60869
-
Akkor első körben Centurion ... Már kicsit bánom, hogy későn kedztem el PVP-zni ...
Azért köszi! -
t0xikus #42269 :D
rájöttem!! te vagy gyurcsók józsef! látatlanban ismersz mindenkit! baszki ilyen képesség nekem is kell:) -
10millió légy nem tévedhet. XD -
Laroa #42267 -
Menjél inkább Wowolni jó az neked. -
Tokent biztos nem tudsz venni 50es valor alatt. A champ baget nem próbáltam. -
Kasadya #42264 éltessen a tudat,hogy az ilyen nevet használók :
1, csajt élőben meztelenül még nem láttak
2, másokért vagy önmagukért még sosem álltak ki mondjuk egy verekedésben
3, azonkivül,hogy betudják kapcsolni a számitógépet sok más szórakozásuk nemnagyon van az életben
stb.stb. -
Ha már PVP: Champion Gear-nek kell a Valor Rank 50? Ahogy nézem érdemes lenne kiszedni a Champion Gear-t még 1.2 előtt ... -
Asszem Void volt ... Huttball-t elég necces puggal nyerni, de előfordul ...
Most volt egy 4 napos sikertörténetem, egyszerűen nem tudtam WZ-t nyerni ...
Elindultunk 5-6 fővel és félidőben jött még mellé ember ... vagy beleszaladtunk csúnyán jólműködő premade-ekbe ... Aztán mikor jött a napi nyertes csata, megszakadt a netem :( Volt hepinessz rendesen ... szomszédom szerintem minden betűt tisztán hallott, ha netet akar majd köttetni, tuti nem ezt a szolgáltatót választja majd a "hallottak" alapján xD -
Gondolom ugyan ez az ember fut Sith Juggerként PinaLucsok néven is. -
Laroa #42260 Ha huttball akkor tuti nyertünk, ott a zempire sosem veszít rep ellen, mert az a népi sport
-
A múltkor valamelyik WZ-ben felbukkantam egy Lakatos Vajda nevű Powertech mögött, és annyira elkapott a pillanat hatása, hogy le is zergetlek a rákba xD
Asszem nyertetek ... xD
@Tomb: 4 karim van Ahton, én nem fogok átmenni sehová ... Kérdeztem a guildet, hogy ha meglódul a nép akkor mi lesz, az volt a válasz, hogy majd ha merge vagy transzfer lesz, akkor újra előkerül a kérdés, de addig a guild marad Ahton ... -
t0xikus #42258 ezek mindenben csak a rosszat látják:D -
Miért? A lakatos az egy szép szakma. :D -
Laroa #42256 Jól van te kis hős -
z3d #42255 Karbantartás.
Troll mode ON :P -
t0xikus #42254 apu kezdődik... :D -
Btw, én a te neveiddel is azonnal perm bant adnék egy rpg-ben, de sajnos pénz beszél :) -
z3d #42252 Ööööö... :)
Láttunk egy Fingpulzátor playert is, nálam az a legkirályabb név :) -
Laroa #42251 Ezt muszáj megosztanom
-
-
Apropó, valamit csinált az sg a chromemal? Mert minden gépen ahol bejelentkezve próbáltam elérhetetlenek a topicok. De csak chromemal ... Minden mással ok. Nem értem. -
Amikor meg nem, akkor meg szarrá verik a csapatát. :D -
"Itt nem lehet majd egérrel nyomkodni a spelleket :)"
Pedig hogy ment a duma, hogy azért szar a tor, mert nem lehet az UIt állítani. :D -
Ahton családias a hangulat. Mindig ismerős arcokkal találkozik az ember wz-ken :D -
Holnap a 7 órás maintenance kizárt, hogy 1.2 lesz? -
Nagyon sokan rerolloltak már Tombra, Ahton ma 6kor 22 ember volt a Rep Fleeten, 20 perc queue után mentem inkább tolni Tombon... Pedig nagyon szeretem a szétnerfelt Scoundrelem :( -
Kasadya #42243 -
Az összes szerény képességű kicsiny hazánk fia az Ahton tanyázik. :D -
Majd ha lesz merge, vagy transfer. Még egy karit felhúzni, kösz nem. :D -
z3d #42238 nagyon erősen töprengek egy commando rerollon oda. komolyan. csak "sírnék" itthagyni az assasinom meg a mercenarym :/ -
Múltkor WZ-n pl: tök jót vigyorogtam, ahogy voltunk 8-an a csapatban, végre nyertünk, ment a kommunikáció rendesen végig, persze angolul ...
3 fő volt tőlünk, 3 fő Hungarian SF valamint még 1 fő valamelyik magyar guildből, és egy kakukktojás, de neki meg magyar neve volt xD -
gyertek ti is tombra! :) -
t0xikus #42235 ez vmi Vrarrek nevű volt, szintén athon:) mondjuk én ezeken csak röhögni tudok:) -
z3d #42234 ez most komoly? remélem nem, ennyire nem lehetnek hülyék az emberek.
van egy új IQ betyár Ahto-n, Prohadt (asszem) néven, folyamatosan k*rvaanyázik meg szidalmaz mindenkit a generalon, persze magyarul. (bár néha elgondolkodom, játszik még más rajtunk kívül az Ahton? :P
-
najó #42233 A népszerüség átka:) -
z3d #42232 értem :)
erre kiválóan alkalmas a Space Marine pve(coop) és warzone (pvp) része.
van karakterszint, vannak karakterosztályok, vannak az osztályoon belül ilyen olyan képességeg, vannak különböző páncélok és fegyverek
bakker, most jöttem rá, hogy a Space Marine egy MMORPG ;) -
t0xikus #42231 mókás,h egyedül vagyok guildből pug wz-ben, kikapunk és már generalon megy a "haha nagy pvpsek beszoptátok" a general cseten. tényleg ennyi együgyű játszik?:D -
Laroa #42230 A mai nap is roppant szórakoztató 
PS: Alienator miért nem a tera topicban csöppen el éppen, és miért itt trollkodik?
-
Évente 1 kieg megfizethető szerintem és azt se kötelező. Mondták itt nem lesz az, hogy félévente jön fizetős kieg. A mikrotranzakcióval bőven ellesznek, főleg, hogy a játékosállomány jóval nagyobb lesz várhatóan, mint az első résznél.