60871
  • Boncmester
    Tudom, de ha egymagam megyek elfoglalni a pontot, és megtámadnak, akkor kénytelen vagyok megvédeni magam :)
  • picket
  • t0xikus
    ez csapatjáték, jó?
  • Boncmester
    Köv guildsörözésünkre eljöhetsz április elejére. Te sört kapsz, meg megnézheted, hogy ruháznak meg minket egyes agresszív egyének. Persze 1v7-ben, csak hogy még rosszabb legyen nekünk :)
  • Boncmester
    Igen, az nekem is szemet szúrt, hogy mégis mivel lökte el? :)
  • Boncmester
    Simán jó a marauder, nem tudom miért sír mindenki, hogy szar. Én a lvl 10-es Marámmal lvl 40-45-ös commandokat, assassionokat, stb-ket soloztam. Meg kell tanulni játszani.
  • z3d
    Na, most már senki nem mossa le rólam, hogy SL bérenc/alreg vagyok :)
  • Boncmester
    Ez így van, egyetértek.
  • z3d
    Troll mode on :)
  • darth devil
    Ezzel csak annyi a gond, hogy a PT nem tud lökni. :D Pvp ruha nélkül nem csoda, h ekkora sebzéseket kapott, pvp ruhában közel sincs ekkora eltérés, és ölhető a PT. Persze ez is most jött ki, miután nerfeltek az emberek átnyergeltek valami másra.
  • t0xikus
    :D
  • a.carkey
    Legalább hárman a közeledben vannak.
  • Tyrpak
    Neki valahol ott szállt el, amikor a melee dps spec-ű operative-jára nagyobbat ütött a BH powertech jet punch-csal, mint ő laceration-nel, ami után hátralökte, és bevitt egy 5k-s railshotot.

Az, hogy a melee dps sehol sincs a ranged-ekhez képest, az egy dolog.
    De az eddigi két nerf az operative-ot és a maraudert érintette, ami viszont röhej.
    (a surge nerf szerintem mindenkit egyformán visszafogott)

Lehet mondani, hogy a BW hallgat a sírásra... de igazából fogja a sírást, és az AC létszáma alapján súlyozza. Ha a sorc sír, azt hamarabb megcsinálja, mintha az agent/smuggler sírna.

• darth devil
    Ilyen miatt hülyeség abbahagyni, egyszer fent egyszer lent.
  • z3d
    Bocs, hogy sokat szövegelek, de valahogy nincs kedvem dolgozni :)
  • z3d
    Kettővel ezelőtti hétvége pont ilyen volt :) Vért izzadtam a napi WZ win-re. Szegény G700as egerem is meglapogattam kicsit, pedig ő nem tehet semmiről :)

Mondjuk ez miatt max bosszankodok (és azt sem kéne), de cancel subolni nem ez miatt fogok.
  • Tyrpak
    Szerintem is stabilizálódás helyett azt kéne mondani, hogy 1.7 milla körül mozog.

Nagyon sokan már elmentek, de folyamatosan jönnek az újak, szóval egészében változatlan a létszám.

...
    Tegnap egyik guild társam 4 db 50-es karival a háta mögött besokallt, amikor este 5 órán keresztül vagy huttballba hívta kezdő 50-esek vs BM-re, vagy pedig ugyanaz a 4 fős jedi healer csapat ellen. Szóval 5 óra után egyetlen nyert wz nélkül kilépett, és valószínűleg cancel sub.
  • z3d
    Merész dolog a stabilizálódás kijelentés, mint ahogy merész a játék bukásáról is beszélni.

Látszik a szerveren (AhtoCity), hogy lelécelt a banda egy része (meg le is fognak), ez tény. Az is tény, hogy nem teljesen kihalt a szerver, azért vannak még emberek. Az 1.2 vhol vízválasztó lesz, és nem játékos szerzésben, hanem abban, hogy meg tudja e tartani a játékosok nagy részét a game, vagy nem.

