60890
-
zbundy #115 Hát valami jó kis új SW játék megjelenhetne már pc-re! Vagy legalább egy folytatás! Please lukasarts please.... -
a pc-s játékoknak leáldozott :) -
Hát srácok én nagyon nagyot csalódtam Lucasartsban. Én már kb nem is számítok arra hogy megjelenik a kotor 3... elég régóta volt róla pletyka aztán hol van?? sehol... MMORPG??? tiszta száánalom. olyan jó gamet ha akarnának sem tudnának csinálni mint a KOTOR 1. Nameg nemtudom mennyire látogatjátok a Lucasarts hivatalos oldalát.. az a másik amin felvágtam az agyam. Force Unleashed. na végre mondom vmi jó kis game... erre only konzol. PC-re tudjátok mit ad ki a kedves Lucasarts????? LEGO Indiana Jonest 
. namost ezek után még reménykedjünk jó dolgokban??? színvonaltalan... Hol vannak a jó gamek?? mért nincsenek ma már Jedi Knight-ok, vagy battlefront-ok??? Komolyan tiszta röhej. az utolsó PC-re megjelent sw game az Empire at War volt jópár éve. Azóta semmi....
-
Hat akkor ennyi erovel nemreg jelent meg a kotor 2 is :) -
nomeg egyenlőre angol lesz csak... szóval nem lesz előrébb az aki nem tud egy erős középfokon angolul -
Ha bejelentik
-
campy #109 mikor is jön a Harmadik rész? egy linket be tudsz ide dobni? -
Superhamster #108 kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor kotor
-
bgabor #107 Már miért lenne mmorpg a KOTOR3? Singleplayer lesz, természetesen, ahogy az elődök is.
Az megy hogy más néven milyen online SW szart adnak ki, nem érdekel.
Csak a KOTOR3-at várom, már nagyon. -
Ez mikor jön ki? -
Na szerencsétek van, én is olvasom, hogy a kotor 3 már karácsonyra kijöhet, de ez nem az mmo, hanem a sima kotor3, de remélem lesz mmo is. Mert igazából lehet Lineage 2 jó, de én inkább olyanra vágyom, amibe az elejétől tudok belekapcsolódni :) -
Inquisitor #104 Ha most a Bioware ráállt a Mass Effect szériákra, van egy Fanbtasy RPG tervük és ők csinálják az új SW MMO játékot, akkor mekkora esélye is van normális KOTOR3-nak? -
Lineage 2? Az már kijött nem? :) -
Ha jo MMO-ra vagysz jatsz Lineage 2-vel :) De most nem ezt jottem reklamozni, hanem olvastam, hogy lehet mar karacsonyra kijon, szerintetek igaz? -
lerboy #101 Én sem játszom sokat, de a KOTORI-II-t többször is végigvittem. A Team-Gizka féle kiegészítésket is alig várom. Szeretném ha a KOTORIII ezeknek méltó folytatása lenne egy hasonlóan lebilincselő történettel.
Aztán felőlem lehet mellette Star Warsos MMORPG is dögivel, csak legyen egy "sima" verzió is. -
Én igazából másfél éve semmilyen játékkal nem játszom (SWG óta), mert egy jó MMORPG-re vágyom. Ha Star Warsos lenne, az nagyon jó lenne. -
lerboy #99 Ne legyen MMORPG! Vagy legyen, de legyen külön normál játék is. -
az nagyon jóóó lenne régóta vágyom egy MMORPG-re, mióta ugye SWGt elbaszták :) -
Doma #97 Érdekes pletykák keringenek a GameSpot.com-on miszerint a KotOR 3 elképzelhető hogy MMORPG lesz. -
campy #96 most nézem mikor jön ki PC-re a harmadik rész? nekem mind2 játék bejött talán a 2. része a Sith Lords látványosabb, de a játékmenetben és a történetben az 1. rész volt jobb! -
adammmmmmm #95 Nem a Force Unleashed ez egy másik játék .(ha tévedek javítsonki valaki) -
Roman #94 én nem revant akarom keresni.. revan akarok ismét lenni xd de mondjuk ki a faszt érdekli én mit akarok?:D -
norka2 #93 a játék tök jó de mikor jelenik meg és csak konzolra fog készülni? -
