60870
  • Braikingboss
    Tegnap nyomtunk jó pár wz-t és volt egy gyerek akinek valor 63-on full battlemasterben volt. Ahoz mekkora mák kell. Nekem már egy hete nem dob battlemastert a tatyó csak commendationból veszegetem ki :D
  • Boncmester
    Vegyél lvl 40-es pvp cuccokat előbb szerintem, utána gyűjtögess BM-re :)
  • gergod
    es altalaban 3 hetig gyujtotok a main fegyverre (3 BM comm). Van gyorsabb modja?
  • DieHard
    1000/1000 egy hét alatt összejön, addig még vehetsz bármit.
  • gergod
    Az altommal foleg PVP warzone-ozni szoktam mostnaban, meg csak lvl 31-es. A kerdesem az lenne, hogy mivel lassan osszjon az 1000merc es 1000 warzone commendation, erdemes e bevaltani BM commendationre, vagy inkabb varjak 1.2-re es hatha az uj tier commendationjere lehet bevaltani?

Valamint ti hogy gyujtitek a BM cuccokat? Az 1000/1000 eleg lassu modja mivel olyan 80-90 WZ commendationt kapok warzonenonkent.
  • N1ggA
    Szerintem csak szimplán elírás, hisz az 1.1.5a már kint van, szóval hiszek neked! :D
  • TDC Geronimo
    Hát mmorpg cikk szerint is ma jön 1.2 PTSre meg reid is mondta hogy a köv patch az lesz már, de ez a mostani elírás nem tudom mi. Majd kiderül, hogy most akkor mit is csinálnak épp :D
  • TDC Geronimo
    most nézem tényleg 1.1.5a-t írtak de az ma jött livera :D

Azt se tudják mit irkálnak :D

• N1ggA
    Oks, akkor csak rosszul írták a devtrackerben, 1.1.5a tényleg live már.
    Ilyenkor mikorra várható a patch notes? Amint live a PTS?
  • TDC Geronimo
    Patch notes akkor van, ha már megy a PTS.
  • N1ggA
    Hát devtrackerben nem ezt írják, és még patch notes sincs.
  • TDC Geronimo
    1.1.5a már live szerveren van. PTSre 1.2 megy fel
  • N1ggA
    Csak az 1.1.5a megy fel, nem az 1.2...
  • TDC Geronimo
    Na pts down. Megy fel az 1.2
  • Tyrpak
    Jönnek ki a cuccok a különböző oldalakra.
    mmorpg.com-on az új fp-ről írnak, hogy rakata cuccban is hűde nehéz.

tentonhammer egy másik site interjújára linkel, ahol James Ohlen arról beszél, hogy amikor meglátták, hogy az átlagos játékos az első hónapban ÁTLAGOSAN 6 órát játszott (szor 1.7 millió ember), akkor felbéreltek egy független kutatóintézetet, hogy nézzék már meg, és jééé tényleg, az emberek tényleg ennyit játszottak vele, és letudták 1 hó alatt azt a contentet, amit ők 3 hóra terveztek... what a surprise.
  • TDC Geronimo
    So we did some changes there to rebalance that particular tree to move a bit out of the Tracer Missile, and require you to be more active in your combat style to achieve that kind of effect. You can call that a nerf. I call that housekeeping.

Na csaknem dinamikusabbá teszik a classt egy kicsit? :D
  • Tyrpak
    Georg nagyon ódzkodott pénteken, hogy bármit mondjon a balance változtatásokról, amíg nincs kint a PTS-en a patch.

Nem mondom, hogy tűkön ülve várom, de azért jó lenne valami jó hír.
  • TDC Geronimo
    guild summit NDA ma szűnt meg és mmorpg szerint is ma megy PTSre az 1.2. Úgyhogy lesz patch note is hamarosan
  • j0nNyKa
    hallottál már a google nevű cégről, meg a gmail nevű szolgáltatásról? :)
  • a.carkey
    Pirates of the Burning Sea
  • Tyrpak
    Nyert.
    Meghívó küldve :)
  • tomket87
    Elképzelhető, hogy valami baja van ezzel a mail címmel, mert már tegnap is elvileg küldött valaki, de hasonló okok végett nem engedte. A [email protected] - val megpróbálnád ?

Amúgy én már letöltöttem a huszon akárhány gigás klienst, tehát a hosszú hétvégére szerintem megvan a lehetősége rákészülni a játékosoknak. Nekem fibernettel 5-6 óráig tartott míg lecibált mindent.
  • playstation9
    "Tehát a játék letöltése a trial idejéből megy el, gratulálok Bioware."

