60873
  • t0xikus
    tökjó. ez mit bizonyít? semmit?:) te ezt átgondoltad?
  • darth devil
    Még mindig 3an vannak ott rajtad kívül. :D
  • darth devil
    Konkrétan a topic házigazdáját kezdte anyázni mituán kitörölte párszor a képét...
  • Kasadya
    mivel 2 hónapja nem játszom igy egy klasszikussal búcsuzom mára ahol szemléltető jelleggel látható,hogy EGY ember is képes 7 másikat hülyére venni WZ-ben /sajnos csak 4 SL-es látható a képen/

• picket
    ez
  • t0xikus
    tudom, tudom, törtszerver:)
  • z3d
    Kamu. Marketingfogás.
    Haldoklik.
  • z3d
    Először nem szapulásból.
    Aztán még ötször...nem szapulásból?
  • t0xikus
    voltmár?
  • MarkBlade
    Crassus nem anyázott.. nem is azért kapott pihit hanem mert próbált nem szapulásból egy wow - tor összehasonlító képet betenni.
    Páran az SL-ből heccelték az tény és erre kiborul.. érdekes stilusban de az anyázás forumon nem volt.
    A SL-el egyébként nincs baj. Aki ide irogat tőlük néha az meglehetősen irónikus és van hogynehéz észrevenni benne de lehet vidulni rajta.
  • darth devil
    Nem véletlen, hanem már megszokás.
  • Alienator
    Értem én, de MIÉRT írta be? oké hogy magyarul de mi az OKA hogy ennyire nagy az ellenszenv?
  • Alienator
    Jól is teszed, ha már te vagy a vezér. De ettől még ránézhetnél 1-2 tag tevékenységére mert -mint mondottam vala- nem lehet véletlen az aoe köpködés.
  • Boncmester
    Konkrétan beírta MAGYARUL a warzone chatre, hogy itt a Sárkány Lovagrend, tuti kikapunk, és inkább kilép, majd kilépett. Voidstaron voltunk, és csak a robogózás volt az elején, miután betöltött a pálya, nem is az, hogy már vesztésre álltunk volna, vagy ilyesmi.
  • DieHard
    Annyi hsz-t kellett olvasnom 10 perc elteltével h kidobott a játék :D.
  • Alienator
    Tényleg rasszista? Neki van olyan cigó nevű karija?
    Akkor ő tuti jó arc :)
  • Boncmester
    Én nem álltam pl egyikük pártjára sem.
    A guildet védtem meg.
  • Alienator
    Nem. Én is az vagyok :D
  • Alienator
    és az miért volt hogy BoneDragon kilépett amikor meglátott? nem hinném hogy gondolt egyet és "hú itt egy SL-es. nem tudom mi az de kilépek"

Valami oka biztos hogy volt. Ésszerűtlen és valószínűtlen hogy random kiszúrt valakit aki miatt ki lehet lépni.
  • Boncmester
    Te nem akadtál véletlenül ki azon, hogy Laroa mekkora egy rasszista? :D
  • picket
    heh
  • Alienator
    Én nem vagyok ideges, inkább meglepődtem hogy közel mindenki jonnyka pártjára állt crassussal szemben amikor jonnyka volt a rossz fiú (kötözködős bannoltatós szerintem), crassus meg a jó fiú (megvédős, normálisan reagálós) ebben a témában.
  • picket
  • picket
    Szerver leállás? Mert a fesztivált olyanok csinálják akik amúgy játszanak is ezzel a játékkal...
  • Alienator
    Mégsem láttam a nemesis-től itt senkit akik verik a nyálukat. Pedig anatómiailag lehetséges lenne hogy regeljenek ide és a kis ujjukkal írkálják az okosságot. De nem teszik.
  • Boncmester
    Hát figyelj, akik a guildből ide szoktak írni, jól játszanak PvP-ben. Legalábbis nem bénák, az tuti. Vannak olyanok, akik nem olyan jól játszanak, mert még nem olyan tapasztaltak, de nem is szoktak ide írni, se a nyálukat verni.

Mellesleg ugyebár Crassus a másik, aki mindenkit legyőz pvp-ben, dehát istenem, ezt mindenkinek joga van mondani magáról. Meg viszonylag egyszerűen ki is lehet próbálni, tekintve, hogy ugyanazon a szerveren vagyunk.

Az másik dolog, hogy ő ezt úgy próbálja meg bebizonyítani, hogy milyen ügyes, hogy azzal fenyegetőzik, hogy élőben ver majd el mindannyiunkat, ami meg hát, hogy is mondjam, 8. kerületi színvonal, ott is az ovi.
  • PiszkosFred
    Ez az SL pro/contra ugyanolyan f*szsag, mint Crassust szidni/melleallni. Koze nicns mar regen a ket cimszereplonek az egeszhez, megszokasbol emlegeti mindenki, olajat ontve a tuzre. Meg akkor is roluk szol a hiszti, amikor itt sincsenek.

Hetfo van, front van, valamibe bele kellett kotnie a nagyerdemunek. Ahogy irta valaki korabban, ha valaki megdicseri az idojarast, akkor az lesz a kivalto ok. De egy "szorit a cipom"-re is ugrott volna a reggel ota 100+ kommentet osszehozo kompania.

Ez egy ilyen, holnapra megint megnyugszik mindenki.
  • z3d
    Na ez a cigányozós általánosítás .... pfff. Azt hittem lehet értelmes beszélgetést folytatni veled. Tévedtem.

