60869
-
Jó tudni. :D Én nem az óra miatt morogtam, hanem ahogy észrevettem akkor kezd el vissza számolni amikor az első ember bekerül, és amilyen rambo healer vagyok megyek menteni a seggeket korán halok. :D Persze lehet tévedek, és folyamatosan nyilik az erőtér. :D -
Boncmester #41426 Én is múlt héten tudtam meg, de ha megnézed, az a kis villogó karika, aminek mindig egy negyede villog, valójában egy visszaszámláló óra. Amikor a bal-fölső része elkezd villogni, az 20 mp, 5 villanás után villog a bal alsó, akkor 15mp, és így tovább. A jobb felső villogás esetén kevesebb, mint 5 mp, aztán nyit. Sokat anyáztam, hogy miért nincs óra, aztán kiderült, hogy mégis van, csak az emberek 3 hónap játék után se veszik észre, hogy az-az. Na ez pl az ergonómia. -
Az szerintem nem a készítők hibája, h nem találtál számodra megfelelő társaságot. -
Nephin #41424 Legalább írd oda, hogy "szerintem", meg "az én szerveremen"... -
Boncmester #41423 ?
Ugyanolyan mindkét oldalnak tudtommal... -
Lehet, nem szoktam mérni, valahol ovlastam h 30mp :D -
smoother #41421 A másik hogy nem alakult ki közösség amig még játszottam. Szinte mindenki magányosan vándorolt az uton néha összeálltak ez heroicra és ment mindenki a maga utján. -
Boncmester #41420 Az mondjuk csak 20 mp... -
smoother #41419 Az a legnagyobb baj hogy fogynak a fizető userek. Ez azért baj mert egyre kevesebbet hoz a játék igy a fejlesztő csapatot átrakják oda ahol több pénz van/lesz.
Én biztos vissza nem megyek már az 1.2 miatt nem is értem miért számit erre az EA.
Mi várható, mi az a plusz amit ad? Pár operation ahol ugyanazt a táncot kell járni minden nap meg még egy szoba méretű pvp terület.
Ehhez jön rengeteg bug ismét.
Mi hiányzik a játékból? A sikerélmény.
Ki szeretne robotolni, farmolni, kötelező köröket futni a napi meló után még a játékban is. Ha leülöl elé én szeretnék lenni a király hogy kevés munkával nekem is legyen olyan gear stb. Csillogjon és varázsoljon el.
Ezért az érzésért fizetek is örömmel. Mig játszottam egy futószallag vitt elöre kényszeres cselekedetekre kényszeritve. Persze hogy meguntam.
-
A repek valahogy másodszorra is a kezdőponttól indulnak védeni. :D -
Kivéve mikor az ajtó robbantásakor vagy utána halsz, és várhatsz rossz esetben fél percet, hogy elindulj egyáltalán a híd felé. -
Boncmester #41416 Pont az a lényege, hogy van 3 ajtó sor, aminek a kinyitása számít a végeredmény szempontjából, és ezekhez könnyebben visszamennek a védők, míg van köztük 2 olyan sor erőtér, ami nem számít a végeredmény szempontjából, csak egy időre lelassítja a támadókat, viszont azokon tuti átmennek, mert előbb utóbb minden védő a másik oldalon lesz. -
z3d #41415 Én Huttball párti vagyok :) -
Egyszerű egy oldalról átengedő erőtér kellene és kész. -
az az igazság, hogy csóri voidstar is meg volt csinálva faszára, aztán augusztusban kiszedték, mondván, revampra szorul
oké, visszakaptuk valamikor október végén, leteszelve meg annyira lett, mint az end-game - semennyire :\
pedig fasza kis concept az a voidstar, és csak pár apró változtatás (leginkább expolit / bug fix) kellene, hogy tényleg nagyon ott legyen a szeren -
fél percet pihennek a védők, ÉS még csak vissza se tudnak menni küzdeni
a támadó egyből éled, leugrik, és már a gomboknál is van
ne mondd már, hogy nem lenne jobb, ha csóri védők vissza tudnának menni?! -
z3d #41411 ezen szoktam én is ragelni kicsit, hogy védőként néznem kell, hogy a támadók lenyitják az erőtereket, mindkét esetben.