Magát a játékot bármikor le lehet tölteni. akár ma is :) (reg nélkül)
  • Tyrpak
    Remélem csak lassú voltam és más már küldött.

"Sorry, you cannot refer this email address."
  • Tyrpak
    Hosszú visszafogott anyázás után:

Március 15.-től 19-ig trial hétvége

Bárki, meghívó nélkül játszhat a játékkal, a kezdő bolygókon és a főváros bolygókon, Esseles és Black Talon, valamint warzone-ban (!!!)

Namármost ez szép és jó, a hosszú hétvégén tele leszünk trialosokkal...
    De itt jön a csapda: a hétvégi trial résztvevői, csak a 15.-én léphetnek be, hogy megkapják a kódjukat, ÉS letölthessék a játékot!

Tehát a játék letöltése a trial idejéből megy el, gratulálok Bioware.
  • tomket87
    Sziasztok!

Rendkívül hálás lennék, ha valaki tudna küldeni egy meghívót , hogy kipróbálhassam a játékot, mielőtt beruháznék rá. A fejlécben nem találtam infót hogyan lehet kulturáltan kéregetni, ezért itt bátorkodom írni :)

Üdv.:
    Mészáros Tomi | [email protected]
  • Tyrpak
    Imádom Georg Zöller stílusát:

Disclaimer: When I state 'we changed X', it does not preclude changes to Y and Z. I did not say 'we did not change Y and Z' but neither did I say 'we changed Y and Z'. I merely made a singular statement about X, which is not to be constructed as a statement about Y or Z. Even though I just said 'we changed X', the statistical probability for the immediate appearance of threads decrying the lack of change to Y and Z has significantly increased by this statement about X. This puzzling effect is why the first rule of partial class balance discussion is that you do not discuss partial class balance.
  • MarkBlade
    Na ez megint egész napos banzáj lesz :S
  • Laroa
    Részletek itt, míg elérhető
  • Laroa
    Na eltörték a player kezelést per instance, maintenance következik :)
  • MarkBlade
    X-wing mmot a népnek :)
  • Alienator
    Voltam ám, raideltünk is együtt.
    A dinamikus eventre össze lehetne olvasztani a pve-t és a pvp-t ahogy írtam anno. Ezek addig azért kitartanának amíg jön egy újabb content patch. igazából azzal az időszakkal lesz baj, amikor az aktuális content lefutott és még nem jött az új. Ezek közé lehetne valamilyen dinamikus dolgot betenni.
    De pl egy fejlesztett űrharcért szopnék, nyalnék, gombot varrnék.
  • Nephin
    Tomy, ejjejj...
  • Nephin
    Jézusmárjaúristen, voltál a Renegade-ben? :P

Egyébként értem, mit mondasz, illetve mégsem: minek dinamikus event, ha a vázolt séma érvényes a dinamikus eventekre? Azért, hogy 4 hét után lehessen megint sírni, hogy nincs kontent? Akkor inkább ne legyen és fejlesszék az űrharcot vagy az open world pvpt.
  • 1Darton1
    Nem csak a szintezőriftek léteztek, ezenkívűl az inváziók is hangulatosak voltak, plusz a nagyobb patchekhez köthető eventek is.
    Most visszagondolva, ami leginkább hiányzik az összes mmo-ból, az az epic küldetéssorozat. Riftben sajnos nem volt különösebben hosszú, de olyanokat a végtelenségig tudnék csinálni.
    Itt meg, ha elolvastad az interaktív sztorit, akkor vége a bulinak. Vagy csinálsz magadnak valamilyen kevéssé unalmas elfoglaltságot játékon belül, vagy rájössz, hogy játékon kívül izgalmasabban le tudod foglalni magad. Például mosogatsz. (/sarcasm)
  • Tyrpak
    Na, így kell trollkodni.
    (pasasnak még a feje is megvan hozzá)

Ez én kedvencem, a troll illuzionista. :)
  • Alienator
    Igen jogos. De én úgy értettem hogy a Rift-be is tettek dinamikus eventet, ide is kéne ahogy oldalakkal ezelőtt leírtam a bázisépítős / foglalós űr/földi csatás dolgot.

Játszottam a Rift-el, még a renegade-ben is voltam.
  • Laroa
    Sajnálom, első normális mmo volt ahol bárddal lehetett tolni. Azt imádtam.
  • Nephin
    Hát igen, kb. ennyi volt a Rift, ami sajnálatos, mert nagyon lelkesek a fejlesztők, de a sztorin és a játékmeneten bealudtam.
  • Laroa
    Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik

Bónusz