60876
  • picket
    Igazad esetleg lehet, attól még a stílusod marad, és pont ezzel az alulméretezett ugrással pattant le Crassus is a megértés amúgy alacsony faláról.
    (És igen, egyes körökben aki zacsi nyalást ajánl fel mindenkinek, aki neki nem tetszően cselekszik lehet menő, de lássuk be, hogy menőség ide vagy oda, végül is csak egy tahóról van szó. Vicces képpel is.)

Ha meg annyira eget rengető probléma, hogy nem tudsz játszani egy napot, akkor fizess elő :p
  • GAthersw
    Örültem, hogy 24.-én lejár az előfizetésem és pont másnap már jön az ingyen hónap, nem jött, nem örülök, nyálazhatnak :) A gond nem az, hogy nem jött AZONNAL-MOST-MÁRIS ingyen hónap, hanem, hogy az utóbbi időben nem volt olyan eset, hogy az előre megjelölt határidőt tartani tudták volna. 12 napja küldtek róla emailt, gondolom ezen idő alatt megoldhatatlan volt a dolog. Legközelebb az értelmi maximumot megpróbálom egy vicces képpel emelni inkább, az mindig működik!
  • picket
    Bennem túlárad az együttérzés mindenki irányába, aki amint nem kap azonnal ingyen hónapot máris hiányolja, hogy nem nyalják a zacskóját. Én is így éreznék! Egyébként ha ennyire hiányozna, hogy csak a egy megfelelően nedvesített zsák pótolja a hatalmas űrt a lelkemben, akkor sem fizetnék elő, mert hol a ingyen hónapom!

És mindenképpen erről kell társalognunk itt, hiszen ez a civilizált kommunikáció csúcsa! Bhalage hozzászólása is konvergál ehhez a helyi maximumhoz, így nem érzek benne semmi különlegeset
  • Omlás
  • Bigblind
  • Laroa
    :D
  • DummyBoy
    A méltán világhírű magyar tulajdonság: az empátia hangja ... xD
  • Bhalage
    leszarom:d
  • GAthersw
    Hogy nyálazzák meg a zsákom akkor :)
  • N1ggA
    Holnap reggel 6-ra rakták át.
  • GAthersw
    Ti megkaptátok már az ingyen hónapot? Logolnék be erre no subscription...
  • donchi
    sziasztok, egy kis segítség kellene. ma játék közben a swtor behalt, utána hiába indítanám újra a bejelentkező képernyő nem jön be. a feladatkezelőben ott van, de semmi más. volt valakinek hasonló? köszi.
  • Omlás
    Barca ellen nem Huttballoztam ma kivételesen de minden más lámát kifogtam megint ^^
  • Bigblind
    Bye, Bye Barca! Vagy ez nem az a topick?
  • Kryon
    Mindegy mit csinálnak, addira itt a világvége, minmeghalunk áááááá!

És ja, az emberek tudatából egyszercsak kitörlődik SW világa és rohannak át másik mmo-ba :)
  • Omlás
    Bírom az ilyen "hivatalos elemző cégeket" kérdem én ha ennyire jól tudják a piac alakulását előre jelezni egy évvel miért nem ők a világon egyeduralkodó piacvezető elemző cég? Pedig ők előre egy évre is tudnak szinte mindent...
  • Nephin
    Dehogynem, csak a sokat emlegetett egyszeri játékos, aki infomálódna a TORról, messzire fut tőle. :)
  • Nephin
    Jól kiveséztük itt, egész normális kommentek is vannak.
  • picket
    Most mondd azt, hogy te nem szórakozol jól az ilyeneken!
  • Laroa
    Áh, soha. Még 1 hónap és f2p.
  • Tyrpak
    Előrejelzés az előfizetők számáról: jövő ilyenkor 1.25 millió előfizetője lesz az SWTOR-nak, mondja a hivatalos elemző cég.

Meglehet. De ahhoz az alatt az 1 év alatt jó sok mindent kell csinálniuk.
  • Nephin
    Aki még egyszer trollt hiányol, virtuálisan popón billentem. :P
  • Kryon
    Tapasztalatom szerint akik wowból jöttek swtorba már korábban abbahagyták, nem csak szünetelnek, tehát egy új wow-kieg nem igazán lesz hatással a játékosok számára, akiknek nem tetszett már rég abbahagyták swtort.
  • Alienator
    nem istenítem, POÉN volt. nem érdekel még mindig a GW2 se és a DIO3 se.
  • Alienator
    Tudom, poén volt. De remélem tényleg nem ugyanolyan jó lesz hanem ezerszer jobb. Esély van rá.
  • Laroa
    "Ne temesd már, még meg se jelent :)"

Ne istenítsd már, még meg se jelent.
  • PiszkosFred
    Senki sem temeti a jatekot, hiba lenne. A topikrol topikra vandorlo tisztelt publikum viselkedeserol van szo :)
  • Alienator
    Be is b...na ha a GW2 "ugyanolyan jó" játék lenne mint a ToR.
    Ne temesd már, még meg se jelent :)
  • PiszkosFred
    Lehet, csak nem gyozhetsz.
  • Nephin
    Biztos ez jön majd, holott a GW2 ugyanolyan jó játék lehet, mint a TOR, dehát ugye az álmokkal nem lehet versenyezni...
  • Nephin
    Igen, erőteljes dejavu-hangulat uralkodott el rajtam. :D
  • Laroa
    Ilyen ez az őrült hype. Aztán meg majd jön a sírás
  • Boncmester
    Az volt a másik szellemi mélypont.
  • Boncmester
    /OFF
    Hát én már oda sem merek benézni, amilyen anyázás volt a minap amiatt, mert nem jelentették be a Beta Weekend időpontját akkorra, amikorra egyesek megálmodták.
    Az SWTOR-os "nekem jogom van bétázni és kipróbálni a játékot, miért nem küldenek azonnal meghívót" szövegekre emlékeztetett.
    /ON
  • picket
    Hét napot azok kaptak, akiknek már aktív sem volt az accountjuk, így farmolta nagysodrony is a rakghoul eventet
  • PiszkosFred
    Azok talan csak 7 napot kapnak, de lehet rosszul emlekszem.
  • Laroa
    Kérdezd a guild wars topicban, ott van a csalódott swtorosok gyüjtőhelye
  • Omlás
    Csak az előfizetést cancelezted az accod aktív státuszban volt ergo megkapod a 30 nap jóváírást ha a többi feltétel is teljesült ;)
  • BrandonLee
    Érdeklődnék hogy akiknek már nem él az előfizetésük azok is megkapják a 30 napot? Én egy hete canceleztem kb. még van hátra 4 napom.
  • Omlás
    Végül is... hmm be is jelentkezek melóból távolival otthonra aztán munkába állítom a szolgákat :D...