60903
  • roltsi1
    Sziasztok! Azon gondolkodtam hogy holnap leszedem és kipróbálom SWTOR-t... Annyiban segítsetek már ki hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar? Előre is kösz! ;)
  • mulli1986
    Mondjuk én hó elején megvettem a 60 naposat és még a hónapban nem volt időm 20! percet játszani....
  • Negritis
    engem is meglepett vasárnap de ez van annyira azért nem bízok a g2aban hogy érdekelje ez az összeg
  • Gudott
    +400ft a PP vásárlás? Ez nekem új.
    Amúgy be lehet állítani a legtöbb ilyen oldalt, h. ne számoljon tréfát.
    Viszont remélem harmincadikáig be tudom izzítani az új kártyámat, elég nekem egy hónap sub, úgyis minimális időm lesz (vagy még annyi sem)
    Amúgy a shielden tényleg nem érdemes spórolni
  • mulli1986
    Alul ki kell választani a legolcsóbbat, bekapcsolod a 300-as shieldet, meg rádobja a 400ft-ot, ez mindkettő egységes. Bár nekem sztem paypalra csak 140-es szokott tenni. Nekem ott ilyen extra beállításaim vannak, szóval még a bank se számol fel semmit és olyan mintha kártyával vásároltam volna boltba. Shield meg azért jó, mert ha nem sikerülne az aukció, akkor a G2A egyből ad új kulcsot
  • Negritis
    van vmi speckó g2a fizetési method, gondolom a paypalt akarják kikerülni ezért nyomnak rá extra ktg-t
    viszont ugye paypal mellett nincs áfa :D
  • gunji
    Jah, értem köszönöm. :)
    A plusz négyszáz forintra nincs tippem, elsőre áfára gondoltam, de abból nincs 6,3 %.-os, esetleg valami ferengi féle pótdíj :(
    De majd kiderül, ha én vásárlok. Biztos lesz olyan szerencsém, hogy automatikusan ráteszi a 27% áfát, így drágább lesz, mintha az swtor.com-on venném :D
  • mulli1986
    Gamma (Game) játék. Bocsi, ha érthetetlen a szlengem :) A google, angolról szinte bármilyen nyelvre jól fordít :) Én nemet szöveget szoktam vele angolra vagy vica versa. Bár visszafele az se 100-as izzó :)
  • PiszkosFred
    Én is oroszt tanultam 12 évig a régi időkben (ebből nyolcat emelt szinten, innen is csókoltatom Margót, az orosz tanárnőmet, hogy roha.....), de azért mellette a sok lucasarts/sierra kalandjáték során lapozgatott Országh Laci angol-magyar kéziszótár is megtette a hatását :)

Egyébként még midnig ott a google translate, angolról oroszra jobban fordít (pontosabban és érthetőbben), mint angolról magyarra.
  • Plata
    Mi a házsártos rúzsa magdi búbánatos rozmaringja az a Gamma?
  • Plata
    Hát amennyit megtanultam WoW meg Diablo2-ből annak idején.
    Én még oroszul tanultam.
  • mulli1986
    Plata nem sprechol idegen nyelvet. Gammának is a sztoriját csak testbeszédből és az eseményekből rakja össze. Ha jól emlékszem :)
  • Gudott
    De angolul értesz valamennyire, nem?
  • Plata
    Sajna se fritzül se franciául nem tudok.
  • Gudott
    Van német (és gondolom francia) verzió is, ha valamelyikkel jobban boldogulsz.
  • Plata
    Kár hogy angol az egész.
  • Gudott
    Egy igen jól sikerült developer blog történet
    Brothers (link)
    (ad némi támpontot a sacrifice trailerhez is)
  • Asperot
    Ok, köszi! Éreztem hogy ez lesz, pedig a Hutt még adott 30 napot. :)
  • Plata
    Nem.Az csak kieg.
  • Asperot
    Üdv! Tudja valaki hogy a Shadow of Revan tartalmaz némi előfizut?
  • Negritis
    arra hogy ha a G2A-n megadod az adatokat abból lehet gebasz (lásd pár éve a steamen mentett bankkártya adatok lettek lelopva)
    viszont ha csak egy paypal belépést adsz meg az kicsivle jobban védett

