60870
-
Zizou2 #40827 Lenne egy nagy problémám (technikai) a játékkal méghozzá ugyanaz mint a béta alatt... Egyszerűen nem tudok belépni a játékba, mert a töltőképernyőnél beragad a játék. Forog az a valami ott jobb alul de nem történik semmi. A szerverlistához már el tudok jutni akkor hogyha kilövöm a netet mielőtt a play gombra kattintok, de szerverválasztás után ugyanúgy befagy a töltés :S Tud valaki erre megoldást? Meg akarom venni a játékot (most a trialt használom) de ha nem sikerül erre a problémára megoldást találni akkor nem dobom ki feleslegesen a pénzt. -
Tyrpak #40826 Ok, megnéztem.
Szóval, a regisztrációnál el kell jutni oda, hogy ez a reg kódos dolog hiányzik.
Utána vissza a főoldalra, Weekend Triales rész, Ready to Play? mellett a Play Now gombra katt.
És akkor úgy jön fel az account oldal, hogy megjelenik alul a Start Trial Now, és az alá csúszik a regisztrációs kód rész.
Enjoy! :) -
Tyrpak #40825 Félig leesett, hogy a regisztrációs kódot kér, az az a rész, hogy ha megvetted a játékot (pl mert tetszett a trial), a megvett játékhoz kapott kódot kell oda beírni.
Szerintem az nem a trialre vonatkozik.
De rögtön gyártok egy ál-reget a másik e-mail címemre. -
DieHard #40824 berugnak emberek -
Nephin #40823 Szerintem mindenki elment a finnekhez a szerverek után. Vagy a szigetre. A tönkre nem is merek gondolni... :D -
Nos, nem tudom, hogy ez a pénteknek köszönhető-e, de szerintem nagyon elfogytak a playerek. Főleg imp oldalról tűnt el jópár emberke. Legalábbis Ahton. Nagyon kellene már az az 1.2! -
DieHard #40821 -
Rooland9 #40820 Hmm,tőlem ilyesmit nem kért.Nem igazán értem :( -
majonur #40819 Udv! Szeretnem en is a 7 napos trial kiprobalni, de nem megy
kaptam invitalo emailt, regisztraltam, beallitottam a biztonsagi kerdeseket, beirtam az infokat, mar csak egy lepes van hatra, valami regiszracios kodot ker. innen nem tudok tovabb menni sajna -
Nephin #40818 A játékot is meg kell venned. -
Jót nevettem az utolsó pár hsz-en. :D Közben le is ért a játék, pedig nem volt 25 GB. -
Rooland9 #40816 Hali!
Egy gyors kérdés:
Kaptam egy hetes trialt és megtetszett a játék.A kérdés pedig az lenne hogy ha szeretném folytatni akkor meg kell vennem az alapjátékot vagy elég ha veszek egy gamecardot? -
Eladó egy Collector’s Edition account: Részletek -
Boncmester #40814 Finnországba.
BTW te még onnan is trollkodsz? :) -
Nephin #40813 Én a helyükben valami szigetecskét néznék ki magamnak, fehér homokos tengerparttal, kellemes 25 fokkal, koktélokkal és egy könyvekkel feltöltött Kindle-lel... -
Tönkre. Hisz haldoklik a játék. -
t0xikus #40811 hova? -
Nephin #40810 Mennek a szerverek. -
t0xikus #40809
-
Nyomták a pvpt Ilumon? :D -
Nephin #40807 Aha. -
1.1.5b Patch Notes
3/15/2012
General
Corrected an issue allowing incorrect access for Weekend Pass players. -
Ha a vég még nem is, de a játék helyzete eléggé ingatag. -
DieHard #40804 Ugyis közeleg a véééég :D Gém óver -
Zozzancs #40803
-
Igen megy :D -
De most komolyan, még mindig ezen megy a sírás, h mikor van karbantartás? Ha most van, hát most van. -
Nephin #40800 Tuti. -
Megy már a fórumon a sírás hogy a trialosok miatt szív most az aki fizet is a játékért ?
-
Mert ott most kb fél3 van, és most dolgoznak? :D -
Ez személyes. A mai napi tíz után úgy gondoltam (jól is számoltam), hogy este 7.30ig (fürdetés) megcsinálom. Ennek MA MEG KELL LENNIE! :D -
*Ma láttam egy olyan robotot ami úgy néz ki, mint valami holofal. -
Hát megvár a valor 60 holnap is inkább a család. -
Csak gondoltam 7től család. :D -
Honnan lehet megszerezni/venni azt a petet (robotot), ami a cantina musicot nyomja? Ma láttam egy olyan amit valami holofal. Az is érdekelne. :) -
Köszönöm :) az tényleg jó hogy egyből kezelik a problémákat. Viszont az azért baj hogy akármikor van valami érdekes módon európai időszámításban teszik. Amerika the best? -
Nephin #40791 A trialosoknál lehet valami.
“Everyone – we apologize for the inconvenience. We do everything we can to avoid taking the servers down for maintenance outside of our regular weekly maintenance, but in some cases (like this one, unfortunately) we can’t avoid it. This patch is necessary to ensure a good experience for all players during our Weekend Pass Trial weekend. We never take interrupting your playtime lightly, and this is no exception. Emergencies do happen occasionally, and we are working as quickly as we can to bring the servers back up so you can continue enjoying the game. In the meantime, we’ll keep you updated with any new information that becomes available. Thank you for your understanding and patience as we work to ensure everything goes smoothly this weekend.” -
Max 3ból. :D -
Megvárhatták volna míg valor 60 leszel aztán lövik le a szerókat :D Amúgy simán meg lesz 9 után is a valor 60 2 wz-ből. -
1Darton1 #40788 Pedig elég ritka, ha a full pug nem veri el a Tempest premade-et.
De lehet, hogy csak nekem volt mindig szerencsém.