60899
-
Matusy #50453 Vmit pachelt a játék és azóta nincs az embereknek lába. Vki találkozott már ilyennel? Van vmi ötlet hogy kéne megfixálni? A grafikai beállítások maradtak mint ami eddig volt. Legalábbis nem látok semmi kirívót ami állítódott volna. -
eXequtoR #50452 Én a Dread Master-ben reménykedem! :) -
Es vajon az uj NiM title az lesz, hogy XY, who bars theway? :D -
eXequtoR #50450 Még nem. :) Viszont menni kéne tesztelni új raidet ! -
Nephin #50449 Csak nem tesztelsz? :)
2.4-es PvP magyarul, akinek így szerencsésebb -
eXequtoR #50448 -
eXequtoR #50447 -
Esmodeus #50446 Oké, kész. Végre megvan. -
Ha tudnánk is, biztosan nem árulnánk el neked, mert szeretnénk látni, ahogy még 2-300-szor megkérdezed.
-
Esmodeus #50444 Ha megveszem a Digital Deluxe Edition-t akkor elvileg kapnom kell E-mailben egy Serial-t... azzal lehet talán mergelni? -
Megjegyzem már most prefered vagy, én anno így játszottam lvl55-ig. Preferedként pedig kettő darab komolyabb korlátozás van (egyszerre egy dolgot gyárthatsz, illetve a 350k-s limit, ami áthidalható guild segítséggel, vagy escrow-val). Mindkettőt csak endgame-ben fogod zavarónak találni... Minden más korlátozást fel tudsz oldani játékbeli kredittel (amelyek szintén csak lvl50 után fognak számítani, vagyis több száz óra játék után). -
Esmodeus #50442 Szeretnék mindenféleképpen egy hónapot befizetni. Idegesítenek a korlátozások.
http://store2.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/productID.231265400
Ezt a csomagot hozzátudom adni a már meglévő accountomhoz? Erre válaszoljon valaki. -
A megoldás: játssz. Majd vásárolsz, ha közeledsz a végéhez. Azt sem tudod még, hogy akarsz-e játszani a játékkal a vége után. A starter pack elemeit pedig kreditből is meg tudod majd venni, szóval tök felesleges költeni rá. Túl sokat agyalsz. Veszel GC-t, és játszol. -
Esmodeus #50440 Nem hiszem el hogy már három napja nem találom a megoldást. -
Esmodeus #50439 Igen -
Pacho #50438 Dombornyomott kártya? -
Esmodeus #50437 És PayPalal hogyan tudok fizetni? Csak Visa meg Mastercard.... azaz cska bankkártyás megoldás van := -
Esmodeus #50436 Hm :) Lehet az lesz. -
HyperMonkey #50435 Csinálj egy paypal accot és próbáld meg azzal. -
Esmodeus #50434 Vicc. Csak egy kártyát akartam hozzáadni az accounthoz és ugyanúgy bankkártyára hivatkozik. -
HyperMonkey #50433 Én sajna nem tudom, már kiszálltam az egészből a BW/EA faszságai miatt. -
Esmodeus #50432 Valaki válaszolna a kérdésemre?:) -
Matusy #50431 2011-ben kezdődött a bankkártyás probléma... Most 2013 van és nem sikerült megoldaniuk... Nemhiszem h lvl50re csak úgy megjavul. -
HyperMonkey #50430 Ha az accountjával van baj akkor mindegy milyen fizető móddal próbálkozik, havernál is ez volt, jópár félét kipróbáltunk és nem működött. -
Vagy csinál egy paypal számlát, és azzal megoldja. Régen vettem a kieget, de bizots lehet azzal is fizetni. -
Esmodeus #50428 Valaki aki ért hozzá, válaszolna a hozzászólásomra?
-
Most kezdte, mire 50 lesz, van esély h megoldódik a bankkártyás mizéria. -
Esmodeus #50426 Azért mert adnak hozzá 30 napot + azt a packet amit megakartam venni. És így 3.300Ft-ért hozzájutnék ahhoz amihez 5.000-ért. -
HyperMonkey #50425 És kieget hogy szerezzen? -
HyperMonkey #50424 De azt minek vennéd meg? Lenne még1 sima swtor-od ugyanazon az accon amin nem tudsz befizetni. -
Vegyél már egy nyamvadt gc-t. Olcsóbban jössz ki mintha 2 hónapra előfizetnél a hivataloson. Tegnap is linkeltek neked egyet, itt egy másik pcgamesupply
Először felhívnak adat egyeztetés miatt, majd 5 percen belül megkapod a kódot. Többször vettem már innen különböző gc-ket.
Mondtak több alternatívát, ne hisztizz. -
Matusy #50422 Felesleges felhívni őket. Trillió poszt van h SEMMIT nem tudnak az ott dolgozók. Volt aki majd 40 percig várakozott h egyáltalán vkivel beszélni tudjon. Számold ki mennyibe kerülne az... Forumon is rengetegen írják a problémát. Amit leírtam onnan szemezgettem ki. Még próbáld meg h az accountodhoz hozzáadod azt a címet amihez a bankkártya van rendelve és próbálj meg úgy. -
Esmodeus #50421 STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ DIGITAL DELUXE EDITION
Most azon gondolkodom, HA ezt megveszem ez ad egy CD KEY-t, igaz?
Azt az accountomon belül a Code Redemption-nál tudom hozzáadni az accountomhoz, nem? -
Esmodeus #50420 Nem ismerek senkit sem aki beszélne annyira angolul :/
-
HyperMonkey #50419 Kérj meg egy havert akkor. De ne vásárolgass se CC-t se deluxe-ot se semmit. Ugyanígy beszophatod azzal is. Kérj meg egy havert vagy munkatársat hogy hívja fel és beszéljen a nevedben. -
Esmodeus #50418 Nem tudok annyira angolul szóval ez kilőve. -
HyperMonkey #50417 Ne vásárolgass össze-vissza ebben a helyzetben. Hívd fel őket mert egyszerűen NINCS más lehetőséged. -
Esmodeus #50416 Fasza :( Ha nem lehet hozzáadni ezt a vackot egy meglévő accounthoz akkor buktam 3.000Ft-t... köszönöm EA. -
HyperMonkey #50415 Nem tudom mennyire tudsz angolul de ha játszani akarsz hívd fel őket. De készülj rá hogy kb egy indiai vendégmunkás veszi fel és alig fogod érteni hogy mit mond. -
HyperMonkey #50414 Nem. Mi is erre gondoltunk haverral de nem lehet.