és a g2a +400ft-t felszámolt nekem a paypal miatt (2-3 hónapja még nem volt ilyen valszeg újítás)
  • gunji
    Mire gondolsz? Úgy értettem, hogy ugye legális kódokat lehet csak kapni az említett boltokban?
    Paypalt próbálok mindenhez használni - már ahol lehetséges - a plusz biztonság miatt. Igaz csak szimplán hozzárendeltem a netes kártyámhoz, így pluszban nem vonnak le semmit. ;)
  • Negritis
    akörül szokott lenni, g2a-n is 5.9 volt csak én paypalon fizettem ami +400ft ktg viszont nem adok meg bankkártya adatot sehol
  • Gudott
    Erről az oldalról mi a véleményetek? (link)
    G2Play , 18 euró kb 5600-5800ft konverziótól függően.
    Vagy benézek valami triviálisat?
    Nekem tegnap járt le a sub és én is a legolcsóbban szeretném meguszni
  • mulli1986
    Én is G2A-rol vásárolok
  • Negritis
    én g2a-ról vettem paypal miatt 6.3k volt a 60 napos
    viszont sztem az swtor accod nem kell félteni, ami "bajban" lehet az az email accod vagy a bankkártya adataid
  • gunji
    Ezek közül melyik boltot ajánljátok / melyik a legaccbiztonságosabb?
  • Plata
    Szerintem mindet érdemes,legalább egyszer,red eclipsen már 3 csempész karim van.
    Mégsem unalmas.
  • SzirmosSzisza
    Hali, úgy hallottam, hogy a történet miatt mindenképp megéri legalább 1 osztályt végighúzni, kb mennyi idő végig tolni csak a fő történetet? (vagy egyáltalán van-e értelme, tényleg jó-e)
  • Negritis
    pest, upc betöltött
  • Plata
    Minden gond nélkül bejön.
    Telenoros vagyok,vagy mi a ragyás isten nyilának hívják.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.25. 17:46:15
  • Panzeradler #53777
    Juropnet-el nem jön be, pedig eddig jó volt.
  • Gudott
    Az swtor.hu mindenkinél bejön? Megköszönnénk, ha letesztelnétek.

Különösen UPC felhasználok tapasztalatai lennének hasznosak.
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.25. 17:23:17
  • Gudott
    Nálam 33,5 giga a játék (PTS nélkül)
    A jó (retardált) németek nem a warezt, hanem a protocolt nézik és sajnos a bitraider, ha jól tévedek, ebbe beleesik
    Ha a normál, nem streaming klienst szeded le, akkor azzal nem lesz gond, igaz meg kell váni, amíg az egész lejön
    (bitraidenél leszedni a 4 kezdőbolygót és már ez is lehet kezdeni, a többi a hátérben megy)
  • Plata
    Hát nekem az összes foglalt hely az olyan 40 giga.
  • roblee
    Igazad lehet...fene tudja.
    Viszont a ´the end of the same day´nekem nem teljesen vilgos. Magyarul az adott napon tullepem a korlatot, de annak a napnak a vegeig tart csak a korlatozas, a kov napon mar ujra fullban tudom hasznalni??!!
  • Big Boss Hu
    "Germany is entitled to restrict the transmission speed for file sharing applications"
    ez nem fájlmegosztó program, ez egy sima szoftverletöltés, erre nem kéne vonatkoznia.
  • roblee
    Sajna koltozeskor ugy dontottem, hogy a CD mar nem kell...kuka...hisz online mehet az egesz, persze akkor nem gondoltam arra, hogy Nemetorszagban korlatozott netem lesz. :( Ciki...
    Egyebkent ez az aprobetus resz:
    From a total data volume of more than 10 GB per day cable Germany is entitled to restrict the transmission speed for file sharing applications until the end of the same day to 100 Kbit / s ; currently throttling is only performed from a total data volume of 60 GB per day .
    Szoval a napi talan nem lehet gond.
    Kerdes, hogy a telepites megszakithato e es kov napon folytathato e??!!
  • Plata
    Hát ha cd-ről telepíted fel utána még vagy 5-6 giga patch biztos lejön.De pontosan sajnos nem emlékszem.Csak arra hogy tovább tart a patchelés mint a játék felrakása.
  • roblee
    Sziasztok,
    Nem tudjatok veletlenul, hogy telepitsekor mekkora adatfogalmat general a jatek?
    Nem korlatlan a net es nem akarom tullepni.

Koszi