60903
  • MarkBlade
    Jó kérdés. Mondjuk még azt is túlélném :)
  • PiszkosFred
    Koszonom elore is!
  • Negritis
    nem tudom hogy nem-e váltanod kell az swtor accodban is országot
  • MarkBlade
    Valaki vett már amazonról bundle packot? AMAZON
    Mert jó árnak tűnik viszont azt írja hogy Magyar-honnak nem elérhető..Ha megváltoztatom az országot és megveszem be tudom aktiválni vajon?
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2015.08.05. 15:26:13
  • Gudott
    Gamescom 2015: Outlander Trailer és meghosszabbított előfizetői jutalom

Fred:
    majd küldök egyet pm-ben.
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.05. 14:11:00
  • PiszkosFred
    Idopontot tudom, az szokasos ref linket nem tudtam, hogy lesz e hozza, kosz az infot.
    Heten el leszek/vagyok havazva, nem nagyon lesz ido redditen vadaszni, ha valaki majd megdobna egy sajat es meg ervenyes linkkel, azt elore is megkoszonnem :)
  • Gudott
    A Cantina event holnap ill holnapután lesz, akkor várható újabb kódmegosztós móka.
  • PiszkosFred
    Twitteren, feszbukon es egyeb csatornakon is nyomjak a Gamescom Cantine Event "hirdetest". Ehhez nem lesz most ref link? :D Nem hallottal valamit errol?
  • Gudott
    Aki a Gamescan ideje alatt előfizet, még megkapja Nico Okarr-t.

Video of the presentation and gameplay trailer:
    https://www.youtube.com/watch?v=D0PXYFE0PoA

Just gameplay trailer:
    https://www.youtube.com/watch?v=USHvcekHnVc
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.05. 10:34:23
  • ChipHazard
    Sajnálom hogy nem müködött, igazából én nem is vagyok előfizető jelenleg, csak igy forumokat olvasgatva találtam, osztogatták ezeket a meghívokat, és poén képp rá kattintottam egy-re és igy lett 7 nap előfizetésem, mondom akkor ne vesszen kárba és gyorsan ujra telepítettem a játékot. Aztán ugy voltam vele hogy meg osztom azt amit nálam ir ki hátha jol jön valakinek. :)
  • Athletic  Bilbo
    nem értek hozzá de azért örülök neki :)
  • Plata
    A tied jó,nem tudom miért de tiedet elfogadta.
  • Plata
    An unexpected error occurred during the referral.
    Asszem egyszer használhatós cucc,már valamikor télen vagy tavasszal használtam ilyet.
  • Gudott
    Én úgy tudom, hogy 90 naponta ad +7nap előfizetést. (prefered játékosoknak, aki korábban előfizetők voltak)
    Plusz kap cuccot az is aki használja és az is akiét használják.
    Mondjuk ez sok mindentől függ, milyen státuszban van (ff2p/pref/sub)
    illetve talán attól is füg, hogy milyen rég óta nem előfizető (preferednél)
    stb, stb
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.08.01. 18:41:07
  • Plata
    Elvileg ilyen meghívót csak egyszer lehet használni nem?
  • bekasybalazs
    Nem volt semmi gond az oldallal. Az én hülyeségem, hogy az utolsó utáni pillanatra hagytam, jobban mondva az, hogy elfelejtettem megrendelni.
  • mulli1986
    Többen is írtuk, hogy vedd G2A-n. Nem tudom, hogy mégis miért maradtál a másiknál, az 500ft-miatt vagy passz, de megérte?
  • bekasybalazs
    Akkor én félre értelmeztem a dolgot, abban voltam hogy a 3 időpontban subnak kell lenni az early acceshez. de így annyira nem is bánom akkor a dolgot :) Igen, gondoltam hogy meg lehet majd szerezni...csak így egyszerűbb lett volna. Főleg, hogy egy sentit meg egy scundrelt fel akartam húzni Rep oldalon, meg belekezdtem volna a Sith karikba is. De akkor az várat még magára, majd a mountért előfizetek :)
  • Gudott
    Early Acces-t nem buktad volna, mivel okt 19-ig kell valamikor előfizetőnek lenni mától, hogy 1 héttel korábban hozzáférj.

Bár csak személyes tipp, de szerintem Nico-t a Cartel Marketről is be lehet majd szerezni, jó drágán.
    Mivel eléggé WF, hogy a legkorábbi jutalom kvázi a legjobb (most magunk közöt szólva, egy pár blaster pisztolytól, egy ruhadarabtóll és mount-tól nem fog senki sem hasra esni, még nem is olyan jópofa,mint a Party Jawa, vagy mint a Hutt holodoki, ami szintezés közben elégé hasznos tud lenni)
  • Negritis
    hálisten én nem hagytam az utolsó pillanatra :D
    mondjuk 1 hét alatt nem sokat játszottam de sebaj :D
  • bekasybalazs
    Köszi az infot, viszont lecsúsztam róla. Instant Gamingen vettem meg, bankkártyával fizettem. Rendben volt minden, le vonta, jöttek az értesítő e-mailek, viszont van egy olyan hülyeségük, hogy addig nem kapod meg a kódot, amíg nem végzed el az "order confirmation"-t, ami annyit takar, hogy fényképezd le a személyi igazolványodat az instant gaming oldalával a háttérben. Ki lehet takarni az infokat, csak a kép és a név érdekli őket, szóval nem egy rossz dolog ez, csak megszopattak vele, mert így nem tudtam idő előtt beaktiválni a kódot, így kértem egy full refundot és már vissza is került a kártyámra a pénz.

