60870
-
z3d #40537 Ez teljes négy hét content :) -
Nephin #40536 Nem tudom, játszottál-e a Rifttel, elmesélem a dinamikus eventeket, aka riftek:
első hét: húdejó, zárjuk be, bónuszt is csináljunk
második hét: megint egy, verjük le
harmadik hét: a *censored* rift megint rápoppolt a questes npc-re, zavarjuk le
negyedik hét: *szó nélkül elfut a rift mellett* -
Alienator #40535 "Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik"
besírtam :)
-
Laroa #40534 WoW-ban van maintenance
Aionban is van
A sort még lehetne folytatni, nem értem a felháborodást. Akinek nem tetszik a heti szerverkarbantartás nyugodtan játszhat valami offline játékot, ott nincs ilyen probléma, sőt havidíj sincs. -
"Ingyen hónapot a népnek" lol
Legalább elmondhatnák hogy még mindig megvan a stabil 1.7 millió előfizető
-
Alienator #40532 Az a baj, hogy az ilyen statikus contentekre épülő koncepció nem fogja megtartani az embereket.
Ahogy Tyrpak is írta, sokan csak azért játszanak az SWTOR-al mert perpill nincs más alternatíva. A wow már unalmas azoknak akik váltottak SWTOR-ra, és a nagy része nem is akar visszamenni. Viszont hamarosan jönnek a nagy nevek, így a BW-nek nagyon nagyot kell durrantani az 1.2 után. Pl a dinamikus contentek, hasonlóan mint a Rift-ben. Az, hogy 3 havonta jön egy kis pve koncepció ami kb 1 hét alatt végigjátszható, nem lesz elég. De ne legyen igazam.
-
t0xikus #40531 meg hát. de nem akarják, mert csak szívatják a játékosokat és otthon meg számolják a pénzt!!! hihetetlen felháborító, amit csinálnak! -
Tomy Lee #40530 Elég 1-2 nap is ahogy ez más játékban megoldották itt is megtudnák. -
t0xikus #40529 béna vagy. én perfect worldot már kipróbáltam. hihetetlenül fos és rusnya:)
többiről én sem hallottam még:) -
Laroa #40528 Hát nemtom, én sose hallottam róluk
-
L2 XD -
Tyrpak #40526 Akkor folytatom a nem pénzesekkel, megvolt Aion tört, STO, most épp ingyen bétázgatok Terában.
Kérlek tényleg mondj olyat, amiben normális pvp van, és nem iszonyatosan gagyi a grafikája, meg a játékmenete. -
Nem muszáj ám mmozni pénzeset :D
t0xikus még pár hónap... -
Megjelenés óta kasuál játszom, mikor mennyi időm van ... 34-es sorci, 32-es sniper, 42-es scoundrel (A nerf után kezdtem) és 18-as shadow ami áll a "garázsban" ... Mai napig leb@sznak a többiek mikor FP-kben mozizok ... mindig elfelejtem, hogy ők szpészmarínok ... még a sidekveszteket is csinálgatom újra ... Szóval elvagyok ...
Kiváncsi leszek milyen az élet 50 után, de nem sietek sehová ... -
t0xikus #40523 de csak akkor majd ha f2p lesz!!! -
Pontosan, adjanak ajándék hónapot!!!!!!! -
Nephin #40521 Volt nálunk egy szavazás, kemény 9.67% az, aki végigvitt minden kontentet (saját bevallása szerint, tippre ők sem), a magyar játékosok harmada még nincs is lvl 50! Az 1.2-vel pedig öntik rájuk az új kontentet, holott még az alapraideket sem látták.
Nem HC-barát játék egyelőre, az egyszeri játékos viszont nem olvas fórumokat meg kommentelget, hanem játszik, ha van ideje, ennyi. Nyilván a hangadók a HC rétegből kerülnek ki, de az előfizetők többségét nem ők adják sem itt, sem külföldön, ez tetszik, nem tetszik, így van.
Az új raideket, főleg a nightmare-t durvára ígérik, a PvP-n dolgoznak, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle, de ettől függetlenül az emberek többsége teljesen jól elvan az első karakterével, az altokat nem is említem. -
Tyrpak #40520 Per pill úgy áll az swtor, hogy az egyetlen dolog, ami megtart, hogy nincsen egyetlen olyan mmo sem, amire elő akarnék fizetni.
AoC megvolt, Aion is kösz nem, WoW-ot ha már ennyi évig hanyagoltam, most már nem állok neki, WAR halott, a most kijövő játékok vagy arrébb vannak, vagy máris csúszik a megjelenésük...