a hídnál ugye van ez a speed buffos dolog - észre nem vettem volna, ha nem kapom el ezt a topicot swtoron - de a buff gondolom eltűnik, amikor egy játákos átmegy.
az utolsó helyen meg aztán tényleg nem értem, miért nem lehet védeni a kapcsolókat, csak az ajtókat. -
Laroa #41410 Ha nem lennének az erőterek akkor a büdös életbe nem lehetne átjutni a hídon támadóként. -
átfogalmazom picit, amit írsz (ugyanaz lesz):
miért nem csinálták meg úgy, hogy a védő átjuthasson? utolsó szakaszon az erőtereknél - szintén
ez nyilvánvaló expolit, és az intended valahogy úgy néz ki, hogy ha támadóként meghalsz, no problem, ott éledsz a híd nyitóknál, ha védőként meghalsz, a másik oldalon éledsz, és esélyed nincs küzdeni a híd nyitásának megakadályozásáért
ugyanígy a következő szakaszban ha támadóként meghalsz, ott éledsz az piros erőtér nyitóknál, védőként ezek másik oldaláról nézed, ahogy kinyitják
na EZ a wtf, nem a bug, hogy át lehet ugrálni középen
és valóban, kéne egy olyan megoldás, amelyben a védők halál után vissza tudnak menni a híd / piros erőtér (aka ajtó) túlsó oldalára, a nyitó gombokhoz -
z3d #41408 Én értem, nem is csinálok ilyet, mert ..hát fura nekem is.
De akkor miért nem olyanra csinálták, hogy támadó ne juthasson át? Elég lett volna a másik oldalt kicsit megemelni, akkor a védők speed buffal átnyomulnak a támadók meg lepattannak.
Persze lehet, BW megint nem gondolt az élelmes játékosokra. -
na jó, érted, lényeg, hogy nem hiszem, hogy a ráugrós ability-knek, meg a gyors futásnak át kéne juttatnia a karaktereket ott, ahol van egy híd nyitós mechanizmus :D -
z3d #41406 Nem egyféle class csak, ha a védők rosszul helyezkednek, rájuk tud ugrani egy jugger/marauder, talán még PT is (ebben nem vagyok biztos).
Vhol fura nekem is, hogy exploit-e, mert megcsinálhatták volna dobbantóval és nagyobb távolsággal, hogy csak a védők tudjanak átmenni.
-
Aki nézte az 1.2t, lesz végre értelmes imp med és hv köpeny benne ...
... vagy még mindig csak rep oldalon ismerik a csuklyát? :D -
Nem kell megsebezni. :) -
Boncmester #41403 Sorci/Sage nem tudnak átugrani? Ők is tudnak gyorsítani... -
nem hiszem hogy intended, hogy 1 féle kaszt át tud ugrálni egy olyan helyen, ahol egyértelműen nem kéne :D -
Damage ends the effect prematurely -
Fasza.
BTW, aki tolja testen, kaptak a lila moddolható ruhák kivehető/áttehető armor modokat, vagy ennél se bontották ki az igazság minden szeletét? :D -
Lehet.
Ennyit ír róla:
"Paralyzes all nearby enemies in fear, preventing all action for up to 6 seconds. Damage ends the effect prematurely. Has no effect on droids." -
Boncmester #41398 Nem, ott nincsen fal. -
Laroa #41397 Nem -
Elvileg nem piros a fal ott is? :) -
Fícsör. :D -
Laroa #41394 pff. világ vicce -
Boncmester #41393 Úgy értem, hogy annak a CC típusnak a neve nem stun, mert a stunból elvileg nem tudsz kijönni. A WAR-ban stagger volt a neve, nem tudom, máshol máshogy hívják-e. És nem is kötözködésnek szántam, csak for info... -
z3d #41392 Amúgy komolyan érdekelne, a dev-ek mit mondanak erre. Work as intended, vagy exploit? -
Érdekes h a védők segítésére van kitalálva, erre a támadóknak jó. -
jaj nem azért írtam, természetesen megnéztem :)
vicces, az tény.. -
Intimidating Roarnak hívják, csak egyszerűsítettem. -
Rooland9 #41388 Üdv!
Tegnap kezdtem a játékot és társakat keresek(mert egyedül unalmas:D).Nightmare-n,empire,karim neve: Adenia
Jó gémelést mindenkinek!