60877
-
Boncmester #39940 Na igen, azt én sem értem, bár valszeg azért, mert a legtöbb empire nem tudja, mi az a healer. Nekik nincs, az ellenfélét nem ütik. -
Viszont voidstaron jobban kijön a hülyeség, mint a többi wz-n. Empire oldal hiába koncentrál egy ajtóra, képtelenek bemenni. Ellenben ha jön a rep köre, szinte 1 perc alatt ledarálnak mindenkit.
egy kis vanguard pvp :D eslő videó -
t0xikus #39938 amúgy bennem már nagyjából megvan az elhatározás,h visszatérek. persze dps vagyok szóval nem tudom ez mekkora örömöt okoz:D -
z3d #39937 Hát, rossz kimondani, de elkelne egy kis erősítés a mi oldalunkra :-)
Hány sör meggyőzni őket? ;-)
Nekem is normál számban jön be a huttball, nem több, mint a többi. -
Boncmester #39936 A három healernek akkor kell egymásra figyelni, ha a dpseket nem ütik. Amúgy meg védekezésnél nem kell megölni a támadókat feltétlen, csak megakadályozni az ajtónyitást.
Sajna a legtöbb balfasz viszont azt hiszi, h a cast szakító képességek dísznek vannak, ezért sosem használják, úgy meg jó, h nem hal meg a healer... :-( -
Boncmester #39935 Á, úgyis noobok :-)
Amúgy régóta mondom nekik, h jó már emp oldalon is a pvp, nem hiszik el, mert ide kétnaponta beírja valaki, h csak huttball van, pedig ez nem igaz. -
t0xikus #39934 50es agentemet már vagy 2hónapja hanyagolom, szóval nem nagyon tudom mi a helyzet 50es wzkben:) -
50-en a light armoros healereket elég hamar össze pakolják a jó dps-ek. A heavy armoros healerek túl erősek főleg ha kapnak guardot. Agentel ha healelek még valahogy kihúzom de nem sokkal tovább mint egy sorc. -
z3d #39932 Biztos nem segít az sem, hogy nem dps specen vagyok, csak a ruhám dps :-) :-P
-
50 alatt nem, ott hullanak. :D De utána már más tészta. :D
Empire oldalon amúgy is jóval kevesebb a healer, inkább a tracert és a villámot spammelik, ha egyedül megyek wz-re, akkor 10wzből 6-7en egyedül vagyok healer. -
t0xikus #39930 abszolúte nem nagyon nehéz. legalábbis 50alatt:) -
DoctorStryker #39929 sikerült a legtöbb rep játékos fejébe verni, hogy az enemy healert jelöljék meg. Ezt már nem kell külön kérni, maguktól csinálják.
A nagy tömegben is virít :) -
Boncmester #39928 Én egy WZt voltam tegnap, a Mugli nevű battlemaster commando meg két másik healer ellen, és nem tudtunk bemenni az ajtón. Mintha még nem is tudtam volna critelni rájuk. 5 perc után kaptam meg a 2,5k ütés medált... -
Ez igaz, de akkor se a társait healeli, hanem magát kell mentenie. Ha a 3 healer egymásra figyel akkor már régen rossz a dpseknek.
De igen, elég gáz h ilyen nehéz kinyírni a healert, mondom ezt healerként. -
z3d #39926 Csábítsd vissza őket az erő sötét oldalára :-)
Ha nem megy másként, pár sörrel hozzájárulok a dologhoz ;-) -
z3d #39925 Igen, ez engem is zavar. Már 1vs1ben is nagyon nehéz megölni egy jó healert (nehezebb megölni néha, mint egy tankot). Legalább ha egyedül van éppen, akkor le lehessen nyomni. -
Boncmester #39924 Én nem mentem át repesnek, csak egy 10es sage-em van. Amúgy Powertechel tolom. Toxi és a cigó mentek republicra. -
z3d #39923 Az a baj, hogy hiába próbálsz rámenni a healerre, ha másik kettő figyeli.
Én darkness assasinként ált. megpróbálom elintézni a másik oldalon a healert, de champion fegyverrel meg stalker set-el is túl lassan ölöm le, ha meg több healer van, akkor gg :-) -
Tyrpak #39922 Régi reflexek bennem is müködnek, hogy "hátul áll és integet = first target".
Na ez itt nem müködik, mert elkezdem ütni, ő healeli magát, én még mindig ütöm, jönnek a barátai és meg...ölnek.
Legalább 3 ember kellene egy healert megölni, és ez így röhej. -
DoctorStryker #39921 Nem egy német és egy francia emberkét vettem fel friendlistbe... nevüket nem nagyon jegyeztem meg. -
z3d #39920 Ti inkább gyertek vissza empire oldalra :-)
Látod, most már jó kis csapataik vannak, megvan a kihívás, sőt :-) -
Ez a kisebb baj. A nagyobb az, h az empire ritkán szedi ki a healert, ellentétben a rep oldallal, ahol szinte first target. -
Boncmester #39918 Érezz, ne töprengj :-) -
Nem. Ez már live. -
Boncmester #39916 A Mugli és társai csapat volt? -
z3d #39915 Na igen...ha van három ember, aki keresztbe healeli egymást, akkor ott a másik csapatnak gyk vége, és rep oldalon gyakoribb az ilyen.
