60873
  • Pacho
    Ilyet soha nem fognak csinálni, mert kijönne hogy a pug vs pug meccsek sem lennének faszák, mert összejön 6 tank meg 2 dps, és menne a sírás, hogy de a program legyen intelligens és tegyen be hílert is.
    Mindig is lesz pug vs premade ezzel meg kell barátkozni, ha majd ha esetleg kialakítanak valor 60+ wz queuet, akkor meg az lesz a baj, hogy de aki lvl 50 és valor 40 az alig fog wz-t tolni, mert nincs akkora létszám. Marad az 50+ wz, és ott bizony nem csak full BM partikkal fogsz összefutni, hanem 1.2 után egy héttel full war hero setbe öltözött emberekkel, akik ellen mindig ugyanaz lesz a végeredmény: roflpwn.
    Szokd meg, vagy menj rendes csapattal wz-re, de azt ne várd hogy majd a casual pugoknak fejlesztenek pvp-t. A premade és a hc mindig előnyt fog élvezni, és míg az egyes dolgokat kibalanszolják eltelik majd 3 hónap és az alatt úgyis mindennap lefarmolnak.
  • a.carkey
    "A hc-k, akik mindent kifarmolnak, és napi 5 órákat játszanak, meg baszódjanak meg."

Napi 4 órát talán én is nyomom, de nem vagyok HC. Viszont nem is lépek majd le azonnal, ha kijön egy jobbnak, szebbnek, tökéletesebbnek mondott új mmo.
  • z3d
    A lényeg az volt, hogy aki HC, azok menjen a többi HC ellen. Nem gondolom, hogy nagyon élvezetes lehet egy 4es full BMes premade csoportnak lehentelni egy 8 fős pug centurion bandát.
    Pontosabban biztosan van, aki ezt élvezi, de a másik oldalon annyira nem élvezik, meg az értelmesebb BM-es premadek is normális kihívásra vágynak.
  • a.carkey
    Aztán meg leléptek, mert unatkoztok, hisz annyira jók vagytok és nincs már kihívás.

Meg is lehet nézni, hogy amikor a PRO-k "fejlesztették" a játékot a bétában, mi volt a helyzet. :) Azért IS tartunk itt.

Szerintem nektek is több örömötök lenne, ha nem nyamvadt friss 50eseket mészárolnátok halomra a 4es groupotokban, hanem hozzátok hasonló ellen mennétek. Talán, a kihívás is nagyobb lenne. Talán.
  • a.carkey
    És csak azért is nem szabad leállni, mert van rá bizonyíték, hogy lehet nyerni bárhonnan. Tegnap sikerült egy iszonyat cool huttball meccsbe bekerülni. Nem volt jó a csapatunk,vagy nem tudom mit tökölt, de végül is nem lépett ki senki 0-4 után sem. Pedig mi is történt? A 3. percben 0-4re álltunk huttballon. Aztán ebből lett a 10. perc környékén 4-4. Majd 4-5, aztán 5-5 valahol a 12. perc hajnalán. Majd végül az utolsó 12 secben nálunk volt a labda és nyertünk. Saját guildtársa(i)m ellen is nyomtam. Ők anyáztak, én röhögtem.

De tény, hogy Ahton este 6 után gatya fel, és meleg élelmiszer, ha össze akarsz hozni három nyertes meccset ...

Kedden, amikor kijött a heti 7x nyertem du. fél kettő után, majd két vereség, és két újabb győzelem. Du. négyre meg volt a heti 9. Este 6 után viszont néha 4 óránál is több kell, hogy meg legyen a 3 victory. (Ezalatt összejöhet 400/400 medál is, de az már más kérdés.)
  • Pacho
    Tehát akkor a casualoknak fejlesszenek játékot, akik néha belogolnak, aztán vagy előfizetnek, vagy nem. A hc-k, akik mindent kifarmolnak, és napi 5 órákat játszanak, meg baszódjanak meg.

Értem én....
  • a.carkey
    De ahhoz 4+ medált kell gyűjteni, és menni, menni, menni, nem leállni a sarokban 4nél.
  • a.carkey
    Cross Server és aki L60 valor felett van, az nem mehetne kicsik ellen, és viszont. Ők is leírták (lsd. legutóbbi 1.2 beharangozó), hogy nem azért találták ki a L60 valort a bmnek, hogy ehhez kössék a bmet, hanem csak így alakult. De ha már van egy ilyen, hogy valor, akkor ehhez kéne kötni a harcokat. Ill. ha egyértelműen groupolt bm cuccos makik mennek be casualok ellen, akkor ellenfélnek is groupolt bm cuccos makikat kapjanak. Ha nem kapnak, akkor várjanak. Max. nem mennek be legközelebb groupban bm cuccos makik, hanem majd egyesével. Persze, várniuk kell, de az semmibel sem jobb, ha tönkreteszik a casualok játékát. A bm cuccos makiknak egy groupban nagy fun, azt hiszik ők a kemények, pedig csak esélytelen az ellenfél.
  • Braikingboss
    Nem teljesen így van 4 medál-ért kapsz 2000 valort. Ezen felül kapsz más után is valort nem csak medálokért. Pl egy nyertes wz akár 3500 valort is ad.
  • a.carkey
    Mind a hárman? Ez hülyeség!

Van, hogy az ember NEM TUD kijönni egy-egy ilyenből.
  • a.carkey
    A jelenlegi pvp gép (PC), és gear függő. Sajnos.
  • z3d
    Ezt én is szeretném.
    Ha premade az egyik, csak premade legyen a másik is.
    A pugok meg egymás ellen.

