60874
-
Laroa #43850 Zónázáskor resetel -
Nephin #43849 Nem teljesen tiszta előttem, miért áll meg a folyamat, elvileg a zónaváltás reseteli a timert, de nekem hétfőn 3 óra után is ugyanaz volt. Lehet, hogy bug. Tegnap a visszatérés Tatooine-ra megoldotta a gondot.
A normál folyamat az lenne, hogy megfertőződsz, 15-30 perc első fázis (lightheaded), aztán a második fázis (20-140 perc) végén felrobbansz és megfertőzöl mindenkit, aki körülötted van és éppen nem fertőzött. Ha egy darab ilyen eset legalább összejön, kapsz egy plusz questet, hogy infektálj x db embert. Ehhez újra meg kell fertőződni stb., aztán megint rárobbanni egészségesekre and so on. -
Valami változó lehet benne mert tegnap én is figyeltem volt, hogy fertőzés kezdetétől számítva kb10 perc után robbantam volt, hogy kb25 perc után. -
Csíter :] 
-
Többeket láttam szétfreccsenni fleeten (így egyszerre fertőzve vagy 20 embert), de nekem beállt lázasra a fertőzés, és nem volt hajlandó robbanni. Akkor normális az, hogy stagnál a betegség? És mások hogy a rákban fertőznek fleeten? -
Bhalage #43845 tegnap esett egy magenta +41crites crystal schematic egy random black hole-s mobbol napizas kozben :oD -
Nephin #43844 Tegnap megfertőzve elmentem Corelliára a napikért, leállt a folyamat, mint hétfőn, viszont mikor visszamentem Tatooine-ra, újraindult (nem szedtem le közben, ugyanaz volt). Vagy véletlen, majd megpróbálom ma is, vagy így ki lehet küszöbölni a resetet, ha muszáj utazni közben. -
t0xikus #43843 ezt nem tudom miért válaszként írtam. mármint nem ezt hanem azt amire ezt. -
t0xikus #43842 inkább logoljatok be és jelentkezzetek wz-re, nehogymár dolgoznom kelljen:/ -
Csak az a gáz, hogy nem biztos hogy tudják értelmezni ezt a linket ... Nincs benne semmi amit fikázni lehet ...
Bele kellett volna írnod valami csalibugot, vagy hogy akciós a sör a teszkóban ... hátha
-
Although #43840 Látom nagy István a király rajongó vagy. :) -
Veszteségek mindig voltak :] -
Susarc #43838 Ide figyelj te kislány, a nevemet majd akkor emlegesd ha lesz benned annyi gerinc,hogy engeded,hogy a másik fél méltóan válaszolhasson az általad felhozott dolgokra!
különben is a francért nem takarodsz vissza a SWTOR.hu-ra ez az életed,hogy az összes kibaszott fórumon az egyetlen szerelmed az életben véded?
ui: javaslom a házigazda kipenderitést és egy korrekt OBJEKTIV házigazdára lecserélni! ( lehet Sl-es is már ők is kezdenek nyitott szemmel élni! )
puszi -
Laroa #43837 Ez van :) -
Nephin #43836 Bocs, de előzmény híján értelmetlenül lóg ott. :) -
Laroa #43835 Egyszer az életben írok normális nem trollkodó hozzászólást egy nyomorult trollra, erre kitörlöd
-
Nephin #43833 A rakghoul event 24-ig tart. -
G2Play akció 5944 Ft a Game! TIME LEFT: 01:29:20
http://www.g2play.net/store/MMO-Star-Wars-The-Old-Republic-EA-Download-Manager.html -
Nephin #43831 SWTOR fikatopik
Itt szidhatjátok a játékot, dicsőíthetitek proüberproisten 0.2sec Crassust, noob raidleaderezhettek engem, trollparadicsom, hess, menjetek, zöldségek. :D
/kántálva körbeugrálja a tüzet, rituálé vége -
Hát szerintem, ugyan olyan, csak bekerül az a fél oldalas flash. -
Kryon #43828 Arról már kiderült, hogy kacsa.
