60890
-
+1 jedi ellenes emberke !És ekkor fogok sétáló trafót csinálni belőled :) -
Max annyi időre amíg egy villanás után földön a saját véredben fetrengve végignézed ahogy elsétálok a lenyugvó napok irányába
-
Majd találkozunk
-
Mi ebben a gond? Én is BH voltam, vagyok, leszek... pusztuljon az összes jedi. Persze fizessenek is meg érte, de ha nincs meló unalmamban is levadászok párat...:) -
EnxTheOne #512 miért? :D -
Ajjajjjj .... gyökér
-
EnxTheOne #510 az a lényeg hogy jedikböl nem lesz egyse, sokat megölök majd közölük :D -
acsarkodo #509 Fenéket :P Itt még szó sincs erről :) -
nekem ez a kedvenc:
“Tell me what you regard as your greatest strength, so I will know how best to undermine you; tell me of your greatest fear, so I will know which I must force you to face; tell me what you cherish most, so I will know what to take from you; and tell me what you crave, so that I might deny you…”
—Darth Plagueis -
EnxTheOne #507 "Peace is a lie, thee is only passion.
Through passion, i gain strengh.
Through strenght, i gain power.
Through power, i gain victory.
Through victor, my chains are broken.
The Force shall free me. " :D:D:D:D:D:D -
Én inkább az egyensúJ-ra vagyok kiakadva :O
-
EnxTheOne #505 sith-böl mindig csak 2 van :D a dark jedikböl van sok :D -
Egy Jedi lehet igaz ember node egy Sith ? :PP -
Burca #503 Írjunk petíciót a lesz-re is ! Grammarpolice ftw :) -
EnxTheOne #502 és büszke vagyok rá xD :D -

Azt hiszem, hogy bátran kijelenthetjük, hogy a te klánod az első klán az országban. -
EnxTheOne #500 Sziasztok! most alapitok egy fejvadász klánt, aki gondolja beléphet :D Majd kinyirjuk az össze köcs*g jedit :D "It’s never a question if a Bounty Hunter will find you… only when."
-
Én mint örökös BH csak kis fényes bicskának szoktam hivni
-
bizony, bizony -
mcgrape #497 Egy Igaz ember ugy mondja " Fénykard " De nem érdekes
-
remek ifjú Padawan :D. -
Szerintem tuti lesznek kiegek, szóval lesz még ott munka bőőőven ..
-
Majd írunk petíciót lézerkard redesignra meg ilyenek azt legalább a grafikusok nem lesznek elküldve így neked is meglessz a lelki békéd és egyensúj lesz az erőben :D -
:D -
Ez olyan mint ha azért sajnálnád a fogorvost mert megcsinálta a fogad
nyugi lesz nekik is munkájuk nem halnak éhen.
-
jómána :D, de azé szar lehet. -
Már az elején úgy szerződnek. Alvállalkozókról beszélünk, nem teljes munkaidős munkahelyekről. Van a bázis, a többi embert pedig szerződtetik adott munkára (megbízási szerződés). Ha az elkészül, kifizetik az alanyt és mehet a dolgára. -
Duplája az átlagosnak. -
Itt : LINK -
Igen ,igazad van fontos ,hogy ne úgy adják ki mint az AoC-t első hónap hósszútávra meghatározza majd a játék sorsát de mindenki bízik a Bioware-ben amire korábbi játékaikkal rá is szolgáltak. -
Valahol meg lehet tekinteni a le ment interjút? -
Monoton #485 Nem lesznek csövesek, átmennek egy új projekthez. -
Mondjuk jelen esetben szerintem ha a rajt jó lesz a várható tartalom bővítés miatt nem valószínű az alkalmazottak tömeges leépítése. Node nem offolom szét a topikot mert még büntit kapok érte :)
A lényeg, hogy lassan de biztosan készülget a game és akinek oly nagy űr maradt az EP 3 után az kicsit ujból elmerülhet az univerzumban. Nálam mindenesetre toplistás a DIO 3-al egyetemben nem is kérdéses, hogy megveszem e majd. -
de ez olyan szar :(. -
Kb mindenhol ezt csinálják :/ -
Ezzel csak az a bajom, hogy változatos küldikből nem lesz hiány az egy dolog KOTOR sem volt béna sztori terén de azért ez egy mmo itt kicsit komplexebb az egész és baromira nem lenne jó ha AOC szituba futnánk bele az első pár szint után..
Node félre Baljós Árnyak ^^...
Bízok a Bioware csapatában, hogy megbírkóznak eme nemes feladattal mert igencsak kellene egy minőségi SW game.
-
oké, értem... és akkor a többi alkalmazottal mi lesz, csövesek lesznek? mármint nem lesz munkájuk? azér picit szemétség ez. oda mennek hozzájuk és ezeket mondják.
- te, figy, kösz a munkád, királyak voltatok, de mosmá sínen vagyunk és csökkentjük a csapatot, de azért tényleg kösz, csak nem kelletek má.
LOL
:D -
tecnikai béta már fut . ez pedig ilyenkor még elegendő. publikus csak akkor kell ha már majd' 100 %os a készenléti állapot.
azt meg tudom mi a különbség mmo és fps között :P -
Szerintem kb. ennyien dolgoznak eleitne minden mmo-n aztán a start után kb. 1/3 ra szükítik grafikusokból ,programozóból stb. csak az elkészülésig kell sok utána már nem.Ha bétáról megy a beszélgetés azért azt érdemes megjegyezni ,hogy elöször egy zárt béta lesz és csak a legvégsö teszt stádiumba kerül az egész a nyílvánosság elé. Én amondó vagyok ha jövö ilyenkorra kijön az is csoda lesz!
Én 2010 telét tippelem.
Ami még benne volt a gamespotos beszélgetésbe és talán senki sem említette az a dinamukus pvp és ,hogy minden egyes karakternek legyen az npc vagy player más-más hangja lesz. Azt is ki akarják küszöbölni mint ami a mmo-k 99%-ában van ,hogy odamész egy területre felveszed az összes questet és aztán csinálod őket tulajdonképpen grind ölj meg 20 ezt 20azt.
Lehet ez lesz az elsö mmo ahol el kell majd olvasnom a quest szövegét mivel döntéseid befojásolják majd a quest alakulását. -
és700 sok vagy kevés?