Csak nem tudom, a populáció megengedne-e ilyen szűrést.
  • DoctorStryker
    A játék elején 1 percben? Hova használta volna el azt a skilljét.
    egyszerűen csak hülyék voltak..
  • a.carkey
    Ez nem igaz! Próbáld ki. Nehogy már 2000 valor legyen a max/wz? Ha volt 6-7 tickem, és Ilumról mentem fel, már 3k feltti valort kaptam.
  • a.carkey
    Lehet, hogy nem tudtak kijönni.
  • Pacho
    Nem baj, nemsokára lesz majd 8 fős queue és akkor senki sem fog jelenteni szólóban, mert ha ezt tenné csak egy újabb spawncamp-be nevezne be;)
  • DoctorStryker
    néha ha összejön 2*4 fős csapat, akkor valószínűleg nyertünk de ha csak 1 4fős csapat s másik 4 random még akkor sem biztos...
  • Boncmester
    Akkor sokkal ritkábban dobna be WZ-re. Meg mi van, ha egy csapat csak 2 vagy 3 fős? Akkor őket hova dobná, a solozók közé, vagy a full groupok közé? Ha full groupok közé, akkor mi van a maradék helyekkel? Kissé bajos lenne megcsinálni.
  • Boncmester
    Maximum 4 medál ad valort, ez van odaírva. Szal a 3-as kilőve.

@39955: 4 medált kb 1-2 perc alatt össze lehet szedni WZ-ben, ha a maradék 10-13 percet végigharcolod, sokkal rosszabb lesz a valor/idő arányod, mintha hagynád gyorsan nyerni az ellenfelet.
  • a.carkey
    Ezért hülyeség, hogy csapatot dob be casual solok ellen. Kötelezővé tenném a csapat vs csapat rendszert, aztán ott kell nagynak lenni!
  • a.carkey
    Ezek hülyék akkor:

1. Ha Ilumról mész, az open pvpről anno már több valort adott.
    2. Ha nyersz, több valor
    3. Ha több medálod van, mint 4, már több valor.

Nem kell leállni!
  • N1ggA
    Én nem vettem észre, hogy az emberek leállnának 4 medálnál. Amúgy sincs értelme. Amikor vesztettünk, kaptam ~2300 valort, amikor nyertünk, ~3500at. Ez azért nagy különbség. Valszeg aki leáll 4 medál után, nem látja a rendszer lényegét.
  • DummyBoy
    Tegnap voltunk úgy Voidstaron, hogy 5-en voltunk csak rep oldalon az első pár percben ... Én figyeltem az egyik ajtót, a másiknál meg ment a harc ...

Aztán egyszer csak megjelentek nálam is páran, mindenki meghalt ... És szépen az spawnajtó mögött végigvártuk, hogy kinyissák az ajtót ...
  • j0nNyKa
    fuckyea!!!

<3 swtor
    <3 tbbt

epic win!
  • z3d
    :-D
  • t0xikus
    :D
  • darth devil
    Persze mindkét oldalon van, tegnap voidon egyszerűen a rep üresen hagyta az egyik ajtót, onnan meg egyenes út vezetett a végéig. De valahogy empire oldalon több a csőlátású dps.
  • Boncmester
    Akkor hogy jön Tox a képbe? :D
  • z3d
    A dpsek nekem mindig örömet okoznak, mivel ha jók, osztják a halált :-)
    Nekik legyen sok healerük, nekünk meg atom dpseink ;-)
  • Braikingboss
    SWTOR The Big Bang Theory

Age of Conanos része is volt :D
  • DoctorStryker
    Legközelebb jobban tördelem. :)
  • DoctorStryker
    Sajnos rep oldalon is gyakori a csőlátás, alderaanon a toronytól eltávolodva harcolnak csak egy stealtes egyég kell s már mögöttük behúzzák...
    Ált ha van ilyen esélyem akkor ki is használom...
  • picket
    Vesszőt raknotok nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem.
  • DoctorStryker
    múltkor scrapper talenten void staron stealt modban 3 BH-t bekábítottam az elején, és végignézték ahogy felrakom a bombát az ajtóra egyiknek sem volt esze kijönni belőle...
  • Braikingboss
    Voidstar healerként nekem kb annyi hogy Trooperek focus rám puff puff puff fekszem :D
  • Braikingboss
    Érdemes vissza jönnöd. A késes Agent szerintem még mindig atom op. Szeretek vele néha nyomulni mikor már a healelést unom kicsit késelek:D

Azt mondjuk nem annyira szeretem mikor kiírja a retalentnél hogy 99800 credit. Már 3 napja ennyit von le és ténylegesen levonja nem csak rosszul írja :D
  • Boncmester
    Na igen, azt én sem értem, bár valszeg azért, mert a legtöbb empire nem tudja, mi az a healer. Nekik nincs, az ellenfélét nem ütik.
  • darth devil
    Viszont voidstaron jobban kijön a hülyeség, mint a többi wz-n. Empire oldal hiába koncentrál egy ajtóra, képtelenek bemenni. Ellenben ha jön a rep köre, szinte 1 perc alatt ledarálnak mindenkit.

egy kis vanguard pvp :D eslő videó
  • t0xikus
    amúgy bennem már nagyjából megvan az elhatározás,h visszatérek. persze dps vagyok szóval nem tudom ez mekkora örömöt okoz:D
  • z3d
    Hát, rossz kimondani, de elkelne egy kis erősítés a mi oldalunkra :-)
    Hány sör meggyőzni őket? ;-)
    Nekem is normál számban jön be a huttball, nem több, mint a többi.