60870
-
Alienator #41308 Nekem nincs személyes ellentétem picket-el. Egyszerűen nem értek egyet vele. Jó, szintezésnél nem szaggat annyira. De ha neki az engame-ben (mert a raid igenis AZ) HD-ben full high-on zökkenőmentesen megy mondjuk 16 fősben akkor a vadiúj gépemet elcserélem az övére és mindenki boldog :)
mmo ≠ endgame
Nem? Szerinted mi tesz egy mmo-t hosszútávon sikeressé? Az endgame. A játékidőd nagy részét (ha hosszabb távra tervezel) az endgame-ben töltöd. -
Nem, de nem is érdekel. És mint tudjuk brutál gépen is akad, max nem 4, hanem 8 fps-ed van. Ettől kilehet jelenteni, hogy a játéknak brutál gépigénye van? -
Mondjuk inkább úgy, hogy a mass pvphez aránytalanul nagy a gépigény. De ezt ugye megoldották azzal, h megölték ilumot. Ezen felesleges vitatkozni. -
Voltál egyáltalán ilumon egy nagyobb pvpben, vagy napi/heti quest farmolásban? -
Te is hazucc!!!
-
Csak ezt én nem is állítottam soha sem. alienator viszont állította, hogy brutál gépigénye van a játéknak. Nem tapasztalom, ezért nem értek egyet. -
Nephin #41302 Mondjuk ezt én sem értem, nekem 5 éves a gépem (a Lotro megjelenésekor vettem 2007-ben, azóta a videókártya ment tönkre, az most egy 4670-es, a proci egy C2Duo, 4 GB ram, semmi extra...), mégis fullon van minden, kivéve az árnyék, mert az low-n és nem akad, nem röcög, wz-ben sem, mondjuk Ilumon még mindig nem jártam... :D -
Csak nekem sikerült kifognom egy gépet, amivel minden úgy megy mint ahogy az a kategóriájától elvárt lenne, kivéve az swtor, mert az a brutál gépigénye ellenére valahogy máshogy megy mint mindenki másnak. -
Nem értetted a lényeget. Azért mert a pve szépen fut abból nem következik az, h a pvp is. -
z3d #41299 Nekem is megy a cucc, nem mondom hogy hasít, de megy.
Viszont a hivatalos fórumon elég sokan anyáztak elég brutál gépekkel (dual videókártyás megoldásokkal is), ráadásul illumon, amikor régebben több játékos volt, elég lagfest volt a helyzet. Ha a jövőben lesz komolyabb pvp, sztem a motor jelenlegi állapotában nem fogja bírni. Ezen tényleg kár vitázni.
-
Ilum pve content? -
Bhalage #41297 shadowt kell levenni mediumra - csunya lesz de egy kozepes gepen is tukorsiman fog futni es nagyon szep lesz :D en legalabbis igy szeretem -
z3d #41296 A nyúlbélgyűjtés hasonlat nyilván a grindelésre utal, tehát grind vs story-ról van szó, szóval ezt nem érzem annyira hihetetlen mélységnek, főleg, hogy spec én marhára örülök a story mode ON kapcsolónak.
A bugos dologra meg annyit, hogy az egyik régebbi melóhelyemen volt két-három olyan élesítésem, ami nem sikerült jól. Persze gyorsan fixeltem, de a főnök szólt, hogy mostantól az én melóim jobban lesznek ellenőrizve, erre kicsit összekaptam magam, és jobb minőségű programokat kezdtem gyártani, szóval tényleg ne jósolgassunk, mi lesz jó, meg mi nem.
Kicsit azt érzem, hogy személyi ellentétek miatt nem látunk a sorok közé, ezzel meg a saját topicunkat romboljuk le. Persze ez oda vissza megy. -
Tudod, én amit leírok, azt úgy is gondolom. Ha azt írja, hogy átlagnál gyengébb mmo, akkor megnézem az átlagot (amibe nyilván minden mmo beletartozik, mert attól lesz átlag), és megállapítom, hogy hülyeséget állít. Mert nem igaz.
