60899
-
Értem, köszi. -
Pacho #50132 A 2 millió csak példa volt, nem tudom escrowban mennyi lehet, nekem eddig 2,9 millió volt a max ha jól emlékszem. -
Pacho #50131 Ha nem előfizetéses vagy, hanem fp2 akkor ugye le van korlátozva a nálad tartható kreditmennyiség. Preferrednél ez pl. 350k. Amit ezentúl gyűjtesz az egy escrow "számlára/keretbe" kerül. Így lehet nálad pl. 350k, valamint escrowban 2 millió. Ez utóbbihoz nem lehet hozzáférni. Ha a 350k-ból költesz mondjuk 300k-t egy Cartel Pack-ra, akkor lesz nálad 50k, +2 millió az escrowban. A 2 millióhoz csak úgy férhetsz hozzá ha előfizetsz, vagy ha veszel egy packot, aminek segítségével lehívhatsz belőle. A lehívott összeg egyből megjelenik nálad (tehát lesz pl. 350k+600k=950k költhető pénzed). De ehhez nem lehet hozzátenni, és a limit továbbra is 350k marad. Akkor jó ha nagyobb értékű itemet akarsz venni mint 350k. -
eXequtoR #50130 Mi a prob a daily zónával? Mass pvp, gyorsan kész és instából lehet basicet (h2) vagy kék repus tokent (hm) ütni. Inkább instázok egész nap mint még1x SX szintű daily kört kelljen futni... -
Előfizus vagyok, de érdekelne, hogy működik ez a credit escrow? Veszek egy 600k-sat és utána mindig elérhető 600k+250k/350k? Vagy ez csak egy egyszeri kivételről szól? -
Hát gyerekek, ez az új daily area egy vicc:) Jól megerőltették magukat a készítők ezzal a 4db ultra primitív quest-el:)
A flashpointok meg.. hát.. szódával. De a szaturáció emelése 10-el az megy nekik:) -
Nephin #50127 Tökmindegy, mi a megkötés, ha cirka 15 perc alatt ki lehet iktatni a nagy részét és ebben már a GTN-es keresgélés és a kiválogatás is benne van.
-
50k ba kerul 50k-val megemelni...
nem azt vitatom, hogy nem lehet sok munkaval kiiktatni a megkoteseket, hanem azt, hogy szerintem eleg durva megkotesei vannak. Es ez volt az eredeti kerdes. -
Pacho #50125 Credit escrow.... -
nekem nem is kell -
es mennyi idobe tellik lvl-10-30 on 500K creditet kifarmolni? es ez meg csak egy unlock.
arra jo az f2p, hogy jobbra-balra klikkelgess es raerezz a jatekra lvl10-15-ig, de utana szerintem mar nem jo. -
eXequtoR #50122 Guildtárs megveszi és 2 részletbe megadod neki. -
te meg most preferred-rol beszelsz ami egy kicsit konnyebb azert.
pl futni csak lvl15-tol lehet igazi f2p-kent... ami azert eleg nagy szivas. Valamint tradelni sem tud meg emailt kuldeni.`
artifact equipment authorization a red eclipsen per pillanat a legolcsobb 484K... sok sikert, ha 250K a credit limited.
-
Nephin #50120 Neked egyik sem. -
Pacho #50119 Múltkor csináltam egy karit - f2p preferred - egy pve eu szerveren, semmi legacy support, sem már más meglévő kari nem volt. Lvl 20-ra már megvolt a legacy name/title, character title, unify colors, hide head slot, mount, speeder piloting, lvl 30-ra artifact equipment, event equipment stb.
Nem költöttem rá CC-t sem.
Csak slicing....
Nem túl nehéz azért. -
dehogynem, azt kerdezte, hogy mennyire "agressziv" amit en ugy ertettem, hogy mennyire valos az, hogy f2p-kent ne szivjon tul sokat... hat egy atlagos f2p aki ma kezd eleg sokara erne el arra a szintre, hogy legyen eleg in game creeditje, hogy barmit is unlockoljon.
Nephin melyik guild unlockolja az uj f2p-knek a dolgokat? Csinalnek par altot, jol fog jonni az ingyen penz.... -
Nephin #50117 Csak egy normális klán kell és friss f2p-ként is meglesz neki minden lényeges, mint ahogy már többeknek. -
De nem is "nehezsegrol" volt szo, hanem a "lehetosegrol" :) -
azert egy friss f2p-kent eleg nehez in game creditbol unlockolni tul sok mindent... -
eXequtoR #50114 Amennyiben első körben csak a szintezés és a story érdekel, arra jó a f2p, viszont end gamehez erősen ajánlott a sub. -
Nephin #50113 Majdnem minden kiváltható ingame kreditért a GTN-ről. -
FNightWalker #50112 Üdv.
