60899
-
Pacho #51177 Így legalább a keyboard-turner playerek is kaphatnak újabb mountot. -
Birtam volna, ha 2 hettel 2.7 elot felraknak egy rancor mountot CM-be ... a nerd rage kifolyt volna az official forumrol
-
eXequtoR #51175 Huhuu szerencsére nem csak a pvp majmok kapnak Rancor mountot!
Inside of Nightmare Dread Palace, our Operations players will have a chance to get a very rare mount, a Cyborg Rancor. This will also be a unique appearance of the Rancor which is exclusive to our Ops players. -
eXequtoR #51174 Nyáron jön az új bolygó. Valszeg ismét szint emelés etc. -
gunji #51173 Jah, tényleg, igazad van, csak nov-dec idején lesz időszerű. Bocsi :D -
Ha lesz is, majd év végén. -
gunji #51171 És lehet tudni, lesz valami ünnepi feature, esetleg értelmes ajándék a készítőktől? :P -
el se hiszem, hogy 3 éves lesz a játék, azért ez elég nagy szó ahhoz képest, hogy 1 évet se jósoltak neki :D és még mennyi minden jön... -
Marad. -
2 "elég", de 4 "ajánlott".
-
Azt olvasom hogy ha előfizetek egy hónapra megkapom a hutt cartelt! De csak addig amíg elő vagyok fizetve, vagy megmarad utána is? -
2GB van abból, máshol mintha olyat olvastam volna hogy az elég, ezek szerint nem. -
Sok mindentől, de első körben ram. -
Hm, na egy full reinstall megoldotta a gondomat, most már minden ok. Kivéve hogy szaggat a játék. Ez mitől lehet? Ok egy full low notin tolom egy intel gma hd 4500-as integrált szutyokkal, de elvileg megy a játék rendesen. Vagyis van hogy 100 méter rohanok rendesen megakadás nélkül, utána meg többször megakad játék, majd simán megy megint egy pár másodpercig. Ez mitől lehet? -
gunji #51163 A játék fórumán írták (pl. itt), hogy ha inaktív a repair gomb, akkor a játék telepítési könyvtárából próbáld törölni a Bitraider nevű könyvtárat.
Nekem ilyen nincs, ha jól nézem, ez egy webes kliens, amit mostanában tettek be a játék kliensébe. Igaz, az én telepítésem még 2012 nyári, ezért hiányozhat (még 2012-ben szedtem le a gyors melóhelyi kapcsolaton át a játékot, de így is 8 órán át töltötte, azóta van egy 20G-s zippem :D)
Másik ötlet szintén fórumból a telepítési könyvtárban a FixLauncher.exe nevű fájl indítása (link itt), ami feltesz egy új launchert. Azt írják, érdemes pár percet várni. Utána remélhetőleg már elérhető lesz a repair gomb. -
Mások is mondták már, inaktív a gomb. Még egy valamit megpróbálok, aztán full újra install, ha ez után sem megy, nem szenvedek vele többet. -
gunji #51161 Repairt próbáltál a launcherben? -
Olyan nincs, csak a meseben. BW nem hagyja
-
El Protector #51159 és a hibrid specekkel mi lesz? ^^ -
Indítom német nyelven, minden ok rendbejöttek menük. Vissza angolra, indítom játékot,ugyanúgy fennáll gond...Tanácstalan vagyok. -
Plata #51157 Triple spec?Az nekem kevés,legyen 10,STO-ban is 10 féle buildot lehet feltölteni a hajódhoz. 
Tényleg nem lenne rossz a dual spec,de így is megfelel.És dual spechez dupla gear is kellene. -
Akkor mar legyen triple spec es ha mar ott tartunk, legyen kulon armor slot mindharomhoz, jegyezze meg az ui a skill elhelyezeseket, es ACt is szeretnek valtani. -
Kryon #51155 Akkor játsszon azzal aki nem tud élni nélküle :)
Hárombetűsben kellett, de swtor-ban még nem hiányzott egyszer sem. -
eXequtoR #51154 Kyron az a baj a legutolsó kínai grindelős játékba is van dual talent. :) -
Indítsd el német nyelven, majd lépj ki, és váltsd vissza megint angolra, és úgy próbáld meg. -
Nem, angolon volt, most is azon van. -
Próbáltad átállítani a launcherben a nyelvet? -
Mire gondolsz? Nem turkáltam játékban, csak leszedtem a launchert és onnan telepítettem. -
Nyelvi gondok lesznek. -
Nincs tul sok szukseg ra -
Tudnátok segíteni pls? Nincs sok kedvem újra leszedni teljes játékot, így is jó pár óráig szedte. -
Kryon #51146 Tényleg gáz, hogy egy játékba belerakták és nem másolta le mindenki... -
LoL azért ez elég gáz egy ilyen szintű játéknál! Mindenesetre köszi a választ! -
nincs dual spec... marad a klikkelgetes -
Létezik valami plusz roll féleség a játékban? Mert én nem igazán találtam. Rohadt idegesítő hogy mindig át kell pakolgatni a skillfát ha át akarok állni dps-ről heal-re. -
Betonfal83 #51142 Üdv! Eladó CE acc. -
eXequtoR #51141 Kopaszoknak: http://dulfy.net/category/swtor/
Itt rengeteg infót találtok instákról(fp), raidekről(ops), classokról stb. -
próbálkozz a rácsatlakozással.. nekem ma is először nem elérhetőt dobott ki, később mégis ráment -
Köszi mindenkinek. Nem F2P-ként játszunk és 10-esek vagyunk már. -
Plata #51138 Ha nem éred el a 10-es szintet nem csatlakozhatsz F2P játékosként,de lehet rá csatlakozni,én is most kezdtem nem rég új karit és tudtam csatlakozni.