60869
  • DummyBoy
    Akkor első körben Centurion ... Már kicsit bánom, hogy későn kedztem el PVP-zni ...

Azért köszi!
  • t0xikus
    :D
    rájöttem!! te vagy gyurcsók józsef! látatlanban ismersz mindenkit! baszki ilyen képesség nekem is kell:)
  • darth devil
    10millió légy nem tévedhet. XD
  • Laroa
  • darth devil
    Menjél inkább Wowolni jó az neked.
  • darth devil
    Tokent biztos nem tudsz venni 50es valor alatt. A champ baget nem próbáltam.
  • Kasadya
    éltessen a tudat,hogy az ilyen nevet használók :

1, csajt élőben meztelenül még nem láttak
    2, másokért vagy önmagukért még sosem álltak ki mondjuk egy verekedésben
    3, azonkivül,hogy betudják kapcsolni a számitógépet sok más szórakozásuk nemnagyon van az életben

stb.stb.
  • DummyBoy
    Ha már PVP: Champion Gear-nek kell a Valor Rank 50? Ahogy nézem érdemes lenne kiszedni a Champion Gear-t még 1.2 előtt ...
  • DummyBoy
    Asszem Void volt ... Huttball-t elég necces puggal nyerni, de előfordul ...

Most volt egy 4 napos sikertörténetem, egyszerűen nem tudtam WZ-t nyerni ...

Elindultunk 5-6 fővel és félidőben jött még mellé ember ... vagy beleszaladtunk csúnyán jólműködő premade-ekbe ... Aztán mikor jött a napi nyertes csata, megszakadt a netem :( Volt hepinessz rendesen ... szomszédom szerintem minden betűt tisztán hallott, ha netet akar majd köttetni, tuti nem ezt a szolgáltatót választja majd a "hallottak" alapján xD
  • GAthersw
    Gondolom ugyan ez az ember fut Sith Juggerként PinaLucsok néven is.
  • Laroa
    Ha huttball akkor tuti nyertünk, ott a zempire sosem veszít rep ellen, mert az a népi sport
  • DummyBoy
    A múltkor valamelyik WZ-ben felbukkantam egy Lakatos Vajda nevű Powertech mögött, és annyira elkapott a pillanat hatása, hogy le is zergetlek a rákba xD

Asszem nyertetek ... xD

@Tomb: 4 karim van Ahton, én nem fogok átmenni sehová ... Kérdeztem a guildet, hogy ha meglódul a nép akkor mi lesz, az volt a válasz, hogy majd ha merge vagy transzfer lesz, akkor újra előkerül a kérdés, de addig a guild marad Ahton ...
  • t0xikus
    ezek mindenben csak a rosszat látják:D
  • darth devil
    Miért? A lakatos az egy szép szakma. :D
  • Laroa
    Jól van te kis hős
  • z3d
    Karbantartás.
    Troll mode ON :P
  • t0xikus
    apu kezdődik... :D
  • s0n1c
    Btw, én a te neveiddel is azonnal perm bant adnék egy rpg-ben, de sajnos pénz beszél :)
  • z3d
    Ööööö... :)
    Láttunk egy Fingpulzátor playert is, nálam az a legkirályabb név :)
  • Laroa
    Ezt muszáj megosztanom
  • picket
  • a.carkey
    Apropó, valamit csinált az sg a chromemal? Mert minden gépen ahol bejelentkezve próbáltam elérhetetlenek a topicok. De csak chromemal ... Minden mással ok. Nem értem.
  • a.carkey
    Amikor meg nem, akkor meg szarrá verik a csapatát. :D
  • a.carkey
    "Itt nem lehet majd egérrel nyomkodni a spelleket :)"

Pedig hogy ment a duma, hogy azért szar a tor, mert nem lehet az UIt állítani. :D
  • Braikingboss
    Ahton családias a hangulat. Mindig ismerős arcokkal találkozik az ember wz-ken :D
  • GAthersw
    Holnap a 7 órás maintenance kizárt, hogy 1.2 lesz?
  • GAthersw
    Nagyon sokan rerolloltak már Tombra, Ahton ma 6kor 22 ember volt a Rep Fleeten, 20 perc queue után mentem inkább tolni Tombon... Pedig nagyon szeretem a szétnerfelt Scoundrelem :(
  • Kasadya
  • darth devil
    Az összes szerény képességű kicsiny hazánk fia az Ahton tanyázik. :D
  • darth devil
    Majd ha lesz merge, vagy transfer. Még egy karit felhúzni, kösz nem. :D
  • z3d
    nagyon erősen töprengek egy commando rerollon oda. komolyan. csak "sírnék" itthagyni az assasinom meg a mercenarym :/
  • DummyBoy
    Múltkor WZ-n pl: tök jót vigyorogtam, ahogy voltunk 8-an a csapatban, végre nyertünk, ment a kommunikáció rendesen végig, persze angolul ...

3 fő volt tőlünk, 3 fő Hungarian SF valamint még 1 fő valamelyik magyar guildből, és egy kakukktojás, de neki meg magyar neve volt xD
  • N1ggA
    gyertek ti is tombra! :)
  • t0xikus
    ez vmi Vrarrek nevű volt, szintén athon:) mondjuk én ezeken csak röhögni tudok:)
  • z3d
    ez most komoly? remélem nem, ennyire nem lehetnek hülyék az emberek.

van egy új IQ betyár Ahto-n, Prohadt (asszem) néven, folyamatosan k*rvaanyázik meg szidalmaz mindenkit a generalon, persze magyarul. (bár néha elgondolkodom, játszik még más rajtunk kívül az Ahton? :P
  • najó
    A népszerüség átka:)
  • z3d
    értem :)
    erre kiválóan alkalmas a Space Marine pve(coop) és warzone (pvp) része.

van karakterszint, vannak karakterosztályok, vannak az osztályoon belül ilyen olyan képességeg, vannak különböző páncélok és fegyverek
    bakker, most jöttem rá, hogy a Space Marine egy MMORPG ;)
  • t0xikus
    mókás,h egyedül vagyok guildből pug wz-ben, kikapunk és már generalon megy a "haha nagy pvpsek beszoptátok" a general cseten. tényleg ennyi együgyű játszik?:D
  • Laroa
    A mai nap is roppant szórakoztató
    PS: Alienator miért nem a tera topicban csöppen el éppen, és miért itt trollkodik?
  • TDC Geronimo
    Évente 1 kieg megfizethető szerintem és azt se kötelező. Mondták itt nem lesz az, hogy félévente jön fizetős kieg. A mikrotranzakcióval bőven ellesznek, főleg, hogy a játékosállomány jóval nagyobb lesz várhatóan, mint az első résznél.