60869
  • darth devil
    Egyszerű és kényelmes magyarázat. Rádásul aki már egyszer játszott fpsel, mert ugye mindig a cod vagy a cs a hibás, az már játékfüggő.
  • N1ggA
    premaden belül egymásra szavaznak az emberek
  • jazzy
    Nem értem emberek az MVP-t mi alapján adják a másiknak.. Pl itt van ez a Void.. Én megértem, hogy a healer kap 2 MVP-t, neki én is adok, mert a healerek jók és ügyes is volt, de itt nekem 0 van és olyan embereknek van 1-2, akik kevesebb damaget, objectivet, healinget, protectiont, medalt csináltak és többet haltak, mint én.. ez.. nem világos nekem, néha meg kapok 4-5öt..

• Laroa
    Off:
    Már megint a gonosz számítógépes játékok a hibásak
  • Panzeradler #42627
    Köszönöm, mennyi idő még megjön kb?
  • Nephin
    Bigblind, ezt most írd le nyomdafestéket tűrő stílusban. :)
  • Nephin
    Ment.
  • Panzeradler #42624
    Én is szeretnék kérni egy trial meghívót email:[email protected] . Előre is köszönöm!
  • Fpocok
    OFF:

[spoiler]
  • Tomy Lee
    Elküldve
  • alph4
    Az lassan lejár és most volna több időm. :)
  • TDC Geronimo
    Ingyenes hétvége van péntek óta, miért nem azt próbálod ki? :p
  • alph4
    Egy 7 napos trial meghívót tudna valaki küldeni erre az email címre: [email protected] (köszi!)
  • N1ggA
    "For 2012 we really want players to, going back to the subscription model, feel like they’re getting their money’s worth. So the scope of our game updates in 2012 is going to be unimaginable. You’re going to see so many changes and additions to the Star Wars Universe. It’s going to be impressive. We have our Update 1.2 coming in the next week and then after that it’s going to continue to roll out month after month. It’s exciting."
    - James Ohlen

Lehet, hogy csak nagyot akart mondani, de azért ez elég jól hangzik.
  • Tomy Lee
    Hát pedig ez lett belőle sajnos.Ha van valami class még amit indítanál akkor azt Tomb-on tedd:)
    Nekem 2 lehetőség volt,egyik account frozen opció másik reroll.Utóbbival éltem és nem bántam meg!
    Páran jelezték már egy új guild-be résztvennének ha nem akkor sincs baj mert van jó kis nemzetközi ahova tudok is menni.
    Neked más a helyzet 2 nagykarival tudom nem egyszerü a helyzeted..
  • DarkHorSe

• a.carkey
    Ha április 15. után jönne ki, sokan nem fizetnének azért, hogy még egy hónap, csak az 1.2 miatt. Így gondolom beidőzítik a cancel account elé, és vagy bejön a jónépnek, vagy nem.
  • a.carkey
    Hülyeség. Nem halt meg. Ma azonnal meg lett a napi három győzelem, és két óra plusz pár perc alatt a mind a tíz meccs. Még hajnali négykor, amikor a gyerekem lázgörcse lecsengett felmentem, mert elaludni nem tudtam, és Ilumon lazán ment a pvp. EUszerver, hajnali 4. De elég elhúzódó estém volt, és 17től hajnali 2ig volt ember. Sőt, még Nar Shadaan is meg akartak ölni éjjel kettőkor a REPEK!, amikor gondoltam egyet és át akartam adni egy csuklyás medium páncélos ruhát az impemnek.
  • a.carkey
    Mondom, nem farmolok soha többé. Az 1-2 nap, az min 5. De a maiakkal együtt 20 zsákból CSAK champion jött. Azért ez enyhe pofátlanság ...
  • Nephin
    Körbenézegettem és lehet, hogy igazad lesz. :)

1.2 jövő héten?
  • Nephin
    A Tomb általában full, most is very heavy és van még egy-két heavy rajta kívül (pl. The Red Eclipse, The Jedi Tower), a többség standard este, néhány light.

Ettől függetlenül kell az összevonás, mint ahogy a sírás is biztos. :)
  • Witcher
    80? Néz szét egy kicsit légyszives az összes szerver light meg standard! Hetek óta nem láttam még heavyt sem ( talán a Tomb nagyritkán ).Sosem sírtam a sorok miatt, az meg hogy más sír miatta leszarom! Inkább legyen sor minthogy egy kihalt szerveren játsszak egymagam!
  • Nephin
    *Valamikor a jövőben.*

Na ez már tényleg vicc! Az Ahto meghalt, konzervdoboz lett belőle, moccanni sem lehet a tömegtől! Elkezdhetnének gondolkodni a szervernyitáson. Nem transzfer kell ide, hanem a 40 szerver helyett bőven kellene 80!