AlbyCobra #92 egyébként a játék neve The force Unleashed:) -
soske #91 A video állati!! -
gergi42 #90 Ilyesmit. :)
És elvileg erről is fog szólni. Megkeresik Raven-t. -
adammmmmmm #89 Ha a video alapján kéne megcsinálni a hármas részt akkor valószínüleg ez lenne a sztoria:(az alapján hogy a kotor 2-ben meddig jutottam)
Meg említették hogy le van zárva a navi computer a ében hélyán és azt HK-47 segítségével feltörjük, végig járjuk a bojgókat ahol Revan járt nyomokért és a végére megtaláljuk.(azt most hirtelen nem tom hogy Kreia mit jósolt a 2 végén de mindegy)
-
adammmmmmm #88 OK. Kösz. -
SaGa Jr #87 Teljesen más játék lesz és valóban konzolra készül. SW Force Unleashed a címe. -
ez valami konzolos cucc szerintem -
adammmmmmm #85 Vélemény kéne. Szerintetek ez kapcsolódhat a gamához vagy ez valami tejjesen más:
http://www.youtube.com/watch?v=TPBPYexEEoA
Fogalmam sincs hogy ez mi lehet. -
gergi42 #84 Egyetértek, a motor biztos más lesz, de valszeg még így is komoly. Viszont még 2005-ben ígérték, hogy közel 1 millió(!)szövegbejegyzés lesz benne. Nem tom, hogy ez áll-e még, de ha igen akkor játékosként óriási lehetőség. Viszont én részt vettem a fordításokban (a 2-é még mindig készül..:D), szóval így meg rémisztő. -
SaGa Jr #83 Azért a FU egy más kategória. Szinte bizonyos, hogy nem azon a motoron fog döcögni a játék. Netán ha mégis, akkor addigra már kinn leszne ka Dx10-es kártyák, a mostani csúcsok meg már elérhető árkategóriában lesznek. Nem aggódom emiatt, de úgy vélem teljesen felesleges a KotOR alá olyan motor, mint ami a FU előzetesében volt. -
gergi42 #82 Legyen igazad!! Mindenesetre még így is úgy is kb egy év.
Az viszont tuti, hogy komoly grafikai motor lesz mögötte, aki látta a Force Unleashe előzetesét, valszeg ugyanúgy kiesett a bugyijából, mint én. Tartok tőle, hogy ilyen grafikát, csak a jelenlegi felsőkatos videókártyák birnak majd. Dehát egy év múlva még sok minden változhat. -
SaGa Jr #81 Na persze. Ez mindig felröppenő hír. De gyakorlatialg idővel majd minden játék átíródik PC-re is. Ha már nem tudják vele elpasszolni a konzolokat, akkor jön PC-re, bővített változatban (mint a HALO1, aztán lassan a HALO 2, a KOTOR 1-is eredetileg csak konzolra íródott, de a Lucasarts hülye lenne kihagyni a Pc-s bevételeket, de említhető lenne még a Jade Empire is).
Én nem aggódnék emiatt.
Plusz abban igazuk van a népeknek, hogy konzolra könyebb optimalizálni, mert ott nincsenek fenn felesleges, mindenbe belezavaró programocskák, mindegyik adott típusú konzol ugyanazt tudja, nincs fennakadás, így kisebb melóval lehet megoldani a fejlesztést és garantált lesz a teljesítmény is. -
Ugye ez nem komoly!!! 
Csak konzolra lesz? Ezt nem akarom elhinni. Ez nagy ki***!!!
Lassan a PC-sekkel nem is törődnek! -
gergi42 #79 Jah, annyit már lassan biztosra lehet venni, hogy lesz, de hogy mikor még nagy kérdés. A nagyobbik baj az, hogy minden forrás szerint csak nextgen konzolokra jön majd. Szóval PC-vel szívás. Naggyából ugyan úgy, mint az új Jedi Knight-tal. -
Alice Sabbat #78 Mellesleg ... valóban a Sith lortds ban a címé vel ellentétben nekem nagyon kevés volt asötét oldal feelingje .... és Raven egyik legmisztikusabb és megkapóbb szereplő a játékban ... -
ZSOOLT2 #77 Nem hivatalos, de attól még jó -
ZSOOLT2 #76 Kotor 3 videó