, muhaha! :D
  • Marfy