Legalább nem jártak úgy mint a Stargate:Worlds fejlesztői, pedig mennyire vártam azt a játékot :(
Az meg nem a játék hibája, hogy 2x annyit költöttek reklámra mint amibe a fejlesztés került, amikor ha valaminek, hát SW-nak nem kell reklám, ugyanitt lennének akkor is ha csak honlapra dobnak fel néha 1-2 cikket/videót. Visszahozza ez az árát bőven, nem kell félteni. 5 év múlva majd csak nevetünk itt a kezdeti nehézségeken, felidézzük a sok troll nyavajgását, és már logolunk is be a többmilliós SWTOR-ba. :D -
Although #43827 Pár oldalt én is olvastam és igen egy szivárogtató cég szerint nem áll jól az SWTOR szénája és komoly elbocsátások várhatók. Ha igaz hogy 250 millió felett költöttek rá egy válságos időben akkor annak búcsút mondhatnak. Kicsit meglep mert nem hiszem hogy rossz a tartalom. Nekem mondjuk jó mert jól döntöttem jövőre már elég olcsón hozzá fogok jutni. De lehet kipróbálom majd az ingyenes napokon amikor időm engedi. -
19-23ig free hétvége megint. Ezek egyre kétségbeesettebbek már... -
Megújult az swtor.com. Egész jól néz ki -
Lehet ma én is kipróbálom ... -
Nephin #43821 Igen, sok előnye van az ablakos módnak. Én évek óta mindent így játszok. -
En sem, Fullscreenben jobban fut a jatek (stabil 60 fps, bar van korrekt "technika" is alatta), viszont vas ide vagy oda, az alttab elobb utobb kinyirja az egeszet, es johet egy kliens restart.
Ablakos modban kevesebb es ugral az fps, viszont tudsz nyugodtan dolgozni/bongeszni/stb mellette, nem tolt percekig texturakat, es nem omlik ossze a kliens a folyamatos taskvaltas mellett.
Mindez nalam persze, sajat tapasztalatra alapozva. -
En nem reg valtottam full screen mode-bol windowed full screen-re, nem tapasztaltam latvanyos valtozast semmilyen iranyban, viszont most mar meg van az az elonye, hogy nem tart egy alt tab hossszu masodpercekig, es nem okoz egyeb tovabbi gondokat. -
Laroa #43818 Némelyik ATI-val is növeli. -
Annyiben ellentmondanek, hogy nvidia eseteben a low AA beallitas (vagy force 2xAA a NCP-ben) noveli az fpst, nem csokkenti, szemben a kikapcsolt AA-val. Ne kerdezd miert, de ez ilyen, bar lehet, hogy kartyatipus fuggo a dolog. ATI-nal nem tudom hogy mukodik ez.
Vsynch OFF viszont tenyleg ajanlott, ha gond van az fpssel.
No meg, ahogy irta valaki korabban, az alt+tab is ki tudja kesziteni a jatekot, tobbszori alttab utan erdemes az egesz klienst ujrainditani. Sz'al vagy ne alttaboljon senki, vagy window mode, vagy klienst restartok par orankent :) -
Alienator #43816 A VGA driveren és ingame is kapcsold ki az AA-t és ami fontos a v-sync-et is. -
El Protector #43815 Ezt dobta a gép :) majd este, remélem még ma megcsinálják és a következő után számolják majd az ingyen napokat is :) -
Nephin #43814 Pont kifogtad, hogy az oldal tovább van kiütve, designt váltanak. -
El Protector #43813 +1 nappal együtt sem 29 :) de mind1, nem ezen fogok fennakadni, mikor a leállásokkal együtt még kevesebbre jönne ki, tisztában voltam az előfizetésnél, hogy soha nem megy 30 napot az acc :) az bosszant csak, hogy nem lehet aktiválni az acc-ot, az oldal leállása miatt -
Nephin #43812 Félreértettelek, azt hittem, hogy levonta a pénzt, de látom, hogy nem volt rajta elég, my bad. így tényleg újra kell indítanod az egészet.
Az, hogy miért nem rakta hozzá az ingyenes napokat, érdekes, elvileg az adott lejáratkor megteszi. A 25-ét csak mint legkésőbbi időpontot írták. -
Laroa #43811 30 nap nem kerek 1 hónap. -
El Protector #43810 Az mondjuk érdekes, hogy 19-én lett előfizetve a játék, közben elméletileg még plusz nap is volt és 17-én reggel már kéri az újat... -
El Protector #43809 Persze, de nem engedi a logint, csak alatta, hogy aktiváljam az acc-ot, a nem létező oldalon :) A gond az, hogy ugye ma reggel próbálta levenni a számláról a pénzt, de nem volt rajta, ráfizettem, de ugye most nem vonja le már magától, hanem be kellene fizetni a hosszabbítást, de azt meg csak a honlapon lehetne :) Na mind1, majd este :) -
Nephin #43808 Megpróbáltál belépni? Ha rákerült a pénz, akkor szerintem engednie kell. -
El Protector #43806 Az lehet, de attól az acc még nem él, mert aktiválni kellene, azt meg csak a honlapon keresztül lehet, ami nem jön be :)