Nyúlbél gyűjtésre ő mondta, hogy elnyomja a farmolást a sok szöveg, én csak jól szórakozok ezen azóta is.
mmo ≠ endgame
Újabb fogalomzavar. Ha endgameről van szó, akkor azt emlegessük. -
1Darton1 #41294 Szóval mivel neked így működik, akkor mindenki másnak is. Kikezdhetetlen logika. -
Hmmm ... sorcival régen játszottam, de nekem többnek tűnt ...
Akkor tévedtem, sorry. -
Pve contentben max 16 ember mozog egyszerre. Sokat lehettél Ilumon, megnézném ott h muzsikál a géped, mikor az aktuális top gépeken is szenvedve jött ki a 20 fps. -
A nevetségesen brutál gépigényéhez képest az egész pve content high-on röccenés nélkül megy a nyamvadt E5200-as intel procival szerelt 4 éves gépemen (videokártyám megsült, abból újabb van, amúgy is szutyok volt benne már amikor vettem is). Egyetlen kivétel fleet, de az ismert dolog. Szóval nettó hülyeség. Full HD-ban játszom, AA bekapcs, textúra high. Egy csoffadt 25e forintos videokártya kellett ehhez. Brutál gépigény. Tényleg. Majdnem el is hiszem. -
Napi 10 wz, heti 1-2, egy hónap után értelmetlen Operation nem end game content. Nem feltétlen lett volna itt baj, ha nem ilyen gyorsan lehet elérni a dolgokat. -
Boncmester #41289 Azért amikor azzal példálózik, hogy van olyan funkció, ami nem működik a 10-30K közt megvásárolt, majd havi 4K-ért játszott SWTOR-ban, ám ezek néhány ingyenes MMO-ban sem működnek, azért azzal alulmúlt egy szintet...
A nyúlbélgyűjtést-story összehasonlítás is hihetetlen mélység, nyilvánvalóan Alienator az endgame-re gondolt, mint MMO-ra, és ezt állította szembe azzal, hogy ebben meg a szintezés, mint story jó. De mondjuk rajta kívül szerintem ezt nem kell másnak magyarázni (remélem).
A bugokról való okfejtéshez meg nem kell nagy jóstehetség, ez tisztán csak kiindul az eddigi munkaminőségből. -
Alienator #41288 Az mmorpg nem a nyúlbélgyűjtés, hanem pl az endgame content, ami a folyamatosságot biztosítja. Lehet ez raid, dinamikus eventek, pvp (OW vagy WZ ahogy és ami tetszik).
Igenis indokolatlanuk magas a gépigénye, és ez gyengécske grafika a többi 2011-2012-es mmo-k egy részéhez képest. Rendben nem szar, vannak szép helyszínek, de nem egy olyan grafika ami ekkora gépigényt indokol.
Nem érdekel hogy egy ingyenes mmo-hoz képest milyen. Ez nem ingyenes.
2.0-ra jó lesz KB.. ezt írtam. Nem jóslat. Te tényleg minden egyes szót szó szerint veszel? Nehéz életed lehet.
Nem anyázok, de lehet látni a dolgokat.
1.2 PTS-ről beszéltem a mai nyitó postomban. -
Azért én kíváncsi leszek a pandának a swtorra gyakorolt hatására is
.
-
z3d #41286 Pedig ha belegondolsz, vhol igaza van neki is.
A gépigényt mondjuk nem védeném, nevetségesen brutál gépet igényel, és még az igazán brutál gépeken is beakad néha.