Viszont így búcsúzok az early accestől :(
    Utoljára szerkesztette: bekasybalazs, 2015.08.01. 17:18:34
  • Athletic  Bilbo
    http://www.swtor.com/r/pqZQtX

itt van enyém is :)
  • ChipHazard
    Elvileg van ilyen meghívó akármim, ha akarjátok használjátok, küldhetitek akár ismerősnek is :) Tudjátok a 7-nap inygen játék, meg egyebek, én is igy jutottam most ujfent 7 nap előfizetéshez, ugy hogy vissza is nézek egy kicsit.

http://www.swtor.com/r/mSRpdB
  • gunji
    Július 31, 11:59 PM PDT-t írnak, mint határidőt, s az elvileg nálunk szombat reggel 8:59CET, ha jól számolta ez az oldal.
  • bekasybalazs
    Tudtam, hogy valamit elfelejtettem...ha most aktiválom az előfizut még megkapom mindenki kedvenc Csempészét? :D
  • bekasybalazs
    Köszi! Igen, tényleg az lesz az... :)
  • PiszkosFred
    Az valoszinuleg a dobozos jatek fele "+30 nap", amelyet accountonkent csak egyszer lehet hasznalni, es csak f2p accra. De majd Plata megerosit vagy megcafol, azt hiszem o mar probalta ezt.
  • bekasybalazs
    Leskelődtem Instant Gamingen, van egy 60 napos és egy 30napos gamecard. A 60 napos 30 euro helyett 17,06, a 30 napos 20 euro helyett 3,99. Viszont a 30 naposra azt írja, hogy új account kell hozzá...próbálta valaki, hogy tényleg csak új accal megy-e?
  • Gudott
    Akkor ez túl van tárgyalva. Köszi a visszajelzéseket!
  • Pacho
    Nem a ref linkes sub ezeket nem adja meg. Nar Shadda-t sem adta meg, volt aki ezt hirdette a ref linkje alatt, de "valahogy" már nincs fenn ez as hozzászólás. Nico Okarrt sem adja meg a 12x xp-t sem adja meg, és kiegeket sem ami a suboknak jár. CC-t sem ad.

Sok volt a félreértés és most már oda is írták, hogy Nico Okarrnak subscription statusban kell lenned - tehát pénzt kell fizetned. A referal linkes status az nem subscription.
    Utoljára szerkesztette: Pacho, 2015.07.30. 14:35:17
  • Plata
    Nekem nem ment a 12x-es xp.
  • Gudott
    Most redditmen megy a "vita", hogy a referal linkes +7 nap sub vajon megadja-e Nico Okarr-t
    Aki mostanában használ(t) ilyet, az megnézné, hogy a 12x xp működik-e így? ( a korábbi Nar Shaddás Stronghold bonuszt elvileg megadta a referal linkes sub)
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.07.30. 12:33:36
  • thomyboynk
    Én mindig a legolcsóbbat választom és eddig nem volt gondom vele... *kopp-kopp*
    Így utolsó két alkalommal instant gamingen vettem a GC-t Paypallal így kis felárral is bőven a többi alatt jöttem ki, szóval én azt javaslom.
  • Plata
    Én DVD-ről szoktam telepíteni.Nem szokott gond lenni.
  • OldRocky
    Köszi, Plata, sikerült.
    De a nagy titok abban a tetű Bitraiderben volt. Javaslom ha valaki a jövőben újra rakja, akkor takarítsa le, mert a launcher nem frissíti és így jár mint én. 5 napot csesztem el vele, és a szemem előtt volt a megoldás, de nem láttam meg.
  • Plata
    Fogalmam sincs,próbáld Originnel letölteni,vagy DVD-ről,ha van.
  • OldRocky
    Sziasztok! Tavaly nyáron játszottam utoljára ezzel a játékkal és most felszerettem volna telepíteni, de a launcher indulása után a minimum letöltésnél nem csinál (nem tölt egyáltalán) semmit csak áll. A "tűzfalas probléma megoldó játékokon" már túl vagyok. Valakinek nincs más ötlete, mi lehet a gond?
  • gunji
    Az instant gamingen még mindig meg kell adni egy mobilszámot? Melyiket választanátok: az instantot ~5300-ért vagy a G2A-t ~6400-ért?
  • PiszkosFred
    Januárban is volt már ilyen extra (Payment fee: 1,16 € - ezt shield nélkül vettem), de előtte visszamenőleg 2014 elejéig néztem, ott már csak "Additional cost: 0,95 €" van, de ez lehet a shield is, akkoriban még használtam, de lehet tranzakciós díj is. :)
  • Negritis
    el akarod kerülni azt, mi? :D

amúgy tippre red eclipse, de majd kijavítanak ha mégse
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.07.28. 21:51:01