Kéne több healer empier oldalra is. Ilyenkor mindig eltöprengek, hogy a mercenarymból tracer missile spammer helyett valami jó kis healert csináljak. -
Köszi, igen én is így értettem, csak megszoktam snipernél hogy armor debuff xD
Akkor csak a DoT miatt kell újra felrakni. Köszi. -
DoctorStryker #39913 Tegnap este 8 után vicces volt :) egymás után 8 csatában került össze ugyanaz a 3 healer. (1 commando, 1 sage s én scoundrel healer) Amit mi kaptunk :D ( külön gratulálok annak az degenerált egyénnek aki átlogolt a repes karijára és a felmenőimet kezdte szidni, meg hogy kivel mivel létesítsek sexuális kapcsolatot )
A végén a healerekenk összejött 40+ kill meg 1-2 halál az új rendszer miatt. Commando + nekem 250k heal a sagenek 300k:) Állandóan guardban voltunk :)
8 meccsből 5* lett void star az első ajtón sem tudtak eljutni ha igen akkor a hidaknál meg lettek fogva :)
Folyamatosan lépkedtek ki a sithek jó volt látni, hogy ők szívtak mint a torkosborz :)
Megbeszéltük a többi healerel h ma együtt megyünk majd :) -
Boncmester #39912 Ez a patch nem most van ptsen? -
Boncmester #39911 Belsavist is lazán meg lehet csinálni 8 óra alatt, és az a legnagyobb bolygó. Heroicot meg akkor csinálj, ha épp van rá ember, de csomó ideig várni totál értelmetlen, és nem is számítom játékidőnek. -
Tyrpak #39910 Tyű, /sarcasm táblát Georg Zöllernek :D
Hey,
We're perfectly aware that this difference exists.
It's because, shockingly, Agents are not Inquisitors.
The mirror class for the Agent is the Smuggler, the mirror class for the Inquisitor is the Consular.
Just in case it wasn't clear: We have different classes in the game - that means they actually have different abilities, energy systems, costs, etc. In short: It's working as designed.
Georg -
Tyrpak #39909 Az Acid Blade / Flechette Round úgy néz ki, hogy amikor elnyomod felrak egy buffot, aminek a tooltipje a 30% armor penetrationt adja neked.
Tehát nem az ellenfél páncélját csökkenti, mint a merc/commando, hanem te kapod.
Amikor először megütsz valakit shoot first vagy back blast-tel, akkor ő kap egy DoT-ot.
Hogy még bonyolultabb legyen, ha shoot firsttel nyitsz, és neadjisten megint felrakod magadra a flechette roundot, és elnyomsz az illetőre egy back blast-et is, akkor nem 2 db DoT lesz rajta, csak az előző időtartama frissül... Szóval max akkor frissítsd magadon az FR-t, ha 9 sec után nyomnád a következő back blastet. -
Az Acid Blade avagy Flechette round simán mérget tesz a késedre 20sec-re aszem. Érvényes marad a következő sebzésre is amit tolsz míg le nem jár. Aszem ha ismételten nyomsz olyan képességet ami felrakja az ellenfélre a dotot akkor resetelődik és megint 20-sec röl indul a vissza számlálás. -
Nem nagyon vettem ilyet észre. -
Akkor megnyugszom, majd kiderül :)
Meglepő módon igen élveztem, leginkább pl: a healervadászatot ... Általában elsunnyogok, és megpróbálom a leghátul tevékenykedőket, healer, ranged DPS kiszedni ... aztán vagy sikerül vagy nem ...
Még kicsit szokni kell. Köszi.
Mellesleg én is az "Acid blade" (Flechette round nálunk) -ot várom, ezzel kapcsolatban is lenne egy kérdésem:
A tooltip azt írja hogy a következő Back Blast / Backstab és Shoot First /Hidden Strike + sebzést okoz + DoT + armor debuff ...
Viszont maga a skill fennmarad a skillbaron ... tehát ha nyomok egy Flechette round-ot, utána egy Shoot First-öt ... a következő Back Blast-ra érvényes lesz az FR , vagy csak ha újra betöltöm? (remélem érthető mit szeretnék kérdezni :) ) -
Nephin #39905 Igen, közben megtaláltam. Remélem, hat majd valamennyire az objectivek népszerűségére. :) -
Én nem vettem észre hogy leállna a nép 4 medál megszerzése után. Gondolom azért a napi q-hoz szeretne mindenki nyerni ahhoz meg nem elég a 4 medál aztán állok dolog:D -
Tyrpak #39903 1.1.5 patch notes:
Medals are now worth 500 Valor and 10 Commendations. Players only earn Valor and Commendations for the first 4 medals earned each match.
Szóval már él. -
Tyrpak #39902 Ha minden pontot a concealment ágra raksz, akkor a +30% crit damage-től elég nagyot fog ugrani a sebzésed, és 40-en jön az acid blade (30% armor penetration).
Operative-val opportunistán kell hozzáállni, 1v1-ekbe nevető harmadikként beszállni, ha többen jönnek akkor szépen elfutni, stb.
Killben nagyon jó leszel, összesített damage-ben már nem annyira, mert pl egy commando aoe-jével nem tudod felvenni a versenyt, és a grav shot is kb annyit sebez, mint a TA-ba kerülő, melee Laceration.
Alderaan meg a torony őrzés miatt nagyon eltolja a számokat, ott annak sok a damage-e, aki középen lövi a tömeget. -
Bar neme ertem ezt a 8 ora egy nap dolgot, de 8 ora alatt nem nagyon jutottam en sem egy bolygo kvesztjeinek a vegere (altalaban a bonust is megcsinalom). A kezdobolygok az elejen kb 3-4 ora, az oke, de utana minden bolygon van legalabb 4-5 hub (vagy tobb), amelyek kozott ingazni kell, kb 2 ora alatt nem nagyon vegzek veluk. Foleg, ha heroicra is vadaszni kell embereket, vagy a helyi "kocka" egy ugralos, ugyeskedes - esetleg tobb szemellyel elerheto - helyen van :) 21 nap netto jatekidonel kevesebb volt nalam, de a bolygonkent szamolva 8 oranal boven tobb.