60869
-
gunji #60749 Nem, csak ha a kaja eventen csinálok WB-ket, akkor hozzáteszek egy Prio Target-et is. Elméletben ingyen 40 commendation jutalom, bár lehetne jócskán több is. (Gyakorlatban persze nehéz összehozni hét nap alatt négy WB-t hozzá, mert sokszor nem a mi csoportunk kezdi az ütést.) -
Plata #60748 Priority target is kell seasonhoz?
Vagy valami máshoz kell? -
gunji #60747 Igen, az az. És előszeretettel löki le a mélybe az embert :D
Közben meglett az ötödik Prio Targets is, kora este nem gondoltam volna, hogy sikerül.
Egyik nar shaddaa-i lakosztályon láttam egy csillagkapuhoz hasonlító nagy fémkört. Holnap megpróbálok képet betenni róla. Jól nézett ki. -
Plata #60746 Igen azt hiszem false emperor,amikor a végén malgus seggét kell szétrúgni.
Folyton pofázik. XD -
gunji #60745 Melyik volt? A False Emperor?
Én amikor mentem egy 4 dps-es csoporttal, a czerkás buffolt npc-k nehezebbek voltak healer nélkül. Ilyenkor én nem is használok olyan czerkás cuccot, csak külön, mert volt, hogy szóltak miatta (nem nekem).
A héten végül sikerült négy karakterrel megcsinálni a Priority Targets-t, nem gondoltam volna. Még van egy karakterem 1/4-en :D -
Plata #60744 Úgy nézem vannak új öcsik,vagy csak régen harcoltam közelről.
Ráugrottam egy manusra és felgyulladt a lábam alatt a talaj amitől megpatkolt. :D -
Plata #60743 Képzeld,mikor ma este elmentél épp darth malgus fp-n voltam,tudod mennyi enchanced enemit öltem?
Nem kevesebb mint 37 sutyerák jött össze.
212/250-ről 249/250-re változott egy fp-től. -
Plata #60742 Kiskarival épp azt néztem milyen heti küldi maradt még seasonban,amikor kész lettek crew skill küldik,ettől megbuggyant a season ablak és kész lett szerinte ez a feladat.
-
Plata #60741 Véletlen találtam,melóban felnéztem jujtúbra és ez jött szömbe. -
gunji #60740 Nem gondoltam volna soha, hogy ilyen lesz, de 13 év után, te jó ég, el sem hiszem ilyen van. Nagy köszönet a készítőknek!
És neked is a linkért :D -
Plata #60739 -
Plata #60738 Ha megcsinálom a WoT napi küldiket még megyek fel játszani,bár amilyen szar pechsorozatom van nem tom mikor leszek kész.
De még van vagy 40 nap prémem. -
gunji #60737 Azt olvastam, hogy el kell érni egy pontszámot (pl. most Ziostnál 500000-t), akkor kapjuk meg a jutalmakat. Kipróbálom Ziost-ot. Áh látom 188k-t el is értél már :D -
Plata #60736 Valamelyik kicsit szerintem,minél nagyobb a bolygó annál több pont kell. -
Plata #60735 Háát,nekem az lenne a jó ha elfoglalnánk risa-t de asszem nincs bent. XD -
gunji #60734 Bolygót? Mindegy melyiket?
Hú, ez izgi, olyat még úgyse csináltam .D -
Plata #60733 A 15 jedi lovag küldi kész.
Heti fp kész.
Meg még valami,de elfelejtettem mi. :D
Ha felmész játékba dobj már be guildnak heti conquest célpontot vagy mi a túrót.
-
gunji #60732 Ahogy nézem a héten van pl. 15 jedi knight mission és két Hoth WB. Namost az eventen is ma Hoth napot tartunk, így a cicával három legyet lehet ütni egy csapásra :D Sőt ha nem groupban megyünk rá, hanem külön tankos companionnal, akkor négyet. (Legalábbis egy WB-kill négy helyre számít bele :) -
Plata #60731 Alderaan-on csinálom sztorit season miatt.
Thul barlangban a thul turretek megölték a thul őröket. XD
Az előző szobában harcoltam de az őröket is beszámolta a játék mintha én öltem volna.
Egy szobával errébb le tudtam kapni,a turretek halottak voltak,de spawnoltak újra és egynől lőtték az őröket. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.21. 18:13:04 -
Plata #60730 Köszi,már csak kb 36 heti küldi kell meg asszem 8-9 heti insta boss és vagy 50 valami cerka muksó.
Bár utóbbi nem si tudom pontosan mi a túró,plusz lehet rosszul emlékszem a nevére. -
gunji #60729 Gratz :D
Én meg 93-on vagyok, remélhetőleg a hétvégére meg is lesz :) -
Plata #60728 A 100-as szint elérve. :D
-
Plata #60727 Kár. -
gunji #60726 Hm, érdekes. Azt találta a segédem, hogy igen, a héten már nem számítanak bele az újonnan belépők conquest pontjai, csak a heti reset utáni következő hétbe fog. S ez direkt van így, hogy ne lehessen trükközni a pontokkal. -
Plata #60725 Tuti hogy dilis lett a guild ablak.
Az este még sokáig fent voltam,kraftoltam egy csoomót meg játszottam is csempésszel,mentem random Fp-t,szereztem elég sok conquest pontot,de még mindig csak az látszik hogy két karakterem ért el pontot,vagy talán a frissen behívott karakterek pontja már a héten nem számít?
Csak következő héten?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.20. 07:52:37 -
Plata #60724 Az egyik karakterrel akivel be inveltél csináltam majdnem 100k conquest pontyot de guild fülön semmi nyoma nem volt. -
gunji #60723 Á, ugyan, semmi gond. A vanguardhoz keresgéltem modokat, hátha sikerül majd menni szintezni vele.
Az viszont gond volt ma, hogy Belsavison is több WB-killt nem számolt a Priority Targets. Nem tudom, mi kellene hozzá a szerencsén kívül. -
Plata #60722 Ú bakker én vicceltem még STO-zok,de mindjárt felmegyek.
Ne haragudj. -
gunji #60721 Még egy WB grp-ben benn vagyok (10/x jelenleg), aztán átlépek.
Sikerült: a flottán vagyok, TEOFIL néven vanguard.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.10.19. 17:28:38 -
Plata #60720 Szóltam. :D -
gunji #60719 Hehe kicsit öregnek érzem magam egy 15 perces Battle of Ilumhoz :D Amúgy nem rossz. -
gunji #60718 Én ezért reaktiváltam a 2012-es trial accountomat, ott van egy karakter, akivel be tudom hívni a 'fő acc karaktereit'.
Szólj, ha kell segítség az inveléshez. -
Plata #60717 Én Fp-t szoktam tolni boostal és legacy perkekkel.
Plusz egy klán sem árt ha van.
Sajnos mivel az SW ToR-ban olyan hülyén körülményes a klánba invelés a kiskarimat nem tudom be invelni a klánba. -
gunji #60716 Mostanában mi a legjobb/leggyorsabb módszer szintezésre? Gondoltam kéne egy tanknak is rakatát adni (ha jól számoltam, részlegesen kijön négy gear a 78 tokenből: 7 ruha + 2 fegyver), aztán az egyik jelölt egy vanguard lenne, de még csak 32-es szintű (a másik jelölt egy guardian).
Szóval régebben volt olyan, hogy story-t kell nyomni xp-boosttal, volt olyan, hogy flashpointokat. Most is kábé ezek? -
gunji #60715 Egyik nap eszembe jutott, hogy ha úgyis csinálom a kaja event WB-jét, akkor jöhetne mellé a Prio Targets is. Erre zsinórban már három napja Lucky (Corellia) van, amit négy karakterből egyszer sem adott meg. :o -
Plata #60714 Még nem tudtam végignézni,csak az elejét,a főnököm megzavart miután linkeltem és nekiálltam volna megnézni. -
gunji #60713 Pont most néztem magam is. Remek. Új map. Új cuccok. Új kéró karácsonyra... :D -
Plata #60712 -
Plata #60711 Kilencvenhetes szint doboza nem mondhatnám hogy hű de jó lett volna.
-
Plata #60710 Kilencvennegyedik szinten ilyen furi kis pet jár.
Érdekelne a véleményetek,szerintetek melyik szerencsevadász spec játszható legkönyebben?
Melyikkel lehet legkönnyebben legjobban haladni küldikben és talán random fp-ben.