60871
-
1Darton1 #40788 Pedig elég ritka, ha a full pug nem veri el a Tempest premade-et.
De lehet, hogy csak nekem volt mindig szerencsém. -
Különösen azért esik ez most rosszul, mert kb. két wzre voltam a Valor60tól és este 9 után nem tudom mennyi időm lesz wzni. (Napközben kb. 45 perc 1 wz pop, este 9 után meg tele a szerver génkezeltekkel.) -
Nephin #40786 Bármi lehet, komoly ok nélkül nem zárnának be trial és free hétvége alatt. Ha lesz patch notes vagy valami, úgyis kirakom, engem is érdekel, épp most léptem volna be. -
De tehetnék ezt "azonnal" US prime timeban is ... :D -
Annyi szent, hogy van pár arc Ahton, aki bizonyos játékokat baromi jól nyom, mégha az emberért nem is vagyok oda.
Igaz ez az imp és a rep oldalra is.
-
Örüljünk neki inkább, h azonnal reagálnak a major problémákra. -
Nem vagyok nagy szájkarate/sírógép de most komolyan. Ez nem normális. Egyébként szerintem is inkább a triálosokkal csúsztak meg.. -
Lehet hogy a trialosok miatt tolnak fel valami patchet. Valaki túllépte a lvl 15-t aztán baj van :D -
Hát igen. :D De menekülni se kell ha SL van bent. :D Tempest ellen meg nem szégyen kikapni. -
Értem én hogy ezt szépen nyertük de azért volt bőven szopó fosball is :D Tempestesek ellen 4 meccsből 1-et nyertünk :D -
Nephin #40778 Csak annyit, hogy patch lesz. -
Nephin #40777 Gondolom ha bentmaradna tegyük fel egy ilumos exploitféleség, akkor meg az lenne a gond, miért nem szedték le azonnal, hogy senki ne használhassa ki... -
Ugyan, csak megmutatják a trialosoknak, mennyire szeretik ezt csinálni. :) Szokás szerint főleg az európaiaknak.
Tud valaki valamit, hogy ez pontosan micsoda? A trialhoz készült valami? -
Ott már mind1 volt, az tuti halál. -
Kasadya #40774 a tűzből a kitolatásos rész igazán frenetikus volt:S -
Most nem azért de ez már beteges... -
béna sl hutball -
Nephin #40771 Egy patchet telepítenek. -
Maradjunk annyiban, h szerintem messze nem lesz akkora durranás mint az 1 vagy a 2. Szerintem. :) -
Na most mi van? karbantartás?
-
nem akarom ezt a topicot dio3 topikka alakitani, de attol, hogy neked valamifele blizzard-frusztraciod van, azt allitani, hogy a 3. resz egyenlo 2.kal felturbozott grafikaval... oo.. hogy mondjam szepen?!
furcsa. -
Anno a 1-2őt szarrá játszottam, mind singleben mind bneten. Ettől már nem esek hasra, főleg annak tekintetében amivé időközben a blizzard vált. -
te valami furcsa bolygon elhetsz :) -
Amúgy se lesz nagy szám. A 2re húznak egy új graf motort. Ennyi. -
Ha nem ismered az előző részeket, akkor azért nem tudod miért olyan nagy szám :) -
Suffering #40763 Mitől olyan nagy szám ez a diablo 3? nem ismerem az elöző részeket. csak gameplay videokat néztem a diablo 3-ról, elég lagymatag játéknak tünik... -
Én is kaptam mailt egy 7 napos trialhoz. Ez más lehet, mint mostani ingyenes hétvége.
Ami viszont nekem gond, hogy a vacak downloader lefagy, piszok lassú és lomha. A múltkor a béta tesztes verziót is ezért hagytam a fenébe. Egy hétvégére és 25 GB ~1300 kb/s-el. :S
Míg tölt néztem pár videót. A grafika tényleg ilyen?! Mert a KOTOR szebb és kevésbé Clone Wars hatású. -
igaz sajnos
De, azt én is észrevettem, mintha kevesebb player lenne. -
1Darton1 #40760 Pedig több verzió is van arra, hogy éppen melyik ujjukat mutatják. Legtöbbször a középsőt. -
Én már az elejétől játszom a játékot, nem hinném, hogy behalna a gamma, ha megjelenik a többi mmo , vagy a d3-om.
Én d3-mal, és evvel is nyomni fogom, ahogy az időm engedi.
Nem várom a többi mmot, mivel, egyszerűen, ennyi év után ujjat mutatni nem tudnak, nekem.
Az swtor, legalább a sw filmek hangulat világát visszaadják, mivel nagy rajongó vagyok, nekem ez elég, és a 1- max, 2 óra játék 2 naponta bőven elég.
Aki sw fan, az marad úgyis, és abból lesz annyi, ami fenn tartsa a gammat. -
Suffering #40758 Elvileg mától van a 4 napos trial. de nekem az swtor.com azt írja, hogy you have 7 day trial. most akkor 7 napig játszhatok vele? Másik kérdés: Amig le nem töltödik a 25 giga addig nem játszhatok vele? (mármint pl. 12 giga után és a többi adatot a játék ideje alatt tölti, sok mmo-ban igy van) mert a 2 megabites netemmel mire lejön a 25 giga már el is tellt a trial időszak :S -
gw2ig biztosan, aztán jön a következő és így tovább :) -
Szerintem pont annyira, mint most az ME3nál. Ideiglenesen biztos, de már a d3 se lesz olyan mint az 1-2. -
hat igen, oszinten szolva szerintem nagyon sokan ugy alltak / allnak hozza az swtorhoz, hogy 2-en 3-an a baratokkal nyomjak - ez pontosan illik a dio3ra is
na de majd meglatjuk 2 honap mulva, hogy csappan-e az swtor kozosseg emiatt -
-közel. -
Jó a dio 3, de közel még mindig egy singleplayer játék némi coopal kiegészítve... oh wait, swtor is majdnem az :D -
mind1, latod, majus 15.-en bukni fog a jatek! :D -
Na mivan már azzal az 1.2es PTSel -.- -
jaja, gyenge a sorc/sage, buffolni kell a sebzesuket :D -
Tyrpak #40749 Burst alapú glass cannon = operative a nerf előtt.
A sorc ilyen tekintetben inkább support. Cc heal rdps. Nincs mit nerfelni a sebzésén, a cc -k számát meg cd -it kéne felülvizsgálni és rendben lenne.
Másik burst elvileg a carnage mara lenne. Ehelyett az anni mara 3+1 dot-ja a "burst "