Csak ahogy tegnap mondtam TS-en: ennek nem arról kéne szólnia, hogy két rossz közül a kisebbiket választom. -
Boncmester #40519 A satbilizálódás azt jelenti, hogy van kb 1,7 millió ember, akik hónapról hónapra fizetik a játékot, és még sok ideig fizetni is fogják. Az, hogy elveszít mondjuk fél millió előfizetőt a játék az eddigiekből, de behoztak új piacokat, akikből ezt a fél milliót pótolták, nem számít stabilizálódásnak, mert 2 hónap múlva azokat is elvesztik.Itt az ügyfélmegtartásra kell törekedni elsősorban, másodsorban csak az akvizícióra, banki nyelvre lefordítva. -
t0xikus #40518 jajaja. teljesen felháborító. én már lassan elsírom magam! -
Laroa #40517 The website is still down for maintenance. The servers are back up and ready to go though!
gy.k.: twitter.com/swtor -
EyEbLiND24 #40516 Köszi szépen!:) -
z3d #40515 Be van lengetve a BH nerf.
Sorcikat is megvizsgálhatnák már. -
Tomy Lee #40514 Mi a francot csinálnak már?Se patch semmi akkor mit vacakolnak ennyi ideig.Rohadtul nem kéne benne legyenek ezek az időszakok az előfizetésbe imo! -
Teljes mértékben egyet kell értenem vele... -
:) -
Tyrpak #40511 Lásd még: 90% armor penetration vs 50% armor ignore nerfelése 30%-ra.
Lásd még: A játék legerősebb ütése az agent nerf után egy pbaoe.
Lásd még: 1.5 seces cast time-ú 30 méteres dd erősebb, mint bármelyik melee támadás (kivétel a stealth openerek)
Lásd még: bárkire rakható sorc bubi hány hp-t bír ki vs operative buborékja.
Lásd még: 2 seces cast-ú healek különböző mennyiséget healelnek.
Folytassam? :)
Nem sírásnak szánom, de röhejes, hogy ezt nem nézték még alaposabban, annyian szóltak pedig nekik. -
Van ez így.
Nem kell komolyra venni a játékot, és akkor kitartHAT még jó ideig.
Pl. ha nem lenne kedvem, akkor néha úgy megyek be, hogy megnézem az átvezető filmecskéket a karakterválasztón. Mindig egyet, vagy valami SW dolgot.
Valamelyik nap a Comedy Centralon volt egy jelenet, ahol Darth Vader éppen a dokinál van erőteljes légzési problémái miatt. Abban volt egy olyon benyögés, hogy:
-Stresszes a munkája?
-Igen.
-Gondolom a főnöke Önön vezeti le a feszültséget.
-A szó szoros értelmében ...
:D -
Akkor sem megoldás. :D Hallottad volna az én leaderemet L2ben olympiázni tőrössel summoner ellen, na ott volt ordítás, de ő próbált rájönni, h h ölje meg. :D -
Laroa #40508 A rail shot már csak ilyen 90% armor ignore-al
-
Tyrpak #40507 Azért a csaj képe mellé tenni a BH nőcit, elég nagy bűntetés. -
Tyrpak #40506 Pvp ruha az nála 13.4% , szóval erre nem lehet fogni, hogy ne lenne rajta.
A hátralökés része no comment, egy ideges ember TS-en azt ordít, amit akar. :)
-
Nephin #40505 Nyilván mennek el emberek, újak meg jönnek, ha változatlan a létszám nagyjából, az azt jelenti, hoy stabilizálódott, hahó. :P
Az ázsiaiak és ausztrálok nagy része még amcsi szerveren van, amíg nincs transzfer. Nem is indítottak sok szervert oda egyelőre, ha jól emlékszem.
-
t0xikus #40504 thumb up! :) -
-
Tomy Lee #40502 Server Up? -
Boncmester #40501 "Jó fej emberek," -> SL BÉRENC!!!!!!!!!!!!! :D -
Ez csak kifogás. :D Mi az h egymagad mész foglalni? Miért nem vagy a csapattal? :D -
z3d #40499 Jó fej emberek, cirkusz, és...SÖR? :)
Kihagyhatatlan kombináció :) -
Boncmester #40498 Tudom, de ha egymagam megyek elfoglalni a pontot, és megtámadnak, akkor kénytelen vagyok megvédeni magam :)