• a.carkey
    OMG mit össze nem firkantottatok itt reggel óta! :D
  • Boncmester
    Már nem azért, de január közepén lejárt az alap 30 nap, onnan meg valaki vagy nem fizetett elő, vagy befizetett 1 hónapot, vagy vett egy GC-t, ami meg még nem járt le. Szóval ennyi idő alapján stabilizálódást mondani szerintem eléggé merész dolog. Azt elhiszem amúgy, hogy jelenleg 1,7 millió előfizető van, csak azt nem, hogy ez így maradna a következő hónapokban. Bár sokan valszeg 1.2-re visszajönnek, meg jönnek az ázsiaiak is, de sokan el is fognak menni szvsz.
  • cain
    köze nincs hozzá a vélt vagy valós nehézségnek. egyszerűen nincs priorizálva. az ilyen dolgok előfordulnak, ha véges idő és véges erőforrások állnak rendelkezésre.
  • z3d
    Pl Death(P)atch? :P Ha már úgy is meghal az SwTOR. :)

Amúgy én is kíváncsi vagyok :) De bízom az sg-s emberek (és a saját) kreativitásában :)

Amúgy is ráérünk, majd a Jézus patch után kell gondolkodnunk :-)
  • Boncmester
    Dehogynem, méghozzá az Asura faj miatt :)
  • DummyBoy
    Mi lesz a következő peccs neve? Van már Crassus peccs, Jézus peccs ... lassan jön a Szidhárta Buddha peccs is?
  • z3d
    Abból gondolom, hogy a közeljöbőben nem lesz meg. Gondolom, nehéz lehet, ha nem tudják a Jézus-patchbe sem berakni.
    (a mihez tartás végett: volt némi trollkodás is a dologban :P)
  • cain
    honnan vetted, hogy nehéz?
  • darth devil
    Civilizált országokban is legalább annyian veszik a GC-t. Igaz sokszor rmt miatt, de akkor is veszik.
  • Braikingboss
    Azt ugye tudod, hogy a GC túlnyomórészt lepukkant vidékeken érdekes, mint mi, ahol párezer előfizető lézeng, egy civilizált országban a bankkártya nem úri huncutság… by Nephin

Szal ezek szerint GC-t ne hozd fel példának :D
  • Laroa
    Meg kifelejtetted a legfontosabb tényt. A játék haldoklik, Crassus is megmondta.
  • j0nNyKa
    nem ugyanaz, mert a szűréseket 1.2-re ígérik, hogy ki vannak/lesznek pofozva! :D
  • darth devil
    Akkor elindítom a trollkodást. :D Szép számok, de vajon benne van az ázsiai régió is? 60napos gc-k most járnak le, 1.2miatt tuti lesz még hosszabbítás, után lesz érdekes, 1-2 hónap múlva.
    Valamit hiába van ennyi előfizető, a sok szerver meg az instanceolás miatt elvesznek. :S
  • z3d
    Biztos ugyanaz a programozó csinálja, akinek nem sikerült az AH / vendor szűréseket működőre és értelmesre megcsinálni :)
  • t0xikus
    vótmá
  • j0nNyKa
    nekem is az szúrja a szemem, de nem akartam trollkodni :D
  • z3d
    Csak tudnám, mi annyira nehéz egy weapon preview leprogramozásán.
  • j0nNyKa
    a bukott játékról némi infó: Star Wars: The Old Republic subscription numbers stabilize at 1.7 million
  • j0nNyKa
    Damion Schubert válaszolt néhány kérdésre a Facebookon keresztül:
    Már az 1.2-ben is jön legalább egy új world boss.
    Balkezes karakterekre ne nagyon számítsunk.
    A jelenlegi narancs geart is lehet majd crit craftolni.
    Weapon preview? A közeljövőben nem.
    Raid calendar elvitt lootokkal, pontosztással: csak ha minden játékstílust ki tudnak elégíteni vele (közeljövőben biztos nem).
    A nem alt mániások ugyan le fognak maradni néhány legacy képességről, de ami fontos mindenki számára, azt meg tudják majd szerezni.
    Altok megjelenése a hajón: nem valószínű, de tervezik az altok inventory-jai közti egyszerű váltást. Egyelőre marad a mail.

• Tyrpak
    Eddigi legjobb mondat belőle:
    Imbalance can doom PvP quicker than you can say Ilum.
  • Boncmester
    Ááááá, azon a hétvégén szombat is munkanap lesz, és két napos céges bulink.
  • darth devil
    Tweeteről van, gondolom kérdezték őket, h mi a helyzet.