60882
-
Jaja minek, vissza kell szólni neki, sőt, rákontrázni. -
Omg, emiatt reportolni valakit. :D Tiszta óvoda. :D -
A keddi maintenance idejét az európai május 1-es ünnepek miatt 2 órával korábbra hozták. Szép dolog! -
Nephin #44288 Állítsátok le, reportoljátok inappropriate behavior miatt stb. -
Mit vársz tőle, Trooper a lelkem. :D -
BrandonLee #44286 Hihetetlen suttyók a rebel strikosok az atho-n! Főleg egy mugli nevű intelligens emberke, aki magyarul szitkozódik ops-en valami elképesztő alpári módon, neki külön gratulálok! Jó fényt vet a magyar playerekre! -
Ében #44285 Persze, csak adj egy mail címet :) -
sziasztok,
épp sokadvirágzását éli nálam a SW világ, úgy gondoltam, hogy kipróbálnám ezt a játékot is.
némi olvasgatás után arra jutottam, hogy az egyetlen próbalehetőség az, ha valaki meghív.
igaz ez?
ha igen, akármennyire is utálok koldulni, esetleg valaki tudna dobni egyet? -
Laroa #44283 Most 7kor ránéztem a szerverekre, az összes light SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az asia-pacific régióban
-
Nephin #44282 Karaktertranszfer, eventek stb. -
Elolvastam, csak azt furcsállottam, hogy 1.2 óta eltelt már egy kis idő, ennyire alaposan megvizsgálnak minden esetet? :) -
Épp tegnap éjjel csatlakoztam hozzájuk. :)
Aktív társaság ;) -
sithpongómaci #44279 The Progenitor szeron egy Republic guildet ismerek, Ők a Fényhozók. A vezetőjük Yeloye, Őt keresd. Segítőkészek, és úgy láttam aktívak. -
Nephin #44278 Ha elolvastad volna a cikket vagy figyelmesebben olvastad volna :P, tudnád, hogy épp az a lényeg, hogy figyelik a játékot, új rendszerrel szűrik a cheatet és exploitot és ezért kerültek most bannolásra ezek a bizonyos accok. :) Ezen felül kérik, hogy ticketelj. -
Figyelik. Ezert is lett meg az elejen kirakva parezer ember, mert nyitottak/farmoltak a (re)spawnolo ladakat a magasabb szintu zonakban, lowlvl szintu karakterekkel. -
1-2 dolgot ellenőrizhetnének a szerveren is, mert biztos erőforrás-takarékos dolog mindent a kliensre bízni, csak nem okos :) -
ja, lehet, hülye ez az angol hogy az E/2 és a T/2 között nem tesz különbséget :D -
Bhalage #44274 öö ez nagyjabol minden vallalatnal elvaras, hgoy az ugyfel az elso es nyalni kell a segget. alapvetoen nincs is ezzel baj, ha az elado es a vevo kolcsonosen tisztelik egymast es mind2 mosolyogva/megelegedve tavoznak a vasarlas szinhelyerol.
ez a szöveg amit irtal teljesen normalis, akar kijavitjak a bugokat, akar nem. az ilyen szovegeket nem azok irjak, akik a bugokat javitjak, mondhatni kozuk nincs hozza, mert nem ez a szakmajuk. valoszinuleg ok is ugyanigy erzenek, ahogy te, de ez az elet. :D
ui. a your valoszinuleg nem "rad" vonatkozik, hanem "a bugreportolo emberrol" -
Bhalage #44273 ööö kinek mi a kontent, en ugy vagyok vele, hogy annyi kontent van jelenleg, amit tobb mint ami eleg ^^ (mondhatni kicsit tul sok)
(daily, denova, regi hck farm, craft, pvp, legacy, mountok, alt oO stbstb) -
Na majd akkor kivárunk egy jó kis frissítést, hogy legyen kontent. -
Ha reportolgatsz, akkor nem értem miért baj, hogy megbüntetik azt, akit reportolsz. Kit vizsgáljanak még? Esetleg mindenkit aki piros twi'leket indít?
-
Írtam ticketet, egy bug miatt, és live agent chat lett belőle, ugye a szokásos elnézést, nagyon sajnáljuk stb, mondtam nem gond, a játék úgyis tele van bugokkal, ez nem nagy dolog, erre ír egy ilyet. "With your help we can surely have a resolution for all the existing issues"
Azért visszavehetnének egy kicsit a seggnyalásból :D -
Kryon #44269 Az nem bug, hanem feature :) -
z3d #44268 Naívan azt hittem, kijavítják a mercenary debuff bugot :)
Tévedtem :P -
Laroa #44267 mennek a szerók -
Paxton #44266 Sziasztok,
Valaki tudna felvilágosítást adni, hogy a Progenitor szerveren milyen Guild-ek vannak és melyikhez érdemes csatlakozni.Elsősorban Republic érdekelne, de ha van olyan Imperial guild, amelyik nem adta meg magát a Sötét Oldal csábításának, az is jöhet.. :)
Előre is köszi. -
Laroa #44265 I'm just trolling, szóval a tények mint olyanok ilyenkor mellékesek
-
z3d #44264 Hát ezzel most erősen mellélőttél :)
Tafy nagyon nem a spacer kategória, és reportol is keményen :) -
3x olvastam el a hozzászólásom, de csak nem találom azt a részt, ahol leírom, hogy nem reportolom őket. -
Laroa #44262 a spész nyomogatásához szokott hozzá, nem a reportoláshoz
-
Azért van odaírva, hogy "plz report!". Leesik az aranygyűrű az ujjadról, ha írsz egy mondatot arról, hogy kit, hol és hogyan láttál csítelni? -
tudok elado ea accot, amin van egy bf3, meg egy swtor acc 2 honap feltoltessel, par maxos karakterrel, priviben lehet erdeklodni -
Tök jó, csak a sokszázezer accountból érdekes módon minden 3-4. meccsen összefutok csodaplayerek ellen, ez a több száz ez semmi. Ahogy annak idején az Ilum bugot kihasználók ellen se tettek semmi, itt is csak azok ellen fognak fellépni, akiket jelentenek. Pénz beszél... -
Nephin #44258 Szankciók a csalók ellen. -
Nephin #44257 Persze. -
t0xikus #44256 sztem ez minden mmoban így megy. -
És mi a véleményetek, ha pár hónapig nem fizetem, esetleg pár évig, akkor utána bármikor folytathatom majd és megmarad a karim??? -
t0xikus #44254 hát én kipróbáltam a terát. hát na. grafikára szép. (persze amint meglátja ezeket az ember, akkor heveny röhögőgörccsel vegyült hányinger tör rá ).
a harcrendszer? nyomogass 3 gombot meg rohangálj az ellen körül oszt szevasz:)
a kvesztekről meg ne is beszéljünk, annyira élvezetesek:) -
Bhalage #44253 black-orange kristaly egy az egybe esik vagy schematic esik denovaban?
vagy fegyokban van es onnan lehet kiszedni?
vkinek van infoja? -
Rhilen #44252 
Tökéletesen igazad van.