60873
-
Nem lehetne az offtopic trollkodással elhúzni melegebb éghajlatra? Legalább az swtor halála iránt legyetek tisztelettel. Bár ha halott, miért vontak most havidíjat? -
Alienator #40095 Te büszke vagy arra hogy egy aljas hulladék vagy?
Meg hogy a szemétségeid miatt kirúgtak egy klánból?
Lehet hirdetni különböző magazinokban ha neked ennyire menő az árulkodás meg a féreg magatartás. -
Majd picket beszur egy "dont feed the troll" szoveget pocoknak, aztan vege is. Neha tenyleg egyszerubb nem reagalni egy-egy kommentre, mert pont az indit el egy vitat, hogy meg akarod akadalyozni a vitat. A szandek nemes, de a vege ugyanaz a kaosz. -
Áhh, mazohista vagyok, lenyitom és elolvasom úgy is, h milyen böszmeséget írt. :D -
használd a lehetőséget, hogy nem látszik a hozzászólása a minuszok miatt - csodákat tesz a lelki világoddal, hidd el :) -
Alienator #40091 na most már legyen már elég!!!
az imádott jonnykátok kezdi itt a szarházi dolgait hogy elzavar meg bannoltatna valakit aki nyilvánvalóan poénkodott, valaki (ezesetben crassus) teljesen jogosan rászól és még ő a szar? most minden viccet félretéve, nézzétek már objektívan. -
-
Kasadya #40089 beir a srác egy viccet......felkel Johnnyka a "jófej srác" és reggel 9-kor az első hozzászólása,hogy felnyomja a szerencsétlent a házigazdánál....figyi én RL sem hagyom ha valakit igazságtalanul meghurcolnak vagy ártani próbálnak neki úgyhogy lightosan szóvá is tettem,hogy "mekkora jófej",hogy mint egy jó besugó beárulja a "szomszédait"..... én provokálok? -
Aha, és azokat innen tudod meg nem a hivatalos oldalról/forumról vagy épp a magyar fansiteról. Na ne szórakozz, provokálni jársz ide, aztán meg csodálkozol ha kitiltanak. -
Kasadya #40087 kivancsi vagyok mik az újdonságok -
t0xikus #40086 akkor nagyobb az élet törtön, mint az élesen? hm. meg kell néznem -
z3d #40085 Te ismered a tört szervert? Tegnap már voltunk ketten rajta. A companionommal, de most mindegy is.
Ilyen karakteres grafikával emulálják a környezetet, de kicsit így is lagol.
-
Drága nem egyetlen de mégis kedven trollunk, ha nem játszol ezzel a fostaligával, akkor mi a fenéért olvasod a topicot? Direkt jössz a pofonért? -
t0xikus #40083 persze amikor te csinálod ezt, az nem tűnik fel. világos:D -
Kasadya #40082 csak már reggel 9-kor kezdeni az árulkodást ,szúrta a szemem..... -
t0xikus #40081 te is adakozol nekik?:) én sem játszom vele mert halott meg nincs is kivel, mivel mindenki abbahagyta, de annyi pénzem van,h nem tudom mire költsem:D -
t0xikus #40080 már megint megjött?:) kicsit sűrűn menstruálsz:D -
z3d #40079 Már meg is halt.
Tegnap nem is játszottam, és nem is volt pvp, és a havidíjat is puszira fizetem, mivel egy szerver sem megy már hetek óta.
De nyugi, van már tört szerver, igaz, arra még nem ment fel a Crassus-patch, de készül már. A Jézus-patch nem tudom, felmegy-e vha. -
Kasadya #40078 ez egy vicc,a wow-ra szokták ezt mondani -
maniac001 #40077 Agree!!!
Ez a jonnyka nevű %!?&@% kell ide? Erről beszéltem, zavarna el mindenkit. Nephin eskü kapsz egy raklap sört ha ezt az alja izé jonnykát bannolod.
Mit képzel ez? -
Kasadya #40076 és te? rosszabb vagy mint egy AVÓ-s tiszt -
Nephin: kell ez a topicba? -
VÓTMÁ?
Már most van trial? A swtor haldoklik. -
fued #40073 Hálás köszönetem! -
empie #40072 Elküldve. -
fued #40071 Ha van valakinek egy fölös trial inviteja azt nagyon szépen megköszönném a [email protected] címre. Üdv! -
xintetic #40070 Köszönöm :) -
Küldtem. -
xintetic #40068 A mail címem [email protected]
Előre is köszönöm. -
xintetic #40067 Sziasztok!
Én is kiszeretném próbálni a játékot, ha még lenne egy meghívó azt megköszönném :) -
Hmm. Ma Republicként berakott egy hutballba rotwormként, ahol nem volt ellenség :D csak 8-an voltunk a pályán, 2 percig tartott a meccs, sajnos csak 3-0ig jutottunk, de jó kis 1500 valor járt érte :D -
Köszönöm, megkaptam! -
Sziaszatok,
szeretném kipróbálni a játékot, ezért szeretnék valakit megkérni, hogyha nem gond tudna trial meghívót küldeni nekem?
privátban átdobom a mailcímemet.
Előre is köszönöm! -
z3d #40063 Elvileg Empire túlsúly van. -
sata75 #40062 tyty -
Akkor jól gondoltam. Ott van a link. -
sata75 #40060 arra gondoltam:) -
Ja bocs, semmi. Azt hittem, hogy az ostorcsattogásra gondoltál... -
tessék -
sata75 #40057 "pju pju pju"
kéne a telefonomra az az alkalmazás:)