/ignore
  • t0xikus
    bármilyen furcsa én senkit nem utálok:) elég baj lenne, ha felhúznám magam vmi fórumbejegyzésen:)
  • Boncmester
    Erről csak annyit tudok mondani, hogy engem Crassus még nem szopatott se keresztbe, se hosszába, és nem is fog, az biztos. Ja, de persze majd IRL fog megverni, erre természetesen felkészültem :)

Másrészt meg az, hogy EGYEDÜL, hát az különösen vicces, nem nagyon tudom elképzelni, bár lehet Crassus titokban Chuck Norris :P
  • Tyrpak
    Hacsak nem lesz egy szerver leállás a 4 napos ünnep alatt, akkor semmi, ugyanúgy zéró hozzászólás, mint most hétvége alatt.
  • PiszkosFred
    ...es mindez ma pocok baratunk egy osregi wow-os viccevel kezdodott. Hat szep. Mi lesz itt a negy napos "unnep" alatt?
  • Boncmester
    Igazából nagyon nem érdekelt, honnan indult.
    De pl ugyebár láttunk itt már olyan beszólást, hogy már a WOW-ban is milyen rossz hírünk volt, ott is mindenki utált minket.
    Tekintve, hogy a guild magjának jó része, akik még az SWTOR indulás előtt velünk voltak, soha életükben nem játszottak wow-ot, ezért kb ennyire adok arra, hogy ennek a csesztetésnek bármi értelmes oka lenne. Az, hogy véletlenül abban a játékban is volt egy Sárkány Lovagrend nevű guild, nem hinném, hogy a mi hibánk.
    Azt is hallottuk, hogy egyrészt minden warzone-ban kikapunk, másrészt meg azt is, hogy minden warzone-t nyerünk, de csakis azért, mert folyamatosan csalunk, illetve nálunk mindenki battlemaster cuccban van már, mert nolifer exploiter az egész guild. Persze azután a beszólás után kb 2-3 héttel lett az első tagunk BM, szóval ebben is sok volt az igazság.

BoneDragon pl Nemesises, és volt már, hogy kilépett warzone-ból, mert meglátta, hogy bent vagyok, de a WZ még el se kezdődött. Előbb nekiállt magyarul szídni a chaten, hogy itt az SL, ő már lép is, mert ez tuti szopás lesz, majd kilépett. Ettől még nem gondolom, hogy a Nemesis csupa seggfejből állna, mert akiket ismerek belőle, jó fejek. Köztük vannak olyanok is, akik a mi guildünkből léptek át oda.
  • DummyBoy
    Nem olvasod elég régóta a topikot akkor ...

Az a baj Crassus-al és a companionjaival, hogy elmondják, hogy SZERINTÜK miről szólnak a dolgok, és mindenki aki mást gondol az hülye ... Ha valaki másképp gondolkodik, akkor az nobb, low vagy egyszerűen buzi.

Persze egyre nagyobb vehemenciával, aminek anyázás és banhammer a vége.

Akkor jönnek az álregek, meg hogy ki kinek a mijét nyalja meg ilyenek.

Az SL feketebárányságának több oka is van:

- Ők vannak a legtöbben itt a topikban, akikről tudni lehet hogy tagok
    - Közülük sokan aktívak a topikban
    - Valamelyik közülük biztos elkente valamelyik ovis/companion száját PVP-ben, aki itt próbál revansot venni
    - És valszeg a maradék agysebész nemes egyszerűen csak ezt az egy klánnevet tudja megjegyezni, mert ez ugyebár íkes ányányelvünkön vala, lényegesen egyszerűbb azon a pár biten eltárolni, mint egy picikét komolyabb, ne ad isten túristául leírt klánnevet. (Le merném fogadni, hogy ha most új guildet csinálnának Equestrian Order Dragon néven, semmi gond nem lenne velük ...)

Mert tényleg az az érdekes, hogy van pár olyan ember, akinek vannak érdekes hozzászólásai, de a karatekidek és társaik mindig a companionok közül kerülnek elő, nem pedig a topik állandó látogatói közül.

Az a baj, hogy mindenki azt nézi mikor robban a puskaporos hordó, mikor lehet nekiállni hisztizni meg anyázni ... És megint visszatértünk az eredeti gondhoz: Óvoda ... kicsi a kerítés ... ez van, meg kell szokni, ez csak rosszabb lesz.
  • z3d
    Mondjuk azért, mert az sg fórum leghangosabb szájkaratésai mindig ellenük csinálják a fesztivált? (tudom, SL bérenc vagyok).

Megismétlem: kezdjem beírkálni, a Nemesis mekkora csiter banda, mert az egyik tagjuk LEHET exploitolt? És ezt minden nap? Majd linkeljek screenshotokat, amikor az én csapatom győz ellenük? Szintén napokon át? Szted ez rendben lenne?
  • t0xikus
    a javaslatodat meghallgattam, elutasítom:)
  • Alienator
    ajjaj gyülekeztek. szólatok ha mindenki itt van, jön az AoE ... trollkodás :)
  • Alienator
    a stílusból lejön :)
    az FS is egy hulladék banda, de ők a saját blogjukban verik magukat. ez meg nem SL blog (báááár) hanem nyilvános swtor fórum. ha így van akkor javaslom amit crassus írt, menjenek a klán fórumra beszélgetni.
  • z3d
    Tehát ő durván beszólhat, meg linkelgethet, meg nyomhatja a szöveget, az teljesen rendben van.
    Amikor más csinálja, akkor az szemét.
    Ahogy mondtam: olvass vissza ki kezdte ált. Érdekes módon amióta Crassus nem jár ide, azóta nem flamelnek a szemét SLes emberek. Azt meg te sem gondolod komolyan, hogy azért szólnak be csak Crassusnak, mert ő akkora prO, és legyalázta őket. Vagy ha komolyan gondolod, akkor ez a beszélgetés teljesen felesleged volt, és feladom.
  • Ében
    Akkor kérlek hagyd a SL-et is, mert nincs itt mind a ~60 tag, aki meg tudná magát védeni.