;)

Amúgy igen, kellene néhány összevonás, gondolom lesz is majd előbb-utóbb, de itt és most borítékolom, hogy ugyanennyi sírás lesz a sorok miatt. Alig várom. :D
  • Witcher
    Na ez már tényleg vicc! Az Atho meghalt, egy szellemszerver lett belőle! Elkezdhetnének gondolkozni a szerverösszevonásokon kurvagyorsan. Nem transzfer kell ide mert az nem fogja megoldani a problémát, hanem a 100 db szerver helyett BŐVEN elég lenne 40!
  • Nephin
    Ha egy hét múlva jönne az update, szerintem már hivatalos hírben bejelentették volna. Ohlen valószínűleg rosszul fogalmazott, nem az első lenne nála.

Majd meglátjuk, én egyelőre maradok a félreértésnél.
  • TDC Geronimo
    Nem, ez utána hangzott el PAX swtor panelen james ohlen szájából. Lehet kedden csak azért lesz web only karbantartás, mert a hét folyamán valamikor később jön az update, esetleg pénteken.
  • Nephin
    Szerintem néhány pro imp sorcit zavart, hogy nem elég, ha lecsapták, még nevettek is rajta... :P :D ;)
  • DummyBoy
    Teljesen nyugodtan várom a scoundrel nerfet, nem idegesítem magam, tuti nem ez lesz az utolsó, de MIÉRT KELL ELVENNI a nevetést???? Miért nem oldják meg hogy csak a karakter hallja? Ááááá :(
  • Nephin
    Erre írták azt, amit tegnap idéztél. :)

JovethGonzalez General Discussion -> new Warzone coming to Game Update 1.2 on April 10th! View More 04.06.2012 05:45 PM

Just to confirm, we are not going to be deploying Game Update 1.2 on Tuesday. This was a minor text error that has since been corrected. I'll be closing this thread and redirecting you all to this main discussion that is currently underway. Rest assured, that you will know ahead of time when Game Update 1.2 is going to be released.
    Thanks
  • TDC Geronimo
    Well, Star Wars: The Old Republic is already out, so I won't plug the gameplay because I am sure everyone already knows what that is. For 2012 we really want players to, going back to the subscription model, feel like they're getting their money's worth. So the scope of our game updates in 2012 is going to be unimaginable. You're going to see so many changes and additions to the Star Wars Universe. It's going to be impressive. We have our Update 1.2 coming in the next week and then after that it's going to continue to roll out month after month. It's exciting.
  • Nephin
    Ráadásul az 1000/1000 nem tart olyan sokáig, egy-két nap és simán megvan.
  • Nephin
    Teljesen random volt. Van, akinek minden dobott, neked nem, pech. Viszont ha egy darab hiányzik, tényleg nem értem, miért nem vetted meg, már régen full BM lennél és nem idegesítenéd magad feleslegesen. :)
  • a.carkey
    Akkor pontosítom:

Megcsinálom a napikat és a wz commot pedig elköltöm gyógyitásra, expert. cuccosra. Egyszerűen nem vitt rá a lélek, hogy 1000/1000 medált farmoljak 1 tetves commért úgy, hogy napi két bm zsákot is lehet szerezni. 18 zsák óta várom, hogy dobjon egy szaros bm commot.

Elméletem szerint, ha elkezdem farmolni, tuti 1000/999nél fog dobni egy szép nagy bm commot az egyik zsák. :D
    Legalábbis, eddig mindig akkor dobott értelmeset zsák, amiután már nem volt rá szükség (mint pl. a champion heti zsákokból is azonnal jött a ruhabeváltásos token, kb. 9 vagy 10, ráadásul szinte mind különböző, miután már full champet is megszereztem). Előtte két darab L1 valortól ...
  • Nephin
    Pont BM geart vehetsz majd pl. a WZ commendationökből :)
  • Witcher
    [IMG][/IMG]
  • a.carkey
    Mert leszartam. Gondoltam összejön zsákból. Mit tudom én mire lesz még jó a wz comm?
  • Tafaya
    Laptopon toltam le az utolsó nyert meccset (<10 fps), és fleet-en amikor fel akartam venni a bag-et, a lag miatt sikerült kijelölni a BM bag-et, ami 52-es valor rank-on nem túl hasznos. Írtam ticket-et, hátha, erre jött a kellemes meglepetés, kb. 1 óra múlva kaptam egy levelet, hogy kicserélték, mailben jött a bag :)
  • QuippeR
    tényleg nem. egy robot kétpercenként scanneli a topikot, és a felhasználókat a Bioware szerverein tárolt adatok felhasználásával megpróbálja azonosítani. ha nem sikerül, a hozzászólást automatikusan törli, és az EA főhadiszállásán értesíti a kommandósbrigádot. ezek a magasan képzett iraki veteránok aztán néhány percen belül helikopterrel a helyszínre érkeznek, hogy a renitens felhasználót kivégezzék. az érintettek özvegyei, családtagjai figyelmét az EA ajánlott levélben szólítja fel, hogy a robotok és kommandósok költségeit haladéktalanul fizessék meg a cégnek, különben peres úton szerez érvényt követeléseinek.

szóval nagyon vigyázni kell.
  • DarkHorSe
    Tenyleg nem lehet ebbe a topikba irni annak, akinek nincs jelenleg elofizetese a jatekra?
  • darth devil
    Azt az egy commendet miért nem vetted már meg a vendortól? :D