Szeretném elkezdeni a játékot. Érdekelnének dolgok róla, mennyire agresszív az F2P modell? meg ilyenek. -
hat az uj FP-k nem egy esseles-ek :) es hat a palya sem a legvaltozatosabb...
viszont nagyon kellemes meglepetes, hogy a tauntaun mounthoz nem kell CC, hanem vagy mission utjan vagy siman megveheted. -
eXequtoR #50110 Új daily zónába mass pvp megy ! :) Mozdulni nem lehet a sithektől. Viszont instákba a bossok fixen dobnak 1-1 kék repus cuccot, szal kilehet grindelni. -
Na kivancsi leszek az uj FP-kre -
vader108 #50108 Több is el kéne. Bár azzal az lenne a probléma, hogy abból 35swtorra többi tanulásra és barátnőzésre menne xD -
Nephin #50107 Gree achievementek -
Nephin #50106 Ugye, hogy 48 órás napok kellenének? :D -
vader108 #50105 Nephin, sajnos a domain még 1 évig legalább élni fog azon nem tudok változtatni.
Én már korábban is leírtam, nem swtor.hu-t akarom ezzel bomlasztani.
Én saját erőmből, angol tudásommal swtoros videókat fordítok le, feliratozom kiteszem a honlapomra. Leírásokat próbálok csinálni/készíteni. Összegyűjteni egy szép csokorba és rendezni és átláthatóvá tenni. Sajnos egyetem mellett (úgy hogy mindezt egyedül hoztam össze) nem tudok 24órát vele foglalkozni. Pedig swtort szeretem, és meg is érdemli. Még egyszer mondom én csak azoknak szeretnék segíteni, akik kevésbé vagy egyáltalán nem tudnak jól angolul.
-
Tibbbor #50104 Egy kis off ebben a kánikulában(előre is bocs!):
Olyan lev.55-ös jedit keresek, aki pusztán az erő segítségével 4-5 órás időtartamra lebegve tudná tartani nappalink bútorait, amíg mi lerakjuk a laminált padlót...
(Sajnos lakásfelújítás miatt a játékra most napokig esélyem sincs, de a fórumba rendszeresen bekukkantok.Apropó, fenti célra melyik képességet ajánljátok?Mondjuk Force stasis?
)
-
Nephin #50103 Azok a leírások még az ősidőkből vannak ott, technikai okokból nem tudom leszedni :) -
Plata #50102 Akkor talán regisztrálnom kéne az oldalra,mert így nem látok semmi leírást,csempésznél ami le van írva abból nem sok mindent lehet meg tudni.
Katt
De talán akkor a többi rész csak akkor látszik ha regisztrálok.Fórumot meg nem is néztem. -
Nephin #50101 Nálunk a fórumon van rész az osztályokról, plusz a régi cikkekben vannak kivesézve. A társakról nem tudom, mit látnál szívesen, ha új van, az ki van vesézve, a repuhoz is volt cikk, lépésről-lépésre guide pl. a HK megszerzéséhez nincs, az igaz, de nem vagyok híve a zsinóron rángatott játékmenetnek (és a dulfys guide linkelve van vagy cikkben, vagy kommentben). De ha nagy igény van rá, meglátom, mit tehetek :D -
Plata #50100 Engem nem zavar hogy hány magyar sw tor honlap van,vagy mi a nevük,de kellene olyan amin vannak is információk a játékról.Bár nem tudok angolul de kénytelen vagyok angol nyelvű oldalakról informálódni,mert magyaron érdemleges leírás nem található.Max a hírekről tudok olvasni,de sem az osztályokról sem társakról vagy egyébről nincs leírás. -
eXequtoR #50099 Olyan hatalmas a tor magyar játékos állománya, hogy 1 oldal nem bírja a rohamokat ! -
Nephin #50098 Még mindig nem változtattál a néven... :( -
vader108 #50097 Sziasztok!
Játék leírásokat készítő és posztolókat keresünk csapatunkba!
Bővebb infóért katt ide: SWTOR Hungary -
Matusy #50096 Ohh köszönöm megvan. Köszönöm szépen a segítséget már megy rendesen :)
-
Eliike #50095 Az nem probléma, ha másik meghajtón van. Rejtett mappák megjelenítése be van kapcsolva? -
Matusy #50094 Nekem egész konkrétan nincsen ilyen mappám. Appdata-ban nincs benne. Lehet probléma h C a rendszermeghajtó de másik merevlemezre tettem fel?