Csak én érzem úgy, hogy elmélyült az anyázás az utóbbi napokban? -
Boncmester #41285 Még a Blizzard is az SWTOR-al játszik :) -
Although #41284 Akkor próbáld ki a Conant :D -
Boncmester #41283 /ignore
Mondjuk ezzel a hozzászólással magadat minősíted úgyis :) -
"lett egy átlagosnál is gyengébb mmo (a sztori része jó, de az nem mmo)" - A nyúlbélgyűjtés, az mmorpg, a sztori az nem.
"gyengécske grafikával" - Vagy fel sem néztél a karakter értékeiből, vagy nem tudom. Szemeddel minden rendben?
"atom gépigénnyel" - Ja, nem megy pentium 1-en.
"hiányos dolgokkal ami bármilyen noname mmo-ban is alap" - Látszik, hogy ingyenes mmorpg-t még nem próbáltál, ajánlom figyelmedbe őket. Van néhány gyöngyszem.
"Oké majd kijavítják (és jönnek az újabb bugok), foltozgatják szépen, és majd kb a 2.0-ra jó lesz" - Hallucináció. Régóta hiszed jósnak magad?
"Szóval attól hogy valakinek rossz véleménye van a játékról az nem feltétlenül hater, lehet hogy csak csalódott nem?" - ÉS visszajár ide cancel account után egy hónappal is anyázni, mint te is. Nem hater, tényleg. -
z3d #41281 "Szóval hajrá SWTOR, BW szedd össze magad, ne nooboskodj mert a labda rég a levegőben, le kéne csapni" - ez az utóbbi napok legjobb összefoglalója volt, grat :-)
off: Nekem spec semmi bajom Crassusal, mert nem beszél hülyeségeket akkor, amikor nem arról beszél, mennyire sok ezer wow BG-t játszott meg hány SLest kite-olt. :-)
-
Boncmester #41280 Ez most egy elég korrekt hozzászólás volt (és nem egymás seggét nyaljuk a félreértések elkerülése végett). -
Alienator #41279 Boncmester:
Nem hülyézek le senkit akinek tetszik, csak azt mondom nem tart ki náluk sem sokáig ahogy a többieknél se. Lassabban haladnak, ha elérik azt a szintet ahol már fail az egész, majd megértik. Te nem bírsz engem, ettől függetlenül a véleményeiddel egyetértek. Szóval attól hogy beszólsz néha meg én is, nem személyeskedem mert jól látod a helyzetet.
Jonnyka:
Látom te leszarozhatsz másokat, meg van szokva, ugyanolyan nulla vagy mint voltál, ráadásul ostoba és egyszerű. NC.
Bárki más:
Annyi az egész hater dolog hogy ez a game sokkal jobb is lehetett volna, a világ adott, a BW-t eddig egy jó fejlesztőnek ismerhettük meg. Ennek ellenére lett egy átlagosnál is gyengébb mmo (a sztori része jó, de az nem mmo), gyengécske grafikával, atom gépigénnyel, hiányos dolgokkal ami bármilyen noname mmo-ban is alap, bughalmazzal. Értem én hogy mmo szüzek a BW-nél, de ha egy ekkora mmo projectet csinálnak, azért pár percet eltölthettek volna a wowban pl.
Oké majd kijavítják (és jönnek az újabb bugok), foltozgatják szépen, és majd kb a 2.0-ra jó lesz. De a legtöbben ezt nem fogják megvárni, mert a pénzükért hamarosan (várhatóan) sokkal jobb mmo-k jönnek ki. Engem nem érdekel mennyi időt és energiát fordítanak a játékra, én nem a fejlesztésért fizetek hanem a szolgáltatásért. Jó az irány, de kettőt lépnek előre, egyet vissza. Egyszerűen nincs erre idő egy olyan helyzetben ahol egymást érik a jobbnál jobb címek. Nézzétek meg mi volt a Rift-nél. Iszonyatosan sokan kezdték, imba volt, de tele hiányosságokkal. Szép lassan beletettek mindent, de még sincs elég ember aki tolja mert van más is, nem várták ki. Én sem, pedig nagyon tetszett az elején. A Crassus dolog… Nincs olyan oldal itt, hogy valaki ne fikázná. Régóta meg se szólal, lehet hogy nem is olvassa, de valaki mindig beszól neki, vagy valami gúnyosat mond róla. Ha meg idejön és mond valamit, ráugrik a fél fórum.
Szóval attól hogy valakinek rossz véleménye van a játékról az nem feltétlenül hater, lehet hogy csak csalódott nem? Kívánom hogy legyen jó és sikeres, csak ne ilyen amatőr módon csinálják a foltozgatást, hogy ezt kijavítom, azt elkúrom. Én igenis drukkolok neki, mert nem érdekel se a dio3 se a koreai mmo-k. Lehet hogy jók lesznek, de engem nem vonz a nyúlhörcsögmacska 4 méteres karddal a kezében. Lehet hogy jó, nekem (!!!) nem tetszik az a stílus.
Szóval hajrá SWTOR, BW szedd össze magad, ne nooboskodj mert a labda rég a levegőben, le kéne csapni. -
igen, pve-ben 60 sec, pvpben ugyanúgy 8 - ezt a tooltipben írja is
btw a mercnek/commandonak pont ugyanilyen az 1 perces stunja
picit beteg dolog lenne 1 percre stunba rakni playereket - még a 8 is sok
bár most így belegondolva az a 8 lehet, hogy 6 valamelyik patch óta? vagy képzelődöm? -
Boncmester #41277 Dicséretes :)
Amikor viszont emiatt nyafogtunk, mint CC immunity, már a játék kezdete óta, akkor pl emiatt nyafogtunk, mert mi nem most hallottunk erről először, ahogy a készítők sem. És ennyi, téma lezárva. -
De pvp-ben csak 8 sec a 60 sec. A Force Lift -
Szerintem a háttérben már gőzerővel dolgoznak egy teljes pvp felújításon, és esetleg ezért nem akarnak így a kis patchek alkalmával nagyon beletúrni. Valamit csak csinálnia kell a Mythic nek is. :D -
Boncmester #41274 Nem, 32 sec immune-t kapnál. Ebbe beleszámítódna az a 8 sec is, amit elméletileg cc-ben töltenél. Viszont ki kell belőle jönnöd, ahhoz meg kell legyen a cc breaker képességed. -
A shadow/assa 8 seces, a sage/sorci viszont 60 sec ... -
félrenyelted? írt egy konkrétumot, ami tetszik, mint ötlet, és most buzgómócsing módjára ezt le is írtam a biowarenek, mint ötletet.
melyik résszel van bajod? -
Boncmester #41271 És gondolod, hogy ezt ő találta ki, és nem azért tudja, mert már működik másik játékban? Konkrétan a Mythic játékában. Ez a baj, hogy el sem tudod képzelni, mi lehet a jó, mi meg egyrészt már láttuk, másrészt meg tudjuk, hogy most a BioWare-Mythicnél házon belül megvan ez a tudás, csak basznak rá.
Szóval ez most pont az, amiért Devilt lebasztad, hogy szerinted ő olyan dologról beszél, amit ki sem próbál, és nem tud róla eleget. Erről meg te nem tudsz, csak csodálkozol, miért mondják mások, hogy máshogyan is lehetne, jobban, mikor te sosem láttál jobbat ennél. -
azt olvashattad még régen, a security question problémás időkben, hogy amcsi skype accal (vagy valami ilyesmivel) ingyér lehet telefonálni, és hogy ez pár embernek sikerült is - szerintem egyszerűbb, ha feltöltöd 2-3 ojróval, mert kurvaolcsón telefonálsz, és később is jól jöhet -
Erről hosszasan lehetne beszélgetni, de nagyon off, ezért csak annyit, hogy rinyálni egyszerűbb :) És valaki át tud lépni a komfort zónáján, valaki meg nem (ill. nem akar!). Nagyjából ennyi a lényeg :)