60887
-
Majd linkelsz biztos egy videot, ahol tolod a 15k-s burstöket sorcererrel, és akkor visszatérünk a pofáraesős képekre, addig viszont te hordod a sárga mezt. -
Laroa #45910 Mondom én, hogy rosszul csinálod
-
Nem érted, hogy nem lő elég nagyot?!
-

-
Laroa #45907 -
been there, done that -
Laroa #45905 Lightning ág :P -
Bhalage #45904 amugy sztem kimondtad a varazsszot (bm), mert egy full bm geartol kezdodoen erezhetoen kompetensebb lesz a karid, bar nincs sorcom, de masnal igaz, ezert gondolom nagyjabol mindegyikre. -
Bhalage #45903
-
Most akkor nem alma ?
-
Bhalage #45901 marauder powertech dpsre (foleg gearrel vicces lesz)
-
Burstöljön, de mivel? Vegyen Ak-47-est a shopban? Sorcererrel én sem tudtam nagyot sebezni (igaz a force mystic cuccokat szedtem ki, de talán még nagyobb is a force rajta mint a force masteren), ezer feletti sebzéseken már elkerekedett és könnybe lábadt a szemem, miközben mások vágják a 4-5 ezreket látszólag erőlködés nélkül. Futószalagon. Ellenben heallel lehet szép 4-5 ezreseket krittelni. Látsz párhuzamot? A sorcerer egy banán.
-
Laroa #45899 "akolom a dotokat stb , de nem érek semmit"
próbálj burstölni inkább. -
Healelj!
-
Pedig ferfin lenne az igazi... :D -
Zozzancs #45896 Valaki segítsen nekem... battlemaster gearben milyen a sorci?.. össsze szeretném gyűjteni , de az a bajom hogy alig üt valamit, nem össz dps ben hanem critre gondolok és egyszerűen nem bírok megölni senkit, pdeig nem vagyok béna, pakolom a dotokat stb , de nem érek semmit .. ez annyira elveszi a kedvemet a játéktól :( -
Laroa #45895 Kúl, most úgyis női karit húzok
-
Slave. Girl. Outfit.
-
Laroa #45893 Na mit javítanak már megen 11től? -
Bhalage #45892 a legtobb eleg fosika, de van par joas is -
Laroa #45891 Az engem sosem mozgatott, egyik social gear sem túl nagy szám. -
Így segítik a social point farmolást
-
Laroa #45889 Megoldás: Nem szabad felvenni az adott flashpoint questjét ahová menni szeretnél, mert akkor ki lesz szürkítve az FP a listában. Ezt a baromságot... -
Nekem működött este ...
@árnyékok: Megnéztem, és közelről tényleg nem tökéletesek, picit legó,ha nagyon rázoomolok, viszont javult ahhoz képest amilyen volt ... (Mivel ki volt kapcsolva sokáig, lehet hogy csak rosszul emlékszem, de most nem olyan rossz ...) -
Bhalage #45887 :o(( -
Laroa #45886 Nekem most nem. Reggel még jó volt, maintenance gondolom elbaszta. -
Bhalage #45885 tegnep meg mukodott -
Laroa #45884 group finder nem működik flashpointokra? :S -
DoctorStryker #45883 nyam nyam sorci scoundrelemmel mennyire szeretem őket :) utána az assasin, marauder jön
egyedül csak a juggerel van gondom, meg a powertechel ... -
Bhalage #45882 aki sage-vel jatszik, sikeres ember nem lehet -
koszi! -
"én csak azért nem játszom mert szarok az árnyékok :)"
-
Alienator #45879 A tartalom jó, az űrharc elég fapados de jó hangulatú (legalább is nekem tetszik), nekem nincs FPS gondom, én csak azért nem játszom mert szarok az árnyékok :) -
Üdv:
- Igen (Már elég régóta ... És akkor is csak a Bolygó küldit nem lehetett)
- Attól függ milyen régóta nem játszol, de az előző hozzászólásból itélve a helyes válasz: Igen
- Igen
:) -
hello,
gondolkoztam rajta, hogy lehet befizetenk ujra egy honap fenykardozasra.
Par kerdesben ha tudnatok segiteni, jo lenne:
- szurke questeket ki lehet-e mar torolni a quest logbol?
- kerult-e uj content a jatekba (uj terulet, vagy uj FP)?
- van-e lehetosegem ingyen transferelni, ha esetleg a regi szerverem kihalt?
egy szimpla igen/nem szuper lenne, ty! -
Na, este megint megnézem neked, de nekem tegnap nem úgy tűnt, hogy még mindig a jó öreg legó-árnyékok lennének ... Bár külösöebben nem zoomolgattam rájuk, csak szimplán az összképet néztem. -
Alienator #45875 Csak ha nem végbélen kersztül csinálják :) -
Laroa #45874 Akkor már csak ez tud rajta javítani
-
Alienator #45873 Minden maxon van. Mindig is maxon volt. Az árnyékok minőségén NEM változtat. -
Alienator #45872 Tündérhercegnőm,CSAK az igazat írtam. Nézted a sage project effektet? Eddig senkinek nem tetszett. Neked tetszik? :)