60890
-
sasvader #678 Nemazért de kiadhatnának már egy jó 10perces gameplay videot! gondolom majd akkor fogják ha meglesz mind a 8 kaszt,mert nehogy lelöjék a poént a gameplay videoval. -
Megoldás arra, amit mondtam valóban, de ettől még ez se jobb. -
Esetleg ha túl sok sötét oldal pontot gyűjt akkor nem fejlődni amíg legalább semleges nem lesz. -
De :) -
a wow is klón , nem ? :D -
A classok, ha jól tudom faction specifikusak, ergo smuggler nem lehet sith. Ennek tudatában hogy változik dinamikusan? Teszem azt, ha egy smuggler túl sok dark side pontot gyűjt/kap, akkor hirtelen átváltozik a szakmája Bounty Hunterré? Nem hinném.
És egy picit off megjegyzés, mert sok helyen dobálózunk itt a wow klónokkal. Nem lenne baj a wow klónokkal, ha csak az 50%-át is megütnék annak, amit a Blizzard az asztalra tett. -
Ellenben esetlegesen megoldás lehetne az ígért döntéseid alapján változik a reakció és a helyzeted a két oldal között. Ha ezt kivitelezik szerintem már jól jártunk. Mert egyetértek , hogy nem sikeres ötlet beskatulyázni egyik kasztot sem egyik oldalra sem. Miért kövessék az anno felállított mmo szabvány klisét 2 oldal 2 ellenfél ,ha ezt választod a karaktered ott marad örökre esélyed nincs változtatni max reroll. Viszont ha dinamikusan változik, a két oldalhoz való viszonya a karakterednek a cselekedeteid alapján az nagyban megnövelné az élvezeti faktort szerintem. Továbbá ugyebár az egész SW univerzum nagyban a két oldal között lavírozó vagy mindkét oldalt megjáró "hősök" és társaságuk köré épül. ezt kellene megvalósítani és kivitelezni. Senkinek nem kel wow klón SW köntösben szerintem és a dinamikusan változó helyzete a karaktereknek már jó jel hogy nem is kapunk wow klónt.
Szeretném ha igazam lenne majd ki derül. :)
-
- hogy látogasd az oldalt
- foglalkozz a készülő játékkal
- "kiderüljön", hogy mekkora community barát a bioware
- hype -
sasvader #670 Hátt de akkor méert inditottak szavazást a hivatalos oldalon? -
wewi #669 Legalább 2006, de inkább 2005 óta fejlesztik a játékot. Az, hogy mikor, milyen infót adagolnak tényleg semmit nem jelent. Valószínűleg kész van mind a 8 kaszt, vagy már csak minimális változásokon esnek át. -
sasvader #668 hátt figy. ha 2007-ben nekiálltak akkor már 2és fél éve készitgetik akkor csak kijön 2010-re ez a game.Vagy 20gb MMORPG- akarnak belüle csinállni!? -
egyébként biztos vagy abban hogy csak 10 hónapja dolgoznak rajta ? nem néztem utána a konkrét kezdeti dátumnak de az első dev blog 2007 végén jelent meg az meg már bőven több mint 10. -
gondolod hogy nem rendelkeznek kész fejlesztési roadmappel évekre előre ? az az első hogy a komplett game designt megcsinálják. nem egy kis kezdő cégecskéről van szó.
-
sasvader #665 Hátt remélem télleg igazat mondasz azzal kapcsolatban hogy elörréb járnak csak keveset mutatnak be.
Nincs kedvem várni rá 4-5 éveket nem arrol van szó hogy türelmetlen állat vagyok csak...már nagyon játszanék vele.+ rátesz nekem egy lapátal az is hogy éns SWfan vok és imádom az összes SW játékot. főleg hogy most KOTOR ruhában lesz a játék...hmmm. NEM BIROK VÁRNI IDE VELE!
-
Az, hogy a marketingesek hogyan adagolják az infókat és híreket és mi a tényleges állapota a játéknak nem feltétlenül a valóságot tükrözi. Ami artwork-ot bemutattak ennyi erővel kb 1 éve is meg lehet már. Ha meg nemrég álltak neki a munkának, akkor abból 2010 elejére sőt még végére se lesz kész mmo. netán ha mégis kiadják igencsak AOC szindrómás lesz. Mivel viszont Bio nemigen adott ki gáz terméket a kezéből így inkább az a valószínű, hogy sokkal előrébb járnak mint amit mutatnak csak épp egy mmo-nak jó esetben is 2x 3x jobb és körültekintőbb marketing kell mint egy normál single játéknak. Véleményem szerint. :) -
WoW-ba nemsokkal az indulás elött került be a rogue itt sincs még minden kész és kőbe vésve -
droid nincs közte
-
Miért nem lehet elhinni, hogy még a fejlesztés elején tartanak?:) Az elmúlt 10 hónapban a történet, artwork-ökön és egyéb részleteken dolgoztak. A fejlesztés nemrég indult, de ezt elmondták az E3-on is. 2010 elejére igértek valamit, de nem feltétlenül a kész játékot. Lucasarts pedig nem szabott meg határidőt Bio-nak (hálisten). -
vicces... :D
btw már rég kész van az összes class nem ilyenkor fognak újat csinálni.
max találgatásnak jó. -
sasvader #659 Eddig ugye 3 kasztot láttunk +még 2 lesz a jedi és a sith kaszt! ez eddig összesen 5db kaszt a 8-bol!
És éppen ezért szavazást inditottak hogy mi legyen a másk 3 kaszt! gondoltam titeket is érdekell+szavazattok ti is.
Katt Ide! Szavazáshoz! -
wewi #658 Köszi, a gyorsan összetákolt oldal helyét hamarosan átveszi egy jóval profibb. Addig jó ez :) -
wewi #657 NP először én is azt hittem, hogy ő az. Lord Angral azonban valóban a szenátus ellen vonult, a videóban pedig a jedi templom elleni támadás szerepel. Tehát a trailerben látható sith-ről egyelőre semmit se tudunk. -
Nos némi informálódás után elnézést is kérek a kioktató stílusért... valóban nagy az esélye, hogy nem Lord Angral szerepel a trailerben. A képregény szerint legalábbis ő a szenátus elleni csoportot vezette, nem pedig azt amelyik a jedi templomnál ügyködött. Viszont az is igaz, hogy nem teljesen egyezik a trailer és a képregény. A hivatalos fórumon a fejlesztői hozzászólás pedig csak annyit szögez le, hogy nem Darth Malak az illető. Szóval azon a fórumon is megy a szájszkander, hogy ki szerepel a videón:-) -
sasvader #655 Azta kösz szépen! 
Nem is tudtam hogy van magyaroldal is.
-
Bannerbe kérésetekre bekerült a hivatalos oldal linkje illetve a magyar oldalé is. -
Aham... ebben az esetben, szerinted ki az illető... bár valóban, ha Lord Angral a zászlóshajó parancsnoki hídjáról nézte végig ölbe tett kézzel a támadást. Merthogy a hivatalos oldalon a trailerhez írt szöveg szerint ő vezette a támadást. Persze írhatnál nekik, hogy javítsák ki a szöveget, mert Te jobban tudod:-) -
wewi #652 Csak az a probléma, hogy a trailerben nem lord Angral szerepelt. -
Melyik videóra gondolsz? Arra a trailerre, amelyik a Lord Angar által vezetett támadást mutatja be Coruscant ellen? És ami által kikényszerítették a sithek a már emlegetett coruscanti egyezmény aláírását? Mert azt láttam... sőt, még a kísérő szöveget is elolvastam hozzá:-))) -
nézzétek meg a FANBOYS-t míg nem jön ki:) -
mert még nem jelent meg. -
hogy-hogy nem raktok be képeket? -
A coruscanti egyezmény megszegése után:) Nem láttad a videót?:) -
Hmm... ha jól tudom (sajnos az angol nyelvtudásom messze áll a tökéletestől), akkor a játék pontosan a háborút lezáró coruscanti egyezmény aláírása után indul. Szóval nyugodtan lehetnének semleges karakterek, bolygók, rendszerek is... bár tény, hogy a fennálló helyzet nem kevés feszültséget szül és egy újabb háború felé vezet. -
értem én hogy mit akarsz mondani de ez nekem nagyon nem elfogadható .
nem szeretem ha olyas vmit próbálnak beskatulyázni egy játékban ami nem illik oda. főleg sw univerzumban ahol a nyilvánvaló 2 oldal mellett azért volt egy igen jelentős harmadik is. és nem nekik nem kell sehová sem csatlakozniuk hiszen megvan a saját életük a saját világukban. -
Ez egy olyan háborúról szól, ahol mindenkinek tartoznia kell valahova. Nem maga az SW világa a lényeg ebben a játékban, ez nem egy második swg, ez a Republic-Sith Empire háborúra lesz kihegyezve. Játék közben amúgy szerintem lehetőség lesz átállni a másik oldalra, mindent a tetteid fognak meghatározni. -
Egyébként én is szerencsésebbnek tartanám, ha induláskor a jedi/sith pároson kívül a többi kaszt frakció semlegesként kezdene, és aztán a játékos tettei döntenék el, hogy melyik oldalhoz közeledik, illetve csatlakozik végül... -
:-) Akkor pontosítok... a rendvédelmi szervektől és a bürökratikus kormánytól független egyének, akik bár dolgozhatnak a Köztársaság által is jónak tartott célért (pl: kiiktatni egy veszedelmes bűnözőt), módszereik miatt (a kiiktatás sikerült, csak vele halt még pár ártatlan is, meg közben hogy-hogy nem lerombolódott egy fél űrkikötő) nem kívánatos egyének. Illetve maga az elv, hogy pénzt fizessenek olyanért valakinek (aki nem a rendszer része) amiért egy államilag fenntartott aparátust működtetnek... Tehát ebben az olvasatban a fejvadász rendszertől és akár frakciótól is független, de létezni csak az egyik jóvoltából tud. Ráadásul ha belegondolsz, melyik jogállam engedné, hogy egy-egy polgára egy kisebb hadsereg felszerelésére elegendő fegyverzettel a kezében/testén mászkáljon a közigazgatási területén, úgy, hogy azt az a bizonyos polgár saját belátása szerint használja is? Mert az önvédelmi kategóriába kissé nehezen lehetne már besorolni a lángszórót és a rakétavetőket:-)
Egyébként ahogy írtam is, ez csak egy "nagyjából elfogadható" magyarázat:-) -
ezekszerint nem csak számomra ez (lesz) a játéknak az egyik leggyengébb pontja -
ez így van de nem is kizárólag egy oldalt szolgálnak vagy azon állnak. Te is írtad "független egyének" . így már nem egészen azok.
-
EnxTheOne #639 engem az zavar hogy a fejvadászoknak, és a csempészeknek egy adott oldalon kell álniuk, ennek a két kasztnak legalább "szabaduszonak " kéne lennie, akiket csak a pénz érdekel :D jó lenne ha lenne a köztársaság meg a sithek mellet mégegy csoport, a semlegesek. (ki irja a bioware-nek az emailt? :D)