60901
-
Plata #52903 Nem szeretem,random csapattam FP ilyenkor szopás,mert mindig van aki behozza a kórt,és fix hogy nincs náluk ellenszer. -
Gepo #52902 Már megint??
Mintha olyan sűrűn lenne....
Amúgy meg miért baj, ha van? Nem kötelező csinálni.
Simán csinláhatnák, hogy folyamatosan menjen valamelyik event a jelenlegi 3 közül, idővel persze jöhetnének be újabbak is. -
Plata #52901 Miért kell már megint ragya eventet tartani? -
Gudott #52900 Rakghoul járvány Corellián, Halooween ihlette cartel market itemek, commendation és set bonus változások.. Részletek az swtor.hu-n -
Plata #52899 Vagy Basic-ből lehet majd venni a fejlődős cuccokat is. -
Pacho #52898 A classicot értem, de a planetary kivezetésének mi az oka? Eddig legalább a leveling során kényelmesen lehetett cuccolni a karaktert planetary commendationokból. Akkor kivezetik a planetary merchanteket is? Vagy visszatérnek arra, hogy megint minden bolygónak lesz saját commendationja mint régen? -
Egyszer és egyben utoljára megkérlek mindkettőtöket, hogy tartózkodjatok a politikai témától ebben a topikban. Ha ennyire szakértők vagytok, akkor keressétek meg az ennek megfelelő topikot és ott osszátok meg a gondolataitokat, ne itt, szétcseszve a topikot. Köszönöm. -
Although #52896 OFF. Én se kérek. Emlékszek rájuk szintén:) De nem zavar ha ők építik az erőművet :) Valószínű mivel ezt se tudjuk megfizetni a franciára végképp nem lenne pénz. Van még az a lehetőség amit a Brittek csinálnak :) Kínaiakkal építik a 2 új erőmüvüket :D -
Plata #52895 Off:Ruszkikból de kösz de nem kérnék,ruszkikat rühellem,én nem örülek ennek a nagy orosz buzulásnak.Éltem eleget abban az időben amikor az oroszok még az országban baszták a rezet.Őszintén tiszta szívből gyűlölöm az összes tetűrágó fszopó ruszkit. 
Ezt annó az orosz tanárnőm is felfogta.
Mivel hogy orosz volt az orosz tanárnőm.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 07:53:23 -
Although #52894 OFF Jópofa :)
Neked is csak azt tudom javasolni. Probáld a gazdasági és a politikai dolgokat elkülöníteni. :) És ne ülj fel annak ha az amik vagy az eu Vikit támadja ilyenekkel. Nagyon egyszerűen el tudom intézni a logikádat :) Ennyi erővel a Finn miniszterelnök meg Tarkin kormányzó ? :) Mivel ők is az oroszokkal építik az új erőművüket. :) Esetleg MErkel? Meg a palotapincsi? Németo. első számú gazdasági partnere volt Oroszországnak mostanáig. :) Ez most változni fog és már meg is sínylette a német növekedés. Sajnos úgy néz ki Vikinek meg a Finn miniszterelnöknek van a legtöbb sütije ebbe a galaxtikus európai köztársaságban :) -
Gudott #52893 Változik mégis a commendation rendszer: a planetary és classic commok eltűnnek, helyettük Basic marad. Az ultimate és Elit sommok maradnak, de a pre-3.0 előtt gyűjtötteket átkonvertálja a rendszer basic commá. A classic gear-t nagy valószínűséggel visszavonultatják és csak a lvl 50-es karaktereknek marad meg. Változik a set bonus rendszer is, most már nem lesz külön Pve és PvP bonus (de ez még nem fix) viszont lesz 6 részes bonus is. Részletes cikk valamikor holnap vagy szerdán. Nem akartam datamined infókat beletenni, de kénytelen vagyok, a bioware kicsit megkutyulta a dolgot. -
Bocsi a félig offért :)
A köztársaság szétesőben, a szakadár csapatok nagyban ostromolják a határvidéket, mikor is Darth Vladimir megtalálja új tanítványát. Az ekkor még Jedi oldalon küzdő Viktor Skywalker, mesterével Obi-Wan Barroso-val az oldalán próbálja a sötét erőket visszaszorítani. Viktor Skywalker nem hallgat mesterei, Barack Windu mester és Yoda Merkel mester intő szavaira, miszerint a Sithek pénzelik a Paksi erőmű halálcsillaggá fejlesztését. Így kénytelen a sötét nagyúr, Darth Vladimir tanítványává lenni, mint Darth Orbán....
A valósággal egybeeső bármilyen nemű hasonlóság csak a véletlen szülemény. Az esetleges ferdítések, csak is a sztori megtartása érdekében történtek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
oz #52891 Lusta voltam gyártani modokat, azt mondtam magamban, ha nagyon elakadok, akkor majd csinálok, vagy veszek ah-ban, de nem akadtam el :). Így csak quest rewardok, vagy droppok voltak rajtam. A compnak még mindig nincs se fejese, se fülese se implantjai. Az elején én is 4-5 szinttel előbb voltam, de elnéztem egy bolygó sorrendet, és mire észbekaptam, a kisebbik bolygó nagy része már szürke volt. Az 5 xp meg 12x szorzóval se sok :). -
Altokkal gyartottam armor+mod+barrel/hilt trash zold szarokat, azzokkal siman jol haladtam. Igaz, a 12x miatt mind a ket alttal +4-5 szint elonyben voltam az adott bolygon, ugy, hogy se egy heroic se egy bolygo, semmi kuldetest nem csinaltam, csak a classt.
Makebbel meg egy kerdes. Nem remlik, hogy ennyire szorakozott volna velem anno fortuna istennoje, de az mar nevetseges, hogy az osszes trash loot ami esik, az direkt olyan statokkal rendelkezett, amelyek kvazi semmire sem jok, de meg a compok kozul is csak kevesnek. Eleinte pechre gondoltam, de van egy pont, amikro mar tobb ez, mint pech. Vagy csak en vagyok megint ennyire szerencses? Nem szamit annyira persze, van jobb gear mar, csak feltunt a dolog amikor adogattam el a sok lootolt zold/kek szajret, es nem tudom, direkt e vagy sem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.25. 15:18:38 -
Gudott #52889 Majd fogtok sírni, ha kijön a 3.0. Nem csak a Hybrid buildeket, de az AoE-ket is irtják rendesen és a többi meglepetés, amiről csak pletykálnak ( ranged interrupt 24 másodperces CD...)
Amúgy úgy néz ki, hogy megpörgetik a kiegészítők ütemezését, a SoR a Shadow Realm miatt csúszott kb 9 hónapot, most már félig meddig elismerik. Az új Disciplines rendszer miatt nem kell annyit balanszolni, az új képességek egy már létezőt helyettesítenek a rotációban, stb
Ja és a Shroud üdvözöl mindenkit:
Hivatalosan nem sok új hír van, ami van az meg Datamine által, azzal meg egyelőre nem akarom a kedélyeket borzolni.
Ja még valami, ha esetleg valaki itt az sg-n üzenetet küld, az tegye meg hogy beírjam hogy küldött üzenetet, véletlenül vettem csak észre hogy van 3 db több mint 2 hetes üzenetem.... -
oz #52888 Nagyon durva. Végigcsináltam az összes class küldetést, és koréllián már figyelni kellett nagyon, mivel se a compnak se nekem nem volt cuccom. Ha két csoportot húztam be, már izzadtam. Átértem Makebre, ment a boost, onnan durva írtás volt. Nem csak a statokat vitte fel, de folyamatos gyógyítást is tesz rád csatában.
Szerintem jó a gear boost, mehetett volna végig :). Nekem nem kihívás kellett, hanem az n. alt felhúzása. Sőt, még az lett volna az igazi, ha automatikusan megismeri az ember az összes taxiállomást. Túl sokat kellett kutyagolni :). -
Hosszu hetvege elso ket napja + szakado eso + SoR preorder = eljutottam ket kisebb, korabban felbehagyott craftos alttal is 47-es szintig, es vele Makebig. Azt tudtam, hogy lesz ott is 12x XP, mint a class questekre es Illumra, de azt elfelejtettem, hogy lesz ott egy terminal, ami a statot es a geart is fel fogja tuningolni. Olyan agyaggalamb loveszet lett ott, hogy csak pislogtam. Kb 10k HP + lvl40 koruli modos adept gearbol (hiaba, 12x XP kozben nem egyszeru szinten tartani a felszerelest - bar valahol felesleges is) lett hirtelen 30k HP + 1shot minden group, akar tobb elittel/stronggal is.
Ha visszajon kesobb a 12x XP majd valami unlock vagy cartel cucc formaban, akkor remelem enelkul a gear boost nelkul. Ertem en, hogy lassa az uj jatekos is a kontentet, de azert na, legyen kis kihivas is...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.25. 10:21:34 -
oz #52886 A fleetes 10-es datacronnál csinálta azt hosszú ideig, hogy a felső kapcsolóhoz ugráskor sűrűn dobott ki a hajó tetejére, ott lehett sétálni az űrben.
Mondjuk relatíve olyanom is sűrűn van, hogy ha bizonyos szögben forgatom egyes helyeken a kamerát, akkor az űr (vagy egyéb környezet) villan be egy ideig. -
Plata #52885 Kuat drive-on megvolt az első űrsétám. 
-
shaaktii #52884 Már 2 napja igényeltem de semmi sem történt -
Ha nem gmail vagy yahoo vagy hasonlo "nemzetkozileg sokszor hasznalt" a mail cimed, akkor akar 15 perctol 1 oraig is eltarthat, mire megjon a level. Nalam a rekord 3 ora eddig (pedig egyedi domainhez tartozo cimrol volt szo, nem freeszar vagy citrofos). Magyar emailcimmel szokott keses lenni. (nem mindig, de gyakran).
Probald meg az originen is a modositast, ne csak a swtor.com-n, hatha ott gyorsabb. -
shaaktii #52882 Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni, nem volt még hasonló problémám soha.
A játék indulásakor megvettem a pre-order-el a játékot, és játszottam is vele egy ideig. Kb 50-es szintig vittem. Majd eltelt kb 2 év, gondoltam újra kezdem, de már nem voltam biztos a jelszavamban, így igényeltem egy másikat, de nem jön azóta sem jelszó módosító. Gondolom az accom feltörték valahogyan. Az lenne a kérdésem van-e erre megoldás? Az aktiváló kódokkal vissza tudom igényelni az accot? Szóban nem tudok kommunikálni angolul, és csak francia valamint angol nyelvű supportot találtam. Mail-t pedig egyáltalán nem. Valami ötlete valakinek? Mail címem [email protected] -
Az a "körülményes" procedúra a védelem miatt van. Mivel a G2a-n bárki árulhat, csak így tudja a rendszer garantálni a kulcs valódiságát, ha az operátor végigköveti a folyamatot. Kikapcsolhatod ezt a biztonsági megoldást, ha az a 300 Ft nem ér ennyit számodra :) (egyébként, ha a G2A-től veszel, és nem más eladótól - lásd lenyíló menü -, akkor kikapcsolhatod, mert velük nem szokott gond lenni). Én évek óta tőlük vásárlok - a netes vásárlásaim 90%-ában ott költöm el a pénzt -, de még sose volt bajom, vagy károm ott vásárolt cuccal/cuccból.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.15. 15:47:21 -
Kazagor #52880 Köszi, vettem is egy kódot, bár elég körülményes a procedúra.
5500Ft a 2 hónapos kód, de erre még rájön kb 300Ft költség, szóval ez igy kb. 5800Ft lesz, akár Paypallal, akár bankkártyával fizet valaki.
De még igy is ez a legjobb ár eddig. A kódot aktiváltam, rendben működik.
-
Gudott #52879 G2A-n elég olcsó a 60 napos (link) -
Kazagor #52878 Ha valaki tud ennél olcsóbb, megbízható helyet, az engem is érdekelne.:) -
Kazagor #52877 Amióta Livekódok itt brutál módon felnyomták az árát (5000-ről 7500-ra) azóta G2Play itt veszem.
Régóta használom ezt az oldalt is, megbízhatóak, a kódokat hamar megküldik emailben, még sohasem volt gondom azokkal. -
astrid09 #52876 Tud valaki oldalt ahol már meglevö elöfizetés tudok hosszabitani olcsoban?
-
Én prefről váltottam subra, arra jó volt, de akkor újítani mással fogok. -
Votl vagy jelenlegi subra nem működik, az tuti, azt már próbáltam (Van/volt egy rakás alapjáték+30napos kulcsom anno, kimaradt készletből). Sima, friss accountra tuti, arra találták ki. Viszont prefnél megint nem tudom, sosem próbáltam, a megjelenés napjától kezdve subként játszok, ha játszok. nem CC-s pref az accom akkor sem, ha épp nem játszok és átváltok prefbe.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.14. 12:54:35 -
Plata #52873 Akkor nem tudom.Én még nem próbáltam.De ha működik szólj.
-
Ezzel subscribe-oltam először. -
Plata #52871 Ha még nincs dobozos játékod regisztrálva akkor ad +30 napot,de ha már van akkor nem tudom. -
EZT fel lehet használni előfizetés hosszabbításra? -
Gudott #52869 Holnaptól Stronghold mindenkinek, októberi Bounty Contract week , kiderül mi lesz a következő játszható faj és újabb infócsokor. bövebben az swtor.hu-n. -
Nagyapi #52868 Értem, köszönöm. -
archetiz #52867 Annyit jelent, hogy egy héten max. 500-at szedhetsz össze belőle, ha elérted a limitet többet nem kapsz, amíg a weekly progress nem resetel. Reset minden héten kedden 14:00-kor van. -
Nagyapi #52866 Gyüjtögetem, és költöm is szorgalmasan a Basic Commendation pontokat, de alatta pörög egy számláló, Weekly Progres néven, most 361/500 - on áll. Mi ez, és mi történik, ha eléri az 500-at ? -
oz #52865 A stronghold and crew skill negyedben van az a vendor külön, ahol a PVP-s és a hajós cuccokat lehet venni. -
Plata